mätt och hatar regn :)

oj oj oj... vad mätt jag är!! gissa om det var smarrigt med curry falukorv och pasta. aaah... nu tänker jag jag bara ta lugnt resten av kvällen och glo på tv... (gud så ovanligt att jag tar det lugnt framför tv'n) ;) justja, det hände något riktigt irriterande idag!! jo, jag skulle möta miccis vid tågstationen. och då tänkte jag att istället för att gå i tråkiga mjukisar och någon halv äcklig t-shirt så tog jag på mig nya jeans och en ny snygg t-shirt. jag där gick jag och kände mig cool. så när hennes tåg kommer så börjar det spöregna.... efter en hel varm solig dag... så det där s*tans regnet var tvunget att komma fram just då... och jag som hatar att gå i regn. blir riktigt arg! ja ni, det är inte lätt :) hehe

Svergies konstigaste soptunna?

Aaah, det satt fint med lite sen lunch sådär efter träningen! :)
Måste bara visa er en bild på Svergies konstigaste soptunna (Nedan). Och den är placerad vid en lekpark!
Detta lär bara barnen att björnar äter skräp. Därefter kommer barnen alltid slänga skräp i skogen... Inte smart!
Hahaha

Bad Teacher (Bra film)

Såg precis filmen 'Bad Teacher' och den varriktigt rolig. Men det verkar som att budskapet med denna film är. typ ''Gör olagliga/elaka/dumma saker, du kommer ändå undan med det om du är smart! ;))
Men som sagt, det var en bra film. Titta på den!! :) Sov gott nu smurfar så hörs vi imorgon

på tåget och ser söt ut

sådär, då sitter jag här på tåget och ser söt ut. jaha... det var det det. då kommer jag inte pendla lika mycket till Västerås längre då. men men... blir säkert så att jag börjar pendla igen ifall jag hittar ett nytt jobb nr:2 hehe. nu dags att åka hem och ta det lugnt och fundera på vad man nu ska göra under den tiden man ej jobbar... ja, förutom dom dagarna jag jobbar på jobb nr:1... strunt samma. blir en chill kväll ikväll :)

chockladdryck och kanelbulle...

45 min kvar och jag sitter nu på min sista rast. Härligt men tjatigt med chockladdryck och kanelbulle... ;)

Kliar i fingarna!

Hey hey heey!
Sitter här och njuter av en liten lunch och samtidigt funderar på lite saker... För det första. Vad blir mitt nästa ''bild-projekt?'' och andra. Jag måste ta lite nya bilder snart igen. Känner att jag VERKLIGEN behöver nya nu!! Vill skapa något! Det kliar i fingrarna på mig hela tiden... Hehe! Nu är det dags att gå tillbaka till arbete... Jag har bara cirka 3 timmars arbete kvar för dagen Sedan Bye bye! :)

''jobbig'' människa... ;)

Heey! God morgon! Sitter här på Jobb nr:2 och chillar innan jag börjar... Detta är min sista dag här på jobb nr:2 så ska vara extra duktig idag! :) Tur att jag har kvar jobb nr:1... Gud vilken ''Jobbig'' människa jag är.. Ha.. Ha... Ha... (Killen med humorn???) ;)

VMA on MTV

Ska glo vidare på VMAMTV nu. Hörs imorgon :) Ciaoooo!'

Lady Gaga

Riktigt härlig låt med Lady Gaga! Videon är lite konsitg. Men låten är bra! :)

Färga håret...

Jaha, då ska jag färga håret också. Dags att bli lite snygg? Hehe

Same Girl.

Hehe, gammal goding!

Gissa om jag lyssnade sönder denna låt när den kom! :). Nu är det så att jag lyssnade som en galning på Usher förut. Tycker dock fortfarande att han är en sjukt bra artist!


Klicka på hunden

Justja, Eftersom ni är så söta så bör ni kanske klicka på hunden? (Och inte hunden nedan... Tryck på den på <------SIDAN istället) Låter bra det. :)

Pizza Hut igen.. ;)

Hey... Gissa om det va gott med Pizza Hut... Igen! ;).
Nu har jag ätit på pizza hut 2 gånger på cirka 1 vecka... Är jag onyttig? Eller är jag bara awesome?  Och kan säga, har inte bara ätit en liten töntig pizza slize.. Har ju självklart ätit Buffé! ;) Men men, idag köpte jag mig strumpor (kan vara bra att ha... Alla gamla börjar gå sönder... Fräter sönder pga av mina vackra, mysiga fötter ;)) och ett par Mörkblåa Mjukisar.

