Kreativa sida....

Heeey all.
Sitter här igen. Har funderat lite, och kommmit fram till att jag måste låta min kreativa sida visa sig lite mer!! Måste rita mer och lägga upp här. Måste även byta header, även fast jag älskar min header så har jag ideer på en ny! :D
Jag måste skapa, det är mitt kall här i livet.
(försökte ladda upp en bild men det funkade inte.....typiskt. hahah)

trött på väggarna

fortsätta med väggarna... Jag är riktigt trött på dessa väggar nu alltså. Men det ska bli riktigt skönt när det är klart. Ska bli härligt att börja tapetsera... Men först måste man göra det jämt och bra... Skulle behöva en eldkastare för det är en j*vla massa tapet/pappers bitar som hänger på väggarna... -suck-...
Någon som vill jobbba gratis och kanske få en kaka när det är klart???
Såhär ser lägenheten ut. :) (känns det som)

Zombie apocolypse

Hej alla glada!
Sitter och ugglar framför Big Brother och tänker... Vad flummigt...
Har jobbat idag som vanligt så har inte suttit här vid datorn någe alls. Lite tråkigt men ändå inte.... För att sitta vid datorn på helgerna är riktigt booring, för det händer inget! På vardagarna skall det vara! :) Då kan man få spännande mail och liknande... Hehe!
Nu ska jag titta på 'The Walking Dead' som är en riktigt nice zombie serie som alla bör se om dom vill lära sig överleva zombie apocoplypse som kommer inträffa. :)

Ringar och accessoarer... Despicable Me...

Har hittat riktigt snygga accessoarer som jag vill köpa. Speciellt en ring osm jag gillar skarpt. Den är dyr, men snygg!
Kostar sådär 1,390:-. Men ruggigt snygg!
Btw... tittade just på filmen 'Despicable Me' och kan ge den 10 utav 10. Det var en stört skön film. Och ruggigt snyggt gjord också... Så läckert! Tänk er att skapa en sådan film va? Coolt!! :D I Would love to do that!
Gillar små gula rackarna! Hahah!
Nu är det dags att titta på även en till film. Rec 2. Ciao! :D

#

Tack till Gert som fotade mig.

Inget bloggande igår

kunde inte skriva här i bloggen igår för jag jobbade HELA dagen... Det var så att jag skulle sluta halv 5, men fick jobba till 9 istället. Sååå kom hem var lite för trött för att starta the dator. Och så är det ju så att jag fick sms igår och det var Mathias som tyckte att jag skulle komma hem till Kim ett tag och umgås. Så jag gjorde det nästan direkt efter jobbet. Gick hem o åt Lite Burger king först!
Förskräckligt va????
Justja, nu kommer lite bilder.
.
.
.(Nytt inlägg).

mat i kistan

Hej o hå.
Så mätt jag är efter spaggeti o köttfärssås! :D SKönt med lite mat i kistan efter gymmet... Känner mig som vanligt osm He-man nu. Mäktigt va? Jag har ju lite foton till er som jag inte lagt upp än. men jag gör det ikväll när jag kommer hem. För ska iväg och fylla mitt syfte i världen nu... Jobba! :P :) Men vi hörs ikväll små apor!

HAHAHA dumma minnen!

Här kommer ett riktigt dåligt och töntigt klipp som jag för 100 år sedan skrattade rejält åt. Haha dumma minnen! :D hehe

..........

 

Måste även lägga upp ett klipp ''musikvideo'' som jag nyss såg för första gången (Den var slöseri med min dyrbara tid -host-)... Riktigt tunga grabbar som är skillade på det dom gör! Mina nya idoler, jag ska bli som dem! (HAHAHHAHAHHAHA!!!!!!!)


2 bilder

Här kommer 2 bilder från fredags kväll! :D Måste ju bara lägga upp dem!
Här ser du Emelie, Jag och Ayim! :D
Emelie och jag.
Fantastiskt va??!! :D Tänkte lägga upp lite andra bilder också, fotade med Gert här om dagen så! ;) Men det återkommer jag med!

tempel...

hello there chimps.
Det är riktigt tråkigt att renovera kan jag säga.... Jag LÄNGTAR till lägenheten är klar, den kommer vara lika vacker som faraoernas tempel.
NU dags att gå till affären och köpa skräp till nachotalriken som skall ätas ikväll. Gott va?

precis hem

Hej alla glada. Kom precis hem ifrån kneget. ska mögla ner i soffan och ruttna med min pizza som blev kvar sen tidigare idag! :D hörs imorgon mina små apor!

Kul att komma ut.

OJ oj oj,, är hungrig som en chimpans i djungeln idag. Kan säga att idag blir det till att kolla på film, äta pizza, dricka dricka, äta chips och chilla... Ja... när jag slutat jobba!..... Igår så var det lite partey partey, Vi var hemma hos Emelie och drack lite. Sedan far vi ut till Västerås och dansade som ett gäng galna saker... Eller, iallafall jag. hehe!... Det var ruggigt kul att komma ut och härligt att se en ny krog.
.
Nu ska jag vara slöare än vanligt och sätta mig i soffan och se dum ut. hörs! :)

MQ

Hey alla glada. Stoppar upp en bild ifrån Alla hjärtansdag!
Just det, på alla hjärtansdag så märkte jag och Miccis att MQ (Klädbutiken) Har slutat med mitt favorit märke Emilio... Dom har bytt ut det med Reunion. Reunion hade riktigt snygga plagg. Men saknar ändå Emilio lite. it´s just not the same thing. Vi döpte till och med våran katt Emilio efter Emilio! Tråkigt...
Nu är det dags att sova och drömma om vackra ting. :) Sov gott och ses på andra sidan! :)

från västerås

KOm precis hem från Västerås, har fotat med Simon. Jag tror vi fick några riktigt snygga bilder. självkalrt kommer ni få se dem när jag fått dem! :) Ska käka nu och ta det lugnt! Hörs snart!

Transformers 3 super bowl spot.

Jag ÄLSKAR Transformers filmerna, dom är sjukt bra + att dom är skapligt snyggt gjorda. Älskar effekterna! Här har vi en liten ''trailer'' på 3:an.

Ändrade planer

Igår blev det lite ändrade planer faktiskt, vi skulle ju gå på Bio och sådär. Meeen det råkade bli så att vi åkte hem istället med ett nytt Wii Fit Plus Pack och hyrde filmen Grown Ups. (Som var väldigt bra!)
Hehe vilken grej va? Vi gick förbi Game i Västerås och råkade få syn på detta paket och ville ha det! Haha fantastiskt! ;) Nu gäller det bar aatt köpa lite Mario spel osv....

glad alla hjärtans dag!

Idag är det det en riktigt kärleks dag, och idag ska vi åka till Västerås, käka shoppa och gå på bio och ha det trevligt! :) Ska bli riktigt nice! Ikväll ska vi se filmen 'min låtsas fru' med adam sandler och Jennifer Aniston. Den verkar ganska rolig så, + att Adam sandler är en hysterisk skådespelare så! :D
Men nu dags för frukost, göra sig snygg, och kamma katterna. Så hörs senare! :D ciao chimps!

Sala i helgen.

Hey alla glada, hemma igen efter att ha varit i Sala i helgen. Ska alldeles strax iväg och simma lite. Har faktiskt hänt lite sen jag bloggade sist, tex. fotat ochfått nya bilder osv... Jag har varit ganska seg på att blogga nu på ett tag. Men skyller det på något annat, tex, vintern! ;). Men ska iväg nu simma som jag aldrig simmat förut! :D hörs snart, ciao!

Nya bilder

Träffade Gert igår och tog lite nya bilder, vi fick verkligen snygga bilder den här gången och jag ser verkligen fram emot att få hem dem. Självklart så lägger jag upp dem här. :)

RSS 2.0