imorgon

Bilden börjar komma någon vart nu! :) Känns fint. Nu ska jag sova. Men vi hörs åter imorgon.

Kreativ. :)

God kväll alla! Ikväll är en sån där kväll då jag bara vill vara kreativ. Så jag fortsätter med den här.

sitter i solen

aaaah härligt att sitta i solen och njuta! sitter här med min ärkefiende Alexander. justja, tack 'guevacci' till dagens blogg! riktigt roligt tycker jag. :)

ÖlDusch!

Det var riktigt nice igår! Dom har verkligen lagt tid och energi på Salafestivalen tycker jag. Riktigt härligt! :). Vi var inte inne på området hela kvällen dock, vi satte oss på en pub precis utanför och lyssnade på musiken och hade det trevligt med folk.
Allt var trevligt Förutom en liten incident där några fick för sig att börja bråka så att det flög lite glas och annat fint runt omkring. Där av fick jag en halv Öl dusch. Riktigt gulligt... Haha!


Salafestivalen.

Det blir lite nostalgi ikväll faktiskt... Det är Salafestivalen här i Sala och dit ska man. imorgon och idag! Det är så att salafestivalen har legat nere i några år nu. Men nu är det åter tillbaka. Så då tycker jag att det kan bli kul att dra dit och glo. :) Hoppas man träffar lite trevligt folk och hoppas det är nice. Det återstår att se helt enkelt. :)

Mindre lunch.... Sala ikväll!!! :) :)

Idag består min lunch utav en cola och något mindre... Typ som en liten (men stor) godisbit? Vi får se, ska iallafall gå och köpa mig en cola och någon ätbart! :) Ikväll blir det Sala. Ser fram emot det väldigt mycket. Ska bli niiiice! :)


Yay! Man ser huset där jag bodde i när jag bodde hos morsan! :D... Eller, man ser området iallafall... Det är där borta! (Pekar)

men in black 2

Vi tittade precis klart på Men In Black 2 och måste säga att den filmen är ju grym. Det var ett braaaaa tag sen jag såg den sist nu så det var härligt. Jag längtar till 3:n, dom håller tydligen på med den nu. :)
Jag måste hoppa i säng nu. Ska upp i tid imorgon. Vi ska även  till Sala. Ska bli riktigt trevligt!! :D

Beställnings dags! :)

Hey alla-
Jag sitter nu och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Och inte bara det, jag sitter och tittar på kläder och annat som jag ska beställa! :) Har hittat ett halstband som jag blev riktigt förtjust i...

snabbt jobbinlägg

jag kan ju inte direkt skryta med att det händer mycket nu alltså. haha man kanske ska göra.något galet... typ flytta runt allt på avdelningen så att jag får städa... sounds so crazy. skulle säkert bli populärt hos chefen. haha :) hehe

hinner aldrig sola...

Varför skiner solen när man jobbar? Så tråkigt... Jag hinner aldrig sola! Why god? Whyyy... (skriker mot himmelen). Nej men allvarligt, det skulle vara härligt om det faktiskt var fint väder när man var ledig någongång. Så man kan få lite jämnare och snyggare färg. Jag är så blek... Tycker jag iallafall!
Nu dags att återgå till jobb. Ska stå och titta ut och och låtsas att jag solar.


mätt och belåten....

Aaaaah mätt och belåten! Blev även en liten bulle till efterrätt. Riktigt smarrigt! :). Ja, jag använde ordet smarrigt... Kanske lite (MYCKET) töntigt. Men sån är jag, töntig! :) Idag, till skillnad från igår är jag på väldigt glatt humör! :) Är pigg o gla kexchocklad ni vet. :)

Såhär glad... Typ! :) (fan vad ful bild, när f*n ritade jag den undrar jag själv)

inne i Västerås.

sitter inne i Västerås just nu och väntar på att min buss ska komma. så sjukt roligt med all den här dötiden.... tur att det är skönt ute iallafall. jag sitter här i solen bredvid en fontän och njuter av solen och det lugnande ljudet av rinnande vatten... nu skulle man ha en kall Cola! :)

irriterad...

