Händer i Sala imorgon!

Oj oj oj oj.....
Mår fortfarande pyton... Eller, det börjar ju bli bättre! Idag blir det till att slappa och krya på mig så att jag inte känner mig som en gris till imorgon! Imorgon händer det... Vart händer det säger ni? JO! Det händer i Sala imorgon!
Dags att gå till banken och fixa mitt nya kort, och sedan köpa något gott att snaska på. Ses imorgon apor! :)

Sjuk.

Jag hatar att vara sjuk... Och det ''roliga'' är att jag ska iväg och jobba också... Jaja, jag klarar det nog. Måste köpa sockerdricka idag. Behöver all energi jag kan få om jag ska orka ens gå till jobbet. Haha!

Exploderar!

Det exploderar här omkring.... Vad händer där ute egentligen?!?!?! :S:P Leker dom krig??? Det är ganska freaky och jag är glad att jag inte behöver gå ut något mer ikväll... Haha! :P
Bild på Jesper , :D ( i made it )

Älskar juletider!

Ho ho ho och god fortsättning alla glada tomtenissar där ute!
Här är en vacker bild ifrån juldagen. :) Lotto, Jag och Mattias.
Ja, det har hänt en del nu dom här förtjusande små dagarna! Julmat, julmat, klappar, dricka, godis, klappa katter osv osv... Aaaah dessa jultider nu på året är väl underbara? Ja, jag tycker det iallafall! :) Och snart är det ju också Nyår, det kommer bli en riktigt rolig dag/kväll! Då blir det av till Sala igen för att umgås med vänner o familj. :)
Och nästa år blir det Egypten. :) Det kommer bli riiiiiktigt nice!

Renovera lägenheten...

Aaaah. Vad härligt att äntligen börja renovera lägenheten. Nu j*vlar blir det snyggt! Kan ju säga att det behövs! Jag menar, det ser ut som 80+ åriga Alfred har tapetserat (Alltså tråkiga tapeter). Så nu blir det till att fortsätta med renoveringen innan jag ska jobba. ;) :)
Ciao

Alexandreuz

Sitter hemma hos Alex och ugglar. Har julshoppat julklappar och även handlaty lite kläder till mig själv. För det förtjänar söta jag! ;). Ska vara social nu och lyssna på när alex och amanda berättar om sin bilresa till Spanien! :) Hehe vilken förtjusande roadtrip va?? ;) Hörs sen små apor!

The Expendables!

Har precis sett den här filmen (Bild Ovan). Och den är riktigt cool faktiskt! Dolph Lundgren är nu min idol... Haha! Han är ju våran svenska Hulk. Jag ska bli som honom när jag blir stor... Haha! Nu är det dags för min favorit serie, the Big Bang Theory! :D

Spränga???

Hallå där!
Sitter och tittar på tv angående det här med ''terror'' grejen i Stockholm. Ja, man skulle ju vilja skriva en massa elaka saker angående dessa hjärndöda människor som finner något värdefult i att spränga sig själva. Men jag tror att jag avstår! :P Faktiskt nog lika bra! Jag ska faktiskt ivväg o jobba nu. Har haft mycket jobb nu på senaste tiden så. :) Men återkommer senare
ciaoooo :D

Sola idag

Hallå där.
Nu sitter jag här igen. Och självklart, på strålande humör. Jag funderar faktiskt på att dra och sola. Jag behöver lite färg. Känner mig som en zombie i hyn faktiskt. :P... Meeen, nu ska jag iväg å köpa lucnh, hörs små apor :)

låååt

Skapligt skön låt! :)

Ni som inte tycker det... Skäms! ;) :)


bli tjock

Tja Geeks! :)
Känner mig så underbart ren och vacker nu efter duschen! :)Dags att göra det jag är bäst på, äta ugnspizza och bli tjock! :D hehehe PS: Längtar tills på lördag! :D

Ni måste lyssna på...

Fantastisk låt med Kanye West som jag anser att ni måste lyssna på!

