Sista inlägget för ikväll.

Detta kommer bli det sista inlägget för ikväll. Jag är som vanligt trött och vi ska titta på tv. Och vi ska inte titta på vad som helst heller. Vi ska titta på ''Halv 8 Hos Mig'', berättarrösten är ju så himla rolig. Haha!

Men jag ska unna er en självtagen bild på mitt lyckliga ansikte.




Dissa.
Carolas super duper mega häftiga jul skiva. Som hon har släppt 1000 gånger tidigare. Gud vad härligt, snälla kan du inte släppa lite mer jätte bra musik??

Steam, som aldrig funkar som det ska. Skit program!

Hissa.
Jag hissar trevliga människor, ja kanske konstigt att hissa något sånt tycker ni. Men jag värderar trevliga människor högt!



Men nu tycker jag att vi ska höras imorgon, så får ni ha en så bra kväll som möjligt!


Home again.

Jag måste säga att det är riktigt tråkigt att vara ute och gå i det här vädret. Men efter en promenad ute i det tråkiga så kan man ju alltid komma in och titta på lite kläder. Det är alltid roande, för mig iallafall!

Cheap Monday Fashion show Spring/Summer 2010


2009-11-30

Hej alla glada.

Ja, vad ska man säga? Idag är det måndag och det är som vanligt väldigt tråkigt väder. Haha Så Dåligt. Jag ska om ett tag dra iväg mot tågstationen och köpa tågbiljetter sen ska jag hem igen.

Även idag så ska jag Grooma om min blogg lite igen, jag funderar på att byta en bild, flytta på saker och skriva till lite text. Spännande va?


Mat och Tv.

Vi har tittat på en hel del Tv och ätit gott så jag är nöjd och belåten. Vi har ju tittat på One Tree Hill och självklart Gossip Girl som vanligt. Och jag måste säga det att Chuck Bass är den grymmaste karaktären i den serien alltså... Jag får inte nog av att tjata om denna Chuck, men han överaskar glatt i varje avsnitt.
.
Jag antar att ni vet att han är med i (Gossip Girl). Men iallafall, Jag måste ännu en gång ge ''Chuck Bass'' ett plus i kanten. För han klär sig alltid så otroligt passande! Och det är inte dåliga kläder heller. Sedan första gången jag såg serien har jag avundats hans kläder!
.
Nu är det iallafall dags att titta på tv igen. Vi hörs imorgon, ni får alla ha det jättebra!
.
Ciao :)

Här kommer gårdagens bilder!


Alex, Jonas och Jag.

Jonas, jag och Alex. Alex tittar ömnt på mig. Hehe! ;)

Alex the Crazy eyes man!

Jonas the Puppy eyes man.

Alex, du skiner som en ängel. Haha!

Här står det pojkar i köket.

Här har ni en glad mig.

Till och med Miccis fick vara med och rocka loss!

Vi är dom grymmaste av alla grymma!

Jag och Alex är sjukligt snygga.

Lika så vi... Lika så vi!! ;)

Detta drack bäste far Alex.

Såhär kul hade vi det innan vi gick ut, sen blev det crazy banana!


På vägen dit.

på vägen dit också.

Vi hamnade här, på någon rock bar.

Jonas var nöjd!

Vi också!

Självklart så var Miccis med. :)

Jag kan säga att det var en sjukt kul kväll! Haha och Jonas, du är fan inte klok! Men det är så det ska vara. Han gjorde något episkt, det är det enda jag kan säga! ;) Förutom det så var vi alla nog ganska galna, och crazy! Som vanligt alltså! Som sagt, man måste ju få unna sig lite kul ibland eller hur grabbar? ;) Tack för en trevligt kväll ni töntar!! Hehe. ( Jag längtar tills nästa gång! ;) )


Jag unnade mig själv Coca-Cola Vanilla idag också, jag har inte druckit den på flera år! Och sist jag provade (För flera år sen) så tyckte jag att den var jätte äcklig. Men ack så fel jag hade, den drycken är otroligt god!

2009-11-29

Igår var det kul... Tro mig, en väldigt episk kväll/natt!!! Jag tänker inte lägga in bilderna riktigt än, för vi ska ner på stan och göra illdåd!

Men jag kan säga att jag lägger upp bilderna lite senare.

Så vi hörs om ett tag igen vänner, och då... Då kommert ni få se något gudomligt!

Hungrig

Jag börjar bli hungrig och idag ska vi käka något så glamoröst och nyttigt som Pizza! Gissa om det ska bli gott, för det var ett tag sen sist jag åt pizza nu känner jag!



Såhär glad ser jag ut idag.

Synd att bilden är så förskräckligt suddig, för jag är super söt på den! ;)

Snart kommer dom så jag ska fixa i ordning mig och förbereda lite här hemma. Ni vet sminka mig och ta på mig min finaste fest klänning... Haha, njea kanske inte riktigt så. Men tänker iallafall göra något vettigt innan dom kommer.

Så vi hörs om ett tag, ciao Bumbibjörnar.

2009-11-28




God morgon, låt os prata mode. Visst är den sjukt snyggt med Oversize kläder?! Tex den här t-shirten som jag har på mig, jag är riktigt förtjust i den för den sitter helt perfekt och är snygg. Och så har vi ju Chinos, ja jag gillar ju självklart mina chinos. Men jag vill ha mer slimmade modeller, så det blir nog att jag köper det någongång. :)

Skulle jag bestämma så skulle jag bada i kläder, men tänk dig en walk in closet, Det skulle vara livet!


Men iallafall, just nu blir det till att fixa lite sista saker här hemma innan dom kommer. Då kan man äntligen unna sig lite kul! Det var ett tag sen jag fick festa loss lite nu. Och sen på måndag är ett ju tillbaka till den gråa verkligheten igen så jag borde få unna mig lite kul ibland!

Ikväll händer det!

SOVA TIME!

Sov time. ses imorgon glada människoooooor! :)

Lägg dags!

Det är nog tid till att sova snart. Imorgon är det dagen utav alla dagar! ;) haha!

Imorgon ska jag städa det sista och göra det lite extra fint till när grabbarna kommer hit, sen blir det Party! För det är imorgon det händer!

Eller... Sova... Snart... Ok då, kanske ett bra tag till men iallfall! Hehe


Har precis ätit mat...

... Och nu unnar jag mig lite godis och Julmust, jag måste säga att den här dagen har gått larvigt fort! Jag har dock hunnit städa en hel del idag. Och det känns skönt, jag tror aldrig att lägenheten har varit såhär fin! haha!

Vem mer än jag ska titta på Idol ikväll? Eller ok, jag ska försöka titta på det om jag orkar. Haha!

Om ni undrar vad jag har gjort idag så har jag bara städat och gått till affärer, ja jag har gått. och jag har gått långt. Så tänker inte röra mig utanför dörren mer ikväll haha. Jag känner mig så duktig som går så mycket.

Ok, nu ska jag byta ämne helt här. Jo, Fotografen har hört av sig igen och vi verkar tänka likadant, för både hon och jag vill ta fashion bilder. Hon har visat mig några exempel som jag tycker var jätte bra, så jag tror att vi kommer få riktigt snygga bilder när vi plåtar. Det längtar jag till!

2009-11-27

God dag kära medmänniskor.



Med tanke på att det ska bli festligheter imorgon så ska man ju klä upp sig. Och H&M har en kampanj på top 5 party.

Väldigt trevligt tycker jag, men jag vet redan vad jag ska ha på mig imorgon... Typ, en ljus skjorta utan krage, Jeans eller Chinos och kanske en cardigan. Svårare än så är det inte. Så enkelt och och så snyggt.


H&M Är en väldigt bra vägledare om man vill hitta inspiration till trendiga kläder. Kanske inte det mest glamorösa! Men vad gör det? Hittar man rätt plagg och kombinerar det rätt med andra plagg så kan man få en otroligt snygg och trendig outfit utan att betala en förmögenhet.

Hur kan man inte tycka om H&M?

Sov gott


Dags för mig att sova. Sov gott och hörs imorgon mina små ekorrar.

Snart dags att sova.

'
Vad skönt det ska bli att sova. Jag känner mig lite trött, och så längtar jag till frukosten imorgon. Haha! Jag älskar gröt!

NU tänker jag också lägga upp den där bilden jag lovade er. Man kan säga att det är en hyllning till The-Dream. Ni vet den där RnB artisten?!

Bilden är ganska simpel, men jag är nöjd med den. Den heter ju självklart ''The-Dream''



dinosaur invasion!

Nu är jag hemma då. Eller jag har faktiskt varit det ett tag nu, men var tvungen att städa en massa här hemma. Och nu är det mycket renare och finare. När det är riktigt rent och snyggt, då trivs jag!

Ja, som ni vet var jag på äventyr till NetOnNet. och där hittade jag ju då självklart några fler dinosaurier som stod och chillade utanför butiken.


Visst är dom söta?

Jag börjar även bli väldigt hungrig nu. Idag ska jag äta Falukorv med någon slags pasta. Och jag kan säga att maten kommer se ut typ såhär.


Jag kom just på en sak också. Att jag har ju lovat er att lägga upp en bild idag som jag själv gjort (Förutom bilden ovan), så jag får vell lov att hålla mitt löfte och lägga upp bilden i nästa inlägg. För nu är det dags för mat!


Såhär gullig ser jag ut idag.



NetOnNet nu.

Nu är det dags att röra sig till NetOnNet. Men vi hörs senare!

Jag måste också lägga upp den här låten! Inte jätte ny, men bra!

N.E.R.D. - Everyone Nose


2009-11-26

Hej på er.

