Simma...

Oj vad skönt det var att simma. Jag har simmat idag som ni kanske fatta, och det var niiiice! Nu har jag hittat något som jag kan göra varje Söndag!
.
Vet ni, jag funderar på att göra något storslaget här i bloggen... Men vet inte riktigt vad än! Jag vill göra något så crazy banana att till och med ni tappar hatten liksom!
Vi får se vad som händer! :)

2010-02-28 gårdagens bilder.

Det gick omkring folk och spelade charmerande musik på stan igår.
Och här var det en massa människor. Det bjöds på bullar och varm chocklad! :)
Här har vi odjur med hovar. Hästar! Djävulens påfund!
Ett tält. Portal till helvetet!
Jag på bowlingen. Jag är nästan coolare än vanligt! Och som sagt, ögon som en kattunge!
Boooowling!!
Chillar!! :)

Bowling...

Ja, jag kan säga er att jag var riktigt dålig bowling... Men det var riktigt roligt!
Ni ska få se lite bilder imorgon!
Jag tänker vara seg och tråkig idag! :) Så vi hörs imorgon igen. god natt!

2010-02-27

Hej på er!
Jag måste börja dagen men att berätta att vi snart ska åka och Bowla så jag måste skynda mig! :) Men jag kommer självfallet tillbaka så att ni slipper bli ledsna, föresten, vill ni veta vad jag gjorde igår kväll? Jo, jag kontaktade lite nya fotografer. Så nu väntar jag på svar! Hoppas man hittar nå trevliga människor som vill fota lite då å då! :)
.
Skulle vara nice, för jag behöver nya bilder!
.
Men hörni, jag måste göra iordning ig nu. vi hörs sen alla glada! :)

God kväll....

God kväll alla glada, idag har det varit en vissen och seg dag. Och Jesper åkte hem för cirka någon timme sen. Jag tänker göra detta till en snabbis för jag har lite saker att göra! :) Hoppas ni inte blir sad eyes!
.
Vi hörs senare glada människor! :)

Rea...

Hej alla. Har ni tänkt på hur tråkig den här dagen är? haha. Här får ni lite kläder.
Här har ni lite smått och gått ifrån Lagom. Det är Rea på dessa.

2010-02-26

God morgon små chimpanser.
.
Nu sitter man här igen och ser allmänt söt ut... Nej, kanske inte ser söt ut. Men sitter det gör jag iallafall... Haha! Nu kanske ni undrar om Wolfman var bra igår och om vi hade trevligt? Och jag kan säga nu direkt att filmen sög och vi hade as tråkigt!!!
.
HAHAHA nej nej, så var det inte riktigt. Jag bara luras med er... Filmen var riktigt bra, och vi hade det riktigt trevligt!
Ska jag vara ärlig så hatar jag att åka buss, jag föredrar tåg. Men ibland måste man offra sig!
Vi åt på Saffets! Mums!
Miccis är glad! :)
Vi passade på att ta en photoshoot på toaletten.
Där var vi, salong 2.
Ja hörni, vad ska jag säga om Wolfman, den var blodig. snyggt gjord och varulven hade kvar sin gamla look ifrån den gamla filmen, riktigt coolt! Så den ska ni se! :)

hej alla....

Hej alla, tar en snabbis för är seg som en apa! :).
Filmen var as bra, berättar mer imorgon!
Dags att chilla Gorilla!. CIAO!!

Hej då--...

Hej då, hörs sen alla glada odjur!
Ni ska få höra en förtjusande låt! ;).

Lite bilder innnan Västerås.

Ni ska få lite små vackra bilder på oss så att ni har något kul att tittat på medans vi är Västerås.
Som ni ser är jag lika glad som vanligt. Och idag har jag till och med fixat håret. Hehe...
Här sitter Jesper och skapar vackra ting på papper!
Här sov Jesper inatt. Ja tjejer, det finns plats för fler! ;). haha! Jesper guds gåva till kvinnan tycker inte om att sova själv. Så passa på nu!!
.
FÖRRESTEN allihop! Det är fraktfritt Nelly nu! Passa på att shoppa lite, det ska garanterat jag göra iallafall! ;)

2010-02-25

God morgon alla glada djungeldjur!
Nu sitter jag och Jesper och tar det lugnt, vi har just käkat frukost... Och nu fördriver vi tiden med att snacka skit om Allt och alla... Haha! Nej då, men vi sitter och spekulerar om hur gudalika vi är... Jag menar, vi är mer än awesome.. Vi är gods of the universe!
.
Be right back with some fun stuff! :)

Wolfman...

God kväll alla små chimps!
Jag har varit lite seg idag. Men nu är Jesper här iallafall! :) Kungligt va? Och imorgon ska vi på Bio, vi ska gå och Se Wolfman! Äntligen heheh!!
.
Nej men, imorgon ska jag ta lite bilder åt er så ni har något roligt att titta på... För detta får bli mitt sista inlägg ikväll för jag ska vara social istället.
.
Men vi hörs imorgon mina små hästliknande varelser! :)

Shopping tajm??

Gissa om jag blev sugen på att shoppa loss lite igen... Och randiga plagg funkar ju fortfarande, eller vad säger ni?
En sån här har jag dock redan!
Cardigan, det är något för mig det. Jag har hellre en snygg cardigan än en vanlig hoodie tröja! :).
.
Jag hittade dessa fashion fantastic plaggen på Nelly. Ta en titt! :) Köp den i mitten så ser ni ut som mig... Haha! :)

2010-02-24

Yo allihopa.
.
Jag börjar dagen med lite Mode som faller mig i smak! Mycket nöje!
WEEKDAY ss2010





Jag måste säga att kläderna är riktigt snygga! Och jag skulle mer än gärna bära mer än hälften av dem, men man undrar... Passar dem mig? Det känns ändå som att det inte är min stil... Fast ändå bär jag liknande kläder så... Det borde passa mig... Jag tror att jag tänker så bara för att jag är smal, och själv anser att det är snyggare om man är lite mer ''Bredaxlad'' så att säga... Men  jag har typ lika kroppsbyggnad som modellen på bilderna, och kläderna sitter jätte bra på honom... Så jag kanske ska sluta oroa mig hela tiden om min vikt?

Lattjar i snön....

Jaha då var jag tillbaka efter att ha slagits med elakingar, blivit jagad av hajar och sprungit från fladdermöss... Haha men såhär är det... Vi var hem till Miccis familj och vaktade Johannes, och han ville gå ut och leka med mig i snön. Så då gjorde vi det! Haha gissa om jag är trött nu alltså! Inte ofta man är ute och lattjar i snön sådär!
.
Så vill jag bara be om ursäkt för mitt tråkiga uppdaterande idag! Plus att jag har varit ganska snål på bilder! Men imorgon ska jag försöka vara trevligare, för då kommer Jesper och hälsar på... Ja ni vet han? Han som ser sig vara ''Guds gåva till kvinnan'', Hehe! Det ska bli riktigt trevligt faktiskt, så det ser jag fram emot! :).
.
Och nu måste jag berätta en hemsk sanning om mig själv... Jag är trött! Så jag tänker faktiskt gå och lägga mig nu! Men jag återkommer igen i morgon och roar er vardag! :)
.
Hörs imorgon GulleGrisar! <3
Ni får roa er åt den här bilden så länge... Är vi inte för söta?? (Jag och Jonas på bilden)

Gett bort...

