Tja #

Tja, idag blir det lugnt. Jag ska ner på stan senare och kolla läget.

Så det blir en till chill dag för mig! Vad ska ni själva göra denna härliga Lördag?

Jag bloggar mer senare, och idag lovar jag er en massa roliga bilder!
Vänta och se bara!

God natt

God natt kära vänner, så hörs vi alla imorgon.



:)

Fredag kväll.

Jag känner mig väldigt tråkig som sitter här och segar på en fredag kväll medans alla andra är ute och festar och lever livet liksom hehe. Men så är det att vara en tönt som jag, hehehe.

Jaha där ser man, en kille från sala som jag vet vem det är ( känner honom inte ) är tydligen spårlöst försvunnen. Ganska hemskt faktiskt! Och synd för hans dotter om det hänt honom något illa, men han umgås säkert inte i dom bästa kretsarna och då kan vad som helst hända... Usch, man hoppas för hans dotter att inget illa hänt honom faktist. Det vore tragiskt.

Jaja, jag ska fortsätta inlägget med något mycket trevligare! Alltså, lite gamla bilder!

Här har ni mig.

Bild på Adam och mig.

Och även en bild på min rygg, otroligt spännande va? Jag ser att jag har Wrangler Jeansen på mig där.

Och en bild på mig igen.

Bilderna är tagna på en fotolektion i skolan, (När jag gick i skolan)

Äntligen!

Äntligen hemma, jag drog till affären innan jag åkte hem för att köpa lite godis och Trocadera. Det är riktigt trevligt att sitta och mumsa i sig lite gottgott! Miccis är ju hos sin familj så jag är ensam hemma ikväll som sagt.

Idag kände jag mig som en kund på jobbet, jag vann en lepsyl och jag har sålt bra! Jag är stolt över mig själv! Det har även varit en väldigt rolig dag på jobbet, jag har verkligen världens trevligaste arbetskamrater, alla är skit roliga! :)


En bild på mitt minst sagt ganska menlösa ansikte. Hehe!

Gott va?

Jag kom just på en film som jag måste se!

Den verkar helt otroligt tuff!

Jobbet

Tja, som jag nämnde igår så börjar jag ju tidigare idag. ok, jag ska ta det snabbt för jag har en hel del att göra idag nu!

Men jag slutar ju tidigare idag så ja lovar att skriva lite roligare sen när jag slutar, och att stoppa in lite härliga bilder!..

Jag slutar klockan 7!

ciaoo

London

Det kanske blir London, jag fick svar idag från Derek och vi får se vad som händer... Mer säger jag inte! Men jag hoppas iallafall!

Jag måste säga att idag har jag gjort riktigt dåligt ifrån mig på jobbet alltså! Fy så tråkigt! Jag får hoppas att jag gör bättre ifrån mig i morgon för det känns så j*vla surt att inte sälja bra!

Men gud vad skönt det är att det är fredag imorgon, det betyder alltså ''fredagsmys''. Titta på Idol tex, och äta godis & Chips och dricka läsk. Hehe det är något jag gillar! Hehe... Det tråkiga med imorgon är dock att Miccis åker förmodligen till sin familj, så jag får vara ensam hemma. Men vad gör det, jag kan ha livliga diskussioner med min spegelbild och dansa balett med damsugaren! Och det kan ju alltid vara trevligt. Eller hur??

Men vet ni mina små sälbarn, jag ska sova nu. För jag är trött och ska upp tidigare imorgon! Jag börjar tidigare på fredagar! Men vi hörs imorgon, och då ska jag försöka lägga upp någon spännande bild också!


Den får duga för tillfället, för jag såg typ ut såhär idag! ;)

Mat #

Nu är det dags att laga mat, sen ska jag ta kontakt med lite fotografer här i örebro. Som sagt så behöver jag mer bilder till min portfolio! Och jag vill så gärna fota lite oftare! Det är skit tråkigt att vänta så lång tid mellan varje gång!

Här kommer lite gamla modellbilder som jag gillar!




Så, hörs senare små Bumbibjörnar.

Frukost #

Nu sitter jag här igen och avnjuter en härligt frukost, och som vanligt äter jag mackor med thé. Jag är överlycklig! för jag har köpt ett nytt pålägg och det smakar himmelskt! Det är en helt vanlig bredbar ost och det har jag saknat, för tidigare nu i några veckor har jag haft en bredbar ost med örtsmak och den var riktigt äcklig! Så aldrig igen!

Jag kom just på en sak, kommer ni ihåg när jag skrev om min gamla header? Alltså är det någon som kommer ihåg hur den såg ut? Jag tittar på min gamla och jämför den med min nya, så inser jag hur mycket nöjdare jag är med min nya alltså! Jag tycker själv att den där 1000 gånger snyggare!

Här har ni min gamla header så får ni se själva!



Sova #

Det är nu dags för mig att sova, jag är riktigt trött och orkar inte sitta uppe längre!

Men imorgon så är jag självklart tillbaka och då skall det bloggas.


Sovgott och hörs imorgon!

SÅDÄR!!!!

Ok, det blev inte så mycket bloggande tidigare på dagen. Men jag skriver nu istället, ok va??

Och självklart så ber jag om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande!!

Men nu är jag här och jag hoppas att det uppskattas på något vis. Idag gick mindre bra på jobbet iallafall, jag sålde inte bra alls men jag har lärt mig att uppskatta det lilla och jag vet att efter regn kommer sol.

Vill ni veta en artist som jag tycker är otroligt bra. Och den här gången är det en kvinna och hon heter Lady Gaga.

Hon är en riktigt bra artist och entertainer!

Här kommer även en strålane bild på kungen själv, Lars von tönt!


Men som ni små bävrar kanske förstår så hade jag inte tid imorse att blogga, och det skäms jag för...Fy... Jag har syndat och ska bättra mig! Vad som händer resten av kvällen? Jo tack för att du frågar. Men tuffa jag ska inte göra någonting faktiskt, förstår du tugget? Jag ska bara sitta här och se allmäntt söt ut som vanligt och ha lite tråkigt på det...

Jag ska fortsätta med att lyssna på skön musik och tänka på lite sköna saker som nya modell bilds projekt. Jag behöver nya schyssta ideér att utgå ifrån så att jag på ett fint sett kan förnya mitt portfolio.

Har ni några ideér/förslag???

Bloggar snart

Bloggar igen på den andra rasten haha!


OJ

Blev så hastigt imorse så jag hann inte blogga, men hörni! Jag bloggar senare på min långa rast!

Hörs sen uttrar!


webbdesign

Jag är hemma nu, och håller på med lite, jag försöker fixa lite saker i min blogg men det är svårt. Jag är inte så duktig på det här med webbdesign.

Jag får ta det här fort, för jag vill sova. Men iallafall... Varje dag jag cycklar till jobbet så kommer jag på en massa bra saker som jag vill skriva om, men jag glömmer oftast bort det. Men jag vet att mycket handlar om självförtroende och att vara lycklig som den man är. För jag tycker att det är oerhört viktig att man är nöjd med dig själv som den man är..

Men jag får skriva lite mer imorgon! För jag måste hjälpa Miccis med läxan nu.

Jag kan säga lite fort iallafall att jag har haft en riktigt trevlig dag idag på jobbet, jag fick bra med sälj och har lärt mig lite nytt. Och jag har självklart druckit massa Oboy, för dom har såna där maskiner som man kan välja mellan thévatten, kaffe och Oboy... Hehe



Så vi hörs imorgon!