Idag är det ganska fint väder och det är bra för jag ska gå till NetOnNet igen. Den där kortläsaren som Miccis köpte där funkar inte även fast dom på NetOnNet sa att den skulle göra det... Jaja, vad ska man göra? Jag får helt enkelt lämna tillbaka den. Då ska jag även ta lite foton på dom andra dinosaurierna som står där borta... Haha! Som sagt, Örebro har riktigt knäppa statyer!

På tal om knäpp. Här får ni en bild på mig.

Jag ser faktiskt lite galen ut.

Dags att sova snart tänkte jag.

Ja det är dags att sova snart tänkte jag, men först ska vi titta på Efterlyst. Jag måste bara säga det, folk kan vara så sjuka alltså. Misshandel. Osv.. Osv... Herregud. jaja.
.
Jag skriver självklart imorgon igen, och då ska jag också visa er en till bild som jag gjort. Den är väldigt stilren och jag är väldigt nöjd med den bilden. Så den får ni se imorgon. :)
.
God natt alla glada muppar! Hörs imorgon.


True Blood ikväll

Ikväll ska vi självklart titta på True Blood. För er som inte sett den så är det en jätte bra vampyr serie, full med fasansfulla vampyrer och annat demoniskt.


Jag tänker även lägga up en bild som jag själv har gjort. Den är inte ny. Men det är tanken som räknas, det iallfall en hyllning till min mobil.


Nu är det dags för mat. Så vi hörs senare små Bumbibjörnar. Låt inte Gargamel ta er. (Det kanske var i smurfarna det!)

Fotografen svarat

Yes! Nu har fotografen svarat... Ok, jag kanske ska ta det från början så att ni förstår. För jag kan själv medge att jag tjatar mycket om fotografer osv. Men det är också för att det faller mig i intresse. Och jo såhär är det, jag har kontaktat ännu en fotograf här i Örebro som nu svarat och vill fota. Så jag är jätte glad över det.

Vi får ta och träffas och sen bestämma var/när vi ska plåta. Längtar!

Tiden går fort nu!

Ja det är som jag säger tiden går väldigt fort! Det är nog för jag vill få dom här sista dagarna överstökade så jag kan unna mig lite kul i helgen. dags att gå och shoppa lite.

Brb

Självfallet.

Sådär, kom precis hem. Ja precis innan jag skulle iväg så började det ju självfallet regna. Och då vägrade jag att ta cykeln dit bort, för då skulle jag ju inte kunna hålla i paraplyet. Så jag bestämde mig för att gå, och det var ingen vidare idé för det är tydligen hål i mina skor som jag använde så jag fick genom blöta fötter! Och enligt mig är det tortyr att gå runt blöt och kall.

Men nu sitter jag inne i värmen och har det bra.
Såhär ser jag ut idag. Lite allmänt söt med en ful frisyr. Förresten så behöver jag sola



Jag måste säga att Fred Perry har en hel del schyssta saker.

2009-11-25

Jag är vaken men trött som f*n. Vill ni veta varför? Jo för klockan halv 6 i morse ringde någon hem till os. men vi hann aldrig svara, fast än människan ringde en bra stund. Men gissa vilken chock jag fick då... Kul! Hehe... Synd bara att vi inte hann svara, jag är fortfarande riktigt nyfiken på vem som ringer så tidigt på morgonen! Vilket Mumintroll!
.
Jag ska alldeles precis dra ner på stan på ''roliga'' ärenden nu. Usch! Men jag återkommer hem tillslut hoppas jag iallafall! :)
.
Ni får ha en så bra som möjligt i det gråa vädret så hörs vi senare.
.
Ciao Krambjörnar.

Ugly Betty nyss.

Vi tittade just på Ugly Betty. Jag är även ikväll väldigt, väldigt seg och trött. Men imorgon kommer jag vara lite piggare. Förhoppningsvis... Jag ska ner på stan imorgon också på tråkiga ärenden... Usch... Men jag får tänka framåt, tex, till helgen det ska bli riktigt kul! Jag ser verkligen fram emot det alltså!
.
Då kommer ju töntarna över på besök och vi ska festa loss. Låt oss hoppas att det blir galet! ;)
.
Och nu ska jag titta vidare på dom desperata husfruarna. ;)
.
Och sov gott på er alla.

Nu är jag hemma igen...

... Och gissa om jag är hungrig alltså! Vi ska snart äta antar jag och det ska bli riktigt gott! Vad ska ni göra resten utav kvällen då?

Här kommer bilder.

Vi hittade en kompis. Jag måste säga att det finns en hel del konstiga statyer här i Örebo.

Det tog jättelång tid att gå hit... Usch...

Fint med elkraftverk.

Jag tycker att den här bilden var ganska snygg.

Dags att gå.

Jag tar ju med kameran och dokumenterar det hela.

Men kom ihåg att rösta på min bild. Se inlägget nedan!

Hörs senare Bumbibarn. :)

2009-11-24

Idag är det strålande väder och jag är på topp humör. Vad händer en dag som denna? Jo det ska jag berätta för er, jo vi ska till NetOnNet och köpa... Ja, det kommer jag inte ihåg nu iallafall. Men dit ska vi iallafall. Det ligger en bra bit härifrån och vi ska gå, men vad gör det? Jag gillar att röra på mig och att vara aktiv så det är lugnt för mig.

Vad ska ni själva göra en vacker dag som denna? Jo, jag vet exakt vad ni ska göra! Ni ska hjälpa mig med en sak! ;) Det är såhär att jag är med i en tävling. Och nu vill jag ni alla snälla människor röstar på mig. :)

1: Gå in på länken http://www.virusart.com/4361-223.aspx
2: Skapa ett konto det är lätt och går väldigt fort.
3: Rösta på min bild.
4: Sen när ni gjort det så skriver ni en kommentar här, så att jag vet att ni har gjort det. (4:an är bara för skoj skull :))

Här är bilden jag bidragit med. (Har tidigare lagt upp den här på bloggen, men gör det igen för att visa er som inte sett den)

I know, ganska knäpp bild. Men jag är själv ganska knäpp så! ;)

Mat

Det var gott med mat kan jag säga er.

Vet ni, idag kontaktade jag ännu en fotograf här i Örebro. Så nu väntar jag på svar om hon är intresserad. Det vore ju kul och bra isåfall.

Jag tänker vara riktigt tråkig och låta detta bli mitt sista inlägg för idag. För jag är riktigt, riktigt trött! Men det sista jag tänker göra är detta.


Sådär trött är jag

Hörs imorgon ciao!:)

Gammal men nu svartvit.

Tittade just på dom senaste bilderna, och jag fick syn på den här bilden som jag tidigare lagt upp här på bloggen, men inte i svartvit. Och enligt mig var den mycket snyggare i svartvit.



Ja som ni kanske vet blev det ju ingen plåtning idag, för MUA'n kunde inte idag. Så jag hoppas att det blir så snart som möjligt iallafall. Jag vill ta nya bilder. :)


Luktar gott och är mätt.

Det är alltid gott med en lunch, skulle jag inte äta det skulle jag nog dö. Jag måste äta hela tiden, har så lågt blodsocker så äter jag inte ordentligt kan det bli otrevliga konsekvenser!

Jag måste lägga upp en bild men kan inte lova kvalitet. Haha jag ser inte riktigt klok ut idag alltså! Mitt hår ser ut som ett fågelbo. Borde jag klippa mig snart kanske??

Sådär, nu har jag kommit igång.

Som ni ser har jag en ny vacker knapp som jag tycker att ni ska klicka på! hehe... Så nu har jag äntligen kommit igång med själva Groomingen för min blogg. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter fixa mig lite lunch, men jag kommer tillbaka efter det och fortsätter med min spektakulära blogg. :)

Det är kul att man förstår sig på webbdesign lite iallafall! :)

2009-11-23

Vaknade för någon timme sen. Ska snart in i duschen och sen ska jag börja med att fixa till mig blogg lite.

Hörs om ett tag

Kväll

Nu är det kväll.

Vet ni, imorgon ska jag genomföra en grooming på min blogg. Eller rättare sagt, jag ska försöka göra det iallafall. Och ni kommer direkt förstå vad jag menar imorgon. Om jag får det gjort korrekt.

På tal om Grooming, var det någon annan än jag som såg Chuck Bass pussa en kille?


Jag måste verkligen säga att serien (Gossip Girl) är full utav överaskningar som man aldrig tröttnar på. Vi har även tittat på One Tree Hill som även den serien är full utav spänning och överaskningar.

Och just ja, idag blev jag chockad faktiskt. Jag fick höra att den nya filmen New Moon har dragit in cirka 500 miljoner kronor bara i USA. Då undrar jag var den drar in över resten av världen?

Jag vill gärna se den filmen snart. Man kanske ska gå och se den? Eller bara vänta tills den kommer ut på Dvd.

Det återstår att se helt enkelt. Men nu tänkte jag fortsätta kvällen med att ta det lugnt. Ni får ha det bra så hörs vi imorgon.

Sovgott min tomtedjur.

Jag somnar...

Jag somnar av tråkhet... För tillfället iallafall Hehe... Idag ska vi käka KycklingTaco och gud vad gott det ska bli!


Bild från igår.

Nu ska jag testa detta (Se nedan)

Hissa & Dissa.

Jag måste göra detta för jag har lite saker jag vill Dissa.

Dissa.
Små tjejer som skriver som galningar och gråter efter idolerna i Idol. Dom där stackars tjejerna skriker så mycket att dom snart spyr ut sina egna hjärtan och allt annat kroppsinnehåll. Och så gråter dom som om jorden går under när en idol åker ut... Varför?!?!