tja...
Känner mig faktiskt riktigt irriterad idag, är inte alls på humör... Konstigt.. Men men, så kan det vara ibland. Sitter faktiskt och längtar tills vi ska till Stockholm. Kommer bli så j*vla kul! + att vi planerar att åka till Finland nästa månad. ta en kryssning. Det är ju riktigt kul att ta en shoppingdag där! :)
.
Vi funderar även på att åka utomlands snart igen, det skulle vara riktigt härligt. För jag känner att jag vill göra saker... Se världen! Inte bara jobba hela J'vla tiden... Glad att jag har jobb, men ändå. Vill leva lite också. Jobbet är inte allt.

Man kanske ska försöka bli lite gladare och piggare... (Som dom här busarna på bilden! ;))

Casanova

Tittar lite halvt på filmen Casanova. Väldigt häftig film, med  tanke på all rekvisita dom har till filmen, alla kläder osv osv. Riktigt häftigt! :)
Nu tänker jag sova, hej hej. :)

Ritat (Smygtitt)

Sov gott alla glada. Har sittit ett bra tag nu och ritat på min otroliga nya bild, den börjar bli riktigt snygg! Här kommer en liten smygtitt! :D
Sov gott! :) (låångt ifrån klar!)

H*ll Yeah!!!!

Yeeeaaaah!!!!


''Råkade'' köpa lite kläder.

Jaha oj. s*it... ''Råkade'' köpa lite kläder innan jag åkte hem idag. Vilken buse jag är! :D ;).
Extra nöjd med denna. Jag tycker ändå att den är sjuukt snygg!
En helt vanlig t-shirt. Jag förtjänade den.! :)

test

jaja, idag gör jag det som jag alltid gör. jobbar. talat och nu ska jag testa lägga upp en bild på mitt blåa skåp

kan ej skriva ett ordentligt inlägg :(



Sony ericsson och filmer... :)

Hey alla.
Sitter och surar lite över att jag inte kan skriva blogginlägg via min nya telefon. Sk*t trist jU!!! Isåfall måste jag betala cirka 500:-  för ett år till Blogg.se.
Jaja, väldigt dåligt enligt mig. Är iallafall väldigt nöjd med min nya ''Sony Ericsson Xperia Neo'' Riktigt härlig mobil som man kan använda till mycket kul! :) har redan laddat hem några spel och Appar! ;).
Riktigt nöjd!!
Idag/ikväll blir det taco, film och chips!! :) Vi ska titta på Black Swan och Rango.

ansträngt mig idag...

Sitter på lunchen nu. Jag har faktiskt ansträngt mi gpå jobbet idag. Känner mig lite extra duktig faktiskt! :) Idag slutar jag en bra tid. 17:00. Och det känns riktigt bra. då slipper jag komma hem efter 21:00 iallafall! NU måste jag tillbaka till arbete, hörs sen

Sovgottinlägg

Hemma, har varit det ett tag. har hunit käka o allt. men ska sova så detta blir det sista jag skriver idag. :) Men hrös imorgon, slutar en vettig tid då så då hinner jag skriva lite trevligare. ciaooo :D

Tårta idag! :)

Hey all! :)
Aaaah gott det var med lunch! Vi fick tårta idag! För resturangen hade sålt igår över 2 miljoner?? 1 miljon`? Äsch nu kommer jag inte ihåg och orkar inte gå och titta. Dom hade iallafall nått sina mål och då får vi tååårta! :D Mums!
Nu måste jag tillbaka till arbete. Så det fick bli ett snabbt inlägg iallafall! Bättre det än inget alls! ;) :)

Ute på landet igår... :)

God morgon ökenråttor! Sitter nu på jobbet och avnjuter et glas vatten... Ja, nu är ni avundsjuka va?.. (not).
Igår var jag hos farsan (på landet) hela dagen det var därför jag inte skrev något här. Lägger upp bilder ikväll! Idag är jag på ganska dåligt humör... Men jag hoppas att det blir bättre under dagen iallafall. Vi får se. Men ska väl iväg o jobba nu. Hörs senare

Lekte lite i photoshop med olika penslar. Verkligen inte en ny bild.

slit

Skööööönt, att vara hemma o chilla lite efter en dagss slit :). Nu dags för mer ''Game Of Thrones'' Hörs strax

I´m not smoking....