So gott Bumbibjörnar!

SKA DRA

Jag måååste dra nu, vi hörs sen alla, ska försöka lägga in bilder ikvälL! fciciaoooooo

Flash!


Ännu en hemma t-shirt.
t-shirt från topman.

Jag håller på och städar och här hemma det måste ju göras någon gång liksom. Det är väldigt tråkigt, men skönt att få det gjort. Just nu sitter jag här och njuter av en lunch. Jag letar även efter något som Miccis sa åt mig att titta på imorse, men jag hittar det inte! Det handlar om någon modell grej. Men det lär vell dyka upp till slut antar jag.

Idag ännu en dag på jobbet. Och det ska bli trevligt, vi får hoppas att jag får många sälj idag! Förresten jag kommer lägga upp lite bilder om ett tag, bara så att det inte blir allt för tråkigt att läsa min blogg haha...

Usch, jag blir nästan berörd utav den här låten som jag lyssnar på. Den är för bra och man kan inte låta bli att sjunga med.

Usher - Will Work For Love

 

Lyssna och njut.


Sova

Jag är hemma och jag är trött. Nu är det dags för mig att sova! Det ska bli väldigt skönt!!

Jag återkommer imorgon!

sov gott alla sköna typer!

Outfit

Hur ofta gör jag såhär, detta är dagens outfit? Typ aldrig! Så jag tänkte passa på nu.






Dags för mig att dra till jobbet, hörs sen räkor.

Läskig!!!

För er som vill känna er mindre trygga och som aldrig vill sova i mörkret igen bör titta på Paranormal Activity. Den filmen var riktigt vidrig! Och otroligt skickligt gjord!! Jag rekomenderar den starkt och den får garanterat 10 av 10 från mig.


Titta inte på den själv bara!

Jag kom på en sak som irriterar mig, min stavning osv... F*n jag stavar alltid fel och skriver dåligt, det är skit irriterande att jag ibland inte ens märker mina fel... Men men, man lär sig vell av sina fel antar jag!? Och det är jag glad över, att jag nästan varje dag lär mig något nytt. och en av sakerna som jag lär mig själv om och om igen är Sluta aldrig kämpa!

Och glad information fick jag inte idag heller, typiskt... Det blev motsatsen! Men vad säger jag då. Sluta aldrig kämpa!


Gossip...

Sådär, har självklart avnjutit Gossip Girl ikväll med lite Pepsi och godis.

Vi ska nu titta på någon film, och bara chilla! Sen dags att sova.

Men jag kommer åter igen imorgon!


Snart så kommer en ny dag och nya utmaningar, och jag får även reda på lite trevlig information som jag kommer njuta av! förhoppningsvis!

God natt, sötsaker!

blogg

Det finns så många skit bloggar alltså, och det sjuka är att många av dem har mycket läsare.

Så värdelöst. Folk som inte gör något vettigt, utan bara startar en blogg och beskriver sin tråkia vanliga vardag, enligt mig så ska bloggen ha ett syfte eller... Personen ska göra saker som faktist kan intressera andra, inte bara ''hej titta på min nya outfit, hej nu ska jag festa, hej jag är en liten fjortis tjej som är super duper bra osv osv''

Och jag vet att min blogg har mer syfte än många andra, jag gör saker, har intressen och försöker! Många andra är bara så livlösa!

Säg mig, blir någon ledsen nu och ska genast kommentera hur otroligt fel jag har?

Modeller

Modeller.

Har hittat några modeller som är väldigt dukitga och framgångsrika.

Noah Mills


Tyson Ballou

Ni kanske känner igen dem båda från D&G´s nya reklamkampanj.

Kläder

Om ni undrar varför jag nästan alltid har samma kläder på mig är det för att det är mina hemma-mys-kläder.


1: min mys t-shirt från H&M.
2: en oversize hoodie från MQ.


Thé och mackor #

Hej allihopa!

Då var vi inne på ännu en härlig söndag, och jag känner mig glad och pigg som vanligt. lite sne på det tråkiga vädret bara, för som vanligt är det riktigt grått ute. Men strunt samma! Jag ska även tvätta idag och det är sjukt tråkigt!! Men man måste ju få det gjort...

Men men... Jag sitter nu här och äter frukost, idag blev det som vanligt Thé och mackor ( ovanligt va? ), och för er som inte vet så är det typ det enda jag äter på morgonen.


Jag bjuder på en morgon bild, jag håller emot mitt hår sådär, för jag såg töntigare ut än vanligt i frisyren.

Men jag ska ner till tvättstugan nu, vi hörs om en stund!

Tv

Dags för tv, sen sova.

Men ni får alla ha en fortsatt rolig kväll så hörs vi imorgon. Fört tillfället tittar vi på, ''Brooke Knows Best''.

Ni vet Hulk Hogans dotter Brooke.

Han är riktigt cool!

Ha en fortsatt bra kväll!

This #

Gott med mat, väldigt gott med mat!

Nu är jag mätt och vill aldrig äta igen, säger jag nu ja! ;) Jag läste på en blogg att det var utförsäljning i någon Cheap Monday butik i Stockholm idag. Ja men vad kul att man visste om det då! Jag skulle mer än gärna vara där! Men icke!! Så typiskt, jag gillar ju Cheap Monday! Dom har så mycket fina plagg...


Här kommer vackra bilder på gud.


Killen med ''blicken'' typ ( Döööh )

Hej alla glada!

Sisådär, nu är man hemma. Vi har traskat omkring på stan idag och köpt lite smått och gott, jag har även fått syn på en fin väska i svart krokodilskinn av något slag som jag ska köpa!

Idag ska vi äta taco, enligt mig det godaste som finns!

Här ser ni ännu en otrevlig men trevlig bild på mig, där jag ser överlycklig och glad ut.


Jag vill ta upp ämnet mode lite grann
,
Det finns ju självklart för och nackdelar där också. Och det finns något jag avskyr som folk går omkring i nu. Det har blivit någon slags trend bland dumma mode ovetande människor/ungdomar. Ni vet dom här nya f*rbannade Adidas mjukisarna som är mer åt det slimade hållet, dom ser alltså mer ut som stuprörsmjuksiar!!?? Alltså att folk tror att det är snyggt att gå omkring i dom här stuprörsmjukisarna förstår jag inte!! Det är sport byxor inte något du ska ha på dig till vardag, det är inte snyggt!!!!!!!

Det är precis samma sak som dom idioter som har gummisnoddar på jeansen. HERREGUD köp stuprörsjeans då!!!!


Bilden kanske inte är tydlig, men jag hoppas iallafall att ni förstår vad jag menar! INTE SNYGGT!!!

Vi köpte även en fin fin spikmatta idag!

Den ska jag testa efter maten. Och nu ska vi käka så jag blgogar senare igen


Kram hej på er mina valrossar!

Gravid va?

Grattis till Katrin som är gravid!! Bra jobbat Bingo!
Nu är det dags att slå sig till ro, imorgon ska jag lägga in lite bilder, man måste ha mål! Eller hur? I mina mål för imorgon är att vara lite rolig och iallafall lägga upp lite bilder, sov gott vänner

Fredagsmys

Ooh vad skönt med fredag va? Då blir det allt det här fredagsmyset! Dricka dricka och äta godis till Idol.