Hissa.
Trevliga event och andra evenimang. Jag tycker det är jätte kul att gå på sådana saker, man träffar folk och man har en anledning till att klä upp sig. I like that. + att det är kul att faktiskt göra någonting annorlunda än att bara gå på en vanlig krogrunda. Och så händer det ju oftast en massa trevliga saker som tävlingar och sådant.

2009-11-22

Sådär, nu är jag här igen och nu ska jag berätta om igår. Som ni vet var vi ju ute på äventyr där mot kvällskvisten, och jag berättade aldrig vart vi var, och nu ska jag göra det. Det var något så magiskt som Nelly High Heels Party. Jag känner hur jag bara blev manligare av detta... Haha!


Ja, jag gick ju inte dit för att jag ville ha skor eller något sånt, jag gick ju dit för att Miccis ville ha med mig som sällskap. Så varför inte tänkte jag!? Jag fick ju gratis drinkar och en Goodiebag full med tjej prylar. Som jag gav till Miccis. Haha.. Fast det låg en sak där i som jag själv behöll. Och det var en Vitamin Care dryck.

Men gissa om det var ''kul'' att stå i kön och vänta på att bli insläpp, det var rena hönshuset. Det var bara tjejer i kön. Jag var den enda killen! Haha, folk tittad lite konstigt på mig men vad gör det. Haha!! Och det var några killar som jobbade för LG som stod vid sin monter där inne som sa till mig ''Du ser väldigt manlig ut för att vara en tjej''. Och jag svarade ju självklart att jag var med Miccis. Hahaha!

Här kommer lite bilder från igår.


??Jag tror att det står Dr.Denim någonting där.??

Såhär glad var jag där inne. :)


Innan vi hade dragit dit.

Och Där satt Miccis och drack sin drink och tänkte på sina nya skor. ;)

Goodiebag full med fantastiska överaskningar. :) Hehe

Ska fixa mig nu!!!

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera idag, men jag har faktiskt en anledning till det. Jag har varit så trött hela dagen, jag känner mig helt slut alltså. Men ska unna mig lite gott nu så jag blir piggare! Det blir Pepsi och godis. Jaja, men som sagt jag ska fixa mig nu. Och ni vet fortfarande inte till vad! Haha jag kan säga att det är till något med skor att göra. Låter det inte väldigt, väldigt spännande?
.
Jag kan lova att vissa av er förstår vad jag och Miccis ska gå på ikväll. Men för er andra som inte har det blekaste får veta det imorgon. För jag ska ta med kameran.
.
Men jag ska fortsätta med att göra mig vacker! Vi hörs kanske sen när jag kommer hem! Eller imorgon!
.
Ni får ha det så bra ni bara kan ikväll!
.
Hejdå mina små Bumbibjörnar.

2009-11-21

Det är soligt ute idag och molnfritt! Äntligen lite härligt väder! Jag rekommenderar alla att gå ut så mycket som möjligt idag! :)


Såhär ser mitt ansikte ut idag. Och ja! Jag vet, mitt hår ser inte klokt ut. Men men!

Igår råkade jag ju ljuga lite för er och sa att vi skulle någonstans, och det var ju dumt gjort utav mig. Fy! Men ikväll så ska vi ut på mystiska äventyr och ni får följa med. Eller ja, följa med och följa med. Ni får iallafall se det på bild. Hehe. :)

Jag måste säga att jag är lite små kär i det danska märket Humör alltså, dom har ju väldigt udda och färgstarka kläder som jag själv tycker är väldigt coolt.

Fel på koordinaterna.

Vi skulle tydligen inte ut på mystiska äventyr ikväll. Det är ju imorgon, och här ljuger jag för er... Hahaha Förlåt mig ! :D

Hej alla, tar detta fort.

Tjena alla glada människor. Hur mår ni ikväll?
.
Jag kan säga att detta blir mitt sista inlägg för ikväll, ni får veta imorgon varför! Så jag måste vara lite snabb nu. Men iallafall, vi ska iväg på något otroligt manligt och coolt. Haha nejdå, men ni får se imorgon. Jag säger tack för mig och ha en fortsatt förtjusande kväll nu ni alla sköna människor. Mycket kärlek till er. :)
.
En gammal bild igen, men ärligt. Jag tycker mycket om den här bilden. Därför jag använder mig utav den! hehe. Som sagt jag är ju lika söt som en kattunge. ;)
Ciao!

Accesoarer.


Riktigt snygga Jeans från Humör.
Snygg och stilren väska från Hope.
Härliga gråa solglasögon från The Local Firm.
Shad black Scarf från Whyszeck.

Jag ska köpa mig en liknande väska snart, själva modellen är inte bara snygg. Den är väldigt behändig också. Jag skulle kunna tänka mig sådana Jeans, men jag tror inte dom skulle passa mig. Fast vad vet jag?

2009-11-20

Hej och god dag alla glada!

Jag fick meddelande idag att vi var tvugna att skjuta upp plåtningen, det kom upp hinder för MUA´n, så vi får göra det någon annan dag. Jag vet inte riktigt när. Typiskt och tråkigt... Men men, det är vell bara för mig att vänta antar jag! :)

Idag som vanligt är det ganska dystert och tråkigt väder. Jag vill ha sommar... Eller nej! Jag vill ha Julafton och Nyår precis nu! Hehe sen precis efter det kan sommaren få komma! Först vill ja fira en mysig Jul sen vill jag sola och steka i solen.

Bild.

Jag ser lite galen ut. Men är fortfarande super söt. Eller var säger ni? ;) (Bilen är från igår, men mitt utseende är detsamma)

Kläder som satt på min kropp.

Bild på mig och tönt (Miccis). Jag fick tydligen inte ha den större! :D

God natt ni

God natt ni alla. Dags att sova, jag bloggar imorgon igen :)

Tvkväll

Vi sitter och tittar på Tv nu, självklart kan man inte låta bli att titta på ''Paradise hotell'', med alla dessa knäppa skandaler osv... Dom är inte kloka! :P
.
Men jag skriver igen efter det, ciao!
.
Grattis Alex. :)

Grattis Alex <3

Vi är hemma nu efter promenaden till affären, eller ok,. Vi har varit hemma i någon timme men jag har bara inte bloggat om det hehe. Vad gör ni små räkor då? Själv så är jag jätte pigg och på gott humör. Jag har även sökt till Wipeout så vi hoppas att dom vill ha med mig! :D

Jag vill även ge ett stort grattis till min Alex som fyller år idag! :) Han fyller 22 år, så jag ska hylla honom med detta inlägg.



Han  blir bara snyggare och snyggare för varje år, eller vad säger ni? Jag ska berätta lite om Alex. Han är en snäll kille som växte upp i hårda tyskland med sin mor och far ''Olga'' och ''Helmut'', dom bodde alla i en kojja nära ett kärnkraftverk och lilla stackars Alex fick jobba för sitt levebröd. Han fick inte ens leka med dom andra barnen, han jobbade hela dagarna på den nu nedlagda fiskfabriken söder om Tyskland. Alex hade inga vänner och därefter skapade han sina egna fantasikompisar som han än idag leker med. Men en strålande dag då Alex kom hem från jobbet så var mamma ''Olga'' och pappa ''Hemlut'' borta. Men dom hade lämnat en lapp där det stod ''Vi flyttar till Sverige, kom inte... PS. Du är ful''. Alex började ju självklart gråta och han föll ner på golvet som en sten med sitt brustna hjärta. Men Alex är en stark och vis pojke. Så då bestämde sig Alex för att åka till Sverige och spöa sina föräldrar.

Så en dag, då packade Alex ner sig själv i en väska som han hade markerat med svenska flaggor. Så då antog dom på flygplatsen att den skulle till sverige. Han flög i timmar, men efter väntan var han framme. Dom lastade av väskan och han kröp sakta ut när dom lämnat väskan utan uppsyn. Alex visste inte vart han riktigt skulle ta vägen, så han följde sitt hjärta. Han sprang till Möklinta. Och där bodde hans föräldrar på en affär. Alex tänkte ''Jag struntar i dem''. Och då flyttade han till Sala, och där hittade han sina nya vänner. Mig, Jonas och Jesper. Och han behöll oss. Sedan den dagen har vi varit partners in crime.

Grattis din tönt!! :) <3

Dags att gå mot affären nu

Det är dags att gå mot affären nu, så vi hörs senare!

:)

Plåtning

Det blir plåtningmåndag, han hade ett projekt i temat ''Fight Club''. Så det är det vi ska köra på. Han var jätte trevlig och jag ser fram emot plåtningen väldigt, väldigt mycket. Det ska bli skit kul! Och självklart, om jag blir riktigt nöjd med bilderna så lägger jag upp dem här på bloggen! ;)

Vad tycker ni om hela Fight Club ideén? :)


Jag ser kanske inte glad ut? Men det är jag! :)

Och snart när Miccis är klar så ska vi till affären och handla lite saker. Det är så skönt att faktiskt göra något och att röra på sig. Vet ni, imorgon är det fredagsmys! Haha jag älskar fredagar!

2009-11-19

Nu är jag här igen och självklart dricker jag thé med macka. Jag är inte oförutsägbar. Haha! Jag måste äta fort så att jag hinner fixa till mig också, sminka mig och sånt. Nej!! där kanske jag överdrev igen, för jag sminkar mig inte! Haha, det jag menar med fixar mig är att typ borsta tänderna och sådana saker!