Hej alla, jag hoppas att ni har gett bort kläder till behövande nu! Men vet ni, jag får lov att göra en snabbis för jag ska iväg! Som sagt i´ll be back!

God gärning...

Idag har jag gjort en god gärning och jag är så happy man! Jag har donerat ett linne till behövande i Afrika. Det känns faktiskt riktigt skönt! Och nu efter jag lämnat linnet och kommit hem insåg jag att jag vill ge mer, så Jag har till och med samlat ihop en hel kasse full med plagg som jag ska ge bort... Är jag inte en ängel?!
.
Jag menar, det är mycket bättre att ge plaggen till behövande än att slänga dem åt helevetii!
.
Om ni undrar hur man gör detta, så finns det platser där man kan lämna kläderna. t ex, ''Containrar'' där det står en massa info om vart kläderna går till osv. Och så kan man också gå till Rädda Barnen lr Brödet och Fiskarna.

2010-02-23

God dag på er små kottar.
.
Nu är ers kunglighet Jag här och jag är glad över det någorlunda vackra vädret! Idag är det en sån där dag man ska vara ute och krypa i snön och bygga snögubbj*vlar! Haha! Eller så kanske det bara är en bra dag för att shoppa eller för en cool plåtning utomhus!
.
Men hörni, jag måste avsluta detta inlägg nu. För jag ska erövra världen...!
I´ll Be Back Fools!


Eniro...

Tjohej på er!
.
Vi har testat det här Eniro skattkarta grejen... Det är riktigt svårt att hitta saker och ting... Haha! Har ni testat det? Ni borde göra det, ni kan ju vinna guld! Hehe...
.
Vet ni, jag är sjukt trött... Så jag ska nog slänga mig i sängen nu, men vi hörs imorgon igen!
Sov gott alla djungeldjur!

Systemkameran gör susen!

Justja, vi har ju en systemkamera här hemma... Självklart så måste man ju testa, och bilderna blir snuskigt mycket bättre kan jag säga! Men det visste vi alla redan. :)
My crazy look!
Jag avnjuter soffan samtidigt som jag håller i mitt hår?... Haha! (Bad hair day, ok?!)
Sms:ar med Alex!
Ett stycke hårig katt vid namn Emilio.
.
Hörni, glöm inte att följa mig på via Bloglovin, tryck bara på den söta hunden till vänster! ;)

sjukt nice låt

Sjukt nice låt! Med black Eyed Peas.

Ap nytt...

Senaste ap nytt från mig... Nej men seriöst! Nu är man ren och fin, påklädd och häftig. Skall ut, vi hörs senare små apor!

2010-02-22

Go morrn alla glada monkeys!
Har ni sett?! Solen skiner idag också!! Är detta ett tecken på vackrare tider eller? Jag är lika glad som jag var på bilden där... Som sagt bilden är ifrån när jag var liten och det är jag och Jonas på bilden... Vi var söta när vi var små, inte så konstigt att vi är så sjukt snygga nu som stora! :)
.
Nej hörni, jag måste säga att apor är det roligaste som finns... Jag menar, dom är söta. Dom klättrar i träd och dom är håriga... Kan det bli sötare eller häftigare???? Nej det kan det inte! ;) I mitt nästa liv ska jag bli en gorilla, inte en chimpans! ;) Haha!
.
Nej, nog pratat om odjur... Nu ska jag vara ekonomisk... Är det någon som vill köpa Norton Internet Security 2010?? Helt oöppnad helt oanvänd! :)


Spök Tv...

Nu sitter jag och tittar på (som jag kallar det) spök tv... Det är bara en massa häftiga program om spöken och sådant kul! Tänk om man själv kunde få se spöken och sånt någongång! Något sådant händer aldrig mig, jag ser aldrig något läskigt... Man kanske ska testa Anden i glaset och fråga efter en snäll Demon att krama om?? Nej förf*n, man har ju hört historier om det där skiten och det är inte allt leka med... Men det måste testas någon gång iallafall, Alex tjatar ofta att vi måste testa det. Men det blir aldrig av, men någon gång så! ;)
.
Men jag kan säga att jag är sjukt förtjust i spöken, myter och allt som är lite mystiskt! :).
.
Men jag börjar bli snuskigt trött nu iallafall, så jag tänker nog tänka på refrängen och hoppa i säng!
Men vi hörs imorgon igen mina små spöken. Sov gott! :)

brun utan sol....

Såhär glad såg jag ut idag... Blek och fin... I Hate the vinter! :( Haha! Kanske ska ta och bada i brun utan sol snart!
Jonna ville bada, så då fick hon det! det blev väldigt mycket skum. Vad skumt va?
Vi spelade Zonic! :)

Jonna här..

Hej alla glada, just nu har vi Jonna här (Miccis syster), så jag återkommer senare. Har lite bilder också, för att roa er apor! :)

Rapattack! Haha!

Haha jag har hittat två rapattacks som är väldigt roande, för det första... Den första handlar om World Of Warcraft (WOW). Och min vän Jesper spelar faktiskt det spelet. Och för det andra, så ringer dom en annan Jesper som spelar Farmville... Hahah!!! Haha det här är till alla Wow spelande geeks! ;)

2010-02-21

Go morrn.
.
Idag lyser solen lite faktiskt, och det gör mig riktigt glad. Men jag vill ha mer sol! Men man kan ju inte få allt i här i världen, eller det kanske man kan? Iallafall ett guda barn som mig själv! :). Hahah.
Jaha, vill ni se lite hett mode som skall bosätta sig i min garderob i sommar? Ja men klart vill ni se det, för jag har så sjukt bra smak! :) Here it comes!
Trasiga ljusa Jeans är sexy! :)
T-shirts med schyssta tryck, i like alot!
Skjortor i alla möjliga slag! Men jeans skjorta är nice! :)
T-shirts utan tryck är bra att ha! :)
Skor i alla färger och modeller vill jag ha! Fast jag passar bättre i låga skor, men dom där är sjukt snygga.
Cardigans i alla modeller och färger!
.
Åååh, spännande va? Det ska bli kul att göra min klädfamilj större! Ser ni inte fram emot min klädframgång? ;)

Melodifestivalen ikväll var...

Melodifestivalen ikväll var riktigt nice... Jag måste börja med att säga att jag har två förebilder nu.
1:a markus schenkenberg, 2:a Dolf Lundgren.

Här har vi hunken Markus!
Och en manlig man... Dolf.
Jo, jag måste säga att Dolf Lundgren är verkligen cool, han är männens man liksom. Han är mannen utav alla män! Han är alfahanen. Han är kungen. Han är mr, awesome! Jag ska bli som honom när jag blir stor, hahah!! :)
.
Och så vill jag berömma Darin för ett riktigt bra framträdande idag, låten var suverän och Darin är riktigt duktig. Jag menar, ''skulle jag vara ett stort skivbolag ifrån USA så skulle Darin vara mina favorit strumpor.'' Så duktig är han! Och jag måste tacka hans outfit. T-shirten var helt fantastisk! :) Skit cool! Och för er som inte gillar Darin för att han är Darin, ni suger! Hahaha! ;)

Och....
...
Och så har vi Blue Man Group som var sjukt underhållande! Dom var riktigt coola!! :) Jag ska adoptera dom som mina egna smurfar!

