Pizza.

Nej hörni, pizza... Det var gott som f*n kan jag säga!! Lyx mat! ;)
.
Vi ska titta vidare på ''en annan del av köping'' nu, och äta ostbollar och dricka trocadera! :)
Jag tycker att dom är för roliga! :) Todde kör med såna grymma kommentarer! :D
.
Men hörni, i´ll be back!

Dålig på att uppdatera!

Ok ok... Jag vet! Jag har varit ganska dålig på att uppdatera! Men jag har mina anledningar! Jag är inte hemma! Jag kommer hem imorgon, bara så att ni vet!
.
Jag måste också säga. blää!! Jag är så trött på vintern, jag blir så tjurig och deppig hela tiden... Vintern är verkligen min griniga tid... Fy f*n!
.
Jag längtar till sommaren, då känns det som att man kan göra mer saker t ex. som att bara gå ut och chilla i parken liksom... Kan man det nu? Neej! Det känns som att jag behöver lite sommar nu också för att jag vill börja plåta ute, på en massa häftiga platser! :)
.
Men ni!!!
Nu ska vi käka Pizza! Så vi får höras snart igen!
.
Kram på er, krambjörnar


2010-01-31

Hej alla glada!
.
Nu sitter jag här igen och jag blivit mycket bättre! Fast har lite ont i magen fortfarande, så det är ju inte så roligt kanske! Men förutom det är allt trevligt! :).
.
Det är verkligen värdelöst att vara sjuk, man kan ju inte göra någonting! And thats so boring!
.
Men så är det, till och med gudar som jag kan vara sjuka ibland. Jag förstår om ni är förvånade men det är sanningen.
.
Jag har varit ganska dålig på att stoppa upp bilder osv. Så nu ger jag er en cover låt utav Jonas här! :) Enyoj!

Typiskt...

Typiskt... Igår ringde den trevliga fotografen jag nämnt tidigare, och vill plåta idag. Men icke för jag mår som en gnu så då fick vi skjuta upp det... Jag som behöver lite nya fräscha bilder! Jaja, jag blir nog frisk om bara någon dag, och då skall det plåtas! Jag ser fram emot det väldigt, väldigt mycket!.
.
Om ni saknar bilder så kan ja säga att det är lite svårt att stoppa en en massa nya bilder när vi, som sagt. Inte är hemma. Vi är ju hos Miccis familj, om ni kommer ihåg att jag nämnt det? :) Men efter helgen då är vi hemma igen!

2010-01-30

Hej tomtar.
.
Ja, inatt vaknade jag och mådde som en gnu igen, men känner mig lite bättre nu iallafall... Har lite feber, kallsvettas och mår illa, spyr nästan från och till... Usch, vad jag hatar att vara sjuk! hehe, nu är det faktiskt synd om mig! :)
.
Nu undrar säkert vad jag ska göra idag, och idag måste jag vila... Som igår... För om man springer omkring som en ekorre på ecstasy så blir jag säkert ännu sjukare bara och det vägrar jag att bli alltså!!
.
Jag ska försöka trycka i mig lite frukost nu! Önska mig lycka till! ;) :)

Mumien 2

Mumien filmerna är riktigt bra klassiker! Jag gillar mest 1:an och 2:an. Vi sitter faktiskt och tittar på 2:an just nu på kanal 3.
.
Jag mår inte lika illa som tidigare, men har feber! Så nu tänker jag vara social och krypa ner under en filt framför tv:n.
.
Hörs senare alla coolingar! :) Och hoppas att jag blir lite friskare!

Sådär

NY KNAPP!
.
Där har ni mitt portfolio, det kanske inte är den glamorösaste sidan, men det är bättre än ingenting för tillfället! :)
.
NU måste jag lägga mig och vila, mår fortfarande pyton. Men kolla nya sidan vettja! :)
.
Ciao sålänge skogsdjur
.
Knappen ser ut såhär.

Om nu undrar!!

Om ni undrar vad jag gör så försöker jag göra en Portfolio hemsida fortfarande, det är inte så lätt faktiskt! hahah!
.
Jag hoppas att den blir bra och jag blir klar snart! :)

2010-01-29 urk.....

urk..... Detta suger kan jag säga kära människor... Jag mår illa som en gnu och har legat i sängen och nästan spytt hela morgonen.... Fyfan! Jag vill inte bli sjuk! :/
.
Jag skyller detta helt och hållet på vintern, som är en pest spridande årstid! Hehe!
.
(Äldre bild) Jag ser ut såhär, men...
... Känner mig såhär! :(
.
Jag försöker bota mig själv med brustablett och Alpro Soya yoghurt, jag tvingar även i mig en dammig hårdmacka!
.
Nu är ni allt avundsjuka va? Haha

Portfolio

Hörni, Nu ska tjuriga jag sova. Vill ni veta vad jag har gjort, jo det är så att jag håller på med en Portfolio sida (Försöker). Tänkte istället för att ha bilderna i dom där jobbiga inläggen. :)
.
Det ska bli spännande att se om jag klarar av att göra sidan... hehe...
.
Men vi hörs imorgon alla glada små igelkottar.

jag

Såhär glad och lycklig såg jag ut tidigare idag. :)
.
Vad har ni gjort idag? Har ni varit coola som jag?

Ska vara ärlig...

... Jag är på skit dåligt humör... Är irriterad som fan och... Ja, jag vet inte!
.
jaja hörs

ja..

Vi var i Västerås en snabbis.
.
.
.
Hallå, jag såg en affish idag om ''HIV''. Och så stod det på affishen. ''Jag lever med hiv. Och med dina fördomar'' Och på affhisen var det en bild på en människa... Och det var en modell, och då undrar jag om modellen ens är HIV smittad lr om dom betalar en modell för att sitta där och se fin ut. isåfall DÅLIGT!

Hej en snabbis!

Ska skriva en snabbis, är strax tillbaka för ska fixa lite saker! :)
.
Ciaoo

2010-01-28

Hej mina barn!
.
Bästefar här och idag är det dags igen för fullfart som jag nämnde igår! Vi ska faktiskt till Västerås och fixa en sak, Miccis har möte där. Så då passar vi på att stanna hos hennes familj i några dagar. Kuligt va? :)
.
Ja, och jag tänkte att jag ska ta med kameran och ta en massa snygga bilder. Men vi hoppas att det funkar, för jag började precis ladda kameran så. Jag hoppas att jag hinner få lite batteri iallafall!:)
.
Nu ska jag fortsätta med mina s*it goda  mackor och mitt jordgubbs the.
.
Hej då sålänge era chimps! :)

Hej, , , ,

Hej,
.
Nu är det läggdags! Imorgon blir det också full rulle kan jag säga redan nu!
.
Men vi hörs iallafall då. sov gott på er sötnosar!

Full rulle!

Det har varit full rulle hela dagen alltså... Så där av mitt dåliga uppdaterande, jag vet! Jag är lika stygg som en gammal räv med träben.
.
Idag, har vi tittat på fåglar, köpt saker och köpt lite mer saker! Jag har också köpt mig själv en ny cardigan, den är mörkblå och allmänt snygg! Idag köptes det även väggspackel! För jag ska styla om ett litet gulligt rum till något spektakulärt! ;)
.
Vet ni, nu är det så att jag tänkte ta lite fräna bilder på skatterna jag köpt. Men kameran somnade in och vill bli laddad... Så ni får bilder på ett par fula fåglar som jag råkade fota idag! ;)
.
Djuren tittar ondskefullt på mig!!! Satans bevingade varelser!
Dom finns i mängder... Tur att dom är inlåsta, annars skulle människan vara utplånad!!
.
.
Jag hoppas att ni har saknat mig idag????

2010-01-27

yo, tar detta fort. men vi ska på ''utflykt'' idag. Alltså iväg någonstans! :).
.
hörs senare, och ja jag tar med kameran.
.
ciaoooooooooooo

go natt...

Go natt alla! :) imorgon blir det utflykt! :D Jippi!!
.
Sov gott chimpanser!

Bilder kommer här.

Så fina strumporna var va!!??
Varning: Ett stycke cool människa!
Min avatar? Hahaha... Nej inte så. Men nog liknar jag en smurf iallafall! :)
Ser ut som en djungelapa. :) Och det är en slags apa som bor i djungeln! :)

Duscha och...

Duscha och göra mig redo för dagen! Hörs senare. + Kommer med bilder sen!
.
.
För er som glömt så finns det iallafall några fina videoinlägg hittills!

Amerikanska och engelska bloggar.