Skönt låt. :)


Västerås

God morgon alla glada!
Sitter här och äter min Yoghurt, crunchy, the och mackor. :) Mums! Nu klarar jag verkligen dagen! Så, vad händer idag då undrar ni? Jo, Jag och miccis ska in till Västerås och fixa lite stuff, chilla och bara ta det lugnt i det fina vädret! :) Nu dags att dra på mig kläder och sedan dra, tänkte ha på mig en ny skjorta som jag köpte i Finland! :)... Inte direkt en FIN skjorta. Det är mer en relax skjorta... ):)

the family crews ... Sovgott

tittar på en härlig serie på MTV. The Family Crews....
han är en grym skådespelare och denna realityserie handlar väl typ han och hans liv... (första gången jag ser serien). Men tänker garanterat fortsätta kolla på den! Mycket humor. :)
Nu dags att sova, ska in till Västerås i morgon och fixa lite stuff. Hörs imorgon Chimps! :)

Battle Los Angeles

Just tittat på Battle Los Angeles. Jag tycker att den var riktigt bra faktiskt! :)

The Real L Word

Jaha, vi har hittat en ny serie som faktiskt är riktigt intressant! Den heter 'The Real L Word', och handlar om gay folk, (bara kvinnor) som bor i LA och man får följa deras vardag.
Riktigt spännande serie faktiskt. Check it out! :) Jag måste säga att Mikey är en cool karaktär! Hehe.

Bildbevis ifrån bröllopet

Hey alla glada!
Titta, här kommer en bild ifrån bröllopet igår! :)
Det var riktigt trevligt och vi hade en härlig dag!! :)

Sminka fötterna och klippa.... ? ?

Dags att byta om nu va! Eller... jag kanske ska gå i mina utslitna mjukisar och en gammal t-shirt? Jaaa, då blir jag nog poppis! ;) Nej, men nu ska jag sminka fötterna och klippa ögonfransarna... Hehe... Seeya fools! ;) Justf*n... Glömde skriva förut att jag ska ha Fluga på mig ikväll! :)... Eller glömde jag skriva det verkligen? Strunt samma! :P Btw, måste lägga upp den här videon igen.. Älskar den MYCKET!

kommer bli en härlig dag! (,bröllop)

god morgon alla glada,!! ligger här i sängen och bara tar det lugnt. har sällskap av en av våra lurvbollar till katter som ligger här bredvid och vaktar mig. det verkar vara sk*t fint väder idag? (har inte hunnit titta ut så mkt än) och jag hoppas att det ska vara fint väder hela dagen med tanke på att vi ska på bröllop idag så passar det perfekt! :) jag vet redan vad jag ska ha på mig. en randig skjorta, fluga och ett par finbyxor. (ifall dom ej passar så blir det vanliga chinos,) just ja, finskor från vagabond ska det bli också... detta kommer bli en härlig dag!! :)

sova lite sött

<Dags att sova lite sött nu...
Sov gott min apor så hörs vi imorgon!
Dröm sött
Hehe har alltid gillat katten gustav, läste alltid tidnigarna när jag var mindre! :)

''rekord'' många... :P :)

Vad trevligt med rekord ''många'' läsare idag! Känns förtjusande! Ok, kan ju inte skryta att det är många, men jag är glad ändå. Det är ju kul att någon hittar in på min halvdammiga lilla blogg. (ok, har ju haft såhär många läsare förut. Men det är ändå kul! :))
Titta där! :).  Spännande va?!
Enligt mig så borde alla dessa personer fortsätta att kolla in min blogg VARJE dag som en sån där BRA vana! ;)
Kolla i min kategorier. Har ju lite kul där menar jag! :)

Bilder från finland, (kommer)

Justja, ni kanske vill ha lite bilder ifrån finland.. Det går att fixa sörni. Men inte nu, för är fortfarande på jobbet. Men imorgon kan jag fixa det, då har jag både ork och lust! :) Det kommer jag nog inte ha ikväll, kommer bara vara trött och ful när jag kommer hem. Hehehe!!!