Sådär, nu är jag här igen...

Sådär, nu är jag här igen då! Har ni saknat mig? Klart ni har... Hur kan man inte sakna en sådan cool kille som mig! :) Hahaha! Skämt och sido! Jag är inte cool, jag är töntig... (Men man måste ju få drömma lite ibland eller hur? ;) Hahah)
.
Här får får ni lite bilder.
Folk sprang omkring och demonstrerade någonting... Spännande... Någon som vet varför dessa människor sprang omkring med skyltar och sjöng i Västerås? :)
Här klipper sig Johannes (Miccis lillebror). Han blev jättenöjd med sin lilla gröna tuppkam och dom där små stjärnorna han har på huvudet... Haha! :) Han är cool han!
Såhär mycket snö var det mot vårat vardagsrum fönster. Haha fint va??
Detta köpte jag idag! :) Jag är väldigt nöjd med mitt köp! HAha Spännande tryck! ;)

2010-02-20 FRÅGA MIG!!!

Tjenixen!
.
Idag blir det Västerås som sagt... Hoppas jag hittar något kuligt!
Önska mig lycka till hörni! ;)
.
Under tiden medans jag är borta.... Fråga mig saker! ;)

Sista inlägget...

Go kväll.
.
Ja, vad ska jag skriva nu då? Sista inlägget för denna dag?
Jag kanske kan berätta om att jag ska in till Västerås imorgon, och kanske köpa mig något fint... Det tycker jag att jag förtjänar... Eftersom att jag är liiiiite sur och bitter, för jag vill.. Som jag nämnt tidigare, börja gymma! Jag verkligen måste komma igång med det. Så att jag blir lite gladare än vad jag redan alltid är! :) Haha
.
Förresten det ska tydligen vara väldigt poppis med smala kill catwalkmodeller nu, det är ju bra för min del i sådana fall! Men det vore nice att biffa upp sig lite så att man kan göra mer... Så att säga! :)
.
Ni förstår, man måste ju hoppas! :)
Och nu måste jag sova, för jag är trött!!!
God natt djungeldjur!

Smarriga...

Hej alla glada chimpanser!
Nu är jag, Greve von Lars tillbaka...
.
Jaha! Här skrev jag en massa saker, men råkade trycka ner sidan, så då försvann det. Hahah... Men jag skrev något i stil med att.... Imorgon lägger jag upp bilder kläder som skall inköpas till min nya garderob... Tänkte göra det idag, men gör det imorgon istället! :)
Här har vi dom smarriga dryckerna jag pratade om... Mums!
Och självfallet mina chips! En hel chips påse bara till mig. Är jag hälsosam? Hahaha! ;)
Vi tänkte köpa något annat än det vanliga. Så vi körde på en fruktdryck... Med smak... Ja det ser ni ju! Och ser ni inte det... Då tycker jag att ni ska gå till eran optiker. :)
.

Cocos...

Oooh, Cocos är underbart! Jag älskar cocos! Vi har köpt hem två smarriga drycker, en som är smak Cocos och en är smak av Kaktus!! :) Båda smakar underbart och jag rekommenderar dem starkt... Just för tillfället kommer jag inte ihåg namnet på dem. Men ska lägga upp lite smarriga bilder senare...
.
Yay, ikväll blir det som vanligt, fredagsmys! Chips och annat gott! Nice va? ;)
.
Förresten Alex du är en tönt Haha! ;)

Clothes...

Här får ni lite bilder... Som jag lovade. Är jag inte otroligt, magiskt snäll? :)
Jeans, chinos och en massa annat kul! :)
Lite T-shirts.
Här har ni också Emilio som vill ut och leka i snön! ;) Som jag sa tidigare, typ en decimeter snö mot fönstret haha!! :P

Hoppa in i...

Yo fools!
.
Ska precis hoppa in i duschen, sen när jag kommer tillbaka så ska ni få se bilder på min nuvarande garderob... Och jag ska visa er vad som skall köpas till min nya garderob! It´s gonna be freaking amazing!
.
I´ll Be back! ;)

2010-02-19

Go morrn alla!
.
Nu sitter man här igen och ser gla ut. Haha när jag vaknade imorse och gick in i vardagsrummet så insåg jag hur mycket snö det har kommit under natten... Haha, vi bor ju på en vindsvåning och fönstret i vardagsrummet har ett litet tak framför sig. Så att säga... Och Det kanske är en decimeter snö mot rutan. Haha tortyr!
Det må vara vackert, som ni ser på bilden... Men nu får det vara nog iallafall! Jag wan´t summer! ;)
.
Jag kom att tänka på en sak... Att Musli är det bästa som finns på morgonen... Mackor, Musli och Thé! Det är grejer det! Vad säger ni, ska man äta en ordentlig frukost?

Garderob...

Här är ingången till min lilla garderob! :)
Och hör börjar det. Jag har även en liten dörr ut till ett till utrymme där vi förvarar en massa skräp (papper osv) för tillfället. Och som ni ser har vi målat och gjort det fint där inne! ;)
Det är svårt att ta bra bilder i bra vinklar här inne. Men det ser iallafall ut såhär. mycket plats för mina kläder och ny målat! ;)
Detta var dagens mat! ;) Mumma!
Element, jag tyckte bilden bara var fin... Hahah!
Ännu en bild på mig, blek och fin... Och Kattungs liknande ögon! ;)
Vet ni vad jag Lars meister ska göra nu? Japp, Sova! :)
.
Imorgon måste jag ju bara visa er hur jag förvarar mina kläder nu, det är så att jag lånar en bit av Miccis Walk In Closet så länge, tills jag fixat min egen. Det ska ni få se imorgon med mera! ;) Mycket nöje, sov gott skogstroll!

Hej!

Gott det var med Pizza... ;) Jag är den nyttigaste utav alla nyttiga... Hahah!
.
Ni kanske är nyfikna på hur mitt fina Walk In Closet ser ut, och det ska ni snart få se! Oj, oj oj... Gissa om jag ska fylla den alltså! Då blir det en massa fina svenska märkesplagg! Och förmodligen en hel del ifårn HM och andra fina klädkedjor! ;)

Korv på Ikea.

Här kommer lite bilder.
Vi tvättade Miccis farsas bil... Eller vi tvättade den inte, men maskinerna gjorde det... Haha! ;)
Vi drog till Maxi!
Som ni kanske förstod så är det fullt med varor där inne! :) Spännande... Haha!
Sen åt vi korv på Ikea. Riktigt gott! ;)
Dagens outfit. Oj så blek och ''fin'' jag är... Haha bör nog sola snart! :)
Närbild! Hehe.
.
Vet ni, nu ska jag måla väggarna i mitt walk In Closet! ;) Jag återkommer med målar bilder! ;)

2010-02-18

HEEEJ ska göra en snabbis, för ska iväg direkt nu! Ska bara fixa mig lite så att jag blir fulare än vanligt! :)
Tar med kameran så hörs vi senare min små chockladpraliner! :)

Efterlyst...