Jag må säga att amerikanska och engelska bloggar faktiskt är ganska roliga att läsa! :) Man läser lite ibland om svenska märkes plagg och annat kul! :)
.
Jag måste också säga att Internet har så mycket kul att erbjuda. T ex. Så älskar jag dessa dumma GIF bilder som finns överallt, eller alla typiska internet skämt... Haha! Som Peddobear! hah så j*vla lame! :) Ja, jag vet... Jag är en ganska nördig nörd!
.
Jag tänkte faktiskt lägga upp ett exempel, men det finns för många så jag vet inte vilka jag ska ta! Hehe! Ni får en skön låt istället.


2010-01-26

Yo yo yoooo!
.
Nu är herrarnas herre här! (Alltså jag), Och jag välkomnar er varmt till min tisdag morgon. Idag är det tisdag, men inte vilken tisdag som helst. Det är ännu en dag utav lycka och positivitet, det är ännu en dag närmre min död och ja, man kan säga att det är en dag som många andra. Men nu är det så att jag är en ganska positiv människa så hur booring lr sämst allt än är så försöker jag se det positiva i det.
.
Man kan nästan säga att jag lever på mitt motto typ.. Ni vet ''Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge''.
.
Hur skulle mitt liv se ut om jag gick omkring och var deppig eller arg liksom? Nej, jag var så för flera år sedan. Men inte längre!
Några månader gammal party bild på mig i någon mysig krog i Örebro. :) (Lugna er, jag har lovat er bilder idag. Och bilder ska ni få. Och då menar jag nytagna)

Frågestund = fail

Det här med frågestund... Ja det var värt ett försökt iallafall!! :D Haha jag får testa mig på det när jag fått lite fler läsare tror jag! Det blev ganska fail nu iallafall! :) Men vad gör det!? Det var ju iallafall... Ja, ''någon'' fråga... Hahaha!
.
Jag har inte bara varit dålig på att uppdatera idag, jag har också varit dålig på bilder. Men imorgon tänker jag lägga upp lite bilder iallafall. Jag får vell göra någon slags ''Fotostund med mig själv'', hahaha nej men inte vet jag! Men jag ska iallafall vara roligare imorgon. Jag svär vid min katts håriga svans!
.
På tal om få läsare osv... Jag tycker att ni borde börja följa mig på bloglovin så att ni hänger med. Det är inte bara kul att fler följer mig, det är också bra och lärorikt, för då kan jag få mer åsikter om vad ni vill se och vad ni tycker och tänker osv!?
Med brist på bilder så stoppar jag in den här illustrationen utav mig själv. Ritat i paint på en bärbar dator.
.
Ska sova och drömma om snabeltandade tigrar och elefanter. Hörs imorgon mina små chimps! :)

FRÅGESTUND!

Sådär, nu tänker jag faktiskt testa det här ordentligt. Nu tycker jag att ni ska fråga på!! :)

uppdaterande...

Oj, nu blev det en seg dag idag igen. Jag får ursäkta mitt dåliga uppdaterande, jag skyller på lågkonjunkturen och vintern!! ;)
.
Jag hoppas inte att ni blir arga på mig... Men jag börjar faktiskt bli bättre. Jag går Blogg-rehabb nu och dom lär mig blogga ordentligt och bra... Haha! Nej men allvarligt, jag försöker faktiskt. :)

2010-01-25

Hej alla ap liknande varelser! Idag är det måndag och jag är på topp humör. Jag har sådan stor lust att dra till Stockholm på en shopping runda och bara chilla! Kanske stanna kvar där i några nätter och bara njuta av storstads miljön! Det skulle vara trevligt... Liksom att få komma bort lite! :)
.
Förutom att jag har lust med det så vet jag inte riktigt vad som händer idag, jag väntar på att en fotograf ska höra av sig angående när vi ska träffas och fota. Jag måste säga att jag börjar bli trött på att vänta på saker och ting, men det är värt det till slut. Det vet jag!
.
Jag längtar också som f*n tills jag ska börja gymma! Då blir det till att bygga muskler och bli en Hulk, tänk vilka snygga bilder man kan ta då!! Riktigt awesome!!
.
Jag menar, i dagens läge kan man vara en smal kille och fortfarande bli modell. Men det känns inte långvarigt, och jag skulle vara mycket mer nöjd med mig själv om jag hade en mer vältränad kropp!
.

Mörk choklad!

Ja, där sitter jag och ler med lite chocklad, den mörka är faktiskt riktigt god! (Jag vet, hemma kläder! Men är ju hemma) Hehe.
Riktigt god!
Ja, dugbart. Gott, men inte godast.
Mums! :)
.
Nu blir det chilla framför tv:n och mer godis ätande, som nyttiga människor ni vet? ;)
.
Förresten, någon som sett ''Blåsningen''? Det var ett ganska lame program! Hehe! :)
.
Jag kom att tänka på en sak, undrar hur jag skulle se ut i hårdrock stil. (klädstil alltså), Tror ni jag skulle bli en grym hårdrockar kille????
Tänk er mig i bara svarta kläder, nitar och konstigt smink.... HAHA!!
.
Hiss lr Diss till sådana saker??

Seg.

Tja alla.
.
Idag har det varit en ganska seg dag faktiskt. Men det kan också vara skönt ibland.
.
Plus: att jag är sjukt sugen på chips, godis och en massa dricka!!! Jag får nog lov helt enkelt att unna mig det ikväll! ;)

Gott med lunch och...

Det var riktigt gott med lunch och efterrätt! Det fick bli biffar o skruvar och till efterrätt...
... Glass! Både nyttigt och gott! ;)
.
Ja, vad ska man säga. Det är så deppigt med vinter... Jag vill verkligen ha sommar alltså, detta är så tröttsamt och dystert! Finns inget tråkigare än vinter alltså!
.
Mmmh... Jag dissar vintern! Någon som håller med?

Lunch!

Nu är det dags för lilla mig att fixa mig lite lunch sörni!
.
Jag tror det blir något i stil med kött grejer och något annat.... Äsch... Haha!
.
ciao

2010-01-24

Sådär, oj hörni. Igår skrev jag ''Brb kompisar, nu blir det movie'' men jag kom aldrig tillbaka haha! Men huvudsaken är att jag är här nu eller hur? :)
.
Ja, jag tänkte börja dagen med en låt som skrämmer mig ganska mycket... Urk!!!!!
.
Jag har ska vara helt ärlig, men den här låten är skrämmande dålig! Nu är jag elak kanske som skriver detta... Men seriöst, att ens försöka göra en seriös låt av denna är ju sjukt!! Då är f*n Mattiaz bättre, för hans musik är fjantig frånn grund och botten, och den här låten verkar vara seriös liksom.... HERREGUD!!!
.
Ja, ni får lyssna och njuta (blöda genom öronen).

Mårran <--- HAHAHA!!

Sådär, nu är Lars meister tillbaka med ett stort leende på läpparna och magen full med sötsaker... Förresten, boss-spöket i mumintrollen heter Mårran.... HAHAHAHAHA!!!!!!!!!! Vilka vidrigt sjuka namn!
.
Nu tänker jag lägga upp lite vackra bilder! Som enligt mig är vackrare än...Eeeh... Ja, något som är mycket vackert iallafall. Varsegoda!
Jag har en kattunges ögon som glittrar lika fint som tusen smaragder!
gn: center;">Dricka. Jag älskar Julmust!!!!
Dipp till Chips.
Mums, men jag gillar mest chips med smak, tex grillchips! :)
Gott, gott och gott med karamellp... Oj, menar karamellkungen! Haha!! Jag är inte bara killen med skillen, jag är killen med humorn också! :)
Och såhär sött såg det ut ute idag... Vart är den efterlängtade sommaren... (gråter).
.
Vad säger ni.
Ser det inte för smaskigt ut?
.
Brb kompisar, nu blir det movie!

lyckliga!

Hej igen gott folk. Tänkte bara säga att vi ska iväg ett tag! Men självklart återkommer jag (aka, Lejonkungen) senare med bilder och annat som gör er lyckliga! :)
.
Hörs sen djungelns alla djur!

