Nostalgisk...

Idag tänkte jag att jag skulle vara nostalgisk genom att lyssna på musik som jag lyssnade på för typ... 100 år sedan.. Men självklart finns inte musiken på Spotify! Tråkigt va? Borde nästan finnas där.. För J-rock/pop är ju ganska populärt så. Det finns en Japansk artist som jag lyssnae på väldigt mycket förut som heter Miyavi.

Tänker även lägga upp ett klipp där han spelar gitarr. Riktigt imponerande faktiskt!! :)

Youtube klipp...

Cool kille! :) Såg den för första gången för bara en stund sedan! :)

Nu är det dags att titta klart på ''Svenska Hollywood fruar'' och bara ta det lugnt. Vi hörs självfallet imorgon igen. Sov gott djungeldjur!


New stunning pictures!

Tack Natalie för en bra plåtning!

fixa ny header

God morgon,
Jag har planer på att förnya min header faktiskt, jag har en skit cool idé som måste genomföras! :) Först måste jag plåta, skaffa penna till brädan och sedan är det bara att börja! :). Men det lär ändå ta ertt tag. för måste ju göra dessa saker först. Meeen det kommer! :) Nu tänkte jag äta något igen och sedan hoppa ner i träningsrummet och anstränga mig som en giraff som flyr från grodor.
hörs

halvtimme innan krogen stängde...

Aaaah hemma igen efter gårdagens festligheter! Jag hade sk*t kul igår och f*n vad skönt det är att komma bort och träffa vänner alltså! :) Det blev så att vi var hemma hos Jonas och chillade. Där var jag, Linnea och Jonas. Vi var hemma hos Jonas tills en halvtimme innan krogen stängde då gick vi in där. Haha värt att betala för bara en halvtimme! :) Men men, man lever bara en gång har jag hört så! Då ska man få unna sig lite kul! :) Egentligen skulle vi också gå på någon fest, men det blev aldrig av... Hahaha! Dåliga vi är! :D
Här kommer bilder.
En duude vid namn Jonas!
Jag och Jonas försöker vara vackra inför kameran
Linnea o Jonas pratar. (Säkert om mig) Hahah!
Självklart så kommer jag och stör alla med min kamera! Haha
Jonas o jag... Jag tror att vi druckit saft där. :)
Spotify såklart!
Tack för en riktigt bra kväll!

Hello party people!

Hello party people!
ska köpa mig något förtjusande gott att snaska på sedan springa som en galning till tåget! Ska nämligen till Sala ikväll och festa sönder med Jonas!
Hörs där chimps! :) :)

mätttt

Mätt efter pizza... Orkar knappt andas... Så mätt är jag!

Black eyed peas - The time

Bara för att jag hittade den här riiiktigt sköna låten nyss! Lyssna och njut! :)

3 timmar

Tja.
ska iväg ocgh jobba i endast 3 tim nu. Men hörs senare! :) Skönt som f*n med korta pass faktiskt!

Sean Banan Nya Arne?

En fågel (The Voice) viskade i mitt öra något om att Sean Banan ska vara Julvärd i år?!... Hörde även att hans Jullåt släpps imorgon. Den var faktiskt väldigt rolig (Fick höra en snutt).... Men vad säger man om det här att han ska vara Julvärd? Är han nya Arne Weise? Haha! Väldigt lustigt tycker jag, och jag tror det kommer låta typ såhär...
''Nu är det juuul in the crib, ruuuumpa på er alla... Kött fifan''

Haha spännande!

Ansträngt mig otroligt....

Dags för sängen efter att ha ansträngt mig otroligt mycket... Är helt slut... Har ju arbetat arslet av mig! Har slängt saker. Eldat saker. Hamrat saker. Skurit i saker...
Oj oj oj, det är inte lätt att spela Left 4 Dead 2.
Och dom här sakerna är zombies och andra otäcka murmelmonster som fått i sig alldeles för mycket energidryck!
(Ja, jag vet... Jag är lite nördid) Sov gott monkeys!

haha skön låt! + läckande kärnreaktor.

Hahah skön låt med Ke$ha

kom hem bara för en stund faktiskt, men ska ner o göra det jag är bäst på. Träna och se glad ut :)

Hoppas jag ser ut såhär snart! ;) (Btw, undrar om killen på bilden har druckit ur en läckande kärnreaktor??)


uppe nu?!