Idag har det varit en fart fylld dag på jobbet, vi har dock haft en massa problem med våra datasystem men men... Vad ska man göra då liksom? Hehe, jag är nu mätt och belåten och kommer somna väldigt gott ikväll känner jag.

Det är skönt med helg, äntligen får man fila ut efter en veckas arbete! Hehe

Vet ni, jag kom på en rolig sak. Är det någon som kommer ihåg min gamla header bild? Jag lägger upp den här så har ni något att titta på tills ni somnar ikväll... Haha!

Ok... Fast nu hittade jag inte bilden så jag får leta vidare så lägger jag upp den senare ikväll..

Ciao på er apor :)

Black Eyed Peas "

Jag tröttnar aldrig på...

Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

 

Ska dra nu hörs sen mina älsklingar!


Oj då.

Det blev inget inlägg igår kväll... i know, förlåt, Men jag var så j*vla trött när jag kom hem, så vi tittade på senaste avsnittet av True Blood sen la vi oss. ( Vi tittade på internet )

Nej men nu kan man säga att jag har syndat igen, liksom att ha en blogg och att inte vara aktiv som jag ska är en synd, Hehe! Idag börjar jag 10:30, men slutar som vanligt då istället, jag slutar klockan 19:00.

Det är en väldans massa prat om pälsar och sådant nu... Och själv så är inte päls det bästa jag vet, det är ganska snyggt ibland men inte snällt, för mig skulle en fake päls funka lika bra, bättre det än än glamorös päls för cirka 5000Kr, vad är det för glamoröst med en päls jacka som förmodligen djuren har plågats för att den ska finnas? Det förstår inte jag, köp fake istället, fast så vet ju inte jag hur dom behandlar djuren heller, djuren kanske lever ett långt och lyckligt liv och sen när dom dör så tar dom pälsen och allt annat användbart? Jag vet inte alltså...

Och så har vi den här klassikern också, dun produkter. Att fjädrarna rycks av levande fåglar osv... Det är tur att inte alla köper utav dom där idioterna som gör sådant. Men det är fel att göra så...

Jag skulle kunna rabbla upp en hel del saker som jag tycker är fel, men det skulle bli så mycket och det skulle nog inte leda någon vart iallafall!

Men men, hörni mina bloggande vänner! Jag är skyldig er någon bild. Ja, för att göra inlägget lite roligare helt enkelt, så jag ska ta en nu på direkten.


Jag har en Bad Hairday det är därför jag står som jag gör och ser så arg ut... Bli inte rädda.

Jag har världens snyggaste mugg, jag vet!

Men jag ska gå om en stund, så vi hörs ikväll igen vänner.

Kram hej!

Photoshoot?

Hej och god morgon kan man nästan säga, jag tog just kontakt med en amerikansk fotograf och frågade om han någonsin har planer att komma till Sverige, för jag vill ha nytt och han har skit snygga bilder!

Så, man kan ju alltid hoppas. Eller hur?


Klockan 12:45 ska jag vara på jobbet. Men innan dess blir det bara chill, jag har dock lite saker att fixa här hemma men det går fort som blixten!

Jag kan nästan tänka mig att detta inlägg skulle bli 1000 gånger roligare med en bild, så jag får lov att fixa en. Jag tar en bild från igår.
( En bakom kullisernabild, där jag inte bara står som vanligt upp och ner och ser tråkig ut haha! )


Ok då... Bilden kanske inte var så himla mycket roligare än dom andra... Men strunt samma!

Ps: Jag gillar min halsduk, den är verkligen ett av mina bästa köp till vinterna, stor som f*n och vääldigt varm. För mig så vill jag ha mycket stickad i vinter, det är mycket elegant!


Lite olika märken, från Cheap Monday till Lyle & Scott... :)

Detta får bli mitt sista inlägg för nu, så hörs vi ikväll!
Ciaoo!

Sleep #

Dags för Lars the tönt att sova, jag är jätte trött och står inte ut längre hehe. Måste sova!


Kläder från Julian Red, i like alot!

Sov gott alla Lazy Town älskande pirater!

Black Eyed Peas

Jag älskar Black Eyed Peas dom är så j*vla unika och coola!! Deras musik är helt galet bra!!

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

Den här låten är snuskigt bra och jag vet att ni alla älskar den!

 

Eftersom jag har fått så himla många förfrågningar om vart jag jobbar så ska jag berätta det...

(ok då! en enda har frågat! Men jag vill få det att låta stort, så förstör inte mitt moment!)

... jo jag jobbar inom det eftertraktade yrket försäljning och jag är försäljare, med utbildning och allt! Och jag svär att jag ska bli toppsäljare!


Jag är...

... Glad idag! Det gick larvigt bra på jobbet idag och jag är super nöjd! All information har gått in i mitt huvud och jag förstår precis allt nu! Såå glad just nu!! Känns sjukt härligt att faktist förstå vad jag ska göra haha!

Här kommer lite bilder på mitt lyckliga ansikte!



Och såhär såg jag ut idag, jag vet... Jag vet.. Otroligt vacker och söt. Som en liten kyckling!

Oj, imorse var jag ganska tråkig jag vet... Men jag är lite roligare nu iallafall! Hehe. Jag återkommer alldeles strax, hehe.

Snabb

Jag får ta ett snabbt inlägg nu, har lite saker att göra här hemma. Sen ska vi till affären och sen blir det av till jobbet.

Vehöver handla hem lite saker. Men jag kanske hinner blogga innan jag går till jobbet. Annars så hörs vi ikväll.


Hej då apor. :)

Skönt #

Gud vad skönt, jag är äntligen hemma igen, jag har just käkat lite korv & makaroner ( väldigt nyttigt va? ), och ska precis gå och lägga mig för jag är så j*vla trött, hehe...

Idag har jag ännu en gång fått huvudet proppat med information och mitt huvud håller på att explodera, haha! Men det ordnar sig nog snart när jag fattat allt lite bättre, det känns iallafall att jag jobbar. Och det är skönt. Hehe. Men nu ska jag vidare till sömnkamaren, här kommer en bild på mitt lyckliga ansikte.


Såhär glad och lycklig har jag sett ut hela dagen, bra va?

Men hörni, sorry men jag måste sova!

Jag bloggar imorgon när jag vaknat så kanske jag kan vara lite trevligare hehe.

Sov gott mina små grisar!


Nu drar jag....

... Så vi hörs sen alla glada krambjörnar,


hej då :)

Internet...

Jippiiii.... Mitt internet krånglar som f*n! Det är sjukt irriterande... Allt funkar som det ska men tydligen inte iallafall av någon riktigt dum anledning...

Jag har lite saker att fixa idag, så det blir till att dra på stan om ett tag och göra dessa otroligt spännande saker. Sen efter det ska jag jobba, jobba och jobba... Alltså sitta, sitta och sitta... Hehe visst låter det spännande? ;)

Haha jo lite spännande är det faktist! Oj just det... Jag måste ju göra lunch, men jag gör det nu så hörs vi senare. ikväll eller innan jag går!


Och såhär ser jag ut idag iallafall, jag vet... Jag vet... Mitt hår är som en magiska sjö av glitter som kryper fram i månljuset. ( det blev en bild iallafall )

Kram på er mina bumbibjörnar

Hemma igen.