2010-01-23

Meh... Jag höll på att skriva ett inlägg så startade datorn om för den skulle uppdatera windows, nu får jag skriva om allt! Haha typiskt!
.
Morsning på er som bönderna säger... Eller, chugn in the morning (Svårt att skriva) som farsan alltid säger! Jag fick en massa gosiga kommentarer igår och jag är jätte glad, jag har inte varit såhär glad sen jag fick reda på att spökena i mumintrollen är på låtsas... Jag menar, dom är ganska läskiga!
.
Fast det är inte bara dom som är läskiga... Jag menar, dom kallas ju för f*n för Hattifnattarna! Vad är det för sinnesrubbat namn! Hahahah!!
.
Vad jag ska göra idag? ja, men tack för att ni frågar!
Det återstår att se! Jag vill faktiskt åka ändå till Västerås och shoppa lite, bara för att liksom... Sjukt sugen på att shoppa loss!!! :)
.
Vad säger ni... Shoppa!?
Hiss lr Diss? ;)

Taco Night!

Jag tror ni förstår. Ikväll blir det Taco! ;)
.
Undrar om jag skulle passa i en massa piercingar i ansiktet. Tror ni det? En tjur ring kanske? ;) hehe!
.
Vad tror ni?
Hiss eller diss?

AVATAR + mobil.

Avatar har dragit in 1,3 miljarder, det är väldigt... VÄLDIGT mycket pengar, jag undrar hur mycket den fått in NU!
.
Visste ni att den dragit in sådana summor?
.
På tal om pengar! Här är en telefon som kostar 220 000 Kr.
Kolla själva här.

Konstigt..

Ja nu är det sådär konstigt igen... Jag känner mig helt tom på ord! Jag undrar hur det kommer sig. Jag få skylla på Gud som inte gav mig gåvan att vara smart! Fast det kanske inte är hans fel, jag tror det beror på mina föräldrar hahah! ;)
.
Jag vill också ha my super sweet 16 party! Fast kanske, My super sweet 21 party! Jag förtjänar en fest som kostar en halv miljon! Eller vad säger ni? Skulle inte det vara kul att ha en sådan stor fest?
Ja, såhär glad skulle jag bli då.

Typ, Svar!

Vad roligt att jag fick lite respons! Hehe spännande, jag är glad att jag fick en fråga iallafall!!! :)
.
Fråga: Vad är din högsta dröm?
Svar: Jobba inom media, kanske som en illustratör eller liknande. Annars har jag drömmar om jobba i USA.
.
Fråga: Varför är du så ful? :S (frågad av en Jonas)
Ja, jag föddes med detta utseende. Jag kan inte hjälpa min fulhet!! (gråter inombords nu!)
.
Haha! Tror du någon kommer att fråga "Varför är du så ful?"
Svar: Självklart, den här elaka personen Jonas gjorde det så. Han måste vara en sjukt ondskefull man!!
.
.
Det här var riktigt skojigt! Jag måste göra om det alltså, men det är lite synd att jag inte får nåågra fler frågor. Men jag tror inte folk vågar fråga mig saker bara pga av mitt fula utseende! ;) Hahaha!
.
.
Jag menar, titta bara på mig jag är grön, hårig och..... Eeeh, oj det där var ju inte ens jag! Det här är min bästa vän Rudolf.
Där har ni mig däremot! Se, jag klär mig som en hippie och ser ut som en gnu. Inte konstigt att brorsan slängde mig i trappan när jag var liten och att morsan alltid matade mig med slangbella!
.
Hahaha!! ;)

2010-01-22

God morgon på era små busungar! :)
.
Vet ni, jag har kommit på en sak! Att jag ofta kommer på jätte bra saker att skriva om! Och efter ett tag så glömmer jag bort dem helt och hållet, om jag inte skriver ett inlägg direkt... Det är jätte irriterande! Så jag funderar på om jag ska börja skriva ner det på papper så att jag kommer ihåg allt. Det låter som en strålande ide faktiskt, jag vill ju inte tappa erat intresse för min otroligt grymma blogg!
.
Ok, där kanske jag tog i, men allmänt söta blogg iallafall! ;) Hehe.
.
Och nu kom jag på en annan sak faktiskt, jag måste testa ''Frågestund''! Jag är sjukt nyfiken på om jag ens får en enda fråga, haha! :)
.
nu är det frågestund tills... Hummm... Nästa inlägg kanske? Ja vi testar det!
.

Förslag?

Jag kom på en sak!!!!
.
Har ni några förslag på hur min blogg skulle kunna bli bättre??? :)
.
God natt hörs imorgon!! :)

Nu blev det kväller!

Hej!
.
Nu blev det kväller! Och jag har varit ganska dålig på att blogga idag, ni måste förlåta mig! Men efter regn kommer sol!
.
Jag ska även göra klart mina söta bilder som jag visade er tidigare idag. Jag tänkte scanna in dem och sen ge dem en liten extra touch. Jag hoppas även på att få fota snart igen. Vi ska pratas av nästa vecka igen. Så vi får se då.
.
Men hörni, jag måste sova nu, till och med gudar som jag sover. Ha! kan ni tänka er? ;) hehe
.
Sov gott skogsapor!

Strumpor)

Nu är jag här igen! Och nu ska ni få se en liten Sneak Peakbilderna som jag har nämnt!
Ganska awesome eller hur va?! Och kom ihåg att dom är långt ifrån klara! :)
.
Jag ska även visa er en fin bild på något som jag fick idag!
Ja, det är som ni tror. Jag har fått stumpor med dödskallar på! Haha erkänn rätt coola va?? :D

2010-01-21

Hej och god dag djungeldjur!
.
Jag måste börja dagen med att säga att jag är riktigt mätt och belåten efter min stora frukost. Två mackor med en massa gott på, yoghurt och Jordgubbs the... Det räcker bra till mig iaf!
.
Frukosten är det viktigaste målet på dagen, så är det ju. Och jag håller med till 100%, jag t ex. skulle aldrig överleva en dag om jag inte åt frukost. Också med tanke på att jag har väldigt lågt blodsocker. Nej, så jag tycker att man är lite crazy banana om man inte äter frukost!
.
Det är tur att jag är en sådan matglad människa, jag lever för att äta! haha!
.
Jag måste bara fråga, äter ni frukost varje dag?

Färga håret?

Färga håret?... Jag funderar på att färga håret faktiskt, oftast brukar jag färga det mörkbrunt. Men jag undrar hur jag skulle se ut som blondin... Haha! Jag tvivlar ganska hårt på att det skulle passa mig! Men det kan ju vara värt ett försök någongång?! ;) (Kanske, haha)
.
Vet ni, jag ska ge er en liten sneak peak imorgon på mina nya bilder som jag håller på med! Det tror jag ni kommer gilla för bilderna är riktigt snygga (Enligt mig själv). Jag kan säga att bilderna innehåller Aliens och konstiga ting! ;) Något i eran smak eller???
.
Nu blir det dags att slåss med dammråttor och göra en kudde utav dem så att jag kan sova.
.
God natt chimpanser och må djungelboken plåga era drömmar! ( Hehe! ;) )

Clothes!

¤ Som sagt, stickade tröjor/cardigans osv, är något som alltid ser bra ut. Om, man har matchande kläder!! Alltså inte mjuksar eller skateskor osv! Ni förstår nog!
.
¤ Schyssta läder accessoarer är snyggt i små mängder!
.
¤ Färgade klockor, är riktigt coolt! Vågat, men coolt!
.
¤ Converse skor, lr liknande är också alltid snyggt! Till rätt byxor/Jeans!
.
¤ något jag inte har med på bilden men som är sjukligt snyggt, långa halsband! Det älskar jag!

Oj oj, sådär !!!

Hej alla!!!
.
Äntligen är jag, världs herren Lars tillbaka! (haha skämt o sido)... Tur att jag var så snäll och bloggade ifrån mobilen förut! Som jag skrev, vi gick upp tidigt för vi skulle typ stor handla en massa mat och sådana trevliga saker idag! :) Och så har vi varit på stan hela dagen så har inte riktigt haft mycket tid att sitta framför datorn, tyvärr! :)
.
Nu har vi också skorpor här hemma och  vem tycker inte om skorpor? Alla som tycker om skorpor räcker upp en hand nu!
.
Eftersom jag har varit ganska oaktiv idag så måste jag gottgöra mig själv på något vis!! Jag får komma på något smaskigt så att ni blir glada! Jag vill ju inte ha en massa cry eyes som läser min blogg menar jag! :)
Halvdum bild på Zonic! Ni ska få lite Lasses Mode tips strax! ;)

Från mobilen

Hej ursäkta att jag bloggar så sent, men vi har haft fullt upp hela morgonen.. Vi har handlat en massa osc... Berättar mer sen ciao (skriver från mobilen)

Blogg blogg blogg...