Time to Sleep.
I´m not smoking... It just made me look cool! ;)

Lasagne på kvällskvisten...

Jaha sådär ja. Efter en lång dags arbete så tycker jag att jag förtjänar lite lasagne och cola nu på kvällskvisten va! :)... Känns lite dumt att äta såhär sent. Men å andra sidan... Är man hungrig så är man. Right?
Imorgon ska jag också jobba... Spännande? Eller hur?.... Men på måndag är jag ledig! Skönt det ska bli! Återkommer strax. ska äta min lasagne! ;) :D

Mot staden!

Nu är Yonis här. dags att bege sig mot staden! :) Hörs imorgon mina små giraffungar!

utgång ikväll??

Sitter här o sjunger ''what are words'' o dricker min underbara Cola. :) Blir nog utgång ikväll. Man ju blir ju inte direkt peppe av what are words men låten är så j*vla bra så kan int elåta bli att lyssna p¨å den! :)

Ner mot stan

Ska ner mot stan nu! Kanske köpa mig något fint. Men lägger upp en helt galen låt som ni kan njuta av sålänge! :)

Justja... Bilder .Power meet.

Här kommer några fler bilder ifrån Power Meet.
Håller bara i cidern... Skulle aldrig falla mig in att dricka tönt dricka. -host-
Stackars Jonte... Han har ingen nacke kvar nu.
Håller bara i cidern... Själv dricker jag öl... -host- -host-
Jagade efter en ros. Till och med människor jag inte känner sprang för sina liv. Kolla bara hur rädd kvinnan till vänster ser ut! ;)

träning

Hey mina chocklad praliner!
Sitter och lyssnar på musik (Skrillex) och äter lite lunch, efter det blir det träning!! Det Ska bli riktigt skönt kan jag säga! Det känns faktiskt som att jag kommer någonstans med träningen nu. Jag börjar bli mycket nöjdare med min kropp. Eftersom jag alltid varit så äckligt smal... Och jag hatar att vara smal! Ganska trött på det vill säga. :)

Dags att dra ner, hörs sen :)


Virusägda datorer!!!

Jaha!..... Tänkte skriva ett inlägg tidigare idag. Men nu är det så att personal datorerna är Virusägda! Datorn levde alltså sitt egna lilla liv. Det vill säga..
.
-Man tryckte på tangent ''A''.. tex.. Så hoppade hela webläsaren till 111 niljoner gånger. Hehe Väldigt stabilt! ;)-
.
NU tänkte jag hoppa i säng. Sov gott o hörs imorgon mina barn. :)

Beställt ny mobil! :)

Jaha... Nu/snart kan jag börja surfa mycket, mycket mer. Var jag vill, när jag vill! Har nämligen beställt hem en ny telefon, Xperia Neo. Så då kanske man kan börja skriva här också lite oftare eftersom datorn inte är på hela tiden. Men mobilen är det!
Förtjusande va? :)... Nu måste jag sova. Ska jobba imorgon. Men vi hörs under rasten igen imorgon! :) God natt på er!

Gigantisk lunch...

Hey ya´ll!
Håller på och förbereder en riktigt gigantisk lunch. Sedan efter det ska jag som i vanlig ordning nu när jag är ledig. Ner och träna. Ska bli riiiiktigt skönt! Men återkommer strax med lite roligare inlägg och då hoppas jag att jag kan dra ut och sola lite! :) Behöver bli lite bruuun!!!!!!

macka och the

Gott med macka och The... Smakerna gifter sig i munnen... Hatar det där uttalandet ''Gifter sig i munnen'' Idiotiskt sagt egentligen! :P haha Dags för jobb...


Gårdagens pizza.... (Förslag till krog i Sthlm??)

tja party people! :).
Sitter och lunchar på kneget, det blev gårdagens pizza. MUMS! Gissa om det satt fint! ;)
Gissa om jag längtar till när jag och Miccis ska åka till Stockholm Under Pride dagarna och sova på hotel och bara chilla, vi ska även ut den kvällen men frågan är var?! (I stockholm ja, men var i stockholm... ;)...)
Har någon något bra förslag???