Ni kanske undrar vad jag gör uppe nu!? Och det undrar jag också... Hehe, men det är så att jag ska iväg så... Det måste vara olagligt att behöva gå upp såhär tidigt alltså. Hehe, jag gillar mer att sova i någr timmar till.
Men ska dra nu så vi hörs om ett tag istället, ciao :)

WHo says i cant get....

Who says i cant get.... Tänker inte fortsätta texten, haha. Men låten är rätt bra faktiskt! :)

JOnas inlägg!

Work it, work it!
Skönt att träna. Man känner sig som en riktig He-Man nu!... Förresten, såå förtjusande! Jonas har skaffat blogg och skrivit sitt första ''riktiga inlägg'' nu. Skojjigt! http://jkaasalainen.blogg.se/ . Ta en titt!

träna strax

tja töntar
stoppar i mig lunch för ska ner o träna strax. :). Man kan ju inte träna på tom mage heller!

atleter och babianer....

Well hello there.
Jag börjar med bilder. (
Jonas von awesome and me. :)
På lördag kvällen/natten? någon gång när jag skulle lämna en sak till Miccis på en fest på andra sidan universum (alltså stan)! :)
Och där träffade jag ännu en awesome dude, Émile. Sannas boyfriend. :)
Jag har faktiskt kameran proppad med spännande äventyrslysta töntbilder. Men nu är det så att Miccis lånade kameran så att bilderna är på en massa främmande människor. Och dom uppskattar nog inte att synas i min vackra blogg. :) Konstigt nog... Det borde vara en ära för alla att synas här. Men men.... ;).
Ikväll blir det till att ät något snabbt, typ grillad kyckling o potatissallad... Mumma! Jag menar, palla stå och laga mat nu... Sådant är bara för atleter och babianer.

kul kille + 50 cent

Hehe cool snubbe, och lite coolt att 50 Cent kommer in sen! :D

Stor j*vla pizza

fortfarande i sala... Och är fortfarande mätt efter att ha slukat en stor j*vla pizza tidigare idag! Vi får se vad som händer för kul ikvälll. :) kommer bli kul!

häst

Skall rida iväg på min skinande vita häst. Ses i Sala! :)

kattsoldatsvakterna...

Hello monkey people!
Måste bara börja med att berätta att det är kallt här hemma... Dom får f*n fixa elementen snart! Jag vill inte bli en levande snögubbe... Det skulle ju... Vara tråkigt... På tal om tråkigt, ska fippla lite hemma. Måste ju vara fint nu när man ska iväg... Varför ska det vara fint när man ska iväg tänker ni??? Jo för katterna ska ha fest och dom vill inte att det ska se ut som en soptipp. Ok, allvarligt nu... Katterna ska vaktas lite. Så när kattsoldatsvakterna (hehe) kommer och vattnar katterna ska det se någorlunda fint ut iaf. :)
Nu kommer en riktigt skön låt.

Ja ja, ni kanske tycker att det är EMO eller något att tycka om den här låten... Men det sk*ter jag i... Ska visa hut mycket jag bryr mig i en enda mening....(Kommer nu)... Bävertand!


piratskepp...

Go kväller!
Håller på och fixar lite här hemma. Ska ju till Sala imorgon så... Men jag gör inte allt för mkt ikväll, för jag hinner packa och sådant imorgon! :)
Så, imorgon hoppar jag på mitt piratskepp och flyger iväg till staden som alltid sover... Sala... Sov gott murmeldjur så hörs och ses vi imorgon.

Griskultingar

Nej nu ska jag iväg mina griskultingar. Men jag återkommer självklart sen. Ni får lyssna på en cool (Lite mongo) låt sålänge.

Agenturer

Hej party people! :)
Sitter och glor på lite olika agenturer faktiskt. Det finns väldigt, väldigt många bara i Sverige! :P. Man kanske ska vara lite duktig och söka några! :) Kan ju alltid vara bra! :) ;)

Who is the man?

Who is the man? Jo jag! För nu funkar ljudet på min lilla grymma dator! Äntligen va! :D Nu ska jag poppa musik som en galen mullvad! Ska även äta en j*vla masssa lunch och träna. btw... P!nk´s nya låt äger!

saker o ting

jaha, jag har instalerat om datorn en gång idag, nu börjar saker o ting funka. imorgon ska jg få igång ljudet igen!! :)

Helgen...