Sådär, nu är min blogg registrerad lite här och där... Känns bra!
.
Men jag måste också berätta att jag ska sova nu! Vet ni, jag är tröttare än en ekorre utan ben! Då förstår ni hur trött jag är! Jag är inte bara trött, jag är en komiker också! hehe!
Men sov gott era halvvilda apor! ;) :)

Jerry Springer!

Någon som sett Jerry Springer? Det är riktigt roande alltså, för människorna som är där är oftast helt sjuka i huvudet alltså! Nyss var det en morsa som var tillsamans med sin egen son Haha f*n vad sjukt!! Det är bara sjuka människor där alltså hahah!!
.
Hörni, ni ska få se lite fina bilder nu!
Jag satt och rotade igenom datorn och här hittade jag en lite äldre bild på Jonas. Tjejer är han inte snygg?!
.
Och nu måste jag lägga upp en bild som för mig är en klassiker, det här är nog den snyggaste bilden på mig genom tiderna! Även fast bilden är väldigt gammal! :)
Jag menar bara, Daaaaamn! hhaa! :)

Soffa!

Dags att köpa soffa! Bara så att ni vet!
.
Jag pratade just med Jesper i telefon, vi har inte snackar på många veckor nu! Och det var riktigt trevligt att snacka lite skit! Vi pratade också om att han måste komma och hälsa på snart! Och att nästa gång Jesper ska festa så måste jag vara med! Det var månader sen jag festade med honom alltså!
.
Det är roligt när han ringer, vi har typ alltid en massa att snacka om! Han berättade också att han skulle åka hem (Till Sala, där han bor) nu i helgen igen, så då blir det också lättare att kontakta honom. Annars brukar det vara svårt när han är ute på landet med familjen... Hehe!
.
Happy man.

Kyckling ät gott.

Ja, kyckling är gott, och det är sanning! Jag älskar kyckling! Och det ska vi äta idag!
Yes, jag skall äta denna oskyldiga lilla varelse! Mohaha (Elakt skratt)
.
Brb kära apor! Dags för food.
.
Chilla Gorilla på er!

Sommaren...

Jag saknar sommaren mer än allt annat just nu alltså! Jag saknar solen... (gråter en skvätt)

2010-01-19

Hej och god dag på er!
Idag är det Tisdag och jag är verkligen på G för att plåta snart igen!! Jag har pratat med en jätte trevlig fotograf som fotat mig en antal gånger tidigare och vi ska klura ut något bra tema, tid och plats osv! F*n, jag måste ta nya bilder! Jag behöver verkligen bygga upp mitt portfolio med en bunt starka bilder! Jag behöver utvecklas!
.
Jag hoppas att vi fotar så snart som möjligt och att bilderna inte blir dåliga som sist jag fotade. Det var j*vligt tråkigt! :/
.
Istappar! Livsfarliga, jag höll på att dö!

Refrängen nu.

Nu är det dags för mig att tänka på refrängen! Jag är trött och orkar knappt hålla ögonen öppna!
.
Men vi hörs imorgon igen!

Tjocka Barn - För feta för lek

.
Ok, jag tittar på ett program som heter tjocka barn - för feta för lek5:an. Och ok då, jag är nog hellre mager än överviktig faktiskt...
.
Jag menar också tänk hur ohälsosamt det är att vara så överviktig, och det kanske inte är så hälsosamt att vara mager heller... Men ok då, jag är inte mager. Man jag har stora krav på mig själv och jag vill bara bli större. Men jag är inte farligt smal!
.
Men i alla fall, att föräldrar kan låta sina barn bli så tjocka är inte klokt! Och så finns det ju människor som föds med fetma av någon slags arvsanlag och kanske inte kan hjälpa det, och då kan man ju göra allt man kan för att hjälpa barnet. Men dom föräldrar som bara ger sina barn skit mat och struntar i deras vikt. Det tycker jag är sjukt!!
.
Vad tycker ni själva om dessa fetma frågor?

Yo bitches!

Hej alla glada små odjur. Vad håller ni på med för hyss? Själv så sitter jag här och ser allmänt dum ut, som vanligt alltså! Heheh!!
.
Vet ni, jag måste börja gymma snart igen alltså! Jag vill börja pumpa lite muskler och bli en hulk! Jag är trött på att vara mager alltså!! Det skulle vara skönt att vara snygg och stor! :)
.
Och bara för att jag är så dum så ska jag bjuda på lite gamla bilder! :)
Den där frisyren känns ganska amerikansk?! Det tycker jag iallafall!
Ännu en långhårig bild på mig! :)
Ja... Jag vet inte vad jag håller på med faktiskt?!

Datorer.....

Jo, nu är allt som det ska. (Med datorer och internet osv!)
.
Så nu kan jag börja ÄGA lite mer här på bloggen... Bra va? Är ni inte lyckliga?? Jo jag tänkte väll! :D
.
Fast måste säga att jag är lite upptagen för tillfället, men får jag återkomma strax? ja men tack! Tänkte väll det! ;)
.
Kattungarnas konung!
Jeans, Chinos och byxor! :)
.
BRB!

Jag bli galen.... :P

Nej nu får det vara nog!! Ja jonas, jag vet.. Men har gjort en del nu på senaste tiden! Men måste fan skärpa mig här å bloggen. (Ursäkta språket, hehe)
.
Återkommer strax! :)

AP2

Hej alla glada apor!
.
Måste säga att Internet är segt och krånglar! Men det funkar iallafall så jag är nöjd. Just ja, det här med bilder. Jag lägger upp dem imorgon, för jag har tappat bort sladden?! Men hinner hitta den tills imorgon! Det vet jag, jag har Jedi Krafter så jag klarar det mesta! ;)
.
Nu ska vi käka mackor och chilla, ikväll blir det lite film också! Alien VS Predator 2.
.
Jag vill önska er alla en god natt!!!!
.
Jag vet, det blev ett BORING inlägg. Men så får det bli just nu. Men det skall bli ändring och då ska ni få seMumintroll som ni aldrig skådat!

Aaahh...

Vi har burit och satt ihop en massa saker nu och jag är helt slut!!
.
Nu förtjänar jag mig en riktigt god måltid, idag ska vi käka lax och Ris och det är inte bara lax lax, det är lax med nå god kryddning också! :) Så det ser jag fram emot!
.
Vet ni, jag tycker att ni förtjänar lite bilder. Så det ska jag ge till er senare! :) Jag tänkte vara så söt och ta lite coola bilder... Jag känner att det behövs!

2010-01-17

Hej bloggen.
.
Nu är jag på G igen, saker börja falla på sin plats och allt börjar se ut som det ska! Nu är det faktiskt dags att äta frukost. Låter det inte härligt? Jo, för mig gör det det iallafall för jag är riktigt hungrig...
.
Och idag har jag haft besöksrekord....Ja, motsatta hållet iaf... Haha men jag måste säga att det inte är så lätt att vara aktiv på bloggen när man håller på med en massa saker, flytt osv... Och det tror jag att ni förstår!
.
Men kan säga att vi har iallafall internet nu, så ja lär ju kunna vara mer aktiv. :) så räds icke mina blodtörstiga små vänner!! :)
-.
Nu dags för att äga klart, hörs om en stund apor! :)

Tjingeling på er!

Oj oj vad hektiskt det har varit idag... Vi har åkt hit och dit och farit runt som en bunt galna ekorrar som druckit energidryck. Och så har Internet krånglat också, det suger ju nu när jag tänker skriva ett vackert och poetiskt inlägg här till er... Mina coola läsare!
.
Ni undrar säkert vad vi har gjort, men det är så att vi varit och köpt en mega king size super säng, och köpt en massa andra saker. Vi har flyttat till en ny lägenhet, så det behövdes. Vi skall även köpa en snygg soffa någon dag med det återstår att se när...
.
Ikväll ska vi bara titta på film och äta godis... Det förtjänar vi garanterat efter en sån här dag! Imorgon ska jag slå upp min härliga ögonsten... Datorn... Så då kanske ja kan blogga ifrån den, isåfall måste jag lägga upp någon fin fin bild, för det förtjänar ni.
.
Men nu skall vi fixa lite saker här hemma, är det något så ring eller sms:a... Haha nu var jag rolig va? ;) Nej men allvar, är det något så lämna en rad!
.
Sov gott och hörs imorgon mina små griskultingar!

