Kneget

Oj oj oj, jag är helt slut i huvudet nu må jag säga! Det är inte lätt att vara korkad ibland för då går hjärnan i hög varv när man äntligen börjar använda den. Hehehe.

2010-06-30

Tjohej på er!
En ny dag är nu kommen och jag sitter här och ugglar. Idag är det en speciell dag faktiskt! Det är min och Miccis 5års dag, kan ni tänka er?? Lång tid va? Hehe.
Minä Rakastan Sinua! <3

Future apes!

Jag kom precis på en kul bild som jag ska trycka fram i Photoshop. Future apes! Låter det inte coolt?
Jag tycker att det lät riktigt bra iallafall! :).

2010-06-29

Lyssnar på en skön ny låt med T-Pain som jag måste visa för er.
Den heter ''T-pain - Reverse Cowgirl''.
Kom hem efter 12 idag, har även idag lärt mig en del och det känns skönt! Jag ska alldeles strax käka något gott och bara chilla, det behövs när man går upp klockan 06:00 på morgon, att det ens är lagligt!? ;) Hehe.

Happy ape.

Jag är en riktigt happy ape just nu. För jag har gått upp i vikt och det känns riktigt fantastiskt för mig! Jag ska bli en flodhäst!!! Jag känner att saker och ting börjar vända nu! Jag blir tjock och har kneg, kan det bli bättre? ;).
Nu så väntar bara en massa roliga, grymma saker! Jag längtar!!!!!!!!!!!!!
Såhär glad är jag!

2010-06-28

Sådär, då är jag hemma. Jag har lärt mig en hel del idag och känner mig riktigt nöjd. Men imorgon är det en ny dag och nya möjligheter!
Utöver det så hoppades jag på sol idag, så att man kunde sola lite... Men vad ska man göra, hehe. Vet ni, jag känner att det verkligen behövs plåtas lite snart igen. Det är helt värdelöst att göra det så sällan... Då kommer man ju ingen vart, jag vill utforska nya coola ideér och skapa snygga bilder!!
Just det. :)

Sova nurå...

Dags att sova nurå. För ska faktiskt gå upp i tid imorgon! Så ni får önska mig en bra dag så hörs vi imorgon igen, då återkommer jag med tankar och annat! :) Ciaoooo

2010-06-27

Tja people.
Imorgon smäller det för min del, då börjas allvaret! :) Ska bli riktigt spännande faktiskt! Äntligen säger jag bara!

2010-06-26

Det blev vilt festande på midsommar må jag säga! Nu får ni se lite bilder! ;)
Har fler bilder på facebook, kika där vettja! ;)

2010-06-25

Nu är Alex här, vi skall förbereda oss lite innan kväller.
Förresten GLAD MIDSOMMAR på er alla!!!!
Såhär glada är vi-

Jonas, Alex och Jesper

Idag har jag umgåtts väldigt mycket med Jesper, Jonas och Alex. Men jesper blev trött så då blev det bara jag alex och jonas, vi har haft det förträffligt roligt-
Jag, Alex och Jonas.
Nu har jag sagt mitt för idag.
Sov.

Hemma hos Jesper.

Sitter hemma hos Jesper nu och chillar, har ätit pizza så nu är jag fet som en val... Lyssnarr på Eddie Meduza utav någon anledning hahaha! :)
Sov gott

DÅLIG, DÅLIG OCH DÅLIG!!!!!!!!

Varför skapas ens sån här dålig musik? Och videon, jaaa.... Vad ska man säga. Dom gör verkligen en skit video till en skit låt. Förlåt Dj Mangoo och Deadline, men vad f*n är det här!! :P...
Hur kan någon ens tillåta att dom gör en video? Nästan lika dålig som den där j*vla låten ''Bög Mamma Kines''. Och kan säga att den här nya låten med Sean Banan är också dålig, men den är iallafall MYCKET bättre än ''fanta rose och bög mamma kines''... Fyskam!
Jag la också märke till en irriterande sak, att i videon till ''fanta rose'' så kommer det upp en text där det står STHLM CITY... Lite mesigt. Bara för att dom är ifrån Stockholm behöver det inte betyda att låten är bra... :P Herregud

2010-06-23

Idag bär det av, ska träffa chefen och prata lite och sen efter det bara chilla och vänta på att Jesper kommer förbi och hämtar mig. Eller det är inte Jesper som hämtar mig, han åker med sin mor och dom ska ändå förbi här så jag hoppar på i farten. För jag ska till Sala, det är där det händer i Midsommar!
Såhär glad och pigg är jag idag. Dags att gå ut och sola innan jag ska träffa chefen. Ciao på er sålänge! :)

Kneg

Härligt! Börjar jobba nästa vecka!
;)

2010-06-22

SKAFFA NYTT INTERNET!
Det vi har nu funkar knappt, det är ett gammalt skit modem ''H220'' tror jag den heter, och den är ruskigt dålig! Idag, idag kan jag säga att vädret är strålande. så jag ska ut och sola, samtidigt som jag ska vänta på ett samtal... Hon skulle ringa idag ifall jag får jobbet lr inte! :), skulle va nice att börja knega! Och imorgon åker jag till Sala, Ska umgås med tönt Jonas och tönt Jesper, ska stanna där tills efter midsommar! :)

2010-06-21

Tja,
Ska iväg på den där intervjun klockan 13:00 idag. Känns lite pirrigt faktiskt, men det kommer att gå bra... På tal om att jag går, får jag säga hur jag avskyr när dåliga svenska reklamer visar hur dom gör? Förstår ni? Alltså ta dom här Mc donald reklmerna, efter reklamerna så får man se en bunt människor stå och hålla i dockorna osv... Jag tycker att det är stört att dom gör så, och det har varit så i flera svenska reklamer... Jag tycker att man inte ska visa hur man gör själva reklamen, då förstörs mystierin så att säga... Idiotiv...!!! Aja, det är deras val om dom vill göra lame reklamfilmer! :P.

America!

I love America, jag har inte varit i där (än). Men jag är väldigt fascinerad utav landet. Historian, och allt som landet innehåller! Och i det landet kan man snacka om att göra karriär och att tjäna pengar. Jag uppskattar också Hollywood mycket, där skapas världens bästa filmer och där finns också världens mest kreativa människor. Jag älskar ju film så inte så konstigt att jag gillar platsen.
God bless America´s creative people.

2010-06-20

Hej på er. Tittar på ''My Super Sweet 16'' och det är en ganska knäpp tjej som vill ha en knäpp fest, med dvärgar, transor, djur osv! Roligt faktiskt. Hehe! Ska faktiskt in till Västerås idag så. Men innan jag går vill jag visa er vad jag köpte igår! ;)
Bara för att. Förresten så var den smarrig. :)

Jobb

Jobbintevju på måndag, förtjusande! :D, Schysst om jag ska börja knega igen! Då jävlar händer det grejer kan ja lova! ;)

2010-06-19

Som jag skrev igår så ska vi iväg och glo på kläder idag, jag tror även att det blir en resa till Eskilstuna. Men jag följer nog inte med. Jag är för lat, Miccis ska ändå bara gå in på Monki och var ska jag göra där? :) Haha!

Nu blev de kväller.

Ja, tammef*n. Nu är det kväll! Och vad gör man då? Jo man sover! Det har jag lärt mig alldeles själv... Nej, men allvar, det har varit en lång och trevlig dag med god mat och gott sällskap. Vad mer kan man begära?
Imorgon likaså, ska till och med dra och titta på lite kläder... Spännande va? Men jag återkommer imorgon för nu ska jag hoppa i säng.
Ciao
Jag bjuder på den här bilden, där man också ser en sexig Alex i bakgrunden.

2010-06-18

God Morgon alla. Det är dugligt fint väder idag. Förresten, kan ni gissa vart jag är någonstans? Och självklart ska ni utgå ifrån bilden nedan! ;)
Fina palmer. :) Gissa vart jag hittade dem!! ;)

2010-06-17

Hej hopp.
Jaha, ska gå ut nu. Så detta får bli en snabbis. så hörs sen mina glad små djur

hallå där

Soligt o soligt,Njeaa? Det är ganska molnigt och blåsigt. men annars är det rätt ok! Jag lär ju dock inte bli så brun idag! :( Eller rättare sagt, brunare!

2010-06-16

Go morrn alla, får göra en snabbis nu. Ska ut direkt och njuta i solen. Men vi återkopplar sen! :) Ciao!
''Förresten jag är väldigt glad att blogg.se har åtgärdat bild register problemet, så att man slipper ladda upp samma bilder flera gånger ifall man vill använda en speciell bild flera gånger, så tack blogg''

Skönt album...

Måste säga att detta är ett riktigt skönt album med Disturbed! (Även ett band jag lyssnade mycket på förut)

Sveriges 99 snyggaste män?!?!?!??!

Hej alla glada!
Vet ni, det är tydligen en tävlingen om Sveriges 99 snyggaste män. Och kan säga att ibland tror man att dom skämtar, jag menar, dom har folk där som är långt ifrån snygg. Så ibland undrar man vad dom tänker med. Jag menar när dom tar med Politiker och liknande så tycker man nästan synd om dem... Herregud!
Spännande, vem vill se en skallig politiker? Fast han kanske har brinnande blick och ett bett av en argsint varg? Hahahah! Lol får jag drämma till med! ;)Nej det är fler än Politiker dom har på den där j*vla listan... Vissa passar självfallet in, andra INTE!

2010-06-15 Marilyn Manson!

Hej alla.
Jag har hittat en riktigt skönt låt med Marilyn Manson!
Han har gjort en cover på ''This Is Halloween'' och den är riktigt grym! :).
Förut lyssnade jag väldigt mycket på Marilyn, men knappt längre. Faktum är att jag lyssnade på väldigt mycket rock/hårdrock/metall förut. Sen blev det mer RnB och sådant. Man kanske ska återuppta gamla minnen och börja lyssna på sådan musik igen. För det finns en hel del bra band som jag går miste om! :). Man behöver ju inte direkt bara följa en slags musikstil, jag älskar allt! :) (nästan)

3:an

Haha vilka töntar... Måste säga att vissa svenska kändisar är bara väldigt fåniga... Haha tänker inte direkt säga en massa elakheter här (fast är väldigt sugen). Fast vem vet. kanske skriver något sådant onödigt nån annan gång hehe. Just nu ska jag fokusera på glada saker som flygande chimpanser och enhärningar so rapar regnbågar.
.
Nej men seriöst. Jag ska titta på en konstigt program på 3:an nu. :)

Kött...

Tjohej!
Mumma, idag blir det marinerat kött och med en sås som är sjukt god. Hickory ''någonting'' heter den. Hehe. Spännande va?

2010-06-14

Hej på er.
Idag är det någorlunda bra väder... Vart är den där solen som jag längtar efter?

sova

Dags att sova kanske, hörs imorgon grodor.
:)

Blue mountain state...

Regn, regn och åter regn... Finns det något tråkigare än regn? Fast, är det något bra på tv:n så har man aldrig tråkigt. Tittar just nu på en galen serie som heter ''Blue Mountain State'', lovar er att serien är skadad!!

2010-06-13

God morgon alla. Nu, nu ska jag visa er den där bilden som jag och Jesper har suttit och fipplat med. Enjoy!
Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med bilden.
På tal om Jesper, idag ska han åka hem... Och självklart är det bättre väder, är det inte typiskt? Jag menar, hittills har det bara regnat och blåsigt. Men idag, då j*vlar ska det vara sol haha typiskt! :P Meeen man ska inte klaga! :)

Alice....

Alice In Wonderland
Denna film är helt underbar, den måste ses! Den är ganska rubbad men riktigt grym!
Den här filmen är också bra, riktigt snyggt gjord! :) I like animated movies! (draken påminner om våran katt, hehe)
Ja, jag kan säga er att jag känner mig ganska tjock just nu efter all taco, godis och chips... Mumma! Men nu är det ''arbete'' som väntar, det är så att jag ska fortsätta med Jesper lilla bild, som jag självklart lägger upp här sen.
Bilden kommer att bli epic.

2010-06-12

Oj, vad sent det blev. men man kom i säng ganska sent inatt! Typ någon gång vid 4 tiden. Vi satt och fipplade med en riktigt rolig bild som jag är speciellt stolt över! Ni ska få se den sen när den är klar. :).
Idag blir det Taco, fyf*n vad gott!

The Book Of Eli.

Den filmen ska ni se, den är riktigt skön!
Så kommer världen se ut efter 2012, för år 2010 kommer jorden att gå under... ;) (Enligt dom som tror det iaf...)
Nu sitter vi och ugglar och funderar på vad vi ska göra. Vad ska vi göra?

Snart är han här.

Mannen, myten, legenden Jesper är snart här.
Denna guda lika varelse anländer snart till mina portar och jag skall välkomna honom med guld och dyrbar heter ifrån världens alla hörn.

2010-06-11

God dag alla. F*n vilket skit väder idag va? Hehe, usch... Nej jag vill som vanligt ha sol. Men vi ska faktiskt iväg och vakta lite barn nu! Så vi får höras senare! :) Ciao alla glada folk!

Studenten

Här har ni en bild på Dennis, Magda(Studenten) och mig(Jag ser nästan ut som en brat, haha). Det har varit en jätte trevlig dag idag... Vi har käkat gott och umgåtts med trevligt folk. Kan det bli bättre? :)
Det har även varit strålande väder idag, så jag har unnat mig lite sol! ;)
Men nu måste jag sova, imorgon kommer Jesper. Men vi hörs imorgon djungeldjur!