Nu är jag hemma efter en lång dag på jobbet, idag har jag bara haft utbildning. Men imorgon börjar allvaret och det ser jag fram emot, det ska bli riktigt spännande att börja på riktigt liksom! Jag vill vara så aktiv och duktig som möjligt. Men iallafall... Idag har jag fått huvudet fullproppat med en j*vla massa information och det känns ganska överväldigande just nu... Men det kommer snart släppa och jag kommer förstå mig på den minsta sak snart, det hoppas jag iallafall, haha!

Men det känns skönt att göra någonting vettigt om dagarna, jag själv blir glad av det. Det känns ju som att jag behövs på nå vis, förstår ni? Hehe...

Imorgon ska jag ta lite bilder också, så att ni har något vackert att titta på menar jag! Haha!

Som jag har nämt tidigare är jag sjukligt sugen på att shoppa, och det finns lite basplagg som jag för tillfället skulle vela införskaffa. Kängor är något jag verkligen ska köpa.


Nu är det dags att sova, men vi hörs imorgon alla ni söta små apor..

Jobb #

Idag är det dagen av alla dagar. Eller ja, nästan iallafall. Idag börjar jag ju jobba och det känns lite nervöst nu faktiskt. Men det ordnar sig nog tror jag.

Det känns faktist ganska galet allt det här, jag menar jag tog studenten och efter det har jag liksom inte jobbat något... Och nu!... Nu flyttade jag till en helt ny stad, och ska börja jobba... Vilken j*vla ändring i min vardag alltså! Flytta från mitt trygga hem i Sala där alla min vänner finns till Örebro där jag inte känner någon... Haha men livet är till för att levas och man måste våga göra nya saker, det känns iallafall väldigt skönt att jag vågar mig på något nytt iallafall.

Jag tycker att man ska våga så mycket som möjligt här i livet!

Jag kommer skriva ett inlägg ganska sent ikväll, för jag slutar klockan 9 typ. Ojojoj...


Men jag ska börja tänka på refrengen nu, måste sminka mig och.... Haha allvarligt... jag ska inte sminka mig! Men ska iallafall borsta tänderna osv, så vi hörs ikväll.
Ha en bra dag alla töntar! :)


Lägger upp den här bilden på mig, i brist på andra bilder. Haha! ps: Inte dagens outfit, men det var dagens outfit för några veckor sen.

Gossip Girl #

Sådär, då var det igång igen och jag har avnjutit det första avsnittet. Hur kan man inte tycka om charmen i serien? Alla dessa små härliga överaskningar och knäppa händelser... I love it!

PS: Jag ska kräva en Ferrari av Farfar, bara för att jag är riktigt söt och förtjänar den!

Nu tänkte jag fixa mig, för jag är trött och vill sova. Imorgon ska jag till det nya jobbet och få instruktioner typ hela dagen... Herregud... Men det klarar jag nog! Önska mig lycka till nu och hoppas att jag faktiskt trivs där...

Hörs imorgon alla snygga monster.

Gossip Girl

Ikväll blir det....

... Gossip Girl.

Som faktiskt är en utav mina favorit serier, jag vet... Jag vet... Det är nog en lite mer girlie serie men who cares! I like it! Jag gillar att dom är som vi, fast lever på Manhattan och har lite mer pengar än oss vanliga, och att dom självklart också har vanliga problem som vi osv, och självklart för att Chuck är så j*vla elak oftast haha!

Nu ska vi gå på promenad, sen blir det till att äta och titta på One Tree Hill och självklart Gossip Girl.

Hejdå och xoxo på er mina grisungar...Haha!

The last pictures!

Fick mina bilder idag som jag efterlängtat! Jag lägger upp dem som jag tycker är ok!





Men jag känner mig själv och jag är inte nöjd med det här lilla, jag kräver ännu mer bilder! Jag vill ha mer avancerade bilder, det ska jag tänka på nästa gång. Men jag är väldigt nöjd iallafall. För detta behövs och allt är bra träning!

Jag vet nästan precis hur jag ska jobba nästa gång, och jag ser fram emot nästa plåtning! Som jag skrivit så har jag ju träffat en fotograf och vi kom på lite galna ideér! Som jag tror blir riktigt coola!

Men det krävs ju självklart lite mer självförtroende från min sida, och det är också någonting jag måste träna upp! För jag själv är väldigt stressad och nervös, och det är jobbigt. Jag tycker att man förtjänar att må bra och att ha ett bra självförtroende! Och det är upp till var och en att bygga upp det. Det är precis det jag gör också, jag menar jag har redan kommit väldigt långt. Och det är jag mycket stolt över.

Det gäller att tänka så positivt som möjligt och alltid tänka bäst om sig själv.

Hungrig

Tjena, gick just upp och som vanligt är jag hungrig som f*n. Men tänkte dricka mitt magiska thé och käka lite mackor så blir jag glad och nöjd igen.
Nehe, det blev inte Kung Fu Panda igår, vi hittade till The Hills Have Eyes 2 och tittade på den istället. Hehe ganska vidrig film faktiskt!
Men iallafall, nu ska jag käka så vi hörs om ett tag. Hörs snart mina griskultingar

MTV Cribs

MTV Teen Cribs har gått på MTV hela dagen, och jag har tittat på det ganska mycket kan jag säga! Jag gillar det programet det är väldigt roande.

Just ja, vi gick till affären tidigare för att köpa en sås, men självklart så hade dom den inte... Dåligt alltså! Jaja, jag fick några söta bilder iallafall!







En fågel viskade i mitt öra att vi mänskliga människor inte kan titta på Blogg Awards för det sänds inte Live... VA?! Varför inte sända det live? Det är vell ganska självklart att typ alla sveriges ungdomar vill se det nu och inte ''reprisen'' då om någon vecka när man redan vet allt, alla stora bloggare kommer skriva om det, och alla händelser, så det känns ganska ovärt att titta på det som ''repris'' då... Jaja det var deras dumma val antar jag, tråkigt iallafall.

Just nu tittar vi iallfall på Tjenare Kungen som går på 5:an och sen ska vi titta Kung Fu Panda.

Tjenare Kungen är vell ok, men jag gillar inte Punkare och Raggare. Sliskiga skitiga jävla människor egentligen. Men Kung Fu Panda däremot är väldigt rolig. :)

Det här blir nog mitt sista blogg inlägg för ikväll, tidigare idag tänkte jag på massor utav saker som jag skulle blogga om. Men nu har jag glömt bort vad allt var hahaha! Smart Lars! Men jag kanske kommer på det tills imorgon, så vi får höras då kära tomtenissar!


Aight!

Jag har ätit frukost, jag har fixat mig (borstat tänder osv) och jag ska snart ta på mig lite schyssta kläder! Och om ett tag tänkte jag dra ut och köpa något, jag tror jag ska köpa en sås faktist. (Himla spännande eller hur?), sen så måste jag köpa Comviq kompis också, så att jag kan sms plåga mina vänner som vanligt! ;)

Vad händer resten av dagen då? Jag vill göra något skojj. Typ, festa lite kanske? Jag kan säga att jag fick ett sug efter jag såg ''The Hangover'', hahaha! Tänk att festa med grabbarna igen, i miss that... (Gråter)... Äsch! Vi träffas nog snart igen och då ska det bli skojj! För jag vet att mina små björnungar saknar mig! Hahaha!

Oj vet ni, gissa om jag är shopping sugen alltså! Jag vill shoppa massa nya fräscha klääder!! Jag förtjänar faktist det, för jag är legen...(vänta)...(vänta)...darisk!!