Efterlyst är ett väldigt bra program, det är bra att dom hjälper till så mycket, :)... Vill ni veta något som jag tycker är riktigt patetiskt... t ex, sånt här som A.C.A.B. ... Vet ni vad det står för? All Cops Are Bastards... Det finns inget värre än folk som t ex går omkring med tröjor som har sådana tryck... Jag menar? Vad tänker man om man tydligen ''hatar'' polisen??
.
Då måste man ha lika mycket hjärnceller som en halvdöd guldfisk... Hur skulle världen se ut utan poliser?? Haha, nej folk är för roliga ibland... Man kan nästan säga att vissa kan vara så sjukt dumma... :P Heheh
.
Nej alla kan ju inte vara lika bra och perfekta som mig själv! Jag menar, jag är inte bara gud... Jag är bäst, grymmast och mest awesome utav alla! Håller ni inte med? Jag är coolingarnas cooling!! ;)
Bara för att göra eran kväll perfekt. så ska ni få en sommar bild på mig. :)

Gerderob!

Ja hörni, Imorgon måste jag visa er lite mode tips utifrån mig alldeles egna garderob! :) Jag känner att jag behöver ladda upp mer bilder på mig själv, och på något som intresserar mig gigantiskt stort... Alltså kläder!
.
Vad säger ni, låter det inte fantastiskt? Bilder på kungen av jungeln, och bilder på hans trasor(kläder). Nej hörni, är det något som är kul är det kläder och modevisningar... Mumma för sånt. Men det händer inte så ofta i Hallstahammar Hahahah! ;)
.
Något kul är också att plåta, som jag snart måste göra igen. Har ju en super bra fotograf här i Hallstahammar jag fotat med 100 gånger innan som alltid ställer upp! :) Så det behövs lite nya bilder snart känner jag! :)

Hej alla! :)

Jag har varit ganska frånvarande idag. Men jag ska gottgöra er med lite Mode tips a lá Lars! ;)




här är några saker som jag behöver köpa! Känner att min shoppinghunger bara växer. Haha!

2010-02-17

Hej alla glada sniglar!
.
Idag är det en ny dag och det snöar... Alltså, kan det inte eländet bara ta slut?! Jag är så j*vla trött snö och kyla... Jag vill ha sommar och sol! Jag saknar att bara dra på mig ett par tygskor och någon t-shirt, och sen kunna gå ut utan att frysa ihjäl som en snöapa!
.
Ja, vad händer idag då? Vad ska man göra när det är sådant förtjusande väder? Någon som har något riktigt bra tips på bra underhållning! :)

Destination Truth...

Jag måste säga god natt nu. För jag är tröttare än den tröttaste just nu!! Vi har suttit och tittat på Destination Truth, dom är sjukt bra!! Det är en gäng människor som kollar upp myter o sådana häftiga saker. Ni borde se dem!!! :)
.

Jag älskar sådant, med myter osv ni vet! :)
.
På tal om myter, nu ska jag sova. Sov gott alla Djungeldjur! ;)

ny knapp igen.

Nej, jag bytte ut knappen igen. Jag ville ha en sötare knapp som inte var så läskig... Hehe, min nya knapp är en hel och frisk han hund som heter Uno! ;)

Nya knappen är klar.

Ja, här har ni min nya knapp iallafall... Ni kanske undrar vart jag fann inspiration? Men allt fanns i mitt huvud! Haha huvud... ;)

Vad tycker ni?
.
Hiss eller Diss?

NY KNAPP!

Jag ska precis börja jobba på en ny knapp! Och jag tror att ni kommer gilla den för den är verkligen skit snygg!!! Klart den är snygg, jag har ju gjort den! ;)


Mongo katt!

Här har ni Emilio, hemmets lejonkung! Han må vara söt, men inte smart... Haha! ;)

2010-02-15

Ursäkta att jag inte bloggade igår kväll, men jag kunde inte logga in på blogg.se... Konstigt va? :O
.
Men nu är jag här iallafall, och jag ska visa er lite mode tips!
Velour höst/vinter 2010




Jag gillar dom stickade plaggen mest, det är något som passar mig och min stil ganska bra! Jag tvivlar ganska hårt på att verken jackan eller skjortorna skulle passa mig, men dom är ändå rätt coola. Vad säger ni?
.
Hiss eller Diss?

The Majestic

The Majestic är en riktigt bra film med Jim Carrey som vi håller på att tittar på här hemma. Eller vi har en pause nu för jag har diskat, duschat och Miccis lagar mat men vi ska börja titta på den igen när vi äter! Den är riktigt nice, handlar om en kille som tappar minnet och hamnar i en trevlig småstad! Ni måste se den alltså! :)
.
.
Om cirka fyra veckor ska våren typ börja? Enligt mina källor! Vad säger ni om detta? Är det inte fantastiskt?

IKEA...

Sådär, nu är vi hemma igen. Och kan säga att det är jättegott att äta frukost Ikea alltså! Jag åt typ sex mackor och drack lite smarrigt thé!
Här kommer bilderna jag lovade ifrån söndags!! :) Se och njut!

Vi gick till Coop och jag testade Kalle?!?! :P Hahah!

När vi var ute och fotade som kom det fram ett främmande men trevligt par som tydligen ville vara med på bilderna, hehe ! :)

Här har vi henne igen, men Jonas och Alex! :)
Paret gick och Alex tittar så förtjusande efter damen! ;)
Jag och Alex, sötare än vanligt!
Här står dom redo att åka hem i vrålåket! ;)
.
HAHa det var det det! Men nu ska vi titta på mystiska filmer och chilla! ;)
,
I´ll Be back fools! :)

2010-02-15

God morgon alla djungeldjur!
Ja, ni kanske undrar vad jag gör uppe nu... Men där är så att vi ska till Ikea och hänga lite... Vi ska åka med Miccis familj så det är därför vi är uppe lite tidigare än vanligt. Jag ska vara ärlig, jag tycker att det är kul bara att åka till Ikea, haha är jag knäpp? Men jag menar. Hur många i min ålder tycker om att följa med familj osv till Ikea t ex?
.
Som jag nämnt, jag är lätt road! :)
Men hörni, nu ska jag gnugga nötterna (alltså borsta tänderna) och göra mig i ordning. Vi hörs senare och då får ni lite fina bilder och kanske något kul videoklipp? ;)

Natta kudden.

