Prom Queen...

Jag tröttnar aldrig på den här låten! Den är riktigt bra!

Bättre sent än aldrig...

Jag vet, jag är sen. Men här kommer bilder från Egypten! :)
Från hotellrummet
Kille på spottande buckelmonster
fiin :)
Jag
aaaah sa fint vid marinan
Miccis o jag vid Hurgadas finaste Moské
Jag :P hahaha
rökarn! :P
Kaos i trafiken i Kairo
Mm fina hus, not!
oohh man ser pyramiderna!
Som sagt, fiiina hus i Kairo! ;)
dom är gigantiska!
Som sagt, gigantiska!
riktigt fint!
vackert!
Underbart att man äntligen fått sett dem!
stranden! :D
En liten krabba! :)
Fail!!! HAhaa!
kväller!
nice
Så, där har ni några bilder iallafall. Det var fint i Egypten!!!! :)

flygbild.

Här kommer iallafall en flygbild. Har varit lite dålig dom seaste dagarna så har bara vilat. Men börjar bättra mig! :) Äter som en galen chimpans igen, och det är ju bra! :)
Imorgon sitter jag här igen och skriver några rader. :)

HEMMA!

Sådär, då är man hemma efter Hurghada, Egypten! Man kan säga att vi sett rätt mycket! En massa spännande människor och självklart pyramiderna i Kairo. Jag kommer lägga in bilder på datorn idag och då berättar jag med om resan! :)

Dags att stänga av datorn...

dags att stänga av datorn. ska även fixa liiiiite till innan vi drar till Arlanda. Och sedan av till vackra Egypten!! Hej då alla och ha det fina fisken. Bloggar från Egypten nästa! :) (om vi får tillgång till datorn såklart)


Arlanda = Egypten

Hejsan alla glada.
Är lite små nervös inför resan. Men vet att det kommer bli strålande! Längtar som f*n faktiskt. Ska bli s*it kul att se pyramiderna osv! Självklart så hoppas jag också på att få se några coola ödlor och ormar. (Förhoppningsvis inga j*Ävla äckel spindlar och annat vider).
Inatt kommer det inte bli mycket sömn alltså. Vi åker till Arlanda ikväll och där kommer vi sitta... Lääänge innan vi får åka till Egypt!! :)
Återkommer innan vi åker! ;)

Städat som en gnu...

Hej folket.
Efter att städat som en gnu och hängt tvätt så är jag nöjd. :) Skönt att få i ordning på allt! Vet ni... Efter Egypten ska jag börja igen med nya tag och ge gärnet. Ska köpa mig kosttillskott (igen), träna osv, osv... :) Det ska bli nice, då har man något att se fram emot med att komma hem igen. Haha! Förresten... F*n vad det snöar. När slutar det snöa?! Vem har bestämt detta ondskefulla väder???

Nyiklippt

Nu är jag nyklippt och fin! :). Kännde att det vgerkligen behövdes. såg ju ut osm ett j*vla kråkbo på mitt huvvud. + att jag måste vara lite fin nu när vi snart ska åka. :)

Egypten...

Måste tyvärr berätta för er att det är jätte kallt i Sverige, något ni kanske märkt? Jag tycker att detta är oacceptabelt så jag och Miccis sticker till Egypten (inte än dock). :). Ska bli härligt att äntligen åka dit. Hoppas dock jag inte trampar på en... Urk... Kamelspindel, skorpion eller annat vederväridgt som vill äta mig.

RSS 2.0