Och jag vet att vi alla tycker att jag förtjänar det bästa! Eller hur?

Men vi ni mina små rävungar, jag ska faktist ta och röra på mig nu. Så ni får längta efter mig nu en stund, så hörs vi senare. Ciao!


God morgon, typ.

God morgon alla mina tusentals läsare (JoTjena haha), vaknade nyss och nu ska jag käka frukost. Mumma!
Jag är riktigt hungrig och behöver käka. Så jag bloggar om ett tag, ciao

The Hangover

Jag måste säga att The Hangover var en riktigt, riktigt bra film! Ni som inte sett den, måste se den alltså!


Och nu har vi även tittat på Idol och unnat oss Cola, godis och chips (Chipsen är mina)

Där har vi t-shirten och cardigan som jag köpte idag.

En liten tönt :).

Nu är det dags att titta vidare på Idol. Sen sova. Så jag hör av mig mer imorgon. Sov gott mina fjärilsungar

Shopping

Jooo, lite shopping blev det idag, vi var på stan och kollade runt lite, jag köpte mig en grå t-shirt och en marinblå cardigan med vita ränder på.

Men jag får ta detta fort alltså, för vi ska käka och glo på film. jag bloggar mer sen! Då kommer även lite bilder upp.


Ciaoooo! vi ska titta på ''The Hangover''


god natt

Vi har just tittat på 17 Again. riktigt bra film, sov gott alla.

Year One

Dom ringde idag, jag fick jobbet. Så jag gick till mitt gamla jobb idag och sa upp mig. Men innan jag gick dit idag, så tittade vi på en helskön film med Jack Black och Michael Cera som heter Year One. Den var riktigt rolig och verkligen sevärd!
Man kan inte göra annat än att tycka om Jack Black.
Och just nu sitter jag och tittar på True Blood, jag tycker det är skit kul att Alexander Skarsgård är med i serien alltså. Jag menar herregud... Han är verkligen duktig på det han gör! Jag avundas honom!
Dags att titta vidare, hej.

Top Model Kanada

Top Model Kanada står och rullar på tv:n, ganska roande program men det är värdelöst att det inte finns liknande program där män kan vara med i... Jo, vi hade ju ''Make Me A Supermodel'', som gick på tv förut. Och det tyckte jag riktigt mycket om! Men nu, ingenting... Riktigt tråkigt om jag får säga det själv! :)

Just ja, dom ringde igen idag angående det där andra jobbet jag sökte, nu gäller det bara att dom godkänner mig sen får jag jobbet i guess, jag fick iallafall höra att jag gjorde en riktigt bra intervju, och att jag fick väldigt fina referens ''kommentarer?''

Så det känns ju nice, dom skulle höra av sig senare idag angående om jag fick jobbet eller inte iallafall... Och det roliga med det jobbet jag har nu, är att jag typ precis har börjat snackat med en snubbe som är sjukt trevlig och har liknande intressen som jag, så det är ju kul! Och så ska jag förmodligen byta jobb haha! Fast han ska också byta jobb så...
Nej, men det kan vara trevligt att träffa lite folk här i Örebro också, jag menar jag känner ju ingen här... Hehe... Eller jag vet om en trevlig en som pluggar här, som jag bara inte har kontaktat ännu... Jag är förskräckligt lat!

Nu tänkte vi gå till affären och köpa lite töntiga saker! Så jag bloggar senare. Hej då mina små griskultingar!


En otroligt snygg på mig själv. Man kan nästan jämföra mig med Timon & Pumbas excellens.

Bloggen

Jag borde göra mer åt mig blogg, alltså designa den lite mer personlig osv.. Och det ska jag också den dagen då jag får tid och lust!! Helst så snart som möjligt, för jag har en ide på en massa finurliga små saker!

Jag ska snart gå...Jippi!(not)... Så det blir nog så att vi hörs ikväll eller imorgon. OCh jag väntar fortfarande på mina studiobilder, Plzzzz kan jag inte få dem snart... Som sagt jag hatar att vänta! Hehe.



Vilka goingar ska jag ta idag tro?!...

Stress, tress och åter stress...

Jag känner mig väldigt stressad faktist... Allt det här med dåliga jobb tider och ganska tråkiga jobb... Jag var ju på en Intervju idag till ett annat jobb men där får jag besked på fredag, och där jag jobbar nu är det ju inte så himla bra... Mest av allt skulle jag vela jobba i en klädaffär... Gud, så ljuvligt!!!

Gå där hela dagarna, titta på alla fina kläder om och om igen. Sälja lite kläder, träffa trevliga människor som man kan vara snäll emot. Sen gå hem och bara vara allmänt glad för att man har haft en sådan underbar dag på jobbet bland alla kläder och sina förhoppningsvis snälla jobbkamrater. Så skulle jag känna, jag skulle vara överlycklig!

Jag skulle förmodligen vara nästan lika glad av att jobba i en mataffär, någon slags butik eller på något hotell... Jag skulle nog nöja mig med det mesta bara jag får träffa människor! Men av allt vill jag helst jobba i en klädaffär då då! ;)

Ja, om några timmar bär det av till jobbet igen då...

Vad tycker ni andra människor är ett bra jobb??

Jag gillar michael jacksons ''nya'' låt This Is It, väldigt mycket. Den är grym!!

Nu ska jag vidare hörs sen gullungar.

Jobb

Jag kom hem så sent igår så att jag orkade inte blogga tyvärr, hehe... Men jag får ta det här snabbt iallafall, för jag ska nämligen gå strax, har en sak att fixa.

Men efter det kommer jag hem och då kan jag ge er ett riktigt blgog inlägg. ;)

Ciao

Subway

Det var en spännande liten utflykt på stan, vi åt på Subway och köpte lite Björn Axén produkter. Jag måste bara säga det att jag avgudar Subway, dom har världens godaste mackor, skulle äta där varje dag om jag kunde. Så ett stort + i kanten för Subway.

<3


Nu ska jag käka sen blir det att dra till the job


Hörs ikväll mina vänner.. OJ imorgon händer deet nååågoot!! ;)


Inget inlägg igår kväll.

Ja... Jag glömde helt bort att skriva ett sista inlägg igår, men äsch... Who cares va? :)

Idag blir det till att gå på stan sen jobba...

Vi ska på stan en stund så jag tar lite roliga bilder. men vi hörs senare. hej

kyckling



Gott.

Nu tänkte jag röra på mig, hörs senare töntar.

1#


1#

2#

3#


Äntligen, här var dom iallafall. Jag väntar dock på några studiobilder som jag även lägger upp när jag fått dem.

Idag ska vi käka kyckling, sen ska jag jobba.

Men vi hörs senare.

snart

Kommer snart hem igen.. Ska bara fixa en sak på stan...

förresten, mina bilder kom idag. Ni får se sen

hej"

Internet

Hej internet, dagen har flugit förbi som löv i höstvinden. Men det är ok, imorgon börjar jag jobba och gud vad skönt det ska bli! Jag är spänd och nyfiken, det ska bli väldigt spännande! Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas. Det återstår att se.
Vet ni, jag vill också starta en multimiljonärt super företag som tar över världen som en storm... Och det ska jag också, men inte riktigt än. Det kommer senare.
Nu dags för lite tv, tror vi ska titta på ''Superman returns'', sen ska vi titta på ''Evan Den Allsmäktige''.
Så, hörs senare eller imorgon. hej då mina duvungar.