Tänkte bara göra en snabbis... Ska också berätta att vi tittat på 24 igen. Mega bra serie! ;) Och så tänker jag ge er en liten artikel som gör mig ''glad''... Man blir faktiskt riktigt sur utav det! :P Läs nedan!
.
http://vlt.se/nyheter/omvarlden/1.735304--sakra-bankkort-kan-vara-osakra
.
Men god natt iallafall så hörs vi imorgon era trumtomtar! ;)

BILDER i mängder! ;)

Hej alla glada, här ska ni få en dos utav bilder och sådant skoj!
.
Här har vi en sjuk kalle Anka. Som tydligen vill att man ska rida honom? HAHAHA!!! Står på Coop här i Hallsta.
Utsikt ifrån vardagsrummet! :)
När Jonas kommit, han ser lite rädd ut!
Vi hämtade Alex efter 100 år!! Vi fick åka ändå till Sala för att hämta den här tönten! ;)
Här står vi tre vid vrålåket, Jonas Ferrari! ;)
Alex tankar för första gången! Haha vad lycklig han ser ut! ;)
NU har vi kommit hem till mig i Hallsta och alla är glada! :)
Jag föder Alex??
Jag hittade en istapp, jag förvandlades till en enhörning! :)
Alex ser galen ut!!!!! HAHA!
Sötare än tusen kattungar. :)
Alex lyser, och Jonas är avundsjuk! :(
HAHAHAHAHHAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi är för charmiga! :)
Ge mig! :)
Jonas, mannen utav alla män! ;)
Nu har vi fått i oss lite! :D
Jonas lyser, Alex är avundsjuk! :D PS: Söt frilla Alex! ;) hahaha!
Alex ska natta kudde!
Jonas natta soffa!
.
Sådär va, jag har en hel del kvar men det laddar jag upp imorgon tänkte jag! ;) Har lite bilder från idag! T ex en bild där jag umgås med Kalle Anka! :)
.
Vet ni jag har fått hem Scanern nu, nu kan jag börja göra fiiina bilder! ÄNTLIGEN!!! :D
.
Nu blir det chilla Gorilla och sen sova. Hörs imorgon små sniglar! ;)

2010-02-14

Hej alla sköna! :)
.
Aaah skönt att vakna upp och inte vara bakis! Jag kan verkligen säga att jag hade kul igår. Och det blev en j*vla massa bilder och videoklipp! Och mycket utav det ska garanterat upp här på bloggen.... Härni kommer ni ihåg att jag bor i HALLSTAHAMMAR nu?? Det är såååååå skönt alltså!!! :) I like Västmanland!
.
I´l be back with some fun stuff!!! ;)

PARTAY!!!!!!!

NU ÄR DET PARTAY. SÅ ni får bilder och annat kul sen! ;) Ciao mina små hästar!

Hej alla glada!

Yo all, vi väntar och väntar på Alex som inte verkar komma.... Boooring! :'(
.
Men vi får festa loss själva, och äga lite granna sisådär!!! ;)
.
Bilder och kul kommer!!! ;)

2010-02-13

Hej alla glada smultronkakor!!! :)
.
Idag kommer den töntigaste apan utav alla... Alex den 12:e... Så det blir skojjsigt, Hörni!! Ni måste ju få bilder på våran nya lägenhet! Den är nice nice! Och så måste ni få en massa bilder på oss snygga varelser sen också! :)
.
;)

skoj skoj...

God morgon. IMORGON SM'ÄLLER DET! då blir det skoj skoj och bilder och ännu mer skoj koj!! ;)
.
Ses imorgon mina tulpaner!

Såhär ligger det till!

Jo nu ska jag bikta mig för er.... Jag har ljugit för er!!! Och jag har ljugit för mina vänner!!!!
.
Ni tror alla att jag bor i Örebro och...... DET GÖR JAG INTE!!!!!!!!!! HAHAHA!!
.
Vi har flyttat till Hallstahammar!!!!!!!! HAHAHA det är såhär att jag har ägt mina vänner!
.
Jo för Jonas skulle köra till oss i ''Örebro'', och då sa jag till jonas för någon månad sen att han ska åka till Miccis familj i Hallsta för hennes pappa skulle till Örebro. Så då gjorde Jonas det. Han åkte hit till Hallsta och träffade miccis pappa. Och då sa helt plötsligt Miccis farsa ''Du, jag ska bara till en kompis och hämta en sak'' Så åkte dom till ''kompisen' - som på riktigt var hemma till Mig och Miccis i Hallsta. Så kommer dom fram, jonas följer med upp. Dom plingar på dörren och där står jag och säger till Jonas.. ''Hej,, Oooj just jävlar har jag glömt att berätta att vi bor här nu?''
.
Och där stod jonas förvånad och fattade nada..... HAHAHAH fan vad kul... Och ja, Alex skulle ju egentligen vara med, men han kommer imorgon! :)
-
Och vi hade bestämt sen några månader tillbaka om detta, men ingen visste något HAHAHAHHAH!!!!!.... Man kan nästan säga att jag lurade alex likadant. För han var i hallsta fr någon vecka sen. Och jag sa att jag var hos miccis familj, men oj, så råkade jag ta upp honom till våran nya lägenhet... HAHAAH han blev också förvånad!!! ;)
.
Jag är bäst på att ÄGA människor!
.
Så jag har varit tråkig under många dagar nu för att jag inte har kunnat fota ute lr kunnar skriva vad som helst, bara för at tinget fick veta att vi bor här... Men nu är allt gjort och I AM BACK!!!

SANNING!!!!!!

HAHAHAHHAHA NU KAN JAG SÄGA SOM DET!!! Jag har varit elak och ljugit för er här i bloggen..... Anledningen till att jag varit tråkig är.......
....
.
.
.
Vi ska till affären, berättar snart! ;)
.
.
HAHAHAHAH

Jätte glad...

Jag är jätte glad! :) Vad kan det bero på tro? Att dom kommer ikväll? Att det är fest imorgon? Att jag just ätit? Att jag just duschat? Haha, nej jag vet inte riktigt alltså... Men glad är jag! :)
.
Ja, det är härligt att vara glad ibland också, fast det är jag ju iallafall typ jämt!! Haha men ändå! Positivare tönt får man leta efter! ;)
.
NU är dags att fixa oh trixa vidare, jag återkommer!!! ;)

2010-02-12

Idag är det dagen utav alla dagar... Eller egentligen är ju det imorgon... Men ok då, idag och imorgon är det dagarna utav alla dagar! Hahah! ;) Ikväll blir det pics for you guys!! :)
.
Och imorgon blir det både bilder och annat kul! :) För det förtjänar ni läsare! Ni har varit väldigt tålmodiga med mig och det är otroligt sött utav er! Hehe! :)
.
Nu ska jag gå och duscha, alltså ställa mig under rinande vatten och sjunga en sång. Och efter det städa ordning lite... Har köpt hem belgiska tigrar som ska vara som prydnader under helgen, fast dom måste sitta i bur för dom är ganska farliga! Och så köpte jag en bunt apor som ska servera drinkar till oss! Hahaha! ;) Låter det inte som en fantastisk helg??
.
I´ll Be Back fools! ;)

God kväller!

Hej alla glada människor! :)
.
Imorgon blir det skojj! :) Bra va? :)
Det är så att ni ska få bilder imorgon! :) Bara för att jag har varit så himla tråkig dom senaste dagarna!!!
.
Men jag ska typ sova nu, vi hörs imorgon alla små monster! :)

Pålägg...

Hej apes! :)
.
Nu är det mycket renare och finare här hemma och har också köpt hem en massa goda pålägg osv! :)
.
Gör ett snabbt inlägg igen för jag är lite upptagen men den där sidan! :) It Shall be victory!! :D

2010-02-11

Hej mina apor!
.
På tal om apor... Imorgon kommer det två Apor hem till mig! haha det kommer bli awesome!! :D
.
Låter det inte fantastiskt??? :)
.
Vad som händer idag? jo sörni idag blir det till att fixa en massa här hemma tills imorgon! :) typ polera taket, bygga ut 4 nya rum och gräva fram en undervåning! :)
.
Tur att vi har hjälp av serbiska byggarbetare som använder sig av elefanter! :)
.
Vad ska ni töntar göra idag???? :)

Halv 8 Hos mig...