Katthane.

hej alla glada!
.
Nu är Sveriges coolaste katthane här. (alltså jag :) )
.
Korv med bröd är väldigt gott alltså, åt just en... Bara så att ni vet! Jo, idag har vi fixat lite hemma hos hennes familj och imorgon bär det av till kära Örebro igen! :) Och jag kan också säga att jag tror att det börjar bli bättre med magen också, även fast jag mått ganska dåligt idag! Men men, det löser sig nog!
.
Så jag hoppas att ni inte blir ledsna för att jag är lite oaktiv med bloggen nu, men är ju som sagt inte hemma. Men jag be back!! :) Och då får ni roliga bilder och sånt skit igen! :)
.
Förreste, att blogga ifrån mobilen funkar, men tar tid... Så undviker det! :)
.
Men vi hörs förmodligen imorgon igen, för då åker i ju till Örebro! :) Ha de bra alla Bumbitroll!

2010-01-14


Hej och god dag på er alla!
.
Jag har lite information som ni måste veta! För jag kommer vara ganska frånvarande nu på bloggen tills på, söndag kanske! För vi ska till Miccis familj. Och ni vet att jag inte bor framför datorn hemma hos dem. Men får jag chansen så sätter jag mig självklart och bloggar lite. Annars gör jag det ifrån mobilen. Vi ska fixa lite hemma hos hennes familj. Sedan efter det hem till kära Örebro igen! Ha! :)
.
Jag, hoppas på att ja kommer skriva något kuligt ikväll! Annars märker ni ju av det! Och om det är svårt att hålla kollfölj...
bloglovin
.
Och vill ni bli roade som små apor i en bur (hehe) så är det bara att kolla mina ''Kategorier'' för där har jag en massa gott & Blandat!
.
Men nu gott folk ska jag tämja lite lejon och rida till paradiset.
.
Hörs senare små chewbacca monster.

Good night party animals!

Jag avslutar dagen med en låt som jag tycker är awesome! :)
.
Sov gott party animals!
.

Yo dawg...

.
HAHAHA vilken dålig jävla bild! :)
.
Vet ni, här sitter jag pigg som en apa och dricker lite smarrig cola. Vad gör ni andra små chimps? Är ni trötta som ett mumintroll eller är ni pigga som coola jag?

Jonas i sång!

På tal om gubbar, här har ni Jonas sjunga lite! :)
.

Ren och fin

Hej alla, nu är jag tillbaka!
.
Klev precis ur duschen! Så nu känner jag mig ren och fin, för en gångs skull! ;) Hehe!
.
Jaha det var det här med lite bilder va? Ja men det kommer nu sörni!
Studenten, det var NIIIIIIICE!!
Jag, det var någongång då innan Miccis och jag skulle åka till Stockholm och titta på Pride paraden.
Mördar stor fluga i somras! :) Söt va?
En festlig festbild från... 1853. Nejdå! Så gammal är den inte! ;) Bubben bredvid mig är ju självklart Alex.
KFC (Kentucky Fried Chicken)Mallorca, där Miccis och jag chillade och hade det mysigt! :)
Skit söt liten kompis på Mallorca, undrar hur den lilla busen mår nu? :/
Jag och gubben (Jonas), festar loss lite.
.
Här har ni en del bilder, det får räcka för stunden tycker jag! :) Jag kanske lägger upp fler någon gång igen! ;)

Usch.... :(

Nej usch.... Jag åt just mat.. Och det var riktigt gott, men jag mår illa fortfarande! Usch, det suger! Men men, jag känner iaf att jag börjar bli bättre! :) Så ni behöver inte vara oroliga, jag kommer inte dö än!
.
Men ni, jag ska fortsätta nu med att vara helat awesome... Ok, ska vara allvarlig... Ska städa lite till osv.
.
Men när ja kommer tillbaka ska jag lägga upp lite söta bilder! :)

2010-01-13

Oj oj, det där tog lång tid. Men nu är jag äntligen hemma igen... Har ni saknat mig?? Ja, klart ni har! Hur kan man inte sakna en kille som är söt som en kattunge! :) Ok då, kanske inte en kattunge... Men en ettrig apa! :)
.
Så vad händer idag, jo det ska jag berätta för er. Ikväll blir det festliga festligheter här hemma och jag är inte ens bjuden! Haha jodå, det är jag som är fest fixarn! TYP! Jag står väll mest för musiken haha!
.
Vad gör ni andra en lill-lördag som denna?
.
Men vet ni, jag skall återgå till arbete här hemma. Typ städa, diska och göra allmäna slav saker! ;) Men jag kommer snart tillbaka mina små djur älskande vänner så får ni ha det så bra sålänge! :)
.
Ciao
.
PS: Ska ladda upp lite bilder sen också! :)

NU ÄR JAG TILLBAKA!

Ursäkta mig att jag inte bloggat idag. men har haft ont i magen hela dagen så har legat i sängen och bara degat! Hoppas ni inte blir arga på mig för det! :)
.
Jag är på G och tillbaka imorgon igen!
.
Jag ska upp rätt så tidigt imorgon, för har lite ärenden på stan igen. Men när ja kommer hem så ska jag vara lite extra awesome! :) Jag promise!
.
Nu är klockan as mycket, och jag ska ta det lugnt och bara chilla. Måste ta det lugnt för jag mår illa!..
.
Vi hörs alla imorgon igen, och önska mig lycka till! :) (Till att må bättre alltså! :))

Lollipop.

Jag gillar låten Lollipop med Lil wayne... Förresten, Enligt mig är han den enda som passar i alla dessa tatueringar.
.
Nej men nu är det så att jag ska tänka på refrängen och hoppa i säng! Så är det, till och med gudar som jag sover! ;)
.
Jag vet att ni kommer sakna mig, men kära barn. Jag kommer tillbaka, ni behöver inte bli ledsna för jag är snart här igen! Så vi hörs imorgon och må murmeldjuren gnaga på er.

Jag är en nörd.

Vet ni, det är ju så att jag är ganska nördig och har ganska nördiga vänner. Men visst är vi nördar glada för det!!
.
Men det kan vara skönt att slappna av med ett roligt spel ibland, eller vad säger ni? ;)
.
Just ja, jag måste bara säga det... Det var en riktigt trevlig människa som kommenterade och sa att jag var grym idag. Jag blir rörd!! Ni är bara för snälla ibland! :)

Subway + chips = nyttigt

Kom just hem, och jag säger det igen. Det är vidrigt kallt ute!! (gråter inombords)
.
Jag längtar nå fruktansvärt till våren och sommaren igen alltså! Men men, jag kan säga en sak som kanske gör någon glad. Jo, att min förruttnade hjärna kom ihåg att jag skulle ta lite kort idag, så det gjorde jag! :) Yay!
.
Jag, Miccis och Nadia har ätit på Subway idag och det var riktigt gott! Hur kan man inte tycka om Subway?
Mums!
Två chipspåsar och en kaka, bara till mig! Dagens tjockis tips, efter mackan som du haft mycket curry dressing på ska du äta chips och kaka!
Gissa om kakan var god!!! Mums!!
Självklart dricker man Coca-Cola till, jag är för ful för att dricka vatten.
Kyckling macka med Curry dressing!
Vi var även in en sväng på Systembolaget, Miccis skulle köpa sig lite gott.
Och slutligen en bild på en lodar alkis! Fy så hemskt! (Hahah!) Det är ju jag på bilden, för er som inte förstod det!

2010-01-11

Tjohej på er!
.
Ursäkta mig så mycket att jag inte bloggade ordentligt igårkväll. Men jag var lite Kitten Sad Eyes hela dagen typ. Ni vet, trött och jävlig!
.
Men idag är jag på lite coolare humör, för ska ner mot stan en sväng och så blir ju jag Kitten happy Eyes när jag rör på mig och gör bra saker! Ja, jag tar med kameran. Och ska försöka använda mig tröga hjärna så att jag kommer ihåg att fota!
.
Justja, här har ni min ''På Stan'' bild. Nu är det så att jag inte orkar göra så mycket mer på den här djävulska bilden!! Jag ger upp! Så resultatet fick bli detta! PS: Har rittat typ allt med musen också, gissa om det är kul då? NEJ!!!

.
Nu ska jag dra ner på stan och slåss mot pirater, hörs sen landkrabbor!

Sjögurka.

Fråga mig inte varför jag gav detta inlägg en sådan söt rubrik! :)
.
Sjögurkor är fina. Nej men seriöst!
.
Det här med att blogga är ganska svårt faktiskt. Uppdatera ofta och hålla er intresserade, men jag tycker att jag gör ett ganska bra jobb. Eller vad säger ni? På tal om ett bra jobb, jag ska lägga upp lite bilder senare, hittade en massa sköna bilder på datorn! :)

2010-01-10

God dag tokstollar!
.
Vet ni, jag och Miccis var just ute på en liten promenad, vi tänkte att det kan vara skönt att få röra på sig lite! Men icke! Det är kallt och man kan knappt andas ytan att bli en levande snögubbe... Jag vill inte vara en sur old lady, men jag hatar vinter! Hehe, det finns inget tråkigare än kyla! Usch, fy och blä!
.
Och så var det detta med bilderna vi tog. Jag kan iallafall lägga upp en av bilderna. Låt oss säga att dom andra bilderna blev ganska fail! :(
.
Gissa om det var kallt!! Hehe!