Hittade en ganska... Ovärd bild som jag ansåg att jag ''behövde'' lägga upp?!

Tappade kyckling på golvet....

Hey alla glada apor!
tillbaka nu efter lite jobb... Jag sitter nu här och ''avnjuter'' en ''härlig'' lunch potatissallad... Hade kyckling också, med råka tappa det på golvet så kände inte för att äta det då. :)... Men men, fick i mig en chockladboll också.. Så nu vet ni. Kan förstå att det är mycket spännande information! ;).
Utöver det så jobbar jag en heldag idag. Jag jobbar till 20 Ikväll. Känns ändå väldigt skönt med tanke på att jag har varit ledig i några dagar nu. Det är alltid skönt att vara ledig. Men jag orkar inte vara ledig för mycket nu för tiden, vill jobba också. Det är skönt att jobba. Då känns det iallafall som att man gör något vettigt tycker jag. :) Allrahelst nu när jag inte kommit något vart än med min kreativa sida.. Så att säga. :)

Gammal goding... Man tröttnar ju aldrig på den här bilden! :D

borta bra men hemma bäst.. :)

Borta bra men hemma bäst, eller? Nu är jag hemma i Sverige igen... Eller har varit hemma sen igår... Men iallafall.... Just nu ska jag jobba... HELA dagen, men hörs sen för har ej tid stt skriva mer

tar en drink och njuter utav utsikten

sitter här med en drink och avnjuter utsikten ifrån båten. really awesome.

Mumintroll som bor...

Sådär, allt hemma är fixat och nu har jag bara håret kvar att styla, sedan är jag redo för båten och Finland. Ska bli nice som f*n att få komma bort lite, även nice att titta på alla mumintroll som bor där borta! ;). hehee

Finland händer!! :) + Mode inspiration.

Heeey friends!!! Imorgon händer det! Vad händer då undrar ni? Jo, Finland händer! Imorgon åker vi dit och det ska bli riktigt nice!
Damn, gissa om det ska bli shopping i Finland. Håll tummarna att jag hittar något awesome! ;)

ibland blir man sur...

Ja, det blir man. :)

en muffin

Gott med Älgfärs lasagne eller vad det nu hette. Det var ruggigt smarrigt! Sitter nu här mätt och bara chillar. Skall strax återgå till. Hummm... Det såtår ett gäng muffins på ett bord här som man tydligen får ta. Undrar om man ska dra i sig en jävel. Hörde hur folk pratade om hur gott det var! ;). Och eftersom jag jobbar så förtjänar jag en muffin! :)

european gigolo

gick inte så bra att skriva ifrån datorn idag. den var sjukt långsam. men men, sitter här och njuter av Cola efter en massa taco... .. mmums... tänkte lägga upp lite bilder på plagg som jag vill ha. mm får göra det imorgon. nu blir det film eruopean gigolo.. haha j*vla mongo film :)

fullt ös!

God dag alla. Hoppas ni alla har en fin dag i detta underbara väder. Själv sitter jag på jobbet och äter lite lunch och bara tar det lugnt framför datorn nu. Det är faktiskt fullt ös här på Varuhuset idag... RIktigt mycket folk! VIlket är bra för då får man mycket att göra. NU dags att återgå, hörs! :)

3st stjärnfall,

igår kväll satt jag på balkongen under stjärnorna och snackade i telefonen med farsan. Då när jag satt där i mörkret och bara tog det lugnt så såg jag 3st stjärnfall! Riktigt häftigt!! Man blir faktiskt lite filosofisk när man tittar på stjärnorna. Vem är jag? Vad finns där ute? Hur stor är rymden? Varför bor vi på en klump mitt i ingenting? osv osv osv... Man kan hålla på ett tag där! :P

Finland snart! :)

Inte långt kvar innan hemgång. Åh vad jag längtar! Vi åker till Finland nästa vecka, det kommer bli så j*vla nice! :) Titta på mumintroll osv.. Det ser jag verkligen fram emot!! Hoppas jag hittar någon snygg ring på Ninja... Ja, dom har en butik som heter (något med) Ninja, hehe. Och där har dom riktigt nice ringar osv. :) Gissa om ja ska shoppa. Det kommer bli niiiice! ;)

valarnas kung

Hey hey heey!
har lite matcoma nu efter en mega lunch... Känner mig som valarnas kung eller något liknande.... Oj oj så mätt jag är! SKöönt! Då orkar jag hela dagen! :)

Chris...

