Den 30:e. 6 år med kärleken.

Idag är det den 30:e och jag och Miccis firar 6 underbara år tillsamans! Känns helt underbart!
Minä Rakastan Sinua Micaela! :) <3 <3 <3
.


skrivbord

Hey alla!
Sitter på lunch här och tar det lugnt. Ska alldeles strax fortsätta med jobbandet, monterar ett skrivbord. Inte allt för jobbigt och inte allt för tråkigt! :). I helgen får vi besök av Jesper. Det ska bli ruggigt kul! Vi ska träffas i Västerås i morgon och gå omkring och på lördag blir det Nya Transformers! ;) Awesome...
Nu dags att fortsätta!

En glad Jesper! ;)


varmt till helgen....

Vilket väder va?! Ingen höjdare nu att vara inne hela dagen. Men men, det kommer ju fler varma dagar. Och hoppas nu att det blir varmt till helgen!

planerar mitt senaste mästerverk...

Jaha, då har Amanda och Fredrik åkt hem. Vi käkat, fikat och snackat sk*t. Riktigt trevligt! :)
Jag är nu mättare än mättast och sitter här o planerar på mitt nästa mästerverk!
Funderar på en karaktär som jag tänkt på ett tag nu.. En ond snubbe full med konstiga symboliska tatueringar och kanske någon udda piercing här o där. Det blir nog spännande att rita den.
Här får ni en bild. Nu ska jag hoppa i säng. jobba imiorgon. jobbigt va? ;) :D

äntligen klar... bra va?

Har någon mer än jag tänkt på hur flammande hett det är ute?... Nehe, inte det inte. Men varmt är det och riktigt skönt! Och justja Bara så att ni vet. Förstår ju att ni undrar hur det har gått med städningen, så är det rent och fint här hemma nu. Det ser ut som ett palats! :) Så är äntligen klar! Och nu kan ni komma på besök om ni känner för det... Hahah! På tal om besök, vi får besök strax. :) Sådeså.
Med brist på nya bilder får ni den här gamla sötnosen till bild att titta på sålänge! :)

Svettas som en gris...

Jag svettas som en gris... Håller på och med städning och annat ''roligt'' här hemma, eftersom vi får lite besök sen på eftermidagen. Utöver det så la jag märke till en cool sak imorse... Eller... Har sett det förut men kan inte låta bli att skriva om det nu. Jo... Kläder! Såhär är det, i en Katy perry video så har jag fått syn på en s*it cool outfit som jag måste visa er!
.
JAHA... Lägger upp bilden senare. För datan går såå snabbt nu och kan inte göra ett s*it på den... Jippi... Hörs om en stund!

kopp varm chocklad... (renoverings tankar)

Sitter här och avnjuter en kopp varm chocklad... Mums... Utöver det så känner jag att jag vill handla lite... Alltså en massa saker till lägenheten. Skulle vara riktigt härligt att renovera om kök & badrum där hemma... Största prioritet är just nu badrummet faktiskt. Vill ha det kaklat. Det skulle vara så j*vla snyggt. Har en massa ideér som jag vill genomföra! :)...
.
Jag själv skulle vilja ha ett lite mörkare badrum, så det blir lite mer myskänsla i det hela. Jordnära färger och lite halvdämpad belysning.
Jag vet... Jag får gräva ett hål i golvet och plantera ett kinesiskt träd mitt i badrummet. Och kanske installera en fiskdamm i badkaret. Jordnära... Hellyeah!

Folks reaktioner skulle då bli som ''se bilden ovan''.


Lätt tjänade pengar....

Jaha, med brist på saker att göra nu under lunchen så skriver jag en liten rad här. Idag blev det 2 pizzaslize till lunch, det var riktigt gott! Sedan så satte jag mig ute i solen och stekte lite! Men hade inte tålamod att sitta där, det började klia i fingrarna och jag ville skriva av mig lite här.
Antar att jag snart skall fortsätta denna långsamma dag, det händer ingenting på jobbet... Knappt några kunder alls så det kan lätt bli lite långtråkigt... Lätt tjänade pengar dock, men iallafall. Man vill ju jobba för pengarna. Eller hur?

Lägger upp den här igen eftersom jag gillar den så mycket... Hehe! Man kan inte vara vettig i huvudet om man ritar sånt här. Och det är jag inte heller! :D


lunch på jobbet. Fisk med honung

Sitter på jobbet just nu och har precis slängt i mig lunch, det var någon slags fisk med honungssås. Det var jättegott! :). Blev faktiskt lite besviken när jag kom till matsalen, för imorse gick jag till jobbet och då var det strålande sol. Nu så har det regnat och det verkar vara väldigt molnigt... Gud så tråkigt, men tur att jag jobbar då då... Hehe. Jaja, nu återgå till min avdelning. Men hojtar till här senare! :)
Ciaooo!

Haha så j*vla bra bild! :D


Skrillex <---Nyfunnen favorit!