Segare än vanligt, som vanligt!?

Jag är segare än vanligt, som vanligt nu för tiden! Hehe lite tråkigt att jag är så seg och tråkig! :)
.
Men efter regn kommer det solsken! Så snart kommer jag tillbaka som en ny lycklig liten chimpans! :)
.
Men det är så med mig, jag blir ganska ''deppig'' nu på vinterkvisten, men mot våren & sommaren då blir jag vild som en ekorreecstasy! Jag menar, allt är ganska tråkigt på vintern. Det bara är så hehe!
.
Någon annan än jag som känner mig lite nere på vintern?

mat nu nu nu

äta smaskig mat och chilla!
.
Hörs senare

Vinerbilder.

Där har ni några vinterbilder. Vintern ser fin ut, men är rena tortyren! hehe
.
Och så hittade jag några gamla jeans när jag rotade bland mina kläder. Jag hade helt glömt bort dem, och ändå tyckte jag väldigt mycket om dem förut. Hehe Märke Fienden. Svenskt och fint! Fast måste säga att Dom här Jeansen var nog det snyggaste dom har gjort, enligt mig själv.
.
Förresten är det någon mer än jag som tycker att Lil Wayne är en bra artist? Älskar låten Prom Queen.
.

ruggigt kallt.

Jag blir riktigt arg på den här kylan alltså!
.
Var just ute, och tog lite fina vinter bilder sammtidigt,
.
Ni får se dem om ett tag

Ädla uppdrag

Idag, har jag Sir Lars från (KittenTail Brotherhood), några ädla uppdrag att slutföra! Detta kommer krävas blod, svett och tårar. Men jag... Manlig som jag är, kommer jag att klara detta! Jag kommer att möta de vidrigaste varelser som någonsin skådats! Jag kommer kämpa mot demoniska ting som använder människor som tandpetare... Detta mina vänner är, The epic tale off Sir Lars from KittenTail Brotherhood.
.
Nu skall jag börja mitt äventyr, vi hörs senare mina ädla små saltgurkor.
.

Såhär kan det se ut när en Demon försöker överta min kropp.

2010-01-09

En bild som jag tänkte ha som header. Cool, men inte lika cool som den jag har nu! (Jag har en hel del sådana bilder, visar dem senare idag.)
.
Jag måste börja dagen med att säga. Gud, vilka töntiga vänner jag har som sitter och har kommentar-krig ''eller vad man ska kalla det'' på mig blogg, dom lämnade en bunt förtjusande kommentarer om att slå in någons anlete, smisktopia osv osv! Haha Grabbar, ni är töntiga, jag äger er nästa gång vi ses!!! ;)
.
Vad som händer idag? Ja, tack för att ni frågar. Idag ska jag titta på 1000 filmer! (Oj, blev Alex lite ledsen i ögat nu?)... Nej men seriöst! Jag vet en sak som jag ska försöka göra idag, och det är att göra klart min ''På Stan'' bild, jag kan ju förstå att ni vill se lite nytt från min kreativa sida liksom!
.
Och så får vi se om jag får gårdagens bilder idag?! I så fall lägger jag upp dem. Men det återstår att se. :)

TRÖTT!!!

Jag är larvigt trött, och är det dags att sova. Jag ägde Jonas ganska bra, (enligt mig själv iallafall).
.
Bli inte rädda barn, jag kommer tillbaka imorgon. Och då ska jag berätta om apan och draken! :)
.
Sov så gott alla små ekorrar

Filmen

Idag åt vi kyckling med potatissallad. Mums, och nyss tittade vi på ''Funny People'' med Adam Sandler. Den var faktiskt bra, väldigt lång. Men helt värd att se.
.
Och nu ska jag göra ännu en sak, jag ska spela lite. (För en gångs skull). Jag brukar aldrig spela, men nu ska det bli av. Jag ska faktiskt äga Jonas lite nu, så vi hörs strax Funny people! ;)
.

Titta på film och äta

Nu är det dags för att titta på film och att äta!
.
Vi hörs senare små Bumbibär!

Tönt bilder! :)

Ja jag vet, jag har mina ''hemma kläder'' på mig, Så räds inte.
Den här bilden är något för er som kan läsa. (bild ovan)
Jag glad, Jag heter Lotta! (internt skämt, Alex förstår)

Klart!

Sådär nu är jag(Bäste-far) hemma igen efter att ha fotat och sen gått i den bitande kylan! Jag måste bara säga till er än en gång att jag hatar kyla! Sådär ja, nu har jag sagt det. Hur det gick med plåtningen? Ja tack för att ni frågar. Det gick jätte bra. Kände mig lite ostabil och intesjälvsäker dock, men jag tror att vi fick några snygga bilder iallafall! :)
.
Vi bestämde ju också att vi skulle fota i kyrkan, men det gick icke. För det var begravning där. Så då frågade vi om vi fick vara i kyrktornet istället och det gick finemang! Så där hade vi ganska tur faktiskt! Sen efter några bilder drog vi till slottet och fotade i ett av tornen där.
.
Det ska bli riktigt spännande att se resultaten!
Jag kom just att tänka på en sak, jag har varit väldigt dålig på att ta bilder nu för tiden. Alltså bilder med min kamera, man kanske ska börja ta lite mer så att ni gott folk har något töntigt att titta på. :)

Ledsna....

Jag vill inte göra er ledsna nu! Men jag måste iväg ett tag.... Ja, jag vet... Ni kommer att sakna mig och det kommer göra ont i era hjärtan medans jag är borta, men jag är snart hemma igen! Så frukta inte mina små salamandrar!
.
Snart skall bäste-far skriva ett vackert inlägg om hur det gick på plåtningen!
.
Må kattungarna skyddda er.....
.
Nej men sertiöst, vi hörs om ett tag ska gå nu! ;) Heheh!

2010-01-08

God morgon, eller ska man kanske säga god dag? Strunt samma, hehe.
.
klockan 13:00 ska jag iväg. Men jag kan säga att jag lär inte komma hem runt 18:00 som typ igår hehe! Det brukar inte ta en evighet att fota.
.
Jag ska göra mig i ordning lite grann så vi hörs alldeles strax.! :)
.
Hörs snart Kitten style!

Pause.

Jag skall skriva kvällens sista inlägg nu. Det är pause i filmen just nu så jag passar på att skriva ett litet god natt inlägg! :)
.
Så jag vill önska er en riktigt förtjusande natt!! Ciao! :)
.
sov gott ekorre.

Oj, var klockan så mycket?!

Tittade just på klockan och den var mycket mer än vad jag trodde... Här väntade jag mig att klockan skulle vara typ 18:00 lr något... Ja ja, knasigt! :)
.
Och av någon anledning står Victorias Secret och visas på 3:an utan att vi knappt ens tittar haha! Tjejer som vill bli änglar, alltså modeller i Victorias Secret... Otroligt spännande, eller hur!... Haha!
.
Nu ska vi titta på en rolig film som börjar klockan 21:00 på 3:an och bara chilla! :)
.
Jag kom på en sak som jag skulle vilja testa. ''Frågestund'', fast är inte det lite larvigt? Eller kanske ett bra sett för er att få era frågor besvarade! Äsch. jag vet inte hur jag ska göra. För jag tror också att jag inte skulle få så många frågor... Haha! :D Vi får se, vad tycker ni???!!!
.
Hörs om ett tag kittens!

plåtning imorgon!

Yes! Imorgon blir det plåtning! Vad roligt! Vi ska köra Fashion igen.
.
Det här ser jag väldigt mycket fram emot! Det ska bli riktigt roligt!
.
Och den som fotar mig, är Louise igen. :)
.

Det tog tid va!