Härlig låt! :)


Cool video, check this out!

Låten var cool, men fastnade mest för videon! :) Check this out!


ey party anima....

Hey hey heeey party animals!
Vilken dag, jag har sovit som 13 kungar och ätit en riktig krigarfrukost, Snart dags för det roligaste på dagen. Äta lunch och träna... Det är fint det! NU tänker jag lägga upp en strålande låt! Lyssna och njut! (


Sådär ser ett ''party animal'' ut antar jag?

undercover Brother

Hahaha sitter och tittar på världens flummigaste film. Undercover Brother. Jag tänker bara slappa och titta på den nu, för har hamnat i matcoma och orkar knappt ha ögonen öppna, sovgott.

Mickrad köttgryta... m

Aaaah, vad mätt jag blev..Not! Köttgryta är väldigt gott, men mickrad köttgryta är inte lika gott! Det smakade något i stil med... Jord?!... Jaja, jag fick i mig lite iallafall + en bulle. ;) Så det är bara att kriga vidare tills jag kommer hem, slutar ju bara 17:00 idag så! Skönt. Nu ska jag ta mig ett glas vatten och fortsätta kenga. Hörs sen min små chimps!

för måste jobba

god morgon, skriver hej lite snabbt för måste jobba. hehehe ;) :D

Nya bilden!!! Check this out!

Här har ni bilden som jag jobbat på ett tag nu, äntligen klar!... Enjoy!

Gullivers Resor

Har precis tittat på Gullivers Resor. Den var bra och rätt flummig! :) hehe! Mycket snyggt gjord var den också. :)

Fortsätta.... (

Hey ya´ll.
Sitter här och chillar, har precis borstat tänderna... Nu vet ni. ;).
Nej men seriöst. IDag sk ajag försöka göra klart min senaste bild... Ni vet.. Skrillex-bilden. Jag har lagt ner MYCKET energi på denna bild och jag tror att det kommer synas, den börjar bli riktigt snygg! (Inte för att skryta, är bara väldigt nöjd).
Just ja, angående igår... Det blev ingen Hejdå-Promenad med Elias.. Tyvärr. Men vi ses snart igen så då kan vi ta en promenad istället. Då har han sruckit iväg nu då. Tråkigt på sätt och vis. Vi som hade så roligt på jobbet! Hej då Elias och ha det bäst! :).

Lägger upp en låt så har ni något att lyssna på. :)


sista-promenad-på-ett-tag

Nu ska ''nyttiga'' Lars skriva igen.... Aaah vad gott det var med pizza. Hehehe... Jag kan ju inte direkt påstå att jag skriver en hälsoblogg... HEEEhehe! Vet ni, ikväll ska jag Elias ta en vad kan man kalla det?... ''Hejdå promenad''. För Elias den busen, ska flytta... Tråkigt va? Så vi tänkte att vi skulle ta en .. Inte sista promenad... Men ''sista-promenad-på-ett-bra-tag'' promenad. Ni förstår va. :). Han ska även få tillbaka sin externa hårddisk som jag lånat utav honom. :) Hehe,

Förtjusande låt!!

Dags att dansa lite??? :)


ta sig en drink....

Sådär. mätt och belåten! Nu har vi även sällskap av Amanda! :). Man kanske ska ta sig en drink eller Cider innan vi drar in mot stan! Fast å andra sidan, klockan är inte så mycket. Så ciderna/drinken får vänta. Nu tänkte jag vara lite social och umgås en stund, så hörs vi strax :)

luktar gott

Hey hey heey!
Aaaah det luktar väldigt gott här hemma nu. För köttet steker på ganska bra! usch... Vad hungrig jag är. Ska bli gött! :) nu dags för mat, hörs strax ;)

cola i kroppen och lite kreativ!?!! :)

MOhaha... Sådär. Cola i kroppen och Lars är nöjd.. Och lite hyperaktiv! :D Har varit lite extra duktig ikväll och ritat osv... Känns bra att rita av sig. Ni vet ju hur mkt jag älskar att vara kreativ och låta mina innersta tankar komma ut.
(kanske inte ''komma ut'' som på bilden ovan, men ni förstår vad jag menar... Ja, jag har gjort bilden för dom som inte visste det? -Fnyser-)
Och... Gissa om jag har fastnat för låten ''Check it Out med Will.I.Am och Nicki Minaj''... Den är ju så j*vla bra!!

ta det lugnt. en vanlig sysselsättning...

sitter ännu en gång här på tågstationen i Västerås och väntar, både skönt och tråkigt faktiskt. skönt att bara ta det lugnt och tråkigt för att jag inte vill sitta här. så det går inte riktigt ihop haha. ska bli skönt att komma hem och käka och bara ta det lugnt. hehe... en vanlig sysselsättning för mig hehe...

duktiga Lars.,,,

Aaaah är överlycklig! Hade precis en företagskund som behövde lite hjälp och duktiga Lars klarade det. (efter att ha frågat lite såklart) Men klarade en stor del själv. Känns bra eftersom jag inte lärt mig ALLT än inom företagskunder. Längtar tills man faktiskt kan allt. DÅ flyter allt på och då slipper man fråga. Men men... Orka jobbsnacket nu. :).... Ni kan aldrig gissa vad jag gör nu... (Det vanligt...) Dricker varm chocklad! MUMS! ;)
.
Vet ni, jag längtar tills imorgon. Då blir det partay... Fast, vi vet inte riiktigt vart vi ska vara än. Men vi får se. Jag ska f*n partaya vart vi än hamnar. Jag känner mig väldigt party sugen nu, känns som det var hudnra år sedan jag festade sist. (Även fast det inte var så länge sedan... Hahah)

Sådär kommer jag se ut imorgon... (ovärd bild... Varför la jag ens upp den??? Hahaha!?)

pizzaslize.... :) :)

oj oj , precis tryckt i mig 2 pizzaslize... Men mår ändå inge bra... Man kanske måste åka hem tidigare idag? Känner mig inte så pigg faktiskt. Meeen... Nu måste jag tillbaka, myclet tid gick till att hämta pizzan, hahah. Hprs sen. :)

irriterande mage...

hey hey heey. sitter på bussen på väg in mot Västerås där jobb väntar. vet ni, av någon riktigt irriterande anledning så mår jag illa på morgnarna nu för tiden... allrahelst när jag ska åka buss. det är mycket irriterande!! för min mage klarar allt och har alltid gjort, men nu helt plötsligt så börjar det här... jag kanske behöver ta med mig vatten lr något ? äsch, får väl ta det som en riktig viking och bara hålla ut ;)

Var mjölken gammal? (Who knows, right?)

Gissa om det var skönt att träna, och efteråt blev det min magiska dryck. Den smakade inte lika gott som vanligt... Var mjölken gammal eller? Haha strunt samma, nu är det uppdrucket! ;) Strax dags att jobba i ynka 3 timmar. Ska bli skönt faktiskt. Det är ju inte allt för dåligt att bara jobba i 3 timmar sådär. Och skönt att jag hinner göra något ikväll. Vet ni, ikväll blir det kräftor... Nu j*vlar blev i avundsjuka va? Jaaha du! Det skulle jag vara om jag var er! ;).
Nu tänker jag lägga upp en låt som jag fastnade ganska mycket för! :)

Den här ska jag spela i helgen, för då blir det partay! (dansar lite för mig själv här hemma)


Bilder från Stockholm! :) )

God morgon Rednecks.
tänk att solen faktiskt tittar fram för en gångs skull. Och jag jobbar BARA 3 timmar idag... Skööönt!! :) Det blir att träna och sola. prioritet 1: Träna. Prioritet 2: sola... Och så måste det tvättas också.. Men det är inte så spännande...
Förresten, hör kommer lite bilder ifrån Stockholm, och Stockholm Pride. :)

american pie.

hahaha American Pie the wedding är f*n sjuk! Men rolig! :D
Nu måste jag sova. Sovmorgon imorgon... Yaaay skönt D Sov gott mina apor. :) ses imorogon

BÄVER BEVIS! J*vla tjat om bävrar???

Sista rasten, efter detta gäller det att kriga vidare tills jag slutar. Och titta här vad någon lämnade som kommentar i mitt förra inlägg... Tack, ;). HAhahahahaha! Här har ni som inte tror på mig att jag såg en bäver i Sala! ;)

Hahahahaha!!... Har precis kollat lite inspiration.... Jag är inspirerad och vill skapa. Hem och rita, ta kort osv osv... Ska nog f*n rita en riktigt snygg bäver någon gång. Kanske nästa projekt? ;)

Jag såg en bäver en gång.

Aaaaah fyf*n så fint det satt med mat och en liten kanelbulle! NU orkar jag verkligen med resten utav dagen! Innan jag åt så hade jag lika mycket energi som en överkörd bäver... Och ni kan ju tänka er hur lite energi dom har!

Med brist på värda bilder att lägga upp när jag sitter på jobbet såhär så ska ni få denna helt otroligt roliga bild på en... Bäver... Förresten, har jag berättat om den gången jag såg en bäver i Sala. Det var ganska häftigt, men sammtidigt läskigt för det var mörkt ute och bäverf*n skrämde mig när den sprang ner i vattnet. -plask- sa det, och där låg en bäverj*vel och glodde på mig i vattnet.

kaffe & kanelbulle :) :) "shoots rainbows"

sådär. då sitter jag på bussen. satt just på tågstationen och kände lukten av både nybrygt kaffe och kanelbullar. jag skulle gärna ha suttit där ett bra tag till och bara tagit det lugnt. och vet ni, jag kände mig otroligt avslappnad av kaffe & kanelbulle lukten... även fast det är världens tråkigaste väder idag. och jag som hatar regn, jag blir verkligen arg av att gå i regn... vet inte varför. men så är det. men idag är jag ingen mongo irriterad Lars, idag är jag (som jag så flitigt har hittat på) "the epic Guy of happiness, who shoots rainbows from hes eyes". hehehe.. :)

tåget står mitt ute i skogen...

aaah hörni, är det.någon som märkt att jag faktiskt har börjat skriva fler inlägg här på bloggen nu för tiden. aaah känns riktigt härligt med denna nya telefon. jag är sjukt nöjd med den!! :) känns bra att man kan skriva och surfa när och var man vill ;). sitter nu på tåget på väg hem. ska bli härligt att komma hem och käka. jag är hungrig som 11 lejon. och tänk hur hungriga dom kan vara haha!.... jaa,, nu stannade tåget mitt ute i skogen... trevligt... jag som ville hem... :) : p

Avundsjuka!!!

F*n avd gott det är med banan och ckockladdryck! :) Nu är ni bra avundsjuka va? Ja! Det skulle jag vara om jag var er!

Glömde såsen?!?!?!

Jaha... Då har man ätit lunch då. Det var otroligt spännande för jag glömde såsen hemma (förödande!!!!)(Hur kunde jag?!?!?!)... Ett stort fail ifrån mig. Idag blev det kyckling med ris och det blir ganska torrt utan sås... Tur att dom hade lite halv vissen Soya som stod och väntade på mig. Spännande information eller hur? Ja, jag vet. Nej men dagen har gått väldigt fort! Känns skönt. Har faktiskt inget vettigt alls att skriva just nu, så detta får duga. Men jag återkommer. :) Ciao chimps!

ENligt mig!

God morgon all.
Ska iväg nu men hinner skriva en snabbis här! :). Idag är det en heldag. Så jag hoppas på INGEN sol där ute. För då kommer det börja klia i fingrarna på mig. Man vill ju också vara lite i solen, hehe. Så därför ska det bli molnigt och grått ute idag. (enligt mig! ;)).
Men ska iväg och göra nytta nu, hörs och syns små chimps!

Nyaste Irene huss filmen...

Hey hey heey!
Känner mig nu så sjukt belåten efter träningen. Aaaaaaah... Har även ätit en j*vla massa mat. Men med tanke på att jag är en gris så äter jag gärna mycket och hela tiden. Hehe... Nu blir det ugns mackor smarrig dryck och bara chill. Vi ska titta på Nyaste Irene Huss filmen. Önska mig lycka till så hörs vi mina små apor. ciaooooo :)

Konstig dröm...

Jag drömde en sådan sjuk dröm inatt. Jag drömde att Aliens typ tog över världen. Och då menar jag Aliens ur Alien filmerna. Men iallafall.. Och jag var den enda som kunde spöa dessa odjur så jag fick rädda en massa folk. Jag typ räddade en massa människor sedan tog jag dem till något slags Hideout (gömställe)! Konstig men spännande dröm!

Dom kanske var mer skräckinjagande en denna. Men ni förstår nu ''typ'' hur dom såg ut i min dröm! ;)

kusligt

jaha... då sitter jag här då. på tåget mot Västerås. jag vet inte hur min arbetsdag ser ut idag utöver att jag börjar klockan 09:30. jag hoppas att jag slutar 17:00 och inte 20:00. jag har ingen lust att jobba HELA dagen idag. jag sitter helt ensam i den här vagnen. känns nästan lite kusligt, allra helst när man hör hur vinden sipprwr igenom en springa .

Härlig låt, energikick till video.

Den här låten har jag hört tidigare, men inte riktigt tänkt på hur bra den var!
+ att videon var väldigt bra. Typ av en energikick.. Man blir väldigt glad av den på något vis. Allt är så färg glatt. :)

Gårdagens roligheter!

Hey alla. aaaah... Hade det riktigt trevligt igår faktiskt. Först var det Stockholm där vi kollade på Pride paraden och shoppade lite. För det första.... Vad har hänt med paraden??? Den var ju minimal mot vad den brukar vara. Det var faktiskt riktigt tråkigt! Men det var ändå kul att se det man såg..
(Eller ja, vissa saker hade jag klarat mig utan att se. Hahahha! The old guy with leather ''clothes''...Eller kläder och kläder... Jag kallar det små bitar som hängde. -urk-...Hahaha! och även den nakna gamla kärringen... haha)
Hoppas att det blir bättre nästa år igen. Men iaf, jag köpte mig lite. Blev 3st T-shirts och en cardigan. Känns ändå surt att jag inte hittade mer saker. Har man blivit för kräsen?? btw, Taco Bar gör god mat. Vi åt där. :)
Efter allt detta så åkte vi till Sala för att umgås med alla töntar. Föst var vi hemma hos Barden och Sanna och chillade lite. Men jag gick vidare för att umgås med Jesper, Jonas, Bella och Alex. Vi hade en förtjusande kväll.  Typ... Gick omkring, drack energidryck (som om jag inte hade nog med energi ;)), var på en fest där jag nog mest störde (Jag kallar det ''Att vara gullig''). Och bara tog det lugnt.
''Det kommer läggas upp fler bilder när vi är hemma och får tillgång till sladd''


Stockholm

God moooorgon! Dags att fixa sig sedan dra till Stockholm. Ses där töntar. Ciao :)

mätt och belåten

Sådär, nu har jag tryckt i mig en Flygande Jacob och sitter här mätt och belåten! :) Men skall precis drta igen, hörts sen

heldag...

gomorrn. Jaha, heldag idag igen. Fööörtjusande som jag brukar säga! ;).
Ska dricka upp mitt vatten och sedan knega lite. Hörs sen till lunchen... Idag blir det Flygande Jacob för min del. Mums! :D (väldigt lustigt namn på en maträtt egentligen.... :P)

I Am Number Four

Tittade precis på I Am Number Four. Filmen var faktiskt riktigt bra och underhållande, lite tråkigt slut bara. Man förstår ju vad dom vill med det slutet, hehe. ( Se den själva så förstår ni ). Men som sagt, riktigt bra film. Ni bör se den! :)
Nu ska jag hoppa i säng. imorgon blir det jobb heeela dagen, sedan ledig i helgen och då blir det Stockholm... KUUUUL! ;D Men hörs imorgon mina chimps. Ciaooo :)

Soooola!!!

Idag blir det att sola! Äntligen! :D... Haha, att man kan längta så mycket till att får vara ute i solen.. Haha! Men det är ju så jag har stått inne hela dagarna och bara kunnat titta ut på solen. Och det är ju ingen höjdare!
Önska mig lycka till med att bli lite brun. :)

halv coola.