Han är en galet bra artist. Måste ge ett extra plus på youtube kvaliten ja la upp... Låter riktigt nice! :)


jordnötter

Tjaa muppar!
Jag som vanligt har ätit för en hel arme känns det som... SOm vanligt. Finns det något godare än jordnötter på kvällen? Nope. NU blir det lit Jersey Shore, sedan sova.

Rebell...

Goood morgon töntar.
Eller ok, jag kanske inte direkt vaknade nyss. Men skriver god morgon iallafall... Bara för att vara en rebell. (Känner verkligen att jag trotsar systemet så att säga).
Skinande sol idag, jag tänkte först faktiskt åka iväg och köpa lite mer julklappar. Men tar nog det imorgon faktiskt. :) Har lite annat aatt fixa här hemma. Ska också då träffa Jesper. Kan va trevligt att träffa den störste mannen jorden skådat.

Ren & Stimpy = farligt för barn!

Har någon utav er någonsin sett serien Ren & Stimpy när ni var små??? Det har jag och mina vänner... Och jag undrar ens att jag fick titta på det... Dom är äckliga, konstiga, psykiskt fel och bara helt mongo, helt enkelt farligt för barn!... Hahaha! Fattar inte att det gick på Nickelodeon.. Tack vare dem är jag som jag är idag. Hahaha!
Här kommer en liten film som visar hur ''gulliga'' Ren och Stimpy är... Hahah!
.
Dags att uggla framför tv nu. Hörs imrogon mina barn! :)

simma lugnt

Ja men t*mmef*n! Nu var jag äntligen klar med det underbara tvättandet! Förtjusande kul va? :D
Nu ska jag äta frukt och sedan gå och jobba? F*n slutar jag aldrig jobba tänker ni? Nej dt gör jag inte säger jag... Hela livet är ett jobb. :)
Men hörs snart era dårar. och komihåg. att simma lugnt!

längtat efter i århundranden...

Tja party poeple! :D
Idag är et en ytterst rolig och givande dag. Det är en sån här dag man längtat efter i århundranden! Detta är bättre än Julafton! Nu kanske ni undrar vad det är för slags dag.... Jo, det är tvättdag! Jiiiipiiiiii! ;) Jag förstår att ni är avundsjuka på mig? Men räds icke, ni kommer ju självklart få lära er tvätta ni också! :)
Ja, jag har gjort denna förtjusande bild. Helt själv :)

Tja.
Är som vanligt trött nu på kvällskvisten efter att ha jobbat och gjort nytta åt samhället (Eller nytta åt samhället gör jag bara genom att vara mig själv!) :). Ska faktiskt titta på en av dom roligaste serier jag vet. Big Bang Theory. Och för er som inte vet vad det är (Sök hjälp), så är den universums roligaste serie. Den handlar om dom största nördar jag någonsin sett! :) Förtjusande liten serie!
Hörs imorgon mina barn, dröm om något vackert... Det vill säga mig. :)

Twilight Eclipse

Igår såg jag filmen Twilight Eclipse. Och ja, vilken film... Måste säga att filmerna är ju inte direkt mina favoriter. Dom går självklart att titta på. Dom är väldigt snyggt gjorda och är ändå rätt bra men ändå är dom rätt så underliga... Glittriga vampyrer som är gjorda av glas?? Jag tycker verkligen att filmerna är lite konstiga... Jag menar tex, hon som blir kär i Jacob och den där varulvskillen. Hon är bara allmänt wierd och... Wierd?! hon är inte kär utan besatt! Nej, som sagt... Filmerna är inte riiktgt mina favoriter. Men ändå, rätt trevligt tidsfördriv. :)

Devil + bio = Sant

Tja geeks.
Hemma igen efter en kväll av liiiiite shopping och Bio, vi såg Devil. Den var faktiskt väldigt bra! :) Ni bör se den (På bio!) Kan även säga att vi åt lyxmat idag... Det blev friterade sniglar med råