Robocop

Lyssnar på en härlig ''gammal'' låt. :)


lite lagom

Lite lagom trött nu efter jobbet. Men jag tänker inte vara lägga mig och lata mig än. :) kan vara bra för er att veta menar jag :)

Partay-sugen

Man blir ju inte lite festsugen när man sitter och lyssnar på...


:) :) :) :)


(Sk*t-töntigt-idiot-ord)--> Gofika!

Fick just ett samtal... Och det var från Jonas. Han och Bella kommer på besök, häärligt va? Fick mig en chock när han ringde och frågade om jag var hemma... Så nu ska vi duka fram gofika och.... HAHA, skämt och sido!!! Vi ska inte duka från något j*vla (Sk*t-töntigt-idiot-ord)--> Gofika! Dom får bröd och vatten! :)

förtjusande

Hej alla glada schimpanser. Har varit dålig på att skriva här i mig förtjusande blogg igen. Men har bara inte haft lust nu på ett tag bara. :) Det har hänt lite här hemma, sovrummet är snart färigrenoverat och det känns jätte bra, alla väggar är målade i mörkbrun färg och det är riktigt hemtrevligt och mysigt. Jag har även tagit bort tapet ifrån dörrarna (jag förstår inte varför man ska tapetsera på dörrar?!).. Så snart är sovrummet heeelt klart! :) annars så köpte jag.mig en mycket dyr skjorta igår för 50:-, det sved verkligen i plånboken där... Hehe skjortan var färgglad, och passar mig perfekt Lägger upp en bild på den någon dag framöver. Btw, ska snart titta på en film som heter (the day Earth Stood still). Jag känner igen namnet, men ve ute om jag sett filmen.. Jaja vi får se :)

Finland hemma, bilder från BMB

Sitter och lyssnar på ''Red Hot Chili Peppers''... They are awesome!! Nu har jag ju inte skrivit här på cirka 100år, men det gör nog inget. Är hemma från Finland nu iaf... Eller... Har varit det i några dagar, hehe. Det var härligt där. Kallt, men härligt! :)
Förresten, här kommer några bilder ifrån BMB (Blue Moon Bar) ifrån 13:e.
Fest igår, Mot Finland imorgon.

Oj, igår blev det fest och jag såg lite galen ut. :)
Jag hade jätte roligt igår! Vi förfestade hemma hos Ayim sedan bar det av till BMB i Västerås. Det var en awesome kväll! :)
Imorgon blir det andra äventyr, då blir det att åka mot Finland. Det kommer bli riktigt, riktigt nice! :)

växlat pengar....

God dag alla! :)
Idag har vi varit i Västerås och Växlat pengar. Vi skall till Finland den 15:e"! :) Yaay! Det blev även hemmagjord pizza idag... fyf*n vad gott det var! Mumma! Det tråkigaste med den här dagen var att jag fick gå med blöta fötter på stan, för det regnade ap mycket. Och ni vet vad jag känner om attt gå omkring  regn.... jag HATAR det... :)


Skrillex - bangarang....

Galen låt! I like!


Ny dator!!!

Köpte mig denna skönhet i går!

Processor AMD Athlon II X4 645

RAM (mb) 8192
Typ av RAM DDR3

Grafikkort NVIDIA Geforce GT530 2GB

Gissa om jag är nöjd! Nu ska jag göra riktigt snygga bilder i photoshop!! :D


.... the barbarian

Jaha... Detta börjar bli tjatigt nu. Jag vill bli frisk nu så att jag kan börja träna igen... fast... Mår ju bättre nu än jag gjorde igår så snart lär jag kunna börja med träningen igen! Då blir det allvar! ;)
Btw, Har precis tittat på Conan The Barbarian. Den var Ok faktiskt. :)

kläder + bra låt

Beställde just hem lite kläder. Längtar tills dem trillar ner i brevinkastet (Eller rättare sagt, då jag måste öppna dörren och ta dem.:))


Lägger upp en härlig låt! :)


BOX#


Små berättelser i varje box. :)


bild ikväll

Blev klar med en bild ikväll. Den blev förtjusande snygg. Ni får se den imorgon god natt

frisk

Sitter och är trött. Är sjuk och måste vila så mycket jag kan så att jag blir frisk så snart som möjligt. Ska ju jobba igen på torsdagg och vill helst inte vara sjuk då. Tittade precis på LA Inc, och det programmet är verkligen riktigt bra! Jag blir verkligen, verkligen sugen på att tatuera mig när jag tittar på det. Det blir nog en tatt snart känner jag! :D Jag ska nog tatuera in mitt ansikte på min rygg... Precis som Steve O.... Haha!


underbara filmer

Tittade precis klart på Transformers 2.... Älskar dessa underbara filmer! :) Jag hade en riktigt bra Nyår, det var s*it kul! Vi drack och hade det trevligt, och tittade på förtjusande små och stora fyrverkerier. Som alla andra gör. D :D :D

RSS 2.0