GOTT NYTT ÅR!!

GOTT NYTT ÅR alla glada!!!!!!!!!!!!! :)
Idag blir det partay kan jag säga! :P Hörs senare när jag äri SALa! )

filmkväll

Film kvällikväll med Yonis. Därför måste miccis och jag städa lite här hemma. Bra va?

Rise Of The Planet Of The Apes

Tittade just på filmen 'Rise Of The Planet Of The Apes'. Och jag tycker att den filmen var riktigt bra! Plus att den var sjukt snyggt gjord! Titta på den! :P

äldigt, väldigt nöjd....

Måste säga att jag är väldigt, väldigt nöjd med bilden som jag gjorde igår, Konstigt nog är det alltid så att när jag börjar på en bild och är jag väldigt skeptisk till att den ska bli bra, sen när den är klar måste jag sitta och titta på den ett tag för att faktiskt inse hur bra den blev.
Idag blir det 3 timmars jobb. Det kan vara skönt med lite arbete. Man blir så seg av att bara sitta hemma. :)

Mad Dog


Skrillex - Ruffneck

Skrillex - Ruffneck.


Bråka inte med tomten, ok?


Larsarna


you know it. :)


bra va?

Är hemma nu. Har ju varit i sala, dörfär har jag skrivit så lite här. Jag är trött. Nu ska jag ta det lugnt. Bra va`?= :)

trött eller?

Man kan ju säga att jag är något sliten just nu. Kom i säng runt 5 imorse. haha, man jag måste säga att jag hade en sjukt rolig kväll igår alltså. Jag hamnade hemma hos Per, för alex var sjuk (skulle festat med alex också från början). Och sedan drog vi (jag och per) till en fest. och där var en hel hög med trevligt folk. sedan blev det Sala Stadshotell och det var riktigt nice. Jag hiottade en massa trevligt folk att prata med osv. :) en höjdar kbäll var det!"! IDag blir det pizza vill jag lkova!

GOD JUL!!

God Jul alla glada! Dagen har varit riktigt bra idag! :) Har fått riktigt härliga grejjer och jag är mycket nöjd! Bilder kommer nog snart. Imorgon så åker jag till sala, ska fira lite jul hos morsan och sedan festa loss lite på kvällen. :)

Här är jag i tidningen. :)

Här har vi mig i Västerås Tidningen (Nedre vänstra hörnet, för er som inte förstod det... Hehe). Väldigt kul! Och tack Stylisten Marianne som fixade till min nya frisyrSalong Balsam i Västerås. Jag är väldigt, väldigt nöjd med både håret och bilderna till tidningen. Detta var sjukt kul! :)

Fotona...

Just ja, ni kanske undrar hur det gick när jag fotade för tidningen här om dagen också? Jo, det gick bra. (Hoppas jag, för jag är väldigt spänd över att se hur bilderna blir i tidningen. Hehe). Jag tror att dem kommer synas i tidningen imorgon faktiskt? Och så fort jag får tag i ett exemplar så scannar jag in dem i datorn och lägger upp dem här... Låter trevligt va?

Eftersom jag inte tog någon som helst bild på det så ritar jag en i paint istället... Mycket vettigt, i know.


Super 8

Just ja, här om dagen tittade jag och Miccis på filmen 'Super 8' Och jag ger den garanterat 11 av 10. Den var riktigt bra och mycket snyggt gjord.

Ni bör se den! NU!


min stora...

Sitter och tittar på filmen 'min stora käelek'. Och Jag måste säga att Den filmen är riktigt bra. Kanske lite att gå över gränsen skämt på något fel , men ändå väldigt rolig! Nu ska jag glo vidare :)

måste

Sådär, det gick bra idag. :) Men nu måste jag sova! So gott. :)

äta, sola...

Dags att äta, Sola och bara chilla en stund innan jag ska iväg. :)

En gammal men episkt bild på Alex, Jonas och Mig. Det saknas en Jesper dock. :O


Fota...

Jaha, idag gäller det att vara på G då. För jag ska iväg till Västerås på eftermidagen och fota för Västerås Tidningen. Det kommer bli riktigt spännande! Och självklart så lägger jag upp bilderna här sedan! :) (inte idag dock, men när jag får tag i dem)

Bjuder på en gammal bild som Jonas tog/gjorde för länge sedan. Det är alltså 4 st av mig på bilden. :) (Som om det inte räcker med 1 ;))


Delikata

Äntligen!!! Nu får jag äntligen titta på The Walking Dead! :) Man längtar ju till söndagarna! :D Jag ska även äta lite delikata Wiener Nougat! gott va?? :). Imorgon blir det Västerås, ska hälpa miccis kolla på brillor. och kanske köpa mig något fint, det förtjänar jag! :)


Old...

Ska titta på en fiölm som heter Santa Baby, den verkar spännande, hehe. Ikväll blir det jobb igen! Tänk så man sliter!

Lägger upp en gammal bild. :)


Freaky guy.


Freaky....


Ja, jag hade lite tråkigt. :) Inte klar än dock... tror jag. :)


Best of all best friends...

Sitter och 'skypar' med Jonas, Alex och Jesper och konstigt nog lyssnar på (Se nedan). Försöker få igång ett program där man gör om sin röst i skype .... Men såklart så funkar det inte för mig... :( Btw, lägger upp denna låt för att den rolig!