Hej alla glada kompisar!
.
Vad händer? ok, ja själv så tittar vi på ''Halv 8 Hos Mig'' här hemma. Som sagt berättarrösten är för rolig! :)
.
Idag har jag varit helt upptagen med att fixa ''modell'' sidan. Och har städat också, det måste ju vara rent till i helgen när det blir festliga festligheter! ;)
.
Så imorgon blir det också till att städa en del, det ska vara skinande rent och vackert här hemma! ;)
.
Nu har jag varit tråkig i några dagar tycker ni... Och ja jag vet förlåt, men jag kommer bli rolig igen på fredag. Det kan jag lova er. Och om ni undrar varför just på fredag så är det för att det är så.... Haha nej men då kommer ju grabbarna, och då ska jag ta en massa roliga bilder osv! ;)

modellsidan

Om ni undrar vad coola jag gör så fipplar jag i den där modellsidan... Humm... Det går bra för mig, men jag vill att det ska gå bättre hahaha! :)

2010-02-10

God morgon alla glada turturduvor!
.
Det snöar idag... Kul va??? Nej inte alls enligt mig själv! :(
.
Jag ska ta en snabbis, men hörni.. Jag kan lova er att jag kommer bli roligare efter helgen, då blir det en ny start här i bloggen! För då ska Jonas och Alex komma hit och vi ska chilla gorilla lite! :D Jag berättar mer sen! :)

Miljonär...

Hej mina godisprinsar!
.
Jag har just sett världens snällaste människa på tv, hon är miljonär och väldigt givmild!
Hilary Devey

Hon var med i ett program där hon låtsades vara en ''vanlig'' människa under en vecka för att kunna hitta en person som förtjänar en summa pengar. Hon gav pengar till folk som har olika projekt som hjälper ungdomar och i samhället. Hon gav pengar till folk som verkligen förtjänade pengarna! Så detta är en hyllning till Hilary Devey som gjorde en sådan snäll sak! :)
.
Visst är hon snäll? :) :)
.
Här får ni en charmerande bild på mig, jag har ögon som en kattunge. visst har jag? ;)
.
Måste säga nu också, att jag kattkungen ska sova! :) Sov gott alla glada apor! :)

Hej apor!

Hej apor! :)
Nu är jag hemma igen! Och lägger in lite bilder om ett tag, är helt upptagen med en annan sak! :D
.
Nu ska jag visa er något sjukt!
Läs på aftonbladet här. Herregud alltså!
.
I´ll be back! ;)

Väldoftande...

Tja happy people! :)
.
Nu är jag ren och fin... Jag luktar som tusen väldoftande blommor! ;)
Men hörni, nu är det dags att ta mitt luftskepp och flyga iväg! ;) Jag återkommer senare idag med en bunt strålande bilder!
Bilden på mig och Jonas som små igen.... Jag lägger upp den igen bara för att vi är så bedårande söta!

2010-02-09

God dag på er räkor!
.
Jag tänkte vara lite snabb för jag ska precis hoppa in i duschen, ska ju ner mot den stora staden idag och göra bus! Ni vet det vanligt... Kapa cycklar och råna folk som jag inte känner. :)
.
Och ja, jag tar med kameran. Det måste jag ju nästan alltså! Som sagt, vill ju att ni ska skratta som en bunt chimpanser när ni tittar i min otroligt grymma blogg!!
.
Nu ska jag gå och ställa mig under rinnande vatten. Hörs om ett tag mina chipmunks!

Oaktiv...

Hej alla Godismonster!
.
Jag har väldigt oaktiv på bloggen, men har varit helt upptagen med en speciell liten modell ''sida'' som jag håller på och fixar med!
.
Hummm... Jag funderar på om jag ska visa er sidan, men isåfall gör jag det senare! :)
.
Vet ni, imorgon blir det lite shopping samtidigt som jag ska och lämna CV på lite olika klädbutiker. Vi får se om jag hittar något imorgon. Jag hoppas på att hitta iallafall något smo jag kan ha på mig till nästa plåtning! :) Men vi får se... Jag ska ju också lämna ut mitt CV lite här och där, jag känner att det behövs! :)
.
Nu är det dags för coola mig att sova, är tröttare än trötter... Haha!
Men imorgon tar jag ju självklart med min kamera, jag måste fota mina äventyr!!!
.
Sov gott Djungeldjur!

Tortyren!

Hej alla, har ni märkt hur kallt det är ute? rena tortyren alltså! Nej, som sagt jag längtar som f*n till våren/sommaren!
.
Jag har även köpt en till härligt thé. Det är ju så att jag älskar att dricka thé så jag var bara tvungen! ;) Ni ska få bild på vad jag köpt för godhet sen!
.
Jag ska bänka mig framför tv:n en stund, i´ll be back! ;)
Söta va? Det är jag och Jonas när vi var mindre! :)

Seg dag!

Idag blir det en seg dag kan jag säga nu direkt!
.
Bara så att ni vet. Men jag ska försöka roa er med bilder senare så att ni får något kul att titta på! Jag vet att jag har varit seg med bilder. Men det är.... Vinterns fel! hahaha! ;)

2010-02-08

Hej Gummibears!
.
Nu är master of masters här igen och jag vill säga god dag. Vad händer idag och vad ska man göra? Det återstår att se. Vet ni, igår låg jag och tänkte på en sak... Igen... Jo jag tänkte på det här med livet... ''Jag är nog ganska filosofisk''. Jo för vad är meningen med mitt liv? Min egna tanke på den frågan är att göra så mycket jag bara kan. Att göra så mycket roliga, galna, knäppa, grymma och härliga saker som jag bara kan innan jag gör dödens död!
.
Enligt mig ska man njuta av dom små sakerna och se allt som en rolig utmaning... Haha jag låter som en Hippie! ;)... Men så är det, man ska NJUTA!
.
Så gott folk... Njut nu! Spring omkring och var glada!!!

Tv och sova.

Nu blir det till att titta vidare på Tv sen sova.
.
Ni förstår, jag behöver min skönhetssömn! Och får jag inte den så blir jag lite små ful! Och just det, kom ihåg att spana in min ''nya'' kategori. Förresten ja kan säga att jag längtar tills nästa helg, då kommer grabbarna och då blir det parteeey! Haha! Ska bli skit kul!
.
Nej men dags för mig att tänka på refrängen. Hörs imorgon era Djungeldjur.

24.

Nya säsongen av 24. Början av 24 var riktigt spännande! Och redan nu är jag fast och vill inte missa resten utav säsongen! Hoppas ni inte missar det, serien är jättebra! :)
.
Nu står också Harpers Island på, och den serien verkar inte heller helt fel.
.
Jag måste säga er att jag känner mig lite seg, har ju bara varit inne hela dagen... Fast har ju iallafall gjort något kreativt och spacklat klart hela rummet... Jag kan också säga att det nyttigaste jag gjort idag var när jag och Miccis drog till affären och köpte godis. Hahah! Nyttiga killen va? ;)

Ok...