Bara så att ni vet liksom, Nej men jag ska snart dra ner på stan och träffa fotografen. Sen efter det blir det nog raka vägen hem till bloggen så att jag kan berätta allt för er små sötnosar.

Jag tänker lägga upp en bild nu, den är från igår. Men ni har inte sett den.


Nu ska jag fortsätta att fixa mig, hörs senare min fjärilar! :)

Titta på lite Tv sen sova

Ja nu sitter jag här igen, men jag ska precis gå igen. Tänkte sätta mig och titta på lite tv sen sova.
.
Vet ni, imorgon ska jag träffa den där fotografen som jag skrev om tidigare idag. Och det ska bli jätte trevligt. Vi får hoppas att vi kommer på några coola ideér som kan vara användbara. Ska bli härligt att plåta snart igen!
.
Vad ska ni busar göra imorgon?
.
Nej nu ska jag fortsätta med att titta på Tv. Vi tittar på Halv 8 hos mig, jag måste säga att berättarrösten är väldigt rolig att lyssna på! Haha...
.
Hörs imorgon mina små rävsvansar, Den spännande dagen. :)

Dags för mat.

Nu ska jag och Miccis äta mat, för hon kom just hem från Skolan.

Justja, jag sa ju att jag skulle lägga upp bilden som jag har jobbat med i Photoshop här på bloggen nu ikväll.
Och här kommer den, se och njut.

Bilden heter ''Virus''.


Hörs senare små Bumbitroll.

Nu är jag fin

Nu är jag fin och mätt. Jag åt Korv & bröd till lunch och det smakade som guld i munnen.


Luncha, duscha och fixa lite annat.

Japp, det är precis det jagska göra nu. Luncha, duscha och fixa lite annat!

Jag är på väldigt gott humör idag, hur mår ni? Även fast vädret börjar bli lite dåligare så är jag på gott humör, konstigt! Eller det är nog inte så konstigt! För jag fick just ett meddelande från en Fotograf och då lär det bli plåtning snart! Men först måste vi träffa och prata om saken. Härligt, lite nytt till mitt portfolio igen! Äntligen, jag har ju velat fota snart igen!

Nu ska jag göra saker... Ja läs rubriken... Haha!



Innan jag går måste jag lägga in den här sjukt härliga låten.
Chris Brown ft, Lil Wayne - I Can Transform Ya

Hej då och hörs sen mina små Smurfar.


2009-11-18

Nu sitter jag här och sammtidigt pratar i telefon. Idag regnar det värre än igår och det är riktigt, riktigt tråkigt! Fast det börjar bli lite finare väder nu ser jag. Härligt! Då kanske jag vågar ta en promenad.

Vad ska ni göra idag? Själv så ska jag fortsätta med det sista på min bild. Idag lägger jag ut bilden här. Jag har bara lite små grejjer kvar på den iallafall så. Och så måste jag ta lite awesome kort/bilder på mig själv! För jag har varit lite dålig på att uppdatera min blogg med bilder tycker jag. Ja, bilder på mig själv och min omgivning.

Jag har även begärt en ''film'' idag som jag hemskt gärna vill ha, för jag vill jätte gärna visa er den. Det är ifrån när jag gjorde ett modelljobb åt Tim Hartley för 100 år sen, och dom filmade hela visningen. Men tur som jag har så har dom inte gett mig filmen än!!! Och man kan säga att jag har kontakt med en tjej som ska ha filmen så jag har bett henne att ge mig den. Låna ut isåfall... Vad som helst bara jag får den!! För jag vill ju mer än gärna visa er!

Här kommer en bild.

Jag kanske har en Bad hair day, men jag är fortfarande stilig som James Bonde. (Jag stavade inte fel, jag menar Bonde ;))

Lite fredagsmys på en tisdag.

Vi unnar oss lite gott här hemma och tittar på ''Ugly Betty'', är det någon mer än mig som tycker att den serien är riktigt bra?


Såhär god såg min lunch ut idag, jag vet nyttigt va?

Nej men jag tänker ta det här fort, för jag vill titta på Tv. Men imorgon så lovar jag att vara lite roligare, för då har jag mer tid också! Då ska ni få en hel del bilder och sånt kul, jag lovar. För jag har mer tid imorgon. vi hörs då alla.

Hej då mina duvungar!

Nu är jag hemma igen.

Ja nu är jag hemma igen, och det är skönt.  Jag kan även säga att det inte blev så många bilder, vill ni veta varför? Jo för det regnar! Tjohooo så kul det är med regn, då blir man ju verkligen på bättre humör! Haha...
.
Men strunt i det, jag är glad iallafall.  Vad händer resten av dagen ? Vad ska ni göra? Själv så blir det nog till att ta det lugnt och göra klart bilden. Jag kan nog lägga upp den här på bloggen till ikväll. Kul va?
.
Men iallafall, jag tog ju några bilder idag och dom lägger jag upp om ett tag, bara så att ni vet.
.
Så vi hörs strax!
.
Ni får unna er själva den här bilden så länge! Jag vet, lika söt som en kitten.

2009-11-17

Hej hopp. Idag var det som vanligt tråkigt väder, grått och dystert. Men jag ska försöka hålla humöret uppe iallafall! Även fast jag är jätte trött och knappt orkar röra på mig så ska jag försöka.

Ja, som jag nämnt tidigare, så ska jag gå ner på stan. Och det lilla äventyret börjar snart. Det ska bli så spännande...-host-. Men jag tänker iallafall ta lite roliga bilder, så slipper ni sitta och titta på enbart text, och jag vet ju hur tråkigt det kan vara! Men men, vet ni vad jag har lust att göra? Klart ni inte vet, hehe... Jag har sån lust att åka till Stockholm, staden är så fin och jag trivs jätte bra där! Det skulle vara jätte mysigt att bara gå omkring, shoppa, fika och bara ta det lugnt i Stockholm city.

Och det finns ju en till sak som jag tjatar om som jag vill, och det är att gå upp i vikt. Alltså, tänk vad skönt när jag gör det och kan känna mig nöjd med min kropp liksom! Gud så härligt! Jag längtar nå otroligt. För när jag har gått upp i vikt så kommer kläder som jag köper sitta mycket, mycket snyggare! Det kommer bli läckert! + att då kommer ni få se en ännu gladare och spralligare sida utav mig!

På tal om kläder.

Angry Pocket Parka från Fifth Avenue Shoe Repair.

Film och Tv i mängder!

Vi har just tittat klart på filmen ''Dumpad'' och nu tittar vi på grannfejden. Hehe i dagens avsnitt av Grannfejden var det världens skönaste gudde, hehe! :D Så ikväll blev det film och Tv i mängder! Och fortsätta ska det, för nu ska vi titta på ''Paradise Hotell''. Vad lat jag känner mig som har latat mig hela dagen haha!
.
Den här filmen är verkligen sevärd. Riktigt bra film!!
.
Jag var kanske lat idag, men ibland så måste Lars-meister unna sig lite stillsamhet! PS: Paradise Hotell är ett ganska... Ja, mindre bra program egentligen!
.
Imorgon ska jag ju inte lata mig, då blir det promenad ner på stan. Och då ska jag ju också ta lite roliga bilder så att ni härliga läsare har något gulligt att titta på.
.
Nej men vet ni, nu ska jag fortsätta med att titta på Tv, skriver igen imorgon (Självklart). Och då ska jag vara extra trevlig... Eller iallafall försöka, Haha! ;) Nej då, men ni kanske till och med får se bilden jag håller på med imorgon också. Jag har kommit en bra bit på den!
.
Vi hörs imorgon mina små Bumbibjörnar.

Bilden.

Kan säga att det tar mycket energi att hålla på med den här bilden. Men jag ska vila nu och bara chilla framför Tv.N en stund. Är det något bra på Tv ikväll tro?

Jag börjar även bli hungrig som en chimpans nu! Om man kanske ska ta och käka lite. Idag blir det hamburgare, och den här gången köper vi inte hamburgarna på Burger King, vi har i frysen. Det ska bli gott kan ja säga.


Såhär glad har jag sett ut hela dagen idag. Lika söt som en kattunge, jag vet! ;)

Är det någon mer än mig som tycker att dagarna går väldigt fort? För idag har dagen bara flugit förbi för mig... Kanske ganska tråkigt? Njea... Kan ju vara skönt, har ju dock inte haft mycket att göra men det funkar iallafall. Men imorgon ska jag ner på stan och fixa lite saker. Så då kan jag fylla bloggen med hemskt söta bilder igen! :)



Saker och ting jag vill ha.

Det skulle sitta fin fint med lite nya prylar. Fast måste säga att vissa skulle inte bara vara kul att ha, det skulle behövas!


Som en bärbar dator från HP, skulle vara perfekt. Blogga överallt + att jobba i photoshop.
http://www.dustinhome.se/pd_5010181472.aspx


Eller kanske en ny större skärm från Eizo Flexscan till min stationäradator? Tänk så härligt att jobba i Photoshop på den skärmen.
http://www.dustinhome.se/pd_5010118295.aspx


Och till den nya skärmen vill jag också ha en ny dator som är stark och klarar av det mesta när det gäller stora program som Photoshop och Premiere Pro. Gissa om jag skulle må då! :)
http://www.dustinhome.se/pd_5010367482.aspx

Det skulle vara nice med lite nya data saker som sagt ja. Nu ska jag fortsätta på min bild! Hörs sen lejonungar! Hehe...

förtjusande lunch


Så här såg min förtjusande lunch ut. Ser det gott ut?

För en stund sen kom jag på en sjukt snygg bild som jag ska börja på här direkt alltså! Jag lovar att självklart lägga ut den, jag vet precis vad den ska heta också. Och det får ni se senare.

Lunch

Nu är det dags för mig att äta lunch, det ska bli något så nyttigt som korv och potatissallad. Gott va? Jag antar att ni är avundsjuka på min lyxrätt! ;)


2009-11-16

Ja, jag skrev ingen speciell rubrik för jag tänkte att det kan vara stiligt att ha dagens datum där istället. Men men, jag har precis städat lite här hemma och ska snart städa lite till. Det är så otroligt häftigt att städa en lägenhet, jag menar man ser så mycket nya saker. Man får göra rent och bara njuta av all renlighet och det är jätte kul att dammsuga upp alla dammråtter!!

Ok ok, jag kanske ljög lite nu... Det är jätte tråkigt att städa, men det är ju ganska skönt att få det gjort. Eller hur? ;) Hehe.

Vad ska jag mer göra idag? Humm... Kanske... Äta något? Nej men seriöst, jag ska nog kunna hitta på något vettigt! Har ju faktiskt bilder att göra klart, + att jag väntar ivrigt på svar från olika saker. Det är väldigt kul att vänta fö... Ska inte ens börja, det är jätte tråkigt att vänta. Haha!


Såhär glad och söt ser jag ut idag. Jag är lika vacker som tvåbent elefant med rullator.

Nu ska jag ringa min kära vän Jesper (Och när jag skriver kära menar inte jag att han är kär. Jag menar att han är en bra vän liksom, ni förstår va?), för jag har inte hört av honom på flera dagar.

Vi ändrade oss.

Det blev inte The Proposal nu. Vi ska titta på en film som går på 3:an istället som heter Chuck And Larry.


Det blir det nu så sov gott och ha det bra alla ni!

Sov gott mina små Bumbibjörnar.

One Tree Hill och Gossip Girl

Vi har nu tittat på One Tree Hill och Gossip Girl, lika underhållande och spännande varje gång.


Och snart ska vi titta på film. Visste ni att det är måndag imorgon?? Nej då, jag skojjar bara självklart visste ni det. Jaa, då börjar ännu en ny vecka. Det känns ju trevligt, då kanske det händer något roligt. Vem vet? ;)

The Proposal


Ikväll blir det den här filmen.

Om ni undrar vad jag håller på med så sitter jag och leker lite i Phosohop. Och jag gör det väldigt bra också! Jag håller på med en riktigt spännande bild som jag vet att ni kommer tycka om. Den heter ''På Stan''.

Så dags att återgå till det.

Det var soligt en stund.

Molnen sprack upp och solen kom fram, gud vad härligt med lite sol för en gångs skull. Det känns som att vi inte har sett solencirka 1 månad eller något sånt. Så, ja det var soligt en stund iallafall men vem vet det kanske klarnar upp snart igen??

Det var väldigt härligt att gå till stan, vi tog även en extra promenad till en affär också innan vi gick hem. Och nu känns det faktiskt som att jag har gjort mitt idag, jag har gått klart för dagen. Haha...

Här kommer lite charmiga bilder.

Jag otoligt sexig som vanligt. Hehe...

En Miccis.

På stan. Man ser slottet där borta.

Vacker bild på ett hus.

Mmmh, Ghetto.

Och såhär såg jag ut efter promenaden. Jag vet, jag vet... Man kan jämföra mig med Herkules.

Vi köpte faktiskt inte bara hem mat, Miccis köpte hem en riktigt fin hårprodukt, och det var Bobby´s Extreme Mousse.

Dags att gå nu.

Nu är det dags för oss att , men vi hörs sen. Så får ni ha det så bra sålänge.


Såhär söt tänkte jag se ut idag. Det som misstycker bör ställa sig upp nu!

Jimmy Choo

Folk är helt galna i Jimmy Choo? Nej, jag vet inte men det är väldigt mycket skriveri om det nu. Och jag har själv sett lite saker som jag mer än gärna vill ha, som skinnjackan, en väska och ett par kängor.


Vi tänkte ta oss en promenad ner på stan idag igen och bara chilla. Det är lite tråkigt väder, jag vet. Men vad gör det? Bara det inte börjar regna så är jag faktiskt riktigt nöjd.

Polisskolan 3

Vi har just tittat klart på polisskolan 3, och jag måste säga att det är en väldigt roane film alltså! Hur kan man inte tycka om den där snubben som skriker hela tiden, haha!


Polisskolan 3

Vi har även unnat oss lite gott här ikväll, ni ska få se.





Mode

Jag är riktigt förtjust i den här jackan.

Köpa nya chinos kanske? För dom jag har nu är mer av en vanlig modell, jag vill ha slimmade.

Vi ska titta vidare på Tv nu, klockan 22 börjar ''The Happening''. Skriver säkert sov gott till er, annars hörs vi imorgon mina små igelkottar.

Lindsay lohan

Vi tittade just på en gammal film med Lindsay Lohan här. Den var... Jaaa, unik. Nej men allvarligt, den var ganska flummig. Haha, så typisk Disney film men det var underhållande ändå. (Vet dock inte vad filmen hette))

Vi ska snart gå till affären och köpa oss lite dricka, jag måste få i mig lite socker efter maten. haha


Där sitter jag, och jag vet att frisyren är det snyggaste ni vet! + att det flyger ett spöke framför mig, ser ni det?


Vampire Diaries

Vaknade för drygt en timme sen, och nästan det första vi gjorde när vi vaknade var att titta på Vampire Diaries,


Idag är det lördag och jag har inget speciellt planerat faktiskt. Jag kan gissa att det blir en väldigt lugn dag idag, det är ju också ganska tråkigt väder i långa landet falukorv... Det suger! Jag saknar sommaren väldigt mycket.

Idag blir det ju en lugn dag och då kan jag ju passa på att göra klart min bild och även kontakta lite fler fotografer här i Örebro För jag vill ju fota igen snart.


Såhär glad är jag. Mina ögon glittrar som smaragder i månskenet.

Det är moln överallt!

Nu har vi tittat klart på Idol iallafall. Och idag har det varit den konstigaste gången någonsin på Idol, det har varit lite små fel hela tiden tycker jag. Vi tittar på eftersnacket nu, och det är fortfarande en hel del fel. Vad händer?! haha det här är riktigt roligt.
.
.
Och det här med att se astreoidfall verkar ju vara omöjligt här i Örebro. Det är moln överallt! Gud så besviken jag är för jag ville ju se! Jaja, vad ska man göra?
.
.
Nu ska vi chilla vidare framför tv:n och sen blir det till att sova för jag är jätte trött.
Med brist på bilder så får ni en ''gammal'', men vad gör det jag ser ju ut såhär idag också. Hehe
God natt små uttrar

Idol,

Haha tråkigt för Erik när vi inte hörde vad han sjöng i början av sången... Haha jag fick nästan en liten chock när han började sjunga och allt var tyst. Men förutom det var han duktig. Men jag tycker också att han ska ta låtar som passar hans egen röst.
Nu ska jag äta vidare och titta på Idol

TV

Dags för tv. jag bloggar efter det! Och HOPPAS man får se lite ''stjärnfall''



Snart blir det Idol.

Japp, det ska bli en massa gott till Idol ikväll.

och hörni, kom ihåg att gå ut och titta upp i himlen ikväll!! För det kommer vara stjärnfall/Astrioidfall? (eller vad det nu heter), ikväll och det tänker då jag inte missa! Hoppas det är molnfritt så att jag får en chans att se någonting.



Idag åt vi kyckling med potatissalad och wokade grönsaker det var riktigt gott.

Men nu tänker jag fortsätta på min otroligt snygga bild i Photoshop, så hörs vi om ett tag!

Bilturen är över

Och nu är vi hemma igen. Jag, miccis och Nadia var på stan, dom gick omkring och tittade i butiker medans jag gick till Hotel Plaza och lämnade CV... Yaay!

Vi var även in på affären och där köpte vi chips och godis, för ikväll blir det fredagsmys!

Här får ni två bilder iallafall.

Ja, som vanligt så ser jag ju väldigt glad och lycklig ut. Jag ser gladare ut efter maten.

Såhär såg det ut i bilen.

Vi hörs om ett tag.

Bil

Vi ska ner på stan idag igen, och idag åker vi bil. Spännande information eller hur? Men men... Ikväll är det fredagsmys, äntligen! Jag älskar fredagar, då kan man bara ta det lugnt och njuta av ledigheten.

Vet ni, jag kom på en sak... Det är nästan lite läskigt att vara ute bland mycket folk nu för tiden... Jag har fått den här svininfluensan på hjärnan alltså... Men det är svårt att låta bli att tänka på den om folk går omkring och hostar bredvid en och såna saker... Då brukar jag tänka ''Jippi, hosta lite mer på mig''(Ironiskt). Nej men det är faktiskt inte så trevligt med den här influensan... Man kanske borde Vaccinera sig? Eller?

Jag måste bara Skriva en avslutande sak. Att jag har varit dålig med bilder på mig själv nu... Så jag lägger upp lite annat smått och gott, här tex. En bild jag gjorde till en väns Band.

Royal Company


Jag bara måste lägga upp den här låten med ''New Boyz Ft Ray J - Tie Me Down''


Men vi hörs sen mina små fjärilar. Och jag tar med kamera, ska ta lite kort åt er.

Mammas pojkar

har just tittat klar på mammas pojkar... Eeh ja... Och nu ska vi titta på en film som heter Death Race och bara ta det lugnt. Jag måste först och främst säga... Kissie, så hon håller på va? Det är väldigt mycket skriveri om henne just nu alltså! Det är helt galet. Och jag själv tycker... Ja, jag vet inte vad jag tycker om henne faktiskt! Lite speciellt beetende kanske? Jaja, strunt samma. Meen hur mår ni alla miljoner läsare som läser min blogg? (Haha!) Ok, jag kanske överdriv lite igen... Men hur mår ni som faktiskt läser min blogg? Måste säga att ni som läser min blogg är väldigt smarta och bra människor!

Imorgon ska vi ner på stan igen och fixa lite saker, och när vi kommer hem ifrån stan så ska vi äta gott och unna oss lite fika till Idol.


Ni får en lite äldre bild på mig. (Ni får nya bilder imorgon)

Men jag tänker lämna er nu och titta på filmen, så vi hörs imorgon bumbibjörnar.

Dags att käka

Nu är det dags för lasagne, jag bloggar vidare senare

hej på er

Hemma efter en lång dag UTE.

Ja det var skönt att röra på sig idag, men gud vad kallt det är! Jag ska aldrig gå ut igen... Haha! Nej men allvarligt, klart jag ska gå ut igen. Men ibland är det tortyr att vara ute!

Vi har även ätit gott på stan idag, vi åt något riktigt glamoröst och nyttig som Burger King... Haha förlåt, det finns säkert någon där ute i långa landet falukorv som tycker att jag är dum som äter sådan nyttig mat. Men hey, jag är smal... Haha... Ja ja, jag vet fettet sätter sig på andra ställen i kroppen osv.. Men jag ska bli nyttigare sen.


Såhär ser det ut i Krämaren.


Här har ni mig. Sveriges töntigaste kille.

Statist och Tv jobb...

Jo, det är sant... Jag tänkte faktiskt gå ner mot stan nu, så får man lite motion också. hehe...

åhh... Gissa om jag längtar!!! Snart så! Snart så kan jag börja söka olika statist och Tv jobb igen... F*n vad jag längtar tills det, då j*vlar ska jag vara duktig. Det är helt sjukt... Just nu känner jag att jag har så himla mycket att se fram emot, det känns väldigt tryggt och skönt faktiskt...

För om jag inte har något att se fram emot på så vis känner jag mig väldigt rastlös och tråkig...

Vet ni, jag har även tänkt på en sak. Det skulle vara väldigt kul att börja videoblogga, men det känns inte som att jag har någon anledning till det än på något vis?! Det kanske jag ska spara tills senare?? Äsch... Jag vet inte hur jag ska göra med det... Vi får se helt enkelt.

Usch... Gissa om jag är shopping sugen också! Jag skulle vela köpa lite galna färgglada kläder, det är riktigt nice! Ibland får man vara lite crazy och köpa sig själv något plagg som sticker ut, jag tycker att alla borde göra det ibland. Plagget får sticka ut men det ska fortfarande vara snyggt. (Jag menar då inte att alla ska springa omkring med emo-stil, och bara köpa kläder som sticker ut), Nej tack till det va!

Nu måste jag dra, men jag tar med mig kameran. Och när jag kommer hem sen så ska jag fortsätta på den där härliga bilden!! ;)

Ha det bra björnbarn!

True blood #

Vi har tittat på True Blood ikväll och den serien är väldigt bra. Man kan verkligen säga att vi tittar på mycket vampyr serier nu för tiden. Vampyrer verkar vara väldigt populära just nu, undrar hur det kommer sig? Vad tycker ni om vampyrer? Själv så tycker jag dom är väldigt coola. Vem vill inte vara en vampyr liksom? Hehe ;)

Imorgon ska jag iväg ner på stan igen och fixa lite saker. Ska bli skönt att röra på sig lite. Jag menar, idag har jag bara suttit inne hela dagen. Och jag känner mig ganska seg för det...
Men jag bloggar imorgon igen så ni har något roligt att läsa.
.
.
.
Sov gott alla bumbibjörnar.

Jag är kreativ...

Jag sitter här och jobbar lite i Photoshop. Jag gör en ganska spännande bild, som enligt mig själv kommer bli skit cool!

Jag lovar att lägga ut den, men kommer inte bli klar med den på ett bra tag!

Jag har inte tagit bilder idag alls alltså, förlåt för det... Men det blir ju lätt så när man bara sitter hemma och degar hela dagen. Men imorgon ska jag vara mer aktiv och då ska jag vara lite roligare. Då ska jag ta bilder så ni har något kul att titta på.

Men med brist på nya bilder så lägger jag upp en gammal nu.


PS: Vampire Diaries är en väldigt bra serie, jag rekomenderar den!!!!

Hej på er.

Hej på er det blev ett sent första inlägg idag, men vad gör det?? Idag är det jätte tråkigt väder och jag har ingen lust alls att vara ute... Jag tror att vi bara ska sitta inne och lata oss idag faktiskt, men vad gör det?? Haha...

Visste ni om att på fredag så ska det tydligen vara stjärnfall... Eller vad det nu heter?!.. Så på fredag bör alla gå ut och titta upp!

Vet ni, vi ska titta på ''Vampire Diaries'' nu, men jag bloggar igen efter det. Och då ska jag fortsätta på en bild.


Här har ni en äldre bildmig. Fotograf: Min vän Jonas...

ännu mer konstverk.

Här har ni ännu ett av mina konstverk.



Och här kommer den där 3D bilden jag pratade om igår. Som jag självklart har gjort, hemma hos min 3D kunniga vän Jesper.

Gott med mat...

Har ju ätit mat och nu är jag mätt och belåten, eller ok... Kanske inte belåten för det smakade faktiskt inte något märkvärdigt, jag åt korv med nudlar. Väldigt smaklös mat faktiskt.

Hörni, jag har märkt en jätte bra sak! Min hud börjar bli mycket bättre igen. Gissa om jag är glad alltså, äntligen får jag tillbaka min fina hy. Jag kan rekomendera några produkter som jag vet funkar, Nivea For Men har riktigt bra ansiktsprodukter till renare hy. Och L'oreal Men Expert har jätte bra produkter för mörka ''ringar'' runt/under ögonen. Det är också jätte bra att använda återfuktande hudprodukter efter användning av Niveas eller liknande produkt.



Så jag vill ge ett extra plus i kanten till dom här två.

Här kommer lite bilder från idag.



Där jobbade jag sist.




ok då

Jag är typ klar nu!

Jag har lite smått och gott som jag ska visa er sen, tex.. En bild i 3D som jag själv har gjort osv.. Ni får se!

Hörs sen små uttrar!

Här har vi en gammal bild på mig. :)

Stan idag...

Ja hej och god dag på er, idag ska jag ner på stan och titta runt lite senare.

Jag ska snart göra lite lunch också, det ska bli trevligt.... haha, nej nu måste jag vara så glad som möjligt här! Jag känner mig riktigt seg faktiskt, jag behöver röra på mig och äta lite lunch. Vad ska ni göra idag då??

Alla andra går typ i skolan eller gör andra vettiga saker känns det som, är det bara jag som sitter hemma och ser tråkig ut? Nej, det tror jag faktiskt inte. Jag lovar att många sitter hemma och bara chillar just nu.


Jag tröttnar aldrig på den här bilden.

Vi ser f*n inte kloka ut! Men det är vi inte heller.

Och vi försöker hålla oss seriösa, och vi ser även lite sexiga ut.

Jag ska fixa lite här hemma, sen blir det av till stan. Men vi hörs sen och jag ska ta lite charmiga bilder till er töntar sen.

Hej!

Nu måste vi sova.

Jag har även börjat på en ny bild idag, som jag hoppas på att göra klart imorgon. Men man vet aldrig, vi får se.
Vad har ni gjort idag då? Jag själv har haft för mig en massa saker idag, som ni vet åkte jag till Karlskoga tidigare på intervju och det var värdelöst... Men efter det har vi käkat god mat och bara chillat, det har varit riktigt trevligt. Imorgon ska jag ner på stan och bara glo. Och självklart göra klart min bild... Jag ska även försöka ta en del bilder imorgon också så att ni har något roligt att titta på.
.
Jag vill verkligen börja gymma igen alltså, det skulle vara så skönt att vara riktigt aktiv. Men jag ska börja med det snart. Jag längtar!! Jag har ju så mycket saker som jag vill och ska göra.
Men nu ska vi titta vidare på Tv och sen sova, vi hörs av som vanligt.
.
Sov gott och ha en bra kväll/natt.

Jobbintervjun var bara slöseri med tid.

Ja, det var bara slöseri med tid och pengar... Det var inte ett bra jobb erbjudande enligt mig själv... Jobba från 8 till 10 på kvällen, rätt ofta. Och även jobba mycket helger... Jag tackar nej till detta jobb. Jag skulle ju behöva pendla också...Usch! + Att det var en massa andra anledningar som jag bara inte orkar skriva här... Haha... Men det kommer andra jobb! Som förhoppningsvis är bättre!

Jag tog faktiskt lite bilder idag, som ni ska få se nu.






Nu ska vi käka kyckling och bulgur.

Jag ska även börja på en ny bild ikväll, så vi hörs senare ciao

Konstverk = Muggen.

Här har ni äntligen bilden, Muggen. Jag har självklart jobbat i Photoshop. Om ni undrar vart jag fick inspiration ifrån så var det helt och hållet från mitt eget huvud, jag bara kom på tanken ''Det skulle se kul ut med ett monster som kommer upp ur en mugg''.

Jag har en ganska skadad hjärna, och det här är resultatet av det. Hehe... Finns kanske några små saker jag skulle kunna fixa, men nu anser jag att den är klar.

Jag ska börja med nya bilder snart, jag har en hel del schyssta ideér! Men det får bli isåfall senare idag, för jag ska på jobbintrervju idag klockan 15:00 i Karlskoga... Känns ju inte så roligt att behöva pendla med buss osv... Men vad ska jag göra!? Jaja, om jag tänker positivt blir allt bra...


Ni får en ''gammal'' bild på mig just nu.

Jag måste sticka till jobbintervjuen nu, hörs senare mina små björnar


Tillbaka

Jag är tillbaka nu, jag har inte bloggat ordentligt idag för vi har varit ganska upptagna med att gå på stan och sen titta på en massa spännande tv och serier... Men allvarligt, har det blivit en dålig vana för mig nu att blogga dåligt? Nej, det har det inte! Jag har bara varit ofokuserad nu dom senaste dagarna... Men det ska bli ändring. För jag tänker inte bara sluta och ge upp med bloggen, jag menar det här är ju kul.

För ett tag sen har vi ätit flygandeJacob, och druckit Julmust. Vi har även tittat på...Gissa!... ''One Tree Hill'' och självklart ''Gossip Girl''.




Idag så försökte jag likna ett vildsvinstryne. Men jag lyckades inte.

En tönt. :) (Miccis)



Jag måste tilläga en sak alltså, jag hatar den här svenska reality serien ''Ensam Mamma Söker''. Det är ett så patetiskt och värdelöst program!! ''Ååhhh jag är sååå käär''.... Fan jag spyr på serien alltså... Jag spyr på allt det här manuslästa gulli gull snacket och allt fjolleri... Snälla, dom där j*vla killarna kommer förmodligen aldrig göra om dom där töntiga sakerna sen.... Nej men allvarligt, vilket skit program!! Jag skäms åt dem som är med i programet...

Hörni, jag skriver mer imorgon. Och jag vet att jag lovade er min bild som jag gjort... Jag lovar att lägga in den i morgon. Det känns som en bättre start på veckan liksom! Men vi får alla höras imorgon, så får ni ha det så bra!

Sov gott mina grisungar.

tv

Tv och sen blogg.

oj

idag har jag varit dålig på att uppdatera igen. Men vi har varit upptagna hela dagen. Och nu ska vi titta på ´´Vampire Diaries´´. Jag bloggaer igen efter det.
Kram på er mina små ekorrar

min bild

Jag lägger upp min bild imorgon istället, nu är det dags för ''Get Smart''

Film

Nu har vi tittat på ''Polisskolan 2'', och ska snart titta på ''Get Smart''.


Jag lovade er roliga bilder, och här kommer iallafall några som jag tycker är roliga. Haha!

Här har ni mig, snart Svergies största manliga bloggare. ( Enligt mig själv )

Taco night!


Bild på Miccis (Bilden är från igår)


Jag funderar också på att lägga upp en bild som jag gjort, det är en bild på ett monster i en mugg... Den är ganska rolig och jag tycker att ni förtjänar att se den. Så att ni får lite mer inblick i vad jag är kababell till att göra.


Men det blir i nästa inlägg.

Konst

Jag älskar konst och idag ska jag börja på en bild! Jag lägger självklart upp den här på bloggen när jag är klar med den.

Och, det översättningarna kan bli konstiga fortfarande. men jag ska fixa det.

uppdatera

Såhär dålig på att uppdatera min blogg har jag inte varit på väldigt länge. Och då ber jag om ursäkt till de snälla människor och djur som faktiskt intresserar sig utav mig liv och läser min blogg.

Vi vaknade ganska sent idag. Typ vid 11:30 och efter det har vi tittat på en väldigt bra vampyrserie som heter ''the vampires diaries''. Varje avsnitt är cirka 40 minuter långt och vi har tittat på tre avsnitt.


Idag blir det tacos som jag förmodligen nämnt förut. Och gissa om det ska bli gott! Justja, jag kom på en sak jag måste nämna här nu. Att ni kan ju ju även läsa min bloggengelska med hjälp av Googlefunktionen som finns på vänstersidan utav min blogg. Och det kanske blir lite osamanhängande meningar ibland när den översatt, men inte alls för ofta längre. Men det är slarvigare skrivet i min tidigare inlägg. Det är nu den senaste månaden som jag försöker skriva så snyggt och korrekt som möjligt. Så mina gamla inlägg tänker jag inte fixa så att dom blir korrekta, jag tänker på mina framtida inlägg istället. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar?!


Och nu har jag även varit dålig på att lägga upp snygga bilder på mig och mina vänner, så jag lägger upp några gamla härliga bilder nu. Se och njut!

Jonas och Jag.

Jag, Sebbe och Alex.

Men jag ska ta några roliga bilder till ett senare inlägg, jag lovar!

god natt

god natt gorillor.

;)

Chill.

Jag tar det lungt ikväll. Men gott var det iallafall med godis.

Som jag sa tidigare så jag ju inget jobb för tillfället. Men knäpp som jag är så är jag ändå på riktigt bra humör och har stora planer för mig själv. Man kan säga att jag har höga förväntningar av mig själv... Och tänker inte svika mig själv om den saken. Ge aldrig upp om du har en dröm, ok?!





Såhär kul har jag det, hehe... Och nu menar jag då inte att jag har tråkigt, för jag har det ganska trevligt. Jag chattar med vänner på msn och lyssnar på musik.


Idol #

Sitter och glor på Idol, sammtidigt äter jag godis och dricker dricka. Som jag tidigare sa så skulle jag köpa mig lite gott och det har nu äntligen gjort! Idol är verkligen ett bra program, det som dock är väldigt töntigt är alla små tjejer som sitter och skriker som en bunt brunstiga valrossar och sammtidigt gråter ur sig all vätska som dom har kvar i kroppen.

Jaha, nu är jag arbetslös igen också. Dom behövde mig inte längre på jobbet, det är ju lite tråkigt. Jag vill jobba och vara aktiv. Men det kommer, jag får simma vidare helt enkelt.

Vad händer ikväll? Fest antar jag?

Fota

Jag behöver ta nya foton snart! Jag känner att det skulle vara riktigt kul! Vart är alla fotografer här i Örebro??!!

Har just ätit världens tråkigaste mat bacon, bönor och potatis. Detta var andra dagen jag åt det haha... Men jag ska köpa lite godis och dricka till ikväll.

Nu ska jag återgå till jobbet, hörs senare utterbarn.


Lunch

Tja alla, nu sitter jag och äter lunch och fördriver tiden framför datorn som vanligt. Vad händer ikväll då? Fredag och man ska ut och ha kul ju! Själv så tror jag att jag kommer sitta hemma och ta det lugnt, tänkte unna mig dricka och godis ikväll, haha... Jag är en otroligt rolig ung människa! Nejdå, men det roliga kommer sen... Som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Vet ni, jag känner mig väldigt trendig när jag går omkring i det här snygga linnet!

Det är Gucci och den kostar cirka 2000 svenska kronor.
Ok då, jag kanske överdrev lite... Jag har fått den och den kostar säkert en tia... Men man kan vell få drömma lite eller hur?

Jag känner mig dock mycket trendigare i min cykel T-shirt.

Såhär vacker och söt ska jag se ut idag. Bra va?

Och idag ska jag självklart jobba. Men jag slutar lite tidigare, jag slutar klockan 7 idag. Och det känns nice! Jag undrar dock när jag ska hinna köpa mig dricka och godis... Kanske jag skulle göra nu faktiskt... Ja ja, man är ju efterklok. Jag tror även att jag kommer vara på ett riktigt bra humör idag också! Härligt, jag är ju ett energi packet som älskar att vara glad!

Men nu ska jag vidare till jobbet. Ska sitta och vänta på lite mail också, vet inte när jag får dem. Vad dom handlar om?? Ja... Det vill ni gärna veta va? Hint: Modell

:) ;) Hejdå

Skönt att vara hemma

Gud så skönt att vara hemma, jag har just ätit två mackor och ska alldeles strax gå och lägga mig.

Jag har hittat en riktigt skön låt som jag vet att ni alla vill höra

Major Lazer - Keep It Goin´ Louder


Jag älskar låten! Och videon är helt underbar!

Här får ni även en bild på mig.

Såhär glad har jag varit hela dagen, kan ni tänka er det?

Det kanske är för att när jag får lön snart så ska jag köpa mig kosttillskott och fixa så att jag kan söka en massa nya tv jobb igen. J*vlar vad jag ser fram emot det alltså! Det ska bli skönt att komma igång med mina tv/statist-jobb igen och att äntligen gå upp mer i vikt så att jag blir tjock!... Nej kanske inte tjock, men så att jag kan bygga mer muskler iallafall. Så gissa om jag längtar!

Det här med att gå upp i vikt är mycket också för att jag vill bättra mitt självförtoende faktiskt, jag menar... Jag är inte riktigt nöjd med min kropp, jag skulle vela vara lite större. Det är ju tusen gånger snyggare med en välbyggt kropp än att vara smal och tanig... Haha, men det är något jag måste jobba med helt själv och jag vet att jag kommer lyckas!

Nu måste jag sova, sov gott och hörs imorgon mina smultrontomtar!

Bra

Idag har det gått ganska bra på jobbet faktiskt. Jag är pigg och känner mig inte alls trött och sliten längre. Jag kanske var lite små sjuk igår? Men nu är allt mycket bättre iallafall.

Nu när det börjar komma en hel del snö inser jag hur mycket jag behöver köpa nya kängor. och jag har ideér på några snygga kängor som jag vill ha.


Kängor från Vagabond.

Jag ska fortsätta med jobbet nu, men jag bloggar efter klockan 9 när jag kommer hem.


Duffel

Jag behöver en ny vinterjacka, och jag tror att en Duffel jacka skulle vara snyggt.

För Duffel jackan är både klassisk och snygg.

Bild tagen från Kingmagazine. (Grymt modemagasin för män)

Fortsätta jobba, nu hörs senare.


Grym.

Jag är grym och så är det bara! Jag ska snart till jobbet igen, och det ska inte bli kul att ta sig fram i det här snö vädret. Men jag tror att jag tar bussen idag faktiskt.

Fast egentligen har jag ingen lust att lämna lägenheten. Haha så kalltoch dystert ute!

Men jag MÅSTE dra nu, vi hörs senare vänner! :)


Ska nog se glad ut på nästa bild. Haha!

SOVA!

Ska sov anu, har sökt till en mega agentur. Men sov gott alla kära sniglar!

Sitter...

... På jobbet och ugglar för tillfället, jag har just ätit mat men är inte mätt på långa vägar. Det är lite tråkigt tycker jag, men får äta något gott när jag kommer hem istället.

Jag måste säga de att idag känner jag mig lika seg och trött som igår... Usch vad jobbigt det är! Börjar jag bli sjuk tro? Men vi får se vad som händer helt enkelt.

Vill ni veta vad jag funderar på? Jo jag funderar på att ta sånglektioner igen, det vore skit kul! För jag tog ju sånglektioner förut men slutade och vill gärna komma igång med det igen!


Dags att jobba, hörs sen!


Gatubild tävling.

Ok, jag hade fel. Den tävlingen var inte alls som gjord för mig... Man laddar upp en bild så får man jobba utifrån ett program som dom har på hemsidan... Ja ja, jag tänker testa iallafall! Men känns lite tråkigt för jag hade värsta ideérna haha. Och jag vill jobba i photoshop.

Och idag är det en ny dag igen och jag ska jobba... Känner mig inte så sugen på att jobba just nu faktiskt, för jag är så himla trött, men det blir nog bättre snart antar jag... Jag känner mig även rastlös, för jag vill ju fota och sådana saker så fort som möjligt. Men allt går så segt, men det är vell så som dom säger ''Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge'', eller hur?

Jag tror det är så, och jag tänker inte ge upp för att det tar tid... Hehe, det skulle ju bara vara dumt! Idag ska jag ha frågestund, fråga vad ni vill!

Hehe nej, det här med frågestund är kanske lite väl mycket! Jag tvivlar på att jag får någon fråga alls faktiskt! Haha Men skulle jag få minst 5:st frågor så lovar jag att sätta mig vid photoshop och skapa en riktigt snygg bild. Haha!

Här kommer en bild.

På jobbet.

Jag sitter nu på jobbet... Usch, idag är jag inte på bästa humör alltså, jag är trött och mår inte så bra alls... Men tänker inte bli sjuk för det!

Det ska iallafall bli väldigt skönt att komma hem ikväll för jag har verkligen ingen ork idag för att vara här... Jag känner mig väldigt seg och sliten... Men iallafall... Vet ni, jag har ett litet projekt som jag ska göra. Det finns en tävling där man ska ta en bild i stadsmiljö och sedan använda sin fantasi för att göra ett konstverk utav bilden... Och jag tänker garanterat vara med i tävlingen!

Den här tävlingen är nästan som gjord för mig alltså! Som ni vet så älskar jag att använda min fantasi och att uttrycka mig kreativtpapper eller i Photoshop.


Med brist på nya bilder så tar jag en gammal. (inte lätt att fixa nya bilder på jobbet)


Nu ska jag fortsätta med jobbet, vi hörs senare Bumbibjörnar.


Hamburgare

Hej alla, idag blev det hamburgare & saft till lunch och jag kan säga att det var riktigt gott! Kanske inte det nyttigaste tänker ni, men gott iallafall haha!

Nu sitter jag och äter mackor också, jag kan aldrig sluta äta haha! Vill ni veta vad jag kom på? Klart att ni vill! Jo att när jag fått fler läsare som följer min blogg så ska jag börja med att video blogga också, och det lovar jag. Men då ska jag först ha fler som läser min blogg.

Oj! Jag måste dra nu! Men ska försöka blogga på rasten!



Fotografer.

Nu känner jag mig nöjd, jag kontaktade just 2:st fotografer. Och nu hoppas jag att dom svarar och är positiva. Vi får se helt enkelt.

Det är så skönt att vara hemma iallafall, det första jag gjorde när jag kom hem var att äta en stor potion mat. Det var ljuvligt! För till mat idag på jobbet har jag bara ätit en macka, och det var verkligen för lite för mig... Resten av kvällen tillbringar jag framför tv:n. Så jag tänkte sätta mig där nu och se söt ut.

Men vi får höras imorgon grisungar!


Såhär såg mitt ansikte ut idag. Man kan nästan jämföra mig med Heman, fast jag har större muskler.

Sitter på jobbet.

Och jag tänkte skriva ett litet inlägg, bara för att jag är så snäll. Jag sitter ju som sagt på jobbet just nu och det går inte alls för bra mig idag, jag har sålt riktigt dåligt!! Jag tänker garanterat inte nolla idag iallafall! Vi får hoppas att jag säljer nu efter rasten.

Det ska bli skönt att komma hem sen, ska äta något gott och bara chilla framför tv & datorn.

Usch vad jag längtar tills nästa gång jag plåtar, jag har jätte lust att plåta snart igen för jag behöver ju som sagt nya bilder... Jag har inte än tagit kontakt med några nya fotografer här än, men måste göra det ikväll. Skulle vara nice med lite fashion/mode bilder.

Jag är verkligen som en tickande bomb för tillfället. Jag håller på att explodera! Jag vill fota eller vara kreativ på annat håll! Och jag har en liten överaskning till er alla. Att om några veckor så ska jag komma igång med ett nytt kapitell i mitt liv. Jag ska börja söka tv och film jobb igen!

Gissa om jag längtar! Ska bli härligt att låta all min kreativitet komma ut! Jag älskar media... Hehe...



Ska fortsätta med jobbet nu, men vi hörs senare mina små grisungar.


Jobba

Nu ska jag iväg till jobbet, ok?

Men jag ska försöka blogga på någon rast, och gör jag inte det så bloggar jag när jag kommer hem istället.

Så vi hörs sen mina små lejonungar.

Våra bästa år + Mass Fuel

Våra Bästa År är en riktigt värdelös serie. Miccis sitter och tittar på den nu medans jag sitter här vid min dator. Och om cirka 2 timmar ska jag börja jobba, det kommer bli trevligt. Vad gör ni alla andra en måndag som denna?

Vet ni, jag ser vgerkligen fram emot tills när jag ska börja träna. Det ska bli skönt att komma igång igen och att förhoppningsvis gå upp i vikt ''igen'', jag menar sist jag gymmade så drack jag kosttillskott, innan och efter gymmet. Och tack vare det gick jag upp väldigt mycket i vikt och har stannat där sen dess, så ska börja igen! Det kommer bli väldigt härligt! Mitt mål är då att Jag ska gå upp i vikt och börja bygga muskler!

Jag kan rekomendera en produkt som heter Twinlab - Mass Fuel, det var den som jag använde.



Örebro

Vi är nu hemma i Örebro och var varit här i några timmar nu.

Vi har hunnit med att titta på One Tree Hill och självklart också Gossip Girl, vi har även ätit lite mat och det är ju aldrig fel. Jag vet inte vart jag ska börja... Kanske att jag är super nöjd med helgen som varit och vill tacka grabbarna som jag spenderat den med. Jag hoppas att ni hade lika roligt som jag. Och vi måste göra om det snart, men inget Statt den gången va?! Haha.

Och snart börjar en ny vecka och en massa nya händelser, jag hoppas på att sälja bra och på att få reda på någon rolig information. Om ni undrar vad för slags infortmation, så tänker jag fortfarande vara lite hemlighetsfull och jag ska berätta det någon annan gång då det blir mer aktuellt!

Haha gud så otroligt spännande va??

Men men... Imorgon är det ju en ny vecka som sagt och jobb, jobb och jobb... Ska bli skönt... Känns härligt att jag har fått spänt av riktigt ordentligt i helgen, vilka jävla muppar vi är egentligen. Seriöst... Jag och grabbarna är f*n inte kloka! Hehe!


Såhär såg mitt ansikte ut idag också faktist, bilden är från igår. Men ansiktet är sig likt!

Jag vet att många av er tycker att bilden är lika bra som Julafton.

Och nu ska vi titta på film. På Smällen, sen sova!

God natt och hörs imorgon!

Festligheter.

Ok, jag ljög igår! Det blev fest igår och ingen dålig fest heller!! Jag bloggade inte om det igår för att jag berättade inte för Alex att jag skulle hit till Sala. Och jag ville göra en episk överaskning! Och det blev det också, jag skickade ett sista sms till Alex och skrev att jag inte kunde komma. Sen så stod jag där utanför dörren liksom... Haha!

Kul som f*n var det! Som sagt, kan inte påstå att vi hade det tråkigt, det spårade över lite dock. Fläktar som gick sönder och söndersmulat bröd + en massa annat hahaha!! Det hände en hel del kan jag säga alltså! Efter festen, så drog vi till Statt och lyssnade på E-Type... Och det var värdelöst, men det var trevligt att träffa folk!

Här kommer det lite sexiga bilder.

Jag.

Lindis.

En minst sagt sexig Alex.

Jag igen.

Jonas.

HAHA Alex var ful, så han ville inte synas.

Lindis inne på Statt.

Alex heeeelt borta, jonas lite söt.

RSS 2.0