2010-06-10

Grattis till alla glada studenter som får äran att supa som monster idag. Och imorgon blir ni ut slängda till verkligheten, härligt va? :).
.
Vet ni, nu sitter jag och käkar frukost. Men när jag är klar med det så måste jag faktiskt fixa mig lite inför dagen, så vi hörs senare glada djungeldjur! :)

Haha konstigt,

Hej alla.
Haha konstigt, så fort jag bestämmer mig för att skriva något i bloggen så kommer jag aldrig på något att skriva om, det tycker jag är väldigt konstigt. Det blir helt stop så fort jag ska skriva... Knäppt va?
.
Det känns som att jag måste skylla på någon för detta. Så jag skyller på... Dom som inte läser min otroligt givande och grymma blogg. Haha! Fy på er. Hade jag haft fler läsare hade jag varit ett geni och jag hade kunnat skriva bättre. Så är det, det vet jag! ;).
Såhär söta är alla min läsare nu. :)
.
Förresten, imorgon blir det att fira student. Miccis syster Magda tar studenten! :) Och på fredag kommer min Gorilla kompis Jesper över på besök! :) Amazing va??

2010-06-07

Hej alla glada.
Just ja, igår bloggade jag inte alls och då glömde jag en viktig händelse! Jonas födelsedag! Ja det är sant... Igår fyllde min kära apkompis Jonas år.
uöver det, så är det ganska tråkigt väder idag... synd... För igår solade jag massor och tänkte fortsätta idag. Men det sket sig. :) Ska faktiskt göra något skit ''kul'' nu, gå ner till tvättstugan...USCH.... hörs sen½!

2010-06-05

HEj glada chimps!
Nu ska jag och tönt Alex dra till affären och köpa saker. men v återkommer senare, ciao

Alexa

Sitter hos Alex, vi har just varit på en härlig promenad och bara chillat, vi har även tittat på en sjukt rolig film vid namn ''Tooth fiary''!! MÅSTE SES!!!

Eeeeh står dock på något annat språk på bilden... Men skit i det... Hahah! :D Sov gott alla blogtörstiga svin! :)

2010-06-04

Typiskt. skrev ett inlägg igår som försvann när Internet la av... Ja ja, jag skrev iaf att det inte blev så mycket plåtning igår, men vi hittade väldigt härliga platser att plåta på däremot! Så Det blir nog på söndag eller någon dag nästa vecka som vi plåtar, för jag ska in till Västerås i helgen, jag ska lattja med en töntig kille vid namn Alex von tönt!
Här ser du mig och Alex... Ganska så awesome, eller hur?

2010-06-03

Idag blir det plåtning... Eller man kan säga att det ska test plåtas iallafall! Men det ska bli kul, jag ska redigera bilderna själv så att jag får dem precis som jag vill också, så det kommer bli riktigt intressant!
Men ska ut i solen och steka, vi hörs senare! :)

Heeeeeej alla! :)

Aaaaah kan dagen bli så mycket bättre? Nej, skulle inte tro det va! ;). Och f*n vad mätt jag är, morsan var just på besök och hon hade med sig hembakad jordgubbspaj.... Mums!! Och, jag ska faktiskt inte skriva mer än såhär, för jag och Miccis tänkte dra ut igen. Men vi hörs senare mina glada så Djungeldjur! :D

2010-06-02 MIN FÖDELSEDAG!!

Jaha idag är det dagen vi väntat på... Och vad kan det vara tro? jo, min födelsedag såklart!! Idag fyllar jag 13 år.... HAHA nej nu är jag bra busig... Jag fyller faktiskt liiite mer än så, jag fyller 21 idag! :). Men nu är det ju så att det är min födelsedag och då vill jag ha en massa uppvakning utav er! Låter rättvist va? :D
Såhär dumt glad ser jag ut! :) Just ja, glömde nästan... Idag åker jag och Miccis förmodligen in till Västerås och käkar ute, jag känner jag att jag förtjänar det en dag som denna. Och självklart tar jag med kameran! :)

Cougar town!

Hej alla glada, nu ska jag titta på Cougar town och bara chilla!
Men återkommer imorgon med massa glada nyheter!!! :)
En sjukt bra serie!!!

Jag börjar bli....

Jag börjar bli riktigt brun nu, och det känns bra! :) och resten av dan ska gå till städning. För imorgon får vi lite besök... Rooooligt va? :)

2010-06-01

OJ, imorgon smäller det ju!! Vad roligt!
Förövrigt så är det förtjusande väder idag och jag sitter inne... Är det acceptabelt? Nej... Därför ska solen snart få piska mig med sina varma solstrålar.

RSS 2.0