Detta var lite av det som spelades igår, men jag fastnade rejält för den här! :)

--Skrillex--


Idag igen!!?? (Kalasbilder)

Jaha, då blev det pizza idag igen... Kan ni tänka er hur underbart liv jag lever? Som kan äta pizza 2 dagar i rad.
På tal om pizza... Här kommer gårdagens kalasbilder. Se och njut, Se och njut!
Det fick bli en avslutande bild på mig. Det var inte många, hittills men Jag tror säkert att det kommer dyka upp fler bilder med tiden! :)

Sliten...

Hej o hå.
Är lite halvt sliten efter gårdagens skogskalas. Så ska stoppa i mig en massa onyttigt idag! :) När jag kommer hem får ni se bilder också. Ses då.

Kalas i skogen.

Yoo wazööööp!
My name is Brunooo.... (Nej men seriöst!) Hej alla glada. Ikväll blir det kalas, härligt va? Vi ska vara ute i skogen och dansa som troll. Sitter iallafall nu hemma hos morsan och har precis slängt i mig en stor j*vla pizza som smakade föörtjusande, så nu är jag redo for fight!
Men som sagt, ikväll blir det kalas ute i skogen och det kommer bli riktigt kul. SJälvklart tar vi med kameran och tar en massa härliga bilder under kvällen! :)

Hörs sen då, chimps! ;)

Ny cd-spelare! (en bra låt)

F*n vad coolt! Dom har installerat en ny cd-spelare nere i träningsrummet i källaren! :D Och i den låg en skiva med Bon Jovi! Gisssa om man blev på G när man hörde den underbara musiken!!?? Nu sitter jag här och dricker min muskeldricka och bara njuter av musik!  Dom hade även stallt ner några nya träningsredskap! :) Epic!
Här kommer en s*it bra låt! (F*n vad jag sv'r idag... Haha)

Dags för mig att fortsätta att lyssna musik och fortsätta på en ny bild! ;)


Träningsdags!

Träningsdags! Aaah nu ska jag göra något osm jag förtjänar. (nu när jag faktiskt äntligen har tid). Jo, träna lite! Det var ett tag sedan jag var nere i träningsrummet i källaren och jag känner att jag behöver biffa upp mig lite nu. Kan ju inte vara liiten! :)

rejäl sovmorgon! :)

Hej hej heej!
Jaha, idag fick jag mig en rejäl sovmorgon... f*n vad skönt va? Börjar klockan 17:00 idag så jag är nöjd! :) Detta blir ett sånt där värt inlägg för har lite att göra hemma. Men återkommer om en stund! ;)

Mega matlåda

Jaha. Då var jag trött då. har jobbat några tinnar idag. Men i morgon kommer jag vara mycket, mycket tröttare! För ska jobba 09:30-20:00... Yaay... -.-... Jaja, tänk vad skönt när det är gjort, ska äta lasagne imorgon, har med mig en mega matlåda! ;).
Men hörs imorgon mina små apor! Ciaooo!

Vilken dag på Grönan! :)

Vilken daaag! Har haft en riktigt härlig dag idag... Imorse så skulle jag egentligen åka till Farsan, men det blev lite ändrat och vi sköt fram träffen så jag och Miccis bestämde oss att sticka till Gröna Lund istället, vi fick även sällskap av Miccis Syster Jonna! Det var hur kul som helst!! Lite skojjigt är det med spontangrejjer tycker jag! :) Så nu är jag hemma och sitter bara och smälter in dagens härligheter! Lyssnar på lite Vengaboys, Toy-Box och Dr, Macdoo (av någon sjuk nostalgisk anledning).
This was an Epic day!

På tåget. Där händer det.
Väntar i kön till det otroligt lustiga huset.... Lustigt va?
Det blev lite dålig skärpa
Någon ond sak drar iväg med mig där inne. Och Jonna roar sig... haha!
Jonna drömmer sig bort medans jag försöker se förtjusande ut.
Ett hus. som var fint. det var brunt.
Haha bilf*n! :D
här står vi på en bro och ser glada ut. överlyckliga. ;) :D haha!

Chris Medina.... (Riktigt bra!)

Jag såg den här videon nyss för första gången och blev nästan lite ledsen och fällde en tår när jag fick veta hela historien!

Grym kille! Bra låt! Epic!

Idag har jag jobbat.... 09:30-20:00... Det var .. kul. Så nu är jag tröttare än tröttast... Faktiskt. Tänkte slänga mig i säng nu, men vi ses ju imorgon. Lr hur chimps? :)


Major Lazer...

Jag gillar verkligen den här låten!!

Some more pics,

Some more pics! But the last! Jaja, det var dom sista bilderna ifrån den här kvällen iallafall! :).

Program..

hey ya´ll!
aaah, skönt fick skjuss hem efter jobbet idag. Haha och när jag kom hem fick jag ett oväntat och ganska så kul mail ifrån en person ifrån ett tevebolag. Angående ett program som dom sökte folk till. Men det passade mig inte alls den här gången tyvärr. hehe... Nästa gång kanske hehe, Nu ska jag gymma käka och sedan sätta mig vid min egen dator, så hörs om ett tag. :) :)

Keso på mackan

God kväll alla söta varesler där ute...
Vet ni, imorgon ska jag äta keso på mackan till frukost... Nu vet ni... Nej men seriöst. Har jobbat hela dagen idag, ovanligt eller? Så nu är jag trött som en chimpansunge och tänker hoppa i säng. Nu när jag är klar med min senaste bild måste jag börja på enny. Eller varför inte fortsätta på den jag håller på med på jesper... Även fast dom inte diggar den! :/...:(.... Men men, kommer nog på något har ju fått en sånhär trä gubbe som man ska rita av nu också så jag kan börja att träna på att rita... Kroppar, människor osv... Men ses imorgon chimps1 :)Då kommer mer party bilder också.. orkar inte lägga upp dem nu, hehe! :)
ciaooo

Welcome little friend...(ny bild)

Jag vet inte varför jag fick för mig att rita denna. Det bara blev så. Aaah... Härligt att den är klar iallafall. Välkomen till världen nya bilden. :)

Party pic ifrån Sjökrogen! :)

Såhär coolaa var vi på Sjökrogen! :)


WOW!!!!! Transformers - Dark Of The Moon Trailer.

WoW, den här trailern ger mig rysningar! Detta är en av många anledningar till att jag ÄLSKAR film! Se och njut!

 


Dags att göra det jag är bra på....

.... Alltså att skapa! :) Nu blir det till att använda min underbara hjärna till att skapa vackra bilder som alla gråter utav. :)

Trööttt...

f*n vad trött jag är....
ska bli skönt att äta och sedan bara ta det lugnt! :). det förtjänar jag eftersom jag jobbat hela dagen. :) :).
Nu blir det lax o ris typ. :) MUMS!
Återkommer när jag startat min egen dator, ciao sålänge chimps!

EN bild från igår. ( än så länge)

Här är iallafall en bild från igår! :), det kommer fler, har bara inte tillgång till dem nu! :) På bilden ser ni. Mig, miccis och Ayim! :) Detta var en episk kväll! Vi blev lite runda under fötterna faktiskt och ändå så tog vi oss till Sjökrogen och hade det förtjusande roligt! :). hehe...
Eftersom jag är en riktigt viking så har jag jobbat hela dagen och ska jobba imorgon, men då slutar jag tidigare så då ska jag fortsätta med min bild när jag kommer hem! :) Bra va?
Men vi hörs imorgon chimps! Ciaooooo

såhär halvsöt....

Såhär halvsöt är jag ikväll! Självklart fattas det strumpor och en cardigan, men strunt i det. På bilden ser ni ett linne, acc, och chinos. Allt hittat i en container. :)
Dags att sluta apa sig nu. Nu dags för lite för dricka innan vi drar. :) Hälsa hem chimps!

Det blir LMFAO ikväll! :) Välförtjänad utgång!

everybody just have a good time.... aaah ikväll blir det en välförtjänad utgång! :). Det ska bli riktigt kul!
I am riktigt taggad. ;). Tänker garanterat lyssna på...(lägger upp den igen). För den är så j*vla bra!!! :D

Vill bara dansa när jag hör denna förtjusande låt! ;)

Nu är det dags att käka, hoppa in i duschen, kamma luggen, klä på mig mina emo kläder och sedan dra. :) Kanske till och med lägger upp en bild på min förklädnad! ;)


Creepy Eyes Guy!

ooohps... Har inte skrivit på ett tag... Kanske för det enda jag gör är att jobbar o sover... Förtjuuuuusande kul!... Men men. Här kommer en liten försenad födelsedagshyllning till min vapendragare Jonas! :)
Visst är han söt? hahahaha! Creepy eyes Guy!
Här kommer en party bild när vi var på en krog ute i skogen, vi hade sk*t kul och det var riktigt mysigt där! :)
Där ser ni mig, Emelie, och lite av tess. Miccis är bakom där någonstans och resten av folket vet ja ej vilka dom är! :D haha kul var det!

KALAS!!!

Ikväll blir det Kalas, ganska epic häör hemma hos Tess!!! :D Imorgon får vi finbesök så hörs så! :)


GRATTIS TILL MIG!!!!

IDAG Fyller jag år. och f**n vad härligt det känns!!! :D. Så nu efter att ha jobbat hela dagen blir det till att titta på Änglagård 3 och chilla. Ni vet, dricka cola o äta gottigott gott!!! :)
GRATTIS TILLL MIG!!!
(här kommer en biild som Jonas gjorde till mig... Jonas fyller år den 6:e Juni. Så, jag skall hämnas detta! ;))


fyller år imorgon... :O

Titta vad som kom hem idag! :)
Nice va?
Jaha.... JJustja f*n-.... Imorgon fyller jag år. Och ändå ska jag jobba typ hela dagen... Det låter ju. Lockande?!.. Haha! jaja, när jag kommer hem blir ´det iaf att äta gott o ha det trevligt. :)
Här kommer världens bästa låt ur en episk film! ;)

BOATS AND HOES!!! HAHAHAH!!!


Köpa dator idag...

Jaha, då blir det till att åka till Västerås och köpa en bärbar dator idag då. spännande. måste fixa mig lite snabbt nu för ska iväg typ.... igår... Hehe. hlrs se :)

RSS 2.0