En bild iallafall.

Här kommer iallafall en bild ifrån Power Meet. Är LIIIIITTTEEEEE (mega, sk*t, as, jätte och mycket) trött så ska bara slappa och glo på ''Game Of Thrones''. Ni fr mer bilder imorgon.

Kröp upp i ett hörn och fräste...

Oj oj oj oj.... Kan säga er att det inte var förtjusande kul att gå upp i morse... FyyF***N så trött och seg jag var! Oj oj , det var näästan liiite synd om mig! Jag menar, jag mår aldrig illa dagen efter fest, är alltid bara mycket hungrig. Men idag/imorse (Bara för att jag skulle jobba idag) mådde jag väldigt dåligt. Är det inte för typiskt? Gissa om det var skojjsiplojjs dom 3 första timmarna på jobbet. Jag typ kröp upp i ett hörn och fräste till folk som närmde sig... Hahaha! Jag kände mig lite som Gollum där ett tag, jag såg till och med ut som honom. Men nu när jag käkat (för cirka 2 timmar sedan) så är jag iallafall pigg och snygg igen.
Nu ska jag återgå till jobb. snart dags att åka hem. Då tänker jag lägga upp lite bilder från igår också! :) Ses snart!


Tagga!!

Jag börjar bli ganska taggad inför ikväll! :). Jag tror att det kommer bli riktigt kul faktiskt! Nu tänker jag sätta mig i solen och steka lite innan jag börjar igen, Slutar 20:00 idag och direkt efter det blir det Västerås City!
Ja, kameran är självklart i full beredskap och vi ska fota så mycket bilar vi bara kan. Jag är inte fullt säker på vad som händer ikväll. Men jag tror jag ska åka med ett härligt gäng av människor i en Van och crousa runt (FelStav AB). Det lutar iallafall åt det hållet. :)
Vi får se helt enkelt! :)

Tagga!!!


POWET MEET

Hey alla!
Sitter på lunch just nu, har precis tryckt i mig en Laxpotatisgratäng ''Hette den så?'' med nå spenat ''sås'' på. riktigt gott var det faktiskt! :) Ska fortsätta jobba nu, men återkommer senare innan jag drar ner mot POWER MEET!


Inspireras till ny...

Sitter just nu och försöker inspireras till en ny header bild... Av någon helsjuk anledning lyssnar på halvflummig musik som ''The hamsterdance song''. (whats wrong with me??) Jaja, kan inte vara några allvarliga skador... Kan ju åtminstonde komma på bra ideér.
Det jag tycker om min nuvarande header är : That shit is old...
Bjuder på den här gamla godingen till bild.

Do The Creep...

HAHAHAHHA! Vad f*n!! :D Hörde för första gången idag :D

Videon är riktigt rolig, men kunde ej kopiera koden . :(


Tja kvällstöntar!

Tja kvällstöntar!
Gissa om jag längtar till imorgon. Ska bli så j*vla kul! :) 'Hoppas jag iallafall'.... Hehe. Då blir det lite partajj inne i Västerås tillsamans med en massa raggare! :D heheh. Eller ska ju inte direkt festa med några raggare. Men jag festar på samma plats som en massa sådana! :D Ni förstår vad jag menar va? Justja, jag håller på med en bild som jag tror kommer bli mycket snygg! Ni ska få se en sneak peak! :)
Jag vet, texten är sjukligt lik originaltexten ifrån hans sida, men har faktiskt gjort den själv. Från grund och botten. Men har ju gjort den efter bilden på hemsidan. ( Men Inget kopierat och inklistrat alltså) (hoppas ni förstår vad jag menar...) Jag tror bilden kommer bli mycket nöjd! :D

jobbet, ses....

Dags att dra till jobbet. Ses ikväll, då blir det flygande jacob o Cola :) Spel kväll? Eller? :D

Krigar ''lunch''

Sitter här med en riktigt krigar ''Lunch''. Tänkte slänga i mig den och sedan dra ner i träna som en riktig VIKING! Taggar med lite musik! Här haa ni!


