Kreativa anda... Och Pizza Hut

Vilken bra dag... Vilken bra dag alltså! :) Humöret är nu på topp, och min kreativa anda har kommit tillbaka. Jag har under en lång tid nu inte kommit på något alls faktiskt, men nu så är det tillbaka. Det känns mycket bra. :). Har ju så mycket att göra! Vet ni, vi (Jag & Miccis) åt på Pizza Hut idag. Gissa om det satt fint? Jag kan ju inte kanske säga att det är den nyttigaste maten right? Men det är väldigt gott! :).
Denna bild har inget med dagen att göra, men jag lägger upp den iallafall. Den är ju för rolig!! :D

NY dator?

Funderingar på NY dator.... Eftersom min dator gråter hela tiden så att jag knappt kan använda den... Den är sjukt långsam och det är sk*t irriterande. Jag kan ju knappt använda Photoshop längre. :/

långsam

Oj har sutti här ett tag nu utan att skriva något här. så busigt av mig! Har bara fipplat lite i photoshop och svurit över hur långsam min dator är nu för tiden. Tror den börjar bli gammal.

The Walking D.... Lussebulle...

hey hey heey!
Sitte och tittar på världens bästa zombie serie 'The Walking Dead'. Och vill ni veta något annat? Jag åt lussebulle idag! Fy f*n så god den var, hembyggd och allt! Jag är riktigt sugen på några till men sparar mig nog till julafton. Då blir det till att äta mig riktigt fet. Det kommer sitta fint kan jag lova! :) Jag älskar julstämningen och maten! Mums! Längtar!
Do you?

Animal Planet

Sitter och tittar på animal planet. Måste säga att den kanalen är riktigt bra!! :) Just nu handlar det om afika och dess vackra natur. Man blir nästan sugen på att åka dit själv och springa runt i djunglerna och utforska. hehe.

Freaky Friday

Hey,
tittar på ''Freaky Friday''. Ja, kanske lite töntigt tycker ni. Men den är faktiskt ganska roande. :)
Haha... jaja, men sov gott hörni. ses imorgon! :)

Omänskligt.

Trött eller vad???... Jobbade 07:00-15:00 och jag gick upp klockan 06:00. Usch, det är omänskligt att gå upp så tidigt! Hur orkar folk?
Så nu är jag läskigt trött! Orkar knappt trycka på tangenterna på denna rosa lilla dator.

all världens reklam

har ni sett ''All Världens Reklam'' som går på TV11?
Det är jätte bra, för dom visar så sjuka reklamer! Man förstår inte riktigt vad folk tänkte med ibland när dom gjorde vissa reklam filmer. Men men, man har ju kul åt det iallafall! :)

gratäng!!!???!!!!?? ;D

dags att äta zucchini gratäng och dricka trocadera och titta på supernatural! :) Låter det inte för bra för att vara sant?

The great 80s! :)

Aaaah en massa härlig musik ifrån 80 talet. Fint va? Håller ni inte med?


Wedding video

Haha folk är för roliga ibland, kolla in denna video! :D

hej ehj

hej hej.
Tråkigt ute. allt är  så grått och blött. Tur att jag iallaafall ska träna idag, och sedan jobba. jadu, nu vet ni

lunch och....

Dags för lunch och Vampire Diaries .
Och efter Vampire **** så ska jag ta den där bilden jag nämnde för en stund sen.
Jag antar att ni vill ha en slags bild i detta mer eller mindre meningslösa inlägg. hehe

Delta i detta!

God morgon.
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt. Detta kommer bli en sån där seg och tråkig dag. Jag har inte alls mycket att göra... Fast, jag tänker nog vara lite busig och delta i detta iallafall (Bild nedan). Varför inte liksom?
Man måste ju testa? Eller hur? Det är nästan som att köpa Triss. Kanske, kanske inte? Vem vet. :)
(Jag i mitten)
Skickar nog i denna bild? Tror ni jag blir poppis då eller? Heheh, nej förmodligen inte. Ska fixa frillan och se lite söt ut och ta en ny bild nu på en gång och skicka in den! :)

NYA bilder.


Lyssnar på Aqua.

Av någon anledning sitter jag och lyssnar på Aqua. Haha känns verkligen nostalgiskt!
Ja, klart man lyssnade på Aqua förr i tiden! :D Dom var ju suveräna!

#Need A Hand


the walking dead

måste bara skriva att jag tittar på världens bästa Zombie serie! The Walking dead

just nu

tar det bara lugnt framför tv:n just nu, återkommer imoorgon :) då tänker jag sätta mig vid datorn igen. :)

GRATTIS ALEX!

Grattis Alex Anletet på födelsedagen! Det är inte alla som känner en sån här snygg sak!

Än en gång, grattis din sak!

Skyrim

Sitter hemma hos jesper och känner aromen av Pepsi och chips! Tittar på det mycket förtjusande spelet Skyrim som är mycket snyggt gjort! Nice!
Justja, jag och yonis shoppade lite saker igår. Yonis köpte t-shirt och en jacka, medans jag köpte en skjorta och en stickad cardigan.

Bra vba? Då håller man sig varm till vintern! :)

The Adventures of Rain Dance Maggie

Kunde inte låta bli att lägga upp den låt också. :)

Jag bjuder även på en bild på mig i partyhatt. :)


fantastiskt bra band

Hey och god morgon. Sitter nu och lyssnar på en sjukt bra låt med ett fantastiskt bra band ---> 'Red Hot chili Peppers'. Och nu ska jag göra mig i ordning för att sedan dra ner mot Västerås stad med Yonis. :)

Vinterjacka, hänga med .

Hey alla glada.
Sitter nu här och chillar efter att ja jobbat stägning idag. Imorgon blir det Västerås med Yonis, han ska köpa en ny vinterjacka och då passar jag på att hänga med. :)
Jag och Yonis.
Nu ska jag sätta mig och fortsätta på en bild som jag håller på med. Den kommer nog bli riktigt snygg, det återstår att se! :)

Uppgraderade bilden.

Uppgraderade bilden lite. Såhär blev den, jag är mycket nöjd!

detta var gott + uppskattar våran scanner!!

Gissa om detta var gott idag!! :)
Och när jag kom hem så lattjade lite i photoshop. Gissa om jag uppskattar våran scanner!!

Papper och Penna

Photoshop... Igår så satt jag och försökte komma på något bra att göra i Photoshop. Men jag kom inte på en enda sak, då satte jag mig istället med papper och penna. Och Ta-Da så började magin... Man kan nästan tro att jag har glömt bort det hederliga sättet att skapa bilder med papper och penna. Sen jag köpte ritbrädan så har ju den använts mest. Mycket mer än mitt lilla block som ligger och samlar damm. Jag får helt enkelt börja använda blocket mer. :)
.
Btw, Jag kom på en tråkig sak igår, att när jag var litenritade jag jämt. Sen så helt plötsligt så slutade jag. Eller jag slutade ju inte helt att rita, men jag gjorde det inte lika ofta... Och det ångrar jag lite idag faktiskt. Jag menar, jag vet att jag är duktig på att rita och jag är kreativ. Det är en av få saker som jag faktiskt är bra på. Och det känns som att jag tappade en massa dyrbar tid under de åren då jag inte ritade (tränade på det). Utan bara lät det rinna ut i sanden. Så nu sitter jag har idag och kan rita. Men inte så bra som jag vill. Jag kan ju träna, ja! Men fortfarande, tänk vad mycket tid jag missat som jag skulle kunnat träna på... Ja ja, jag antar att jag får ta igen den tiden NU?! Right?!
Träning ger ju färdighet... Btw, jag är väldigt stolt över den här bilden. Den är snygg, men också lite konstig. :) (Enligt mig själv iallafall)

Photoshop

Dags för en liten inspirations stund. Photoshop nästa! :)

chillar med katterna

hej barn
Så vad händer undrar ni? Jo det vanliga svarar jag, chillar med katterna, svettas och lyssnar på musik. Ja, jag ska ju även träna och göra lite annat.
Jag är lika glad som den här fula lilla gubben. :)

15:00-21:00

Hey alla glada.
Jaha, idag blir det jobb 15:00-21:00. har precis käkat lite lunch och ska precis dra iväg. Justja, fars dag idag? Det har ni väl inte glömt? Så säg grattis till gubben nu! :)

jobbat till 21

aaaaah... Skönt, gud vad skönt att vara hemma. Har jobbat till 21:00 idag så det är härligt att sitta hemma o ta det lugnt nu. :) Jobbar även sent imorgon 15:00-21:00. Det kan vara skönt det med. :)...

Gamla ljud och låtar = nostalgi

Hehehehe.... Lyssnar på en massa roliga ljud som jag och vänner spelade in för cirka 100 år sedan. Det är sk*t kul att hitta sånt här som ligger kvar i datorn! Man blir lite nostalgisk och tänker tillbaka. Aaah det var tider det.... När man var ung och hjärndöd. Hehehehe. Sitter även och lyssnar på musik som jag sparat, det vill säga allt från Drägg Punk till Japansk musik... Så j*vla nice att lyssna på igen alltså!
.
+ Att jag är så j*vla sugen på att åka till USA, längtar faktiskt väldigt mycket tills när vi ska dit. Inget är bestämt just nu. Men dit ska jag! :)
BTW! Hittade en gammal bild på mig så NI måste se!
Killen med stilen!! ;) hahaha

Stjärnor-...

Har nu köpt mig OLW Stjärnor och Coca Cola... Fiiiiint!

Bättre humör!! (Jag är knäpp)

Ja, tammef*n!! Klar som f*n att jag blev på bättre humör av att träna. haha jag är ju f*n knäpp! :) Men väldigt positivt knäpp om jag får säga det själv! :D Och nu undrar ni vad Lars(Jag alltså, för er som inte fattade det) ska göra av all denna underbara lyckliga energi? Jo han tänker sätta sig och rita. Det låter väl barnsligt kul? Eller hur?

Super glad?

Sitter här och är på riktigt dåligt humör.... Känner för att skriva av mig lite. Känns liksom som att jag inte kommer någonvart.... Jag vet inte. Är på otroligt dåligt humör idag iallafall... Får väl försöka bli lite piggare och gladare. Kanske blir det efter träningen... antar jag... Jaja, man kan väl inte vara super glad jämt. Eller hur?

The Drunken Duck

Då var den klar då. Jaa, såhär ser en berusad stor anka ut enligt mig. :)

Blir s*it snygg!

Bilden blir verkligen s*it snygg! Jag är verkligen sjukt nöjd! Nu ska jag iväg och jobba i 3 timmar. (skönt pass) Och när jag kommer hem kanske jag gör klart bilden, annars gör jag det imorgon. :)
8Det är den här bilden jag menar, den är självklart INTE klar nu) Detta är bara en för titt.

Jag kan läsa

god dag apor.
Sitter här ren och fin efter en härlig dusch. Det var skönt att träna idag (igen).
Nu är det dags för mig att gå till biblioteket och låna en bok. Ja, jag kan läsa. Nu har ni lärt er det. :)

En början iallafall. ;)

Ja, det är ju alltid en början iallafall. Såhär långt har jag kommit på bilden. Haha!.

Krull....

Tittade precis på lite roliga videos. Några som kallar sig Krull Produktion som gör lite halvflummiga videos! Kan ju alltid varar spännande att se. Såg några av deras videos för många år sedan och satt för mig sjä'lv och tänkte, undrar om dom fortfarande håller på. Och ja, tammef*n. Det gör dom! Hehe Nu ska jag lyssna på (Bild nedan) Och rita! K'nner att jag behöver skapa något vackert. (vackert för mig, vidrigt för er)

30 Seconds To Mars

Världens läskigaste låt?

Den här låten är väldigt läskig och konstig! Jonas visade mig den nyss, den är med i filmen Insidious! Jag har sett filmen, men tänkte inte så mycket på låten då.


det är fredag

yooo yo yo!
Det är fredag. Vad ska man göra på en fredag? Förutom att jobba i 3 timamr förståss. Men efter det då? :)

ugglar framför...

Hey party people!
Sitter nu och som vanligt ugglar framför tv:n. Väntar och väntar på ett mail som jag vill ha nu... Angående t-shirts. Hoppas helt enkelt att det går som jag vill. Vi får se. :)
Idag har jag tränat och jobbat. Jag känner mig verkligen stolt över mig själv som faktiskt tar mig i kragen och går ner och tränar, och det börjar även ge resultat. Känns härligt!!! :).

stressigt

Har varit mycket dålig på att skrria här på bloggen på senaste tiden. Har varit lite stressigt med litee allt möjligt så har haft annat att tänka på. Men snart så blir det lugnare. :)

RSS 2.0