Hey alla! :)
Fullrulle idag eller vaddå! Riktigt härligt... Och titta så fint väder det är!! Åh så sitter man inne bara... FyF*n så fuskigt. Hoppas det är fint imorgon för då jobbar jag bara i 3 tim. Gissa om jag är shopping sugen!!! Vill köpa hem lite halv coola kläder känner jag. Jag har ett behov av nya kläder även fast det inte var länge sedan jag köpte lite... Hehe. kläder tröttnar jag aldrig på! ;)

lång dag idag

Good morning.
Det blir en lång dag idag. -pust- Men som en riktig viking så klarar jag allt. + att jag har ju helgen att längta till! ;). Ska bli riktigt härligt att komma bort lite (igen). och bara ta det lugnt. Shoppa, umgås, chilla osv, osv. :)

halvful elefant.

Hej o hååå! :)
Dags ´för att skriva så snabbt o kort jag bara kan. för tänker gå å lägga mig nu. Har precis slängt i mig en j*vla massa käk. Så är typ leka fet som en halvful elefant. :))
hörs imorgon mina små apor. :) Ciaooooo

Ingen träning idag. (köpa kosttillskott)

Jobba över. Bra och tråkigt på samma gång. För jag Tänkte ju hinna med att träna idag. Men antar att jag får ta det i övermorgon då jag bara jobbar 3 tim. (Kanske kan göra lite armhävningar och situps ikväll, men det blir ingen hårdträning). + Måste snart köpa hem lite nya kosttillskott. Behövs ju om man ska bygga upp sig lite! Det jag har hemma nu börjar ta slut.. Tyvärr. Gillar verkligen den, det smakar helt underbart! Vanilj smak. Men ska nog testa något annat än den. Kan kanske bli lite tjatigt att dricka samma hela tiden. Kanske chocklad? Jordgubb? Undrar hur dom smakar. hehe :).

Twinlab är ett jättebra märke med mycket bra produkter. Det var det jag började med när jag ville gå upp i vikt. Och daaaamn, det funkade riktigt bra! :)

J*vla massa energi.

Gott med varm cochlad dryck och banan. Nu kommer jag ha en j*vla massa energi. Jag blir nästan hög på socker. Fråga mina vänner, dom älskar mig när jag druckit mycket cola eller fått i mig något annat med mycket socker i! ;). Jag blir som en ekorre... Springer runt och låter... Enligt mig själv är jag förtjusande. Men jag tror nog att jag själv inte ser det plågsamma med en energifull och sprallig Lars. Hahah! :D

2 korvar.

hey alla.
sitter här och tar en sköön lunch och bara tar det lugnt. Åt 2 korvar till lunch idag. Vilken lyxmiddag va? ;) NU dags att återgå. hörs strax

Mögelmat i påse.

Hey o hå.
sitter nu och mår lite halvtaskigt tack vare en ''underbar'' person som fick för sig att glömma en matlåda (tydligen med mat i) i en påse som hänger på ett skåp i omklädesrummet. Det luktar något i stil med överkörd bäversvans... Och påsf*n har hängt där i någon vecka nu. Undrar hur maten ser ut... Blir hungrig av tanken (Spydde lite, hehe).
Utöver detta underbara så är allt bra. slutar tidigt idag så hinner och orkar göra saker hemma. Kanske till och med Sola lite! ;). Man måste ju vara lite fin också! Nu ska jag hämta telefonerna och sedan börja arbeta.
Syns på andra sidan. Ciao chimps ;)

Ta en titt i den magiska mögelpåsen...

mätt. och sov gott

gissa om jag är mätt nu. känner mig som valarnas konung typ. hehe... skönt. tittade precis på real house wifes of Beverly Hills. säger då det... vilka konstiga men lustiga intriger dom har haha. ganska roande att se sådana program ibland. ganska ovärt... men kul. men men, nu ska jag hoppa i säng. vi ses imorgon. sov gott chimps

hamburgare...

aaaah skönt. sitter på tåget påväg hem nu. ska bli härligt att slänga i sig hamburgare och sedan chips till efterrätt. jag vet... nyttiga killen eller vad säger ni? ;)

några timmar kvar nu...

Härligt. Bara några timmar kvar nu tills jag slutar. Vet ni, jag längtar tills helgen för på Lördag blir det Stockholm.

RSS 2.0