Systemet nästa...

Dags att dra iväg till Systemet för att köpa lite nyttigt godis! :) Imorgon blir det Power Meet inne i Västerås för min del så då måste man ju ha lite förfriskningar! :).

Vaken nu?

Hey all. NU undrar ni nog vad en idiot som jag gör uppe nu? Och jag är vaken för att jag inte kunde somna och kände för att sätta mig här en stund... Bra, nu vet ni! ;)
Här kommer en härlig kvälls låt!

nördig

Dags att dra iväg. Iväg o handla lite skräp! Jag måste n'mna en sak, känner mig larvigt nördig med min nya musmatta... Det är en musmatta med Starcraft motiv på :D haha Tack Jesper förresten! :) Jag Fick den nämligen utav honom.

Best friend....

Just becuse i can! :D
Super nostalgi!

En av dom flummigaste låtarna som gjorts eller?

Ledig idaaaag! Skönt va? Kan man relaxa och ta det lite lugnt för en gångs skull! :)

 


sent igår

Hey all! :D Blev ganska sent igår. Mycket skratt och trevligt sällskap. Kan det bli härligare? :) NU dags att låta jesper återta sin tron (datastolen),

Star Trek + ruggig bäffsoffa

Ok, då har jag sett filmen Star Trek också. Den var faktiskt bra! :) (även fast vi spenderade en hel del av filmen till att skratta åt dumma saker)
Riktigt snygg poster btw! :)
Jaha, töntarna kom hit till slut... Jonas Och Alex försökte äga mig och Jesper så dom sa att dom hade åkt iväg. Fast vi förstod ju såklart att dom inte hade det. Så när dom dök och med sina halvmongolida leenden så var det VI som skrattade. Hehehe! ;)
You mess with the wrong people... Bi**hes! ;)
.
Ja, nej... Man är ju för rolig. Snart ska jag iallafall hoppa i säng... Eller säng och säng. Vi monterade upp en ''ny'' halvruggig bäddsova idag, som var väldigt skön att sitta i. Så Hoppas den håller samma standard när man skall sova.
För jag förtjänar bara det finaste...
//Sov gott chimps och kom ihåg, lev länge och utvecklas! //Spock (nördskämt...!)

Hemma hos Jesper...

Förövrigt så sitter jag hemma hos Jesper i Sala nu. Vi tänkte väl leka med töntarna Jonas och Alex också! :) Skönt att vara här lite då å då och umgås med töntar ibland! ;)
Och.... VArför regnar det? Kan någon svara på detta? Blä... Orka detta ondskefulla regn! Vik hädan regn as!

Transformers - dark of the moon

Igår var jag, Miccis och Jesper på bio och vi såg Transformers - dark of the moon. Det var något utav det mest episka och vackraste jag sett på länge... Wow, vilken galet bra film!!!
Denna film får 100000 av 10 utav mig! Jag ÄLSKAR den! :) Se den, det är eran skyldighet! ;) (Haha kan knappt utrycka mig i ord hur mycket jag gillade filmen alltså! :D)

Saala idag! :D

hey alla. ska iväg till tåg, men bloggar lite hemma hos jesper sen. blir nämligen sala idag! :D Yaaaay

Dags att göra sig lite fin!

Dags att slänga på mig soppsäckar till kläder, bada o parfym, styla manen (frillan alltså) och sedan dra iväg! :D Ses där chimps!
Me and Jesper! :D

City festivalen idag! :)

hey all!
sitter och avnjuter lite härlig musik (skrillex - Rock n roll) och svettas. Men ski* i det, snart bär det av till Västerås där jag ska träffa Jesper och till slut Miccis också. Ska bli en härlig dag med tanke på att det är ''city festivalen'' (tror jag det heter va?). Så då har man mycket att göra och så. :). Har redan nu bestämt mig för att köpa munk, har hört att dom har munkar i många olika färger och smaker där borta nu, hehehe me like donuts!!!
This tiny man makes wonderful music! Skrillex!!
Västerås! :D

RSS 2.0