WESC

För er lite mer modeinriktade skatare, så blir även WESC lite mer dressade.

Från hoodies och jeans till kostymer och polotröjor, nu kör dom på och allt finns i sortimentet.

Ganska kul tycker jag själv, att dom också vill inta modevärlden...


Hörni, jag måste säga det att det är otroligt tråkigt väder idag, vad ska man göra? Några förslag?... Nej inte det inte... Äsch, jag får vara kreativ på något vis och försöka hitta på något skojj att göra. Det blir ju vad man gör det till... Det återstår att se helt enkelt, som vanligt...


Jag hade lite kortare hår här. Hehe...

Mördarfluga som jag tog kort på, för några månader sen.

Vi hörs sen, och låt inte det tråkiga vädret stoppa er från att vara glada! :)

Taco igen

Nu har vi varit hemma ett tag, vi har också hunnit äta taco idag igen. Mumma! Jag har möblerat om också så nu står datorn bredvid tv:n i vardagsrummet.

Här kommer bilder.

En väldigt Fashion Lars som blundar.



Någon som har sett filmen ''28 dagar senare''? heheh... Jag får samma känslor av bilden.




På tal om fashion, Peak Performance lanserar casualkollektion.



Riktigt fint! Gillar speciellt skorna (bild3) och cardigan (bild2).
Information ifrån www.kingmagazine.se.

Nu är det dags för tv, hörs sen mina snöflingor.

Hej hej hemskt mycket hej!

Hej hej hemskt mycket hej, idag är det en ny dag med strålande väder och en stor möjlighet till strålande bilder. Jag är på riktigt bra humör idag, fast än vissa saker går väldigt, väldigt segt! Åh då menar jag mina foton... Jag vääntar!

Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, visst äre så? Jag hoppas på det iallafall. För jag hatar att vänta. Och att vänta är något jag dagligen gör.

Vet ni, jag började dagen med att sms:a töntarna (Jonas, Alex), som inte svarat på mina sms än. Och min icketönt Syster som var trevlig och svarade direkt, hehe. För jag låg i sängen och orkade inte gå upp, så då passade jag på att sms trakassera folk, sen när jag väl gick upp gjorde jag det jag alltid gör på mornarna. Kokar thé som ursprungligen kommer från himlavalvet! Jag älskar thé på morgonen... Jag menar... Ingen thé, ingen Lars! Som ni förstår är det ganska viktigt att jag får i mig thé på morgonen, annars kan man i princip jämföra mig med en förvuxen hamster med varulv´s DNA.

Och det är inte hälsosamt för samhället. Men iallafall... Idag blir det att dra omkring på stan, det skall handlas och jag ska låna något frän bok på biblioteket. Jag måste lära mig läsa någon gång menar ja! Nej allvarligt... Jag kan läsa, hehe... Men tänkte låna en bok på engelska, för jag behöver träna på det otroligt storslagna språket från amerikatt. Mjaouu..

Nu ska jag duscha och bli fin, för jag är ful. Haha!

Hej då och hörs senare mina små tingelingor!



Detta vackra fönster fanns även i den ståtliga kyrkan vi var inne i igår.

Det är så otroligt snyggt gjort! En vacker tavla. (vet inte om man får använda blixt eller inte på tavlorna, men lugna er. Det har jag inte gjort heller, kanske ser så ut. Men det är Photoshops förtjänst)

Dags att sova.

Nu ska jag titta lite till på tv, jag tittar på lite smått på ''The fast and the furious''. skit bra film om jag får säga det själv.
Sedan blir det till att sova.
Jag önskar er alla en god kväll.

Idol

Idol



Erik var riktigt bra! Ska fortsätta titta nu.

Sorry!

Har inte bloggat något alls idag, det här är första gången idag. Sorry till alla min trogna läsare som jag faktist har! hehe, jag hoppas att ni inte börjar gråta eller lägger någon hemsk besvärjelse över mig!

Idag har det blivit en heldag på stan! Och jag har till och med köpt mig själv lite fina saker! Jag är såå nöjd! Jag köpte nya fina skor, t-shirt och en ny halsduk som jag garanterar kommer hålla värmen i vinter! Det har alltså varit Miccis och jag som har drivit omkring på stan idag som ett par gamla plastpåsar i höstvinden. Vi käkade även en mycket god och hälsosam lunch på Burger King. Jag tog någon chicken meny och Miccis tog, något annat ( Kommer inte ihåg, ok?!), men gott var det iallafall. Vi har även gjort besök i en otroligt vacker kyrka som jag tog en massa fina bilder i.

Här kommer lite spännande bilder, detta har ni väntat på hela dagen... Vänner, töntar och katter, versegoda se och njut.








Otroligt snyggt!



Nya halsduken.

Nya skor.

Har inte bild på t-shirten, men det var en vanligt brun t-shirt med fickor.

Nu ska vi laga mat sen käka. Idag blir det Taco!! :)

Hörs duvungar.!

Sov gott

Nu ska jag sova min små duvor... Men jag bloggar lite mer imorgon istället.
Hälsa hem!

Jobb

Nej men titta jag fick jobbet. Jag börjar på måndag det ska bli väldigt spännande. :)

Nu tänker jag iallfall sätta mig och titta på tv, så jag bloggar mer ikväll kära flugor.

Hörs sen! och ha en fortsatt rolig dag!


Jobbintervju

Snart så ska jag på jobbintervju och jag börjar känna mig nervös. Usch... Jag hatar att vara nervös... Det är väldigt obehagligt och jobbigt, och jag är nog en av världens nervösaste människor! I hate it! Meeen vem bryr sig om 100 år right? :)

Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra, Miccis klasskompisar kommer hit och dom ska plugga och ha sig... Vad ska då jag göra? hehe vad tråkigt... Jag ska iallafall just nu börja göra mig iordning! Måste se söt ut när jag ska dit!

Men ni kreatur får önska mig lycka till så ska jag gå nu, skall rädda världen från arbetslöshet... Ja iallafall för mig själv, förhoppningsvis! Hehe.


(Ingen ny bild) Men det där är jag, och ja. Jag har muskler som hulken... Jag vet, ni behöver inte kommentera så himla mycket om hur j*vla bra och cool jag är!!

Man ser även lilla söta labans huvud. Titta till vänster. (Hund)

Sent & fjantttttt

Det börjar bli sent och jag ska nog sova strax. Har lite små tråkigt faktist.

Hörni, musik inspirerar och påverkar ju väldigt mycket och då undrar jag på vilket sett Lil Wayne´s musik inspirerar & påverkar... Jag själv blir faktist väldigt glad av hans självgoda texter... På något skumt sett blir jag väldigt glad, jag vet inte varför... Men han är ju en väldigt bra artist! Han har verkligen lyckats!



Och på tal om att lyckas så kom jag och tänka på ett annat, ''Att vara något, eller att inte vara något alls'', alltså att vara en fjant eller att inte vara en fjant... Och jag själv är så trött på att vara den där fjanten... Åh då menar jag inte med vissa personliga drag som töntig humor. Då menar jag modet... Jag skulle vela våga vara mer modig, och våga ta åt mig mer av livet... Unna mig mer helt enkelt!

Känns ganska patetiskt att inte våga saker och vara lite mesig... Tsss... Fan jag borde faktist ta och unna mig mer! Och det ska jag göra också, det börjar nu! ( Kan ju försöka iallafall ), för det känns bara så tröttsamt och tråkigt annars... Tänk så mycket man missar om man inte vågar!