Tja folket.
Glor på tv och har det bra. Har lite planer in för i helgen så vi får se vad som händer. Ska iallafall bort och chilla lite! :) Nu blir det att slappa framför tv:n o sen sova. hörs imorgon chimps!
Bjuder här på en oroväckande bild. Jag kan ju säga att jag kommer få problem att somna ikväll! Haha!

MUSIK!

nu funkar ljudet igen!!!! Härliiigt!!! :D Sitter nu och överspelar bra låtar och dricker superdryck. ska alldeles strax till kneget och knega lite! :) hörs sen geekz!

Funkar och funkar...

Och datorn... Den funkar ganska bra iallafall... Ljudet funkar inte och jag kan inte formatera hårddisken där Vista ligger på... -Suck- Vad jag avskyr datorer ibland.
Meen men, nu ska jag ner och träna, sedan efter det käka något. Och försöka få igång datorn ordentligt!
Vi hörs strax chimps!
:)

100 år.

Nu efter att ha setat här i 100 år så ska jag slänga mig handlöst ner i sängen och somna på stört... Jag är tröttare än tröttast och behöver min skönhetssömn... Haha! Nej det är inte lätt att vara mig. :) Oj oj oj, sov gott mina små apor.

I´M BACK!

Nu är jag äntligen tillbaka!! Äntligen så funkar datorn igen! Har dock lite problem med ljudet men det fixar jag snart. :) Jahaaa... Kan berätta att jag var på Stan (I Västerås) Med Ayim idag och shoppade lite, eller ok.... Det blev inte så speciellt mycket shopping för just mig. Men jag köpte mig iallafall en riktigt nice cardigan! Jag är s*it nöjd med den! Något i stil med denna. (se bild nedan).
Fast min är grå och har ''armbågslappar''.
Så man kan säga att det har varit en lyckad dag! :)
.
.
Så nu hörni är jag tillbaka och kan skriva vackra, poetiska rader i bloggen till er... Ni kan nu fortsätta att tillbe och älska mig! Skönt det känns va?! Har ni saknat mig tills ni gråtit blod? jo, förstår hur det är att sakna mig... Men lugna er... I´m Back!

Mobilen?!!!!

Tja chimps! sitter och skriver via mobilen nu pga. Att jag inte fått hem skivan till min dator än... Förbannade skiva!! kan inte posten skynda sig lte kanske??? Jaja, vad ska man göra??:... Vet ni, det här kosttillskottet som jag druckit i någon vecka gör verkligen nytta. Har redan börjat gå upp i vikt och gissa om jag är glAd! :) turen börjar vända för min del! :) yay. Nej hörni, vad tråkigt det är att inte få använda min kära dator... Hehe, datanörden inom mig crayyar... Hehe

Gamle Bettan! Skivan skickad idag?!

Det tar en j*vla tid för mig att få datorn fixad alltså.... Men skivan ska ha blivit skickad idag så jag hoppas på att få den snarast så att man äntligen kan börja använda mig lilla ögonsten igen. Hehe gamle bettan står ju bara och samlar damm nu. Alltså... Gamle bettan är min dator! ;). Tänkte... Bäst jag berättar, finns ju folk med IQ hamstersvans. :)


cybervärlden

Hej gott folk.
Jani, det blir nog att vänta med det här med datorn.... Strunt samma. Får snart ett nytt operativsystem iallafall.
Det är riktigt tråkigt att inte kunna använda min dator över huvud taget.... Blä! Vill ju kunna kolla mail och sådant iallafall, men icke! Nejdå. Men snart kära djur så återkommer jag till cybervärlden och skriver en massa ovärda men värda saker här igen! ;)
Ska hem nu så hörs!

Film och chill.

Nu blir det film och chill. Vi ska använda katterna som täcke och ha det bra... Haha! Emot päls! tsss... Vad är det för töntigheter! Päls är fint, jag brukar göra vantar av katter. Nej men allvarligt nu... Ska glo på Paranormal activity 2.

Hörs snart mina barn! :)

KÄRA BLOGG

HEMMA HOS ALEX!
Så kan äntligen skriva lite vackra rader i min kära blogg! Jävla skit windows man har hemma då... Som tydligen inte vill funka, men det fixar sig om någon dag då jag får hemma ett nytt windows! :) Men ikväll o i morgon kan ja skriva i bloggen iaf... Yaaay! :)

RSS 2.0