Nu är jag hemma igen. Det var trevligt att träffa Rebin. Vi satt på ett fik och chillade under en väldigt lång stund och bara snackade. Haha det tog väldigt lång tid må jag säga! Men det är skönt att bara vara hemifrån ibland! :)
.
Och jag måste även säga att det inte blev så många bilder, men jag tog typ två iallafall. Haha jag glömde helt bort kameran! :) Men jag tog två snygga kvälls bilder.
.
.
Jag ska ta några bilder till ikväll åt er så att ni har något roligt att titta på! Vet ni, nu är jag sjukt hungrig! Jag känner att jag behöver fylla tanken! Idag ska vi äta Chorizo med räksallad och strips! :) Mums!
.
Justja, jag måste säga att det blir nog en ny plåtning snart! :) Att fota i kyrkan var tillåtet, (jag frågade). Så nu ska vi bara bestämma vilken dag vi ska plåta! Och ja, självklart kommer nise resultaten! :)
.
Men vi hörs snart igen små apor!

2010-01-07

God dag på er.
.
Idag som jag skrev igår, så ska jag ner på stan. Jag ska ta med kameran och ta lite kort!
.
Vet ni, jag har även hittat en plats som jag tror skulle vara cool att plåta på! :) Men det återstår att se vad som händer med det.
.
Jag kom att tänka på en annan sak också, att det här med att skriva precis hur och vad man vill i sin blogg t .ex. kan det vara ganska farligt och dåraktigt. Tänk liksom på dom riktigt stora bloggarna, jag menar, tänk om någon av dem skulle skriva stötande saker som många människor förmodligen inte uppskattar. T .ex. att det är tattigt med vissa saker osv. Jag menar, folk kan ta väldigt illa upp och är man en stor bloggare kan man lätt få fiender om man skriver sådana saker.
.
Vad jag menar är att man inte är dum i huvudet om man skriver något stötande, jag menar att det är bara inte är så bra. För ens egna bästa. Det är bara en liten tanke som slog mig.
.
Jag ska gå nu..
Men vi hörs om ett tag kära små sniglar!
Ciao

2012 också.

Så, då har man sett 2012 också. Den var faktiskt väldigt bra!
.
Vad tycker ni om det här med 2012? Om det här med mayakalendern osv? Tror ni på ett slut, eller är ni inte ens lite oroliga??? Jag är nyfiken vad ni tycker, för själv är jag lite skraj! Jag menar, man vet ju aldrig vad som kan hända liksom! :(
.
Jag tänkte skriva ett snabbt inlägg. Men kan iallafall säga att jag ska försöka ta lite bilder imorgon, för jag ska ner på stan och ta en fika med en gammal sala bo, jag har knappt träffat honom här i Örebro. Så vi tänkte nu att vi skulle träffas och snacka lite. :)
.
Så då blir det nog lite bilder, men nu tänker jag slappa som en soffpotatis framför tv:n och bara ta det lugnt. Så hörs vi imorgon! :)
.
Sov gott apor.

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory är en sjukt rolig serie om nördar. Och jag är ju nördig, så den passar mig perfekt! ;) Jag må va snygg som fan! Men jag är ändå en nörd! ;)
.
Nu har vi ätit iallafall... Och f*n vad gott det var! Nu är jag mätt och belåten men kan ändå stoppa i mig lite sötsaker som vi köpt hem, jag menar det är ju lill lördag! ;)
.
Vi ska efter The Big Band Theory titta på film och äta gott (Godis). Men innan jag ger mig av vill jag ge er snälla människor en sjukt bra låt!
.
Jay Sean - Down

.
Hörs senare ekorrar! :)

Kom ihåg!

Att om ni vill se något kul kolla mina kategorier. Där har ni en massa kul! :)
.
Tänkte bara så att ni inte glömmer bort det menar jag! ;) Snart dags för mat. Kött med Potatissallad! :) Mumma!

USCH!!!!!!

Ok, jag säger då det... Igen.... JAG HATAR KYLAN!!! Jag höll på att förfrysa mina fingrar när vi var ute!! Jo, för jag bar två kassar på vägen hem och dom stoppade blodcirkulationen i fingrarna, och det blev så kallt att det gjorde ont... Jag hatar kylan!! Skulle kunna tjata om det i flera timmar!
.
Usch.... Jag vill ha sommar och sol nuuuu! (gråter lite). Snälla det är så tråkigt med snö och vinter. Det är bara mysigt på Julafton och nyår, nu kan skiten försvinna! -suck-..... Jaja, det är bara att bita ihop.
.
Är det någon mer än jag som verkligen avskyr kyla?
Jag vet, jag lägger ut ganska menlösa bilder haha! Till och med ritat i det grymma och bra programmet Paint.

Gå.

Dags att .
.
Hörs snart igen people!
.

2010-01-06

God dag på er alla... Oj så sent man vaknar nu för tiden alltså. Crazy! Men det är skönt att få sova lite längre ibland! :) Idag är det dagen utav alla dagar... Eller ja, det kunde vara det iallafall! Om jag fick bestämma skulle det vara det jämt. Och med det menar jag att det händer magiska och roliga saker! Och idag händer det bara lite saker. Iallafall vad jag vet nu! :) Jag och Miccis ska ta en sväng till affären. Köpa lite saker. :)
.
Vet ni, jag är jätte sugen på att åka till Stockholm. För varje gång jag har varit där så är jag där på olika spännande ärenden (Castings lr super-shopping) och det är kul!
.
Jag måste dock börja rita lite oftare igen... Jag har varit dålig på det nu på senaste tiden! Och det är ju inte bra. Men när jag kommer igång så blir det magiskt! Det kan ja lova! :) Jag har ju självklart några schyssta ideér i huvudet... Jag har faktiskt en liten, liten dröm att designa en tatuering till en polare eller något sånt, det skulle vara skit kul! :)
.
På tal om tatueringar, jag vill tatuera mig!!! Men vet inte vad och vart! Har ni några bra förslag kanske?
.
Här har ni en bild på mig. Jag har lagt upp den tidigare. Men då var den i dåligare kvalitet. Fotograf: Derek

Paradise Hotel + HAHAHAHAH!

Först vill jag säga, nu blir det att titta klart på Paradise hotel sen sova. Och så måste jag nämna detta! (Se nedan) HAHAHAHAHA!!! Det här gjorde aftonbladet med flit!!! Haha!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6384882.ab <-- Länk till artikeln.
.
Men iallafall, sov gott alla söta små odjur i långa landet falukorv! :) (Och självklart sov gott till alla nyfödda bonde barn ''Som tydligen är grisar?'') HAHA

Bedtime stories

Den var en riktigt trevlig film. Bör ses. Dags för paradise Hotel och äta en macka typ. Hörs strax mina kära små ekorrvänner.

Grönt är skönt?

Trött som en giraff på kryckor. Det är jag det!
.
Men vet ni, jag hittade just en rätt så cool jacka på internet. Check it out.
Jag gillar att den är grön, jag menar hur ofta ser man folk med sådana färger? Märket heter Whiteout för er som undrar. ♥
.
På tal om kläder, jag kom på en annan sak. Nu är det rea och allt det här, och ändå hittar jag inte så mycket plagg jag vill ha... Är jag för kräsen tro? För förut hittade jag alltid något på rean, men knappt nu... Ja, jag har nog blivit allt för kräsen ändå tror jag... Hur känner ni? Har ni själva fyndat en massa härliga saker nu under rea tiderna?

Click the monkey.

 

bloglovin

 

 

Alla borde tryckaapan. Och hålla sig uppdaterade om mina upptåg. ;)


Telefon

Hej på er.
.
vad tråkigt, jag har till och med köpt en ny telefon. Men inte ringer folk oftare för det! Haha! Här förväntar jag mig att alla ska ringa mig hela tiden liksom! :)
.
Ok, jag köpte ju inte telefonen för att folk skulle ringa mer, jag köpte den för det behövdes. Min gamla mobil hatar mig och den är besatt av demoniska varelser!
.
På tal om demoniska varelser! ;)

2010-01-05

Ja, vinter är ju kul... Eller hur?
.
http://www.aftonbladet.se/vader/article6382712.ab <----- Läs
.
Det är ju så njutsamt med super kyla och tortyr! Nej förbövelen! Jag uppskattar sommaren mycket, mycket mer! Man kan säga såhär, jag skulle hellre dö av värmeslag än av att frysa ihjäl! Jag hatar kyla!
.
Men nu tänker inte jag börja dagen med att hata en massa saker... Jag tänker sprida glädje och lycka!
.
Och hur ska jag göra då undrar ni? Jo jag tänkte.... Eeeh... Ja jag vet inte riktigt kanske berätta något roligt?! Det var en gång... Äsch! Orka... Vi kör såhär... Visste ni att att det finns band, alltså typ metall band som använder sig av en väldigt udda.. Sångmetod?! som heter något i stil med ''Pig Squeals''. Det menas med att dom typ skriker som grisar i låten... Ja, det är väldigt udda och crazy banana!! Vill ni ha ett smakprov? Ok då.
.