Ok... Jag försöker fixa lite här i bloggen! t ex så har jag gjort en ny kategori som heter Modellbilder/Portfolio men den verkar inte dyka upp. Jag får hoppas att det löser sig snart så att jag slipper hålla på och krångla!
.
Jag hade en sådan kategori förut, men tog bort den för att jag skaffade portfolio sidan. Men jag kom på att det är nog lika bra att ta tillbaka kategorin så att alla förstår... Så att säga.
.
Myket nöje! :)

2010-02-07

Hej alla glada!
.
Det blev en sent första inlägg idag... Men det är så att Jag har har spacklat och donat i ett litet rum som skall göras om till min alldeles egen Walk In Closet. Schysst va? Och måste säga att det är inget omanligt med det! Jag har ju också kläder eller hur! :)
.
Det ska bli kul när allt är klart och vi fått upp alla hyllor osv, det kommer att bli spektakulärt! ;)

Besvikelse! (Lite)

Nej, lite utav en besvikelse var det med den här deltävlingen i melodifestivalen... Jag menar, det var inte direkt några super duper mega bra låtar! Eller jag kan säga såhär, några låtar var ju bra... Men, passade inte in i melodifestivalen helt enkelt. Det blev en riktigt Kitten Sad Eye!
.
Vad säger ni? Gillade ni någon låt?
.
Här får ni en bild på mig när jag var på tjej party... Haha High Heels Party, visst låter det otroligt spännande? ;) Hahaha... Fick ju en Goodybag full med tjej grejer och man bjöds på drinkar... Fick dock tyvärr inga skor! För hade jag fått dem hade jag ju gett dem till någon snäll j*vel! :) Haha!
.
Men vet ni, nu ska jag... Kungen av alla kungar, killen av alla killar osv... sitta och uggla framför tv:n en stund sen blir det natta kudde! :)
.
Vi hörs imorgon igen era små Lakristomtar!

Melodifestivalen.

Just det, nu sitter vi här hemma och tittar på Melodifestivalen, jag måste säga att första låten var dålig. Men den här andra var helt ok, den var iallafall poppig! Ni vet låten ''Hot hot hot''.
.
Jag kan säga att jag hatar lugna låtar i själva Melodifestivalen, i den tävlingen ska det vara musik med drag i! Inte nå tönt ballader! Som den här rock gruppen som spelade världens smör låt.... Jag menar, själva låten var skit bra gjort osv. men Den passar inte inte här alltså! VARFÖR väljer folk lugna låtar så ofta... Fattar mig inte på dem! :P
.
Vi unnar oss också godis och Trocadero... Aah, ibland är livet bra härligt! :)

Såhär glad är jag! :)

GOTT MED FIKA.

Ja, det var riktigt gott med fika. Känner mig som en uppsvullen säl bara, haha!
.
Nu är det dags att gå ut. Men vi hörs senare små godisbjörnar.

Bulle...

Hej hörni, Nu blir det fika... Jag har diskat lite så jag förtjänar en bulle.
.
Men vet ni också att jag ska styla mitt hår idag för en gångs skull! Ni får självklart se sen! ;)

2010-02-06

Hej alla glada saker.
.
Nu är jag Lars von mr awesome här igen! Och jag vet att ni har saknat mig... Eller njea, kanske inte... Men man kan ju alltid hoppas eller hur? ;)
.
Vet ni, idag blir det taco till mat och jag är överlycklig. Jag älskar taco det är något av det godaste jag har ätit i mitt liv... Fast jag har inte ätit så många maträtter egentligen!
.
Justja, jag tänkte lägga upp mitt tävlings bidrag! (Om ni undrar till vad, kolla gårdagens inlägg)

Paket...

God kväll på er. Vet ni, jag fick hem paket idag... Bara till mig själv! :)
Det här fick jag hem på posten idag, helt gratis bara till mig själv! Jo, det är så att jag har en sådan stor och framgångsrik blogg, så jag får gratis produkter... Haha! Nej nu ljög jag lite, sanningen är den att jag har varit så flitig och vunnit det i en trevlig liten tävling. Man skulle skapa en bild utifrån ordet ''Virus''.
Dagens outfit... Kläder som gudarna själva sytt till mig! Jag la just märke till att jag har ögon som en kattunge också. :)
Såhär såg IcaMaxi ut. :) Fint va????? :)
.
Men ni, jag är trött som en gnu... Är det ok om ja går och lägger mig så hörs vi imorgon? Ooh, vad bra tack!
.
Men ni får sova så gott mina små chokladpraliner! :)

En gång nörd, alltid nörd.

Ja, jag är nog en riktig nörd. Jag tycker det är sk*t kul att spela med mina vänner! Ja, nu kanske jag låter som en vuxen bäbis som tycker om att spela. Haha! Men så är det... Jag har inte riktigt växt ifrån det där med spel än! Och det är jag glad över! Det är f*n riktigt trevligt att sitta och spela t ex, Xbox tillsamans och bara äta gott osv... I like that!
.
En gång nörd, alltid nörd som dom egyptiska flodhästarna brukar säga! Och nu ska jag spela HL2 Deathmatch med Jonas. ;)
Kul jul!
.
Vad säger ni? Att vara en nörd.
Hiss Eller Diss? Haha ;)

Kalaspinglor..

Tjena kalaspinglor!
.
På tal om kalas''pinglor''... Jag blir så j*vla glad utav den här låten alltså!! Jag har ju lagt upp den tidigare... Men jag älskar den verkligen!!
Rick Ross - Lay Back ft. Robin Thicke
Jag tröttnar inte på den. Den är fantastisk! Skulle jag kunna sjunga som mr Robin Thicke så skulle jag vara en gudagåva!
Här har ni honom. The man of men! Snäppet under mig då då!! ;)

2010-02-05

Hej på er alla glada glödlampor! Idag är det en härlig dag, med ett lite mindre härligt väder... Jag menar, det är tonvis med snö överallt och det är lite halv dimmigt. Barn vad har jag lärt er? Vintern är ond!!
.
Som jag skrev igår så ska vi kapa lastbilar och sno varugods idag... Nej, nu ljög jag lite! Hehe. Vi ska bara till lite olika ställen och köpa lite saker & gott gott idag. Och bara det lilla tycker jag är jätte roligt, jag är nästan lika lättroad som ett litet barn... Ge mig en boll som sitter på en snöre så har jag roligt i flera timmar. Sitter på golvet och slänger bollen ifrån mig samtidigt som jag håller i snöret så att bollen kommer tillbaka och varje gång den gör det skrattar jag. Haha! ;)
.
Vet ni vad jag ska göra nu? Nej det vet ni inte... Men jag ska äta frukost! :) Hörs tiger ungar!

Säng, säng säng...

Säng säng säng, sova sova säng säng säng!
.
Good night Chipmunks!

Cardigans!

Som sanningen är rosa så är jag stört förtjust i Cardigans! Jag älskar dem i alla färger, former, storlekar osv!
Men enligt mig ska alltid nedersta knappen inte vara knäppt, stiligare så!
.
Internt skämt, Lotto jag trodde du ville ha mig... :( Skall gråta alla gråtars gråt!

Kunglighet!