Hur kan man inte bli glad av den här låten????!!! :D


crazy och galet!

God morgon mina hästungar.
Idag skall jag utföra den ädla uppgiften att diska. Sedan blir den en förtjänad träning och efter det ska jag jobba. Och vill ni veta något crazy och galet?? ;D. Ikväll ska jag äta pizza, dricka Trocadera och äta en Snickers!! Visst är jag gaaalen?

Ja, precis. ):


snart är det

Hey yal! :)
Aaaah, snart är julafton här... Yay, ser fram emot det- yay... (Skrev såhär krotfattat för datorn laggade bort den texten jag skrev från början.)

Smurfarna...

Jaha, då kan man hyra smurfarna nudå. Undrar om man ska ta sig en titt. Hur kan man inte vilja titta på nya smurf filmen? Hehe, det väcker lite barndoms minnen! :)

this is war...

Sitter och lyssnar på en galet bra låt! I really, really like 30 seconds to mars!!


ett glädjande mail

Hey alla glada.
Är på strålande humör idag. Har tränat, + att jag fick ett glädjande mail. Så nu tänker jag fortsätta med att fixa lite hemma sedan göra något som jag är otroligt bra på. Att ta det lugnt. ;) (Kul att skriva när det tar 100 år för texten att ens synas på skärmen......)
Längtar till sommaren. :)

the walking...

The Walking Dead!
Jag tittar på det nu. Jag tycker att det är riktigt skönt att bara sitta och ta det lugnt, allrahelst ikväll för jag är sjukt trött. Har ju jobbat hela kvällen och det har varit jooobbigt. :P
Haha fyf*n, det var just en ganska äcklig zombie på the walking dead... hehe :D

Värmä Mäckour!

Hej o hå luden tå....
Goood morgon mina barn. Just nu sitter jag bara och ugglar efter en ganska så tanig frukost. Med brist på smör hemma så blev det bara en macka och joghurt och musli. Och detta är dagens problem... För jag behöver mina varma mackor på morgonen annars blir jag ledsen i ögat... Så därför ska jag nu gå till affären och köpa smör. Och kan ni gissa vad som händer sen? Jo, jag ska äta varma mackor. ;)

The Mermaid Chair....

Vilken hemsk film.... Sitter just nu och tittar på en hemsk film som heter ''The mermaid Chair''... Den handlar typ om en tjej, en stol, en munk och en galen kvinna som skär av sina fingrar och drömmer om sjungfruar... typ... Jag förstår inte ens varför jag fortsätter titta på denna underliga film. Jag är väl knäppare än vanligt. :P
(usch)... För er som gillar drama, titta på denna....

100 år

det tar mig cirka 100 år att skriva ett inlägg. datorn är ganska långsam just nu... -suck-.... Booring!
Men men, ska köpa mig en ny dator snart iallafall så. :)

Time to dance!

Hittade just denna låt! Den är riktigt bra. :) Man blir väldigt dans sugen!

Hey, lets check out....

Inget märkvärdigt... Ska handla lite, träna lite och bara ta det lugnt. :)
Bilden säger allt... Hhahaha!

Första säsongen....

Sådär... Då har vi tittat klart på första säsongen med 'Supernatural'.... Den slutade ju inte alls spännande.. Neeeeeej då!!! Hehe. Men men, tur att vi har säsong 2 som bara ligger och väntar på att vi ska hämta den, så att vi kan fortsätta titta på denna underbara serie! :)

Barbarian


Lips of an angel

Sitter och kollar igenom datorn och hittar allt möjligt härligt. Just denna låt gillade/gillar jag sjukt mycket. Texten.. Ok, fine... Lite halvsådär text om man tänker på det han säger ''My girls in the next room, sometimes i wish she was you''.. Men jag gillar ändå låten på något vis. Här kommer en gammal goding! :)

Scarecrow....

Lite sent... Jag vet. Men f*n vad bra Supernatural är! Vi har precis börjat titta på första säsongen här hemma. Jag förstår varför folk gillar den serien så mycket. :)

Still making.... :)

Nu dags att vila hjärnan. Ska titta på ''The Walking Dead'. :) Ses imorgon :D

Making something beautiful!

Ni förstår nog. :) I´m making something beautiful! :D

30 seconds...


I´m a ....

Såg på twitter att Bruno Mars satt och lyssna på ''R-Kelly - I´m a flirt'' och kom genast ihåg att den låten är riktigt bra! :D Jag lyssnade väldigt mycke tpå den förut!

jobbe li jobba

Äter en typ, soppa med korv i och chillar innan jag ska iväg och jobbelijobba.

ännu en dag....

Dags för ännu en dag av träning och liite jobb. :) Ska bli skönt!
Lägger upp en låt som jag precis hittade. Spännande text?!

american....

sitter och tittar på en halv flummig film som heter 'American Virgin'.
Har jobbat i hela 3 timmar idag. Så kan ju inte påstå att jag är speciellt trött. Men den kan vara skönt att bara sitta och glo på tv iallafall. plus, att jag ska fortsätta på den där bilden. :) Ni vet? Den där bilden på bilden som jag la upp i senaste inlägget.

Look what i´m making.

Look what i´m making...
Syns kanske inte så mycket va? Men det gör inget. Ni ska ju inte få se för mycket. :)

RSS 2.0