Nej, jag ska ta mig en tankeställare och ett glas vatten, sen blir det läggdags.

Sov gott mina små fjärilar!


Inte den nyaste bild på mig, men det är iallafall en bild.
Bilden representerar guds högra hand, Lars Von Jesus själv.



Sådär, då var man hemma efter en hel dag ute. Vi bestämde oss för att istället för att cyckla, och det blev en lång promenad kan jag säga! Det var först skönt sen började det ju blåsa av bara h*lvete så det sög! Men förutom vädret har det varit en ganska trevlig dag på ''stan'' ( och runtomkring ). Vi har handlat en hel del mat också, och självklart godis och chips... Hehe, det ska sparas till helgen men det är svårt att låta godiset vara! Jag är en riktig gottegris! Vi gick även en snabbis till miccis plugg för att fixa en sak, men det gick fort.

Vi käkade för en stund sen också, det blev... Ja... Något skumt men gott ( Kommer inte ihåg namnet ), och jag har precis följt Miccis till hennes klasskompis, dom ska plugga. Så då blir det hela kväll med mig själv och min ensamhet. Haha!

Här kommer dagens bilder.





Örebro universitet där miccis pluggar.

Jag återkommer senare kära töntar. :)


Bilderna

Hej och god dag!
Idag är det ännu en härlig dag, Och idag ska vi cykla runt på stan och köpa saker. Ni vet lite små saker som typ (det jag gillar mest), thé och kanske något annat gott. Jag behöver även saker till min cykel.
.
Vet ni, jag tror att jag kommer få hem bilderna idag, ni vet dom som jag tog i helgen! Eller jag hoppas iallafall att jag får dem idag. Men det återstår att se, och som jag sagt tidigare. Blir jag riktigt nöjd med dem så lägger jag upp dem här.
Nu ska vi fara iväg, så vi hörs sen.
Ha en förtjusande dag!

Ugly Betty

Nu ska jag titta på Ugly Betty och sen hämta Miccis antar jag, sen efter det så är det dags att sova. Jag är jätte trött. Hej då och hörs imorgon vänner!




Här kommer en sista kväll bild på mig, en lite äldre bild faktist.

Sådär.

Sådär, då var jag hemma igen. Han heter Johan och var mycket trevlig ( fotografen alltså ). Vi satt och snackade om några tuffa idéer som jag tror kan bli riktigt coola! Men det lär ta ett tag innan vi kan fota för han skulle göra lite saker. Men jag är iallafall väldigt taggad!!

Miccis är hemma hos någon klasskompis och jag sitter nu här själv och funderar på var jag ska göra resten av kvällen... Hummm... Blir nog att jag lyssnar på musik och bara tar det lugnt, just ja... Jag ska på arbetsintervjutorsdag det kommer bli spännande, är redan lite nervös faktist! Men det kommer säkert gå bra.

OJ detta har varit en sån där dag som jag har varit dålig på att ta bilder igen, men här kommer några vackra bilder iallafall!

Jag vet... Jag föddes med otroligt färgglada läppar, grisrosa är ju så charmigt eller hur?


Vad har även tak och väggar i lägenheten. För tanken slog mig att det skulle bli kallt utan dem.

Träff

Dags att träffa fotografen nu.

Hör av mig om ett tag. :)

Macka

Jag åt just en macka, den smakade gott.

Nej just nu har jag bara allmänt tråkigt, lyssnar på musik och fördriver tiden. Fast nu kom jag på en sak som jag kanske kan roa mig med... Läsa saker, ja gott folk ni hörde rätt. Jag kan läsa!


Alex & jag

Jonas den 12:e på söndagar.

Dunhill + mammutänder

Ja, inatt har man inte sovit speciellt bra. Med tanke på cirkusen ute i trapphuset... Men jag somnade tillslut iallafall så det är ju bra.

Haha herregud, Kim Jones är ju ny chefsdesigner hos lyxmärket Dunhill. Och dom har tydligen en Duffel med knappar av äkta mammuttänder. Lite knäppt tycker jag själv, men hey ganska kreativt!


Kim Jones


Idag ska jag träffa en fotograf vi ska snacka lite idéer och antagligen bestämma någon dag att fota. Det ska bli spännande. Jag känner ju nu att jag vill komma igång på riktigt, och ta så mycket bilder som möjligt, till mitt portfolio.

Här kommer lite bilder.


Min kära jacka, innan jag köpte den så gick jag och suktade efter en sån jacka i flera månader, men visste inte om den skulle passa mig. Men det gjorde den (tycker jag iallafall), och jag är glad att jag köpte den. Den är klassisk, snygg och funkar till allt.


Jag gillar mina nördbrillor.

Nu ska jag gnaga vidare på mitt äpple. Hörs senare vänner.

Svenska Hollywoodfruar.

Nu har jag för första gången tittat på svenska hollywoodfruar och det var ett ganska roande program. Nu ska jag lägga mig och läsa lite modemagasin igen och sen sova!



och imorgon tror jag att jag ska köpa ett hus för 42 miljoner kronor... Lr kanske inte, men tänker iallafall dra en vända till stan förhoppningsvis!

Sov gott alla sköna typer.

Jaha

Jaha då var jag klar med det där, för den här gången iallafall. Jaja... Jag tog en liten runda på stan och kollade i lite butiker och sen drog jag hem och på vägen stannade jag till vid affären och köpte lite bröd. Så ska ta mig en macka snart.

Här kommer bilder.






Ja gallerian heter Krämaren.

Jag återkommer om ett tag.

Lunch.

Har precis käkat Lunch. Och har också precis hittat en fotograf som var intresserad av fota mig. Perfekt!

Då blir det till att bestämma tid sen blir det ännu en plåtning. Härligt att äntligen börja lite smått igen, i need it!

Ska alldeles strax dra på det där ''mötet'', ska bli spännande att se var dom har för mig hehe... Hoppas bara det inte är allt för tråkigt dock, då dör jag! Eller kanske inte direkt dör. Men jag lär ju somna iallafall!

Jag tar med kamera och ett leende så går jag strax.

Vi hörs sen mina små älvor.


Jag. där var det iallafall sommar och sol. It´s amazing! Jag är nästan lika amazing som att humlor kan flyga, och det kan dom egentligen inte.

Vaken, nu?!

Vad gör jag uppe nu egentligen? Skulle vara skönt att bara somna om för ett tag men det kan jag ju inte nu... Strunt samma hehe. Ska städa undan lite iallafall, det ser ut som ett bombnedslag här hemma.

Och så ska jag ju på...eeeh... Någonting klockan 13:00, och jag har ingen aning om vad det är riktigt, men det återstår vell att se antar jag? Hehe...

Jag tar med kameran och knäpper lite söt, söta bilder som ni kan få se sen. Vet ni vad jag kom på? Klart ni inte gör ;). Att den här låten är snuskigt bra, lyssna och njut, kvaliten suger dock gammal skrothög men det får duga för era små öron.

LL Cool J ft. The-Dream - Baby

The-Dream är garanterat en av mina favorit artister... Herregud ja! Han är ju mycket bättre än den där sjungande j*vla valrossen i någon Disneyfilm!

Ja! Jag vet vad ni tänker, f*n den här killen är en riktig wigger. Han lyssnar ju bara på RnB och sånt skit. Men så är det inte, jag är ingen wigger (usch) och jag lyssnar på rock också! :)

Nu ska jag gå och lägga besvärjelser över barn och koka fågelögon.