Här är jag, och här kommer det lite vackra bilder! :D
Jag inleder med en förtjusande bild på en kunglighet, von Lars den 12:e!
Jag har Sveriges sexigaste hår, så är det bara.
Jag råkade se en balkong... Och på balkongens tak ligger det cirka 2 meter hög snö! Känns säkert! ;)
Jag tyckte det var fint. OK!? Jag kanske inte är en fotograf, men jag är ändå ganska awesome! ;)
Jag kallar den. ''Snö på ett träd''... Poetiskt eller hur?
Det är vad ni tror att det är, istappar.
.
Visst var bilderna spektakulära och magnifika? Ja visst var dom! Vad jag gör nu? Tack för att ni frågar. Jo jag sitter här vid datorn och ska kolla upp lite saker på Internet! Jag funderar också på att lägga upp lite önskvärda bilder på olika snygga plagg(Alltså kläder) som faller mig i smak!
.
Vet ni, imorgon blir det en trevlig dag. Vi ska ut och fara senare på eftermiddagen och jag älskar att vara ute och fara. Ni får mer Info angående det imorgon! ;)
.
Back to ''work''. I´ll Be Back!

2010-02-04

Tja alla!
.
jag tar detta fort! För ska fixa lite saker och dra iväg. Men idag tar jag med the camera!
.
Hörs senare Krambjörnar!

Sleep...

Dags för Sleep Time. Det var just Super Size Me på 4:an och där åt han McDonalds i 1 månad. Haha det låter otroligt hälsosamt och det var det också! Haha, nej det låter inte som något man ska testa! Men jag blev genast väldigt sugen på hamburgare alltså! Jag blev jätte sugen på snabbmat! Haha smart man är?! ;)
.
Men hörni, jag tänkte ta och tänka på refrängen nu och hoppa i säng!
.
Vi hörs imorgon så får ni ha det så hårigt ni bara kan! :)
.
Sov gott Murmeldjur!

Nej hörni.

Det här med internationella jobb är inte lätt! Skulle vara kul, men inte lätt!
.
Men hörni, jag ska softa vidare framför tv:n nu..
.
Jag säger då det också! I´ll be back! ;)

2010-02-03

Ooopsh!.... Hej alla raringar!
.
Oj, vart tog jag vägen idag undrar ni? Jo det är såhär... Alltså... Ok, jag har inga bra bortförklaringar! Hehe. Det är såhär att jag bara inte suttit vid datorn idag igen. Haha! Vad har hänt med data nörds Lars egentligen? Hehe!
.
Nej nu får jag sluta vara tråkig som en gammal grävling!!

vinnare!

Patrik & Jackie vann!
.
Jaha, då var det här avklarat då... Så trevligt, och grattis till vinnarna! Nu blir det till att sova och drömma sig bort.
.
Vi hörs igen imorgon trevliga djungeldjur! :)

Vem Vinner Paradise Hotel?!

Vem vinner???!!!!
.
Att man har blivit så beroende av att titta på detta program ändå till slutet alltså! Haha, ha nu återstår det att se vem som vinner!!

gott gott

Oj... Och hej! Jag har varit ganska tråkigt idag. Men det är bara för att jag är bäst i världen och har unnat mig en massa gott gott idag, igen! Jag har ju inte inte bloggat idag för att jag ätit gott. Jag har bara inte varit närvarande vid min kära vän Datorn.
.
Jag vet, jag vet... Ni tycker att jag är en tönt som inte har uppdaterat idag. Men men, då får jag vara en tönt hehe! Jag ska vara roligare imorgon och så tänker jag lägga in lite bilder också. För det förtjänar bloggen! :) Hehe, den blir ju så livlös utan bilder!
.
På tal om livlös, det var ett tag sen jag shoppade. F*n vad tråkigt... Kan ni förstå hur sugen jag är på lite nya kläder??!! Det behövs känner ja, och så vill jag ha lite nytt tills nästa plåtning också! Så att man känner sig lite fräsch på nå vis. :)
.
Nu tv ! :)

2010-02-02

Hi all!
.
Jag vill inleda dagen med ett ''STORT GRATTIS'' till Jesper!
Jesper... Mannen, myten, legenden... Han har inte setts utav många och han är unik i sitt slag. Man kan nästan säga en super human. Jesper sägs vara ''Guds gåva till kvinnan''... Han är Alfa hanen, han är oövervinnelig, han är Jesper!!
.
Han har också drömmar om att ta över världen, den dagen kommer att komma! Och låt oss då vara förberedda, för den makt som kommer släppas lös när Jesper slår till... Kan inte människan stå emot! Vi är som små obetydliga kryp i hans närvaro, Han kommer att svälja oss hela.
.
Ni gör ett val nu, antingen går ni med honom... Eller emot honom. Make Your Choice!

Jag ska även gratta Miccis Syster som fyller 18 idag, ett stort grattis där också! :)
.
Vad trevligt med födelsedagar va? Jag vill också fylla år nu, eller vill jag verkligen det? Jag blir ju bara gammal! Haha! Eller gammal och gammal, jag blir äldre! Än kan jag inte säga att jag är gammal. Jag är 20 år ung nu! ;)


Proppmätt!

Ja, nu efter fikat så känner jag mig som Flodhästarnas konung typ. Jag är proppmätt, mättare än mättast, mättast utav alla mätta, mätt... Ja, ni fattar poängen! ;)
.
Det är helt underbart med fika, skulle jag bestämma så skulle jag äta det varje dag. Men så ''nyttig'' ska man kanske inte vara! Hehe!
.
Eller vad säger ni? Fika varje dag? Någon cola hit och dit gör väll inget varje dag?
.
Hiss Eller Diss?

Fika! ;)

Det blir fika, tårta osv. För Miccis syster fyller hela 18 år imorgon. Så vi ska fira henne innan vi åker hem liksom! :)
.
Och imorgon fyller också min vän Jesper år! Så då ska ni få ett speciellt födelsedags inlägg bara till honom! ;)
.
Vet ni, jag hittade just en skit bra låt med Rick Ross!
Rick Ross - Lay Back ft. Robin Thicke


Back on track

Hej alla glada små djur!
.
Nu är jag back on track, jag har varit ganska frånvarande dom senaste dagarna. Men jag har ju varit sjuk som en gammal raggstrumpa och inte varit hemma, så ni unterstand va?
.
Men iaf, jag har kommit på en sak... Det finns så mycket saker jag skulle vilja göra. Men allt kräver en j*vla massa pengar och en massa tid som jag egentligen inte har tid med. Jag menar, jag skulle mer än gärna börja ta sång lektioner igen. Och så finns det en del andra saker som jag skulle vilja spendera pengar på också! Och då pratar jag inte om tråkiga saker som bara kläder och sådant, jag menar saker som är underhållande länge t ex, en massa saker som angår ''modell:andet'' som jag håller på med. Ja ni förstår, jag skulle kunna ta upp en del saker. Men det tänker jag inte, för jag vill ju inte tråka ut er! :) ;)
Här får ni en liten bild.

Rätt gammal och lame bild i know. :) Men lite söt är den!

2010-02-01

Hej alla.
.
Såhär ligger det till, idag åker vi hem, och det lär väll ni uppskatta! :)
.
Jag tror att jag börjar må lite bättre iallafall, men har svårt att tycka att mat är gott... Magen krånglar fortfarande och det är jätte jobbigt, jag av någon älskar mat... Och nu kan jag inte njuta utav det ordentligt. Hoppas att jag blir bättre snart alltså!!!
.
Men hörni, vi får höras sen. För det ska fixas osv.
.
Hörs snart apor! :)

RSS 2.0