Hehe! ;)


Shutter

Vi tittade just på en film till. Shutter heter den. Det var en amerikansk remake på en koreansk typ.
.
Den var bättre än den koreanska iallafall. Hehe! Så vill ni se en film, titta på den vetja. Men den var verkligen inte lika bra som AVATAR! Hehe!!
.
Dags för mig att tänka på refrängen, bed time!
.
Men som ni kanske förstår så är jag självfallet tillbaka imorgon och skriver gladerligen några söta små rader här i bloggen! Vi hörs då, sov gott era snabeltandadetigrar!

AVATAR.

Jag vet inte vart jag ska börja... Ok, vi kör såhär. Avatar var den bästa filmen jag sett! Den får 110 av 10! Och hamnar högst upp på min lista! Storyn var galet bra och själva filmen var ännu bättre, filmen var så episkt att jag nästan började gråta lite... Jag ska garanterat köpa den när den kommer ut! Den är värd varenda öre!!
.
Den var så sjukt bra, och effekterna ska vi inte tala om... Det är sjukt hur snyggt gjort allt, detaljerna är knivskarpa!! Det är helt sjukt!! Verkligen cirka tre timmars njutning!
Episk!
SE DEN!

Cafe

Hej alla glada vi sitter och äter god mat på bredbar, och ikväll blir det bio. Vi ska äntligen titta på Avatar!! Hehe, jag bloggar igen ikväll ha en bra dag små ekorrar. Ps: bloggar nu från mobilen.

2010-01-04

Yo, jag kom att tänka på en sak. Och det är MTV. Den kanalen står nästan alltid på här hemma, och hemma hos morsan. Kan det vara för att vi är galna i musik? Eller för att vi är beroende av det?
.
Musik har verkligen stort inflytande på mig, jag bara måste lyssna på musik hela tiden... Musik påverkar en väldigt mycket alltså! Det är nästan sjukt. t.ex. Rock/Metall det blir man typ sur av (iallafall jag), för jag lyssnade bara på sådan musik förut. Och jag var verkligen en kranky old lady hela tiden. Hatade allt osv. Och så har vi t .ex RnB som man istället blir uppblåst av, alltså ser sig själv som bäst och blir lite gladare. Och jag lyssnar mest på RnB nu för tiden. (svårt att förklara, men ni förstår nog?)
.
Jag pratar då utifrån egen erfarenhet, för jag tycker själv att jag var en mörkare och argare människa förut. Och nu för tiden är jag nästan glad och lycklig åt allt! Haha det är helt crazy banana!
.
På vilket sett påverkar musik er?
.
Nu är det dags för äventyr ner mot den fantastiska staden/centrum.. Så vi hörs sen alla Glada Bumbibjörnar!

Sov gott alla glada!

NU är det dags att sova!
.
Är trött och rastlös! Jobbigt hehe!
.
Men vi hörs imorgon, då blir det äventyr ner mot stan!
.
Om ni har tråkigt, tryck på Apan! (vänster)
.
Sovgott små ekorrar! :)

Zombieland

Nu har man sett Zombieland också, det var en trevlig liten film med schyssta små effekter!
.
På tal om effekter så finns det en film som jag verkligen avgudar! Och det är ''Transformers 2 - Revenge Of The Fallen'', jag älskar båda transformers filmerna. Storyn är bra och effekterna är helt j*vla galna. Jag har under hela mitt liv.. Eller, iallafall den stunden jag tittat på filmer, älskat specialeffekter!
.
Det finns inget bättre än en riktigt bra episkt film med mycket effekter! Jag är som besatt av sådana filmer, aaaahh... Det finns inget bättre! :)... Ja jag vet, jag kanske är lite nördig. Men vet ni? Det skiter jag i! Filmer är det bästa som finns! Ja förutom en hel del andra saker, som mat osv...
.
Men ni förstår vad jag menar va!? ;)

Hur kan man inte tycka om denna film?

kylan.

Sådär, det blev en liten tripp i kylan, mina fingrar höll på att frysa sönder. Men vad gör det! :)
.
Nu är det iallafall dags för mig att duscha osv, sen ska vi äta taco... Och då kanske ni tänker att vi äter taco
.
ganska ofta här hemma, men det är så att Jag älskar verkligen taco!!
.
Vi ska även titta på Zombieland. Önska oss lycka till! :)

2010-0103

Jaha, då har jag tittat på någon Harry Potter film, eller... Iallafall lite av filmen. Jag har ingen aning om vilken film det är för jag har svårt att hålla koll på Harry filmerna! Haha dåligt gjort utav mig!!
.
Idag blir det till att ''shoppa'' mat! Jag ska även bestämma en ny plåtning. För jag måste ta lite nya bilder! Jag tröttnar aldrig på det alltså!

Hehe, Nyfikna på vad jag menar?? Kolla ''kategorier'' och sen ''Modellbilder''.

Nu är det dags att gå till affären, ja jag vet... GÅ som vanligt! Ni måste tycka att vi är galna som går hela tiden!! ;) Men tänk så hälsosam jag är som inte röker och snusar. Och så rör jag på mig ofta! :) Niice!
.
Justja, jag glömde lägga upp två bilder igår, här får ni dem. det är bilder på mina katter som bor hos morsan.
Min katt Elvis.
Och morsans katt Lisa.
Visst är om bedårande? Haha, men vi hörs om ett tag. jag tar med kameran! :)

''Videoinlägg''

Här kommer lite videoskojj från Juldagen! Tidigt på Juldagen!

ÖREBRO¤

Äntligen!

Nu är vi hemma i Örebro igen och det känns ganska skönt! Skönt att slippa töntarna i Sala! ;) Heheh! (Nejdå skojjar bara, men ni är elaka som inte sa hej då ordentligt! :()


Nu ska jag lägga ut en massa roliga BILDER!!! Bilder som jag inte lagt upp på en vecka typ! Men nu, äntligen så är ögoblicket inne! Jag skall äntligen lägga upp bilderna som ni så länge ha längtat efter!! Se och njut!



Här var det bilder från Julafton, nedan kommer det bilder från Juldagen.



Alex.

Alex, jag. Två riktigt stiliga apor!

Jonas. Sexy like a fool!

Nu undrar jag varför Alex gör sådär. Alex, varför?! ;)

Ni gör vi alla denna otroligt coola och snygga gest!

Dom gjorde det riktiga män ska göra. Armbrytning!

Här har vi Tom, han är en riktigt grym och snäll jävel som jag ska gifta mig med! Hehe! Ska bara hitta en ros som han uppskattar! ;) (internt skämt).. Hans flickvän Nina var där också, men tydligen så tog jag inge kort på henne... Jag som trodde att jag gjorde det... Fail av mig!

Här hänger gänget!

Varför är inte jag och Alex lika snygga som Jonas? Orättvist! Jag menar, titta bara på mitt anlete... Inte ens satan själv skulle slå mig!

Jag och Alex dagen efter Juldagen typ! :) blev inte så mycket kort efter detta alltså! :(

Mitt outfit till nyår! :)

Det var det det! Det där var dom sista bilderna jag tog 2009! -snuyft- tragiskt.. hehe! Men år 2010 kommer bli ett hejjar år! Ett riktigt blogg år för min del! :)

Justja, här har ni Cassies nya söta lilla hund! :)

Tåget

dags att gå till tåget, vi hörs när jag är hemma.
.
Då ska ni få se en massa skoj! :)
,
Ciao

Partayade

Vet ni, igår blev det inga bilder alls. Hur det kommer sig säger ni?? Ja, jag vet faktiskt inte... Tråkigt! Jaja, jag har iallafall en hel del bilder ifrån Juldagen!
.
Igår partayade jag ju med grabbarna och det var trevligt. Även fast jag fick skynda mig som f*n ner mot staden vid 12 slaget Helt själv... Jaja. Annars var det trevligt, fast ändå lite segt på något vis! Konstigt... Jag kanske inte var på humör?!
.
Idag har vi hyrt film och gottat oss med dricka & godsaker. Vi har till och med varit hemma hos Cassie och tittat på deras nya hund. En strålande söt liten chihuahua, en sådan bedårande liten golvmopp! Vi tittade på G.I. Joe och enligt mig var den riktigt cool, värd att se.
.

.
Nu ska vi äta mat och sen träffa folk! Ha det bra alla, hörs vi inte mer ikväll gör vi det imorgon! :)
.
Ciao

RSS 2.0