Sova nu.

Jag tänker lägga mig i tid ikväll, och det blir nu... Eller ja strax iallafall, men tänker skriva mitt sista inlägg för ikväll nu.

För jag är väldigt seg och orkar inte sitta här, ska sätta mig och slappa vid tv:n... Sen blir det att till att lägga sig i sängen och läsa lite modemagasin för män. I like that! Justja... Imorgon blir det till att kolla upp lite fotografer här i Örebro, så att jag kan ta ännu mer schyssta bilder.

Godnatt kära vänner.


En lite äldre bild som Jonas har skrapat ihop, bilden är gjord utav kärlek och tingelings vingar.

Hemma i Örebro.

Hej vänner, fiender och Wordpolice.

Nu är vi hemma och tittar lite smått på ''One Tree Hill'', jag har även lite viktiga saker att göra ikväll. Imorgon ska jag på något slags möte, gud så tråkigt... Men det ordnar sig till slut ska vi se! Idag har vi varit hemma hos Miccis familj såklart, som ni vet. Och det har varit nice, vi har ätit och druckit gott och haft det allmänt trevligt. Det har varit en trevlig helg hemma hos dem.

Det var kul igår också, jag tror att jag fick ut några snygga bilder, jag hoppas det iallafall! Men vi får se! Det blev bilder utomhus innan det började regna och efter det blev det studiobilder. Men som sagt det återstår att se om jag blir riktigt nöjd med bilderna. Isåfall får ni också se dem.

Här kommer några bilder från helgen.





Här väntar tönten på mig. ;)

Återigen hemma i Hallstahammar.

Nu ska jag göra viktigare saker än att sitta här och se ful ut, men kom ihåg. Jag är inte bara ful, jag är en kattunge.

Hallsta

ska ta det snabbt, det gick bra igår och vi vaknade nyss. Nu ska vi käka frukost och sen ska vi åka hem till Örebro. Men jag bloggar mer ikväll!
Då kommer det även upp lite spännande bilder!

Västerås/Hallstahammar

Nu sitter jag här i Hallstahammar hemma hos Miccis familj och tar det lugnt. Vi har spenderat en större del av dagen i Västerås. And it was nice, det är skönt att vara tillbaka i Västmanland igen. Hehe
Jag små shoppade även en snygg ''tröjja'', idag ifrån JC som jag är väldigt nöjd med. Hittade även en sjukligt snygg stickad cardigan som jag måste köpa, den var färgglad och helt galen!! I like menar ja! Vi har även unnat oss utemat idag, vi åt på Saffets och där åt jag en Nachotallrik, medans Miccis åt kebabtallrik. Mumma!
Imorgon blir det plåtning som sagt, och nu är den ändrad också så det blir inga bilder med mycket smink och sådant galet, det blir helt vanliga Fashion bilder. Spännande!
Men jag bloggar mer imorgon, ska sova nu. Så hörs vi då sov gott och ha en fortsatt förtjusande kväll!
PS: Blir nog dåligt med coola bilder nu i helgen, men lägger in allt på måndag!
puss hej mina änglar.
En avgudabild på mig. Jag är det bästa ni vet. Allrahelst på måndagar!
Jonas och Alex, jag måste säga att dom är lite små töntiga. Ska smiska er rejält när vi träffar. Stygga pojkar!! (Bara för att liksom)

Arbetsförmedlingen

Gud, vad kul det var på mötet. Väldigt givande och roligt... Usch... Känner mig som en tjuv... Undrar varför jag alltid känner mig duim när jag går på sånt här?!


Strunt samma. ska fixa lunch sen ska vi till Västerås.

Blir dåligt med bilder i helgen, dom kommer upp när ja kommer hem ifrån västerås.

Men bloggar nog lite ikväll.


Ha en fortsatt förtjusande dag mina änglar!

Hehe

(stressar så stavar nog fel överallt som vanligt)

Fläskfilé

Sådär, kom hem för ett tag sen men vi åt mat. Idag blev det fläskfilé, strips och bearnaisesås. Gud vad gott det var. Vi ska även äta lite strips med någon slags hamburgarsås, jag ska också äta några bläckfiskringar. Vi ska fortsätta kvällen med att titta på ''True Blood'' på Tv:n och sen sova antar jag? Imorgon bär det av till Västerås, vi ska ju till Miccis familj och fira hennes pappa som fyller år. Det kommer bli jättekul, chilla och äta gott. Det bästa jag vet! ;)

Och på lördag så blir det ju plåtning också, så det ska bli spännande, ni kommer få se bilderna sen. ( obs: om jag blir nöjd med dem förstås ;) )

Det blev några bilder när vi var på stan iallafall.







SMART! :)

Nu ska vi glo vidare, bloggar nog en snabbis ikväll.

Hej

Göra

Jagvet vad jag ska göra, jag ska gå ner mot stan och glo runt.

Men tar med mig kameran och ett leende så går jag nu, hörs sen hejdå.


Jag ser att du ser in rygg.

Uppddraget slutfört.

Det var skrämmande, groteskt, sjukt, äckligt och smutsigt... Jag har gjort det som jag tidigare nämnde att jag skulle göra... Det var hemskt! Så mycket oväsen och så mycket plåt... Men nu är det avklarat, jag gick dit som en pojke och kom tillbaka som en kattunge.

Ni förstår, jag fick ett ädelt uppdrag att dräpa det vidunderliga väsen som har vistats nere i den mörka skogen... Och jag tog mig ann uppdraget. Känslan av att stå där och se odjuret i vitögat går inte att beskriva. Jag sprang in i en övergiven fabrik och där började kampen mellan godhet och ondska.

Här kommer ögonblickets bilder.





Eller jag kanske överdrev ilte... För jag har ju bara tvättat. Och f*an vad tråkigt det var!




Men allvarligt, jag undrar vad jag ska göra resten av dagen. Nu har jag ju tvättat iallafall och gud vad skönt det är att ha fått det gjort. Men det återstår att se vad som händer resten av dagen.

Men vi hörs senare hejdå vänner.

Thé och mackor gott

Ja det är ingen lögn gott folk, men thé och mackor är otroligt gott på morgonen. Själv så tycker jag att Jordgubbs thét är speciellt förtjusande. Mumma!

Vet ni, jag ska göra något alldeles sjukt kul idag... Jag tänker inte berätta än, det gör jag senare. Jag tror att detta är ett stort ögonblick för er alla, kanske till och med ett genombrott i männsklighetens historia. Men iallafall, just nu sitter jag och lyssnar på en av världens bästa sångare, enligt mig själv då ''Usher''. Den mannen kan verkligen sjunga, ojoj... Om jag hade hans röst skulle jag förmodlingen vara lyckligast på jorden, men så är ju inte läget nu...-snyft-

Vet ni, jag är jätte sugen att börja ta sånglektioner igen. För jag älskar att sjunga, det är så j*vla härligt och jag vill bli bättre på det. Nu tror ni kanske att jag är galen som gillar så mycket ''så att säga'', ''Media'' inriktade saker, men sån är jag. Jag är en liten media apa.


Här kommer en bild.

Alex, Jonas och Jag. Vi är nog dom grymmaste av grymma. Jag menar, vi är inte bara lejon i ''lejonkungen'', vi är kungen.

Dags för episka äventyr hörs om ett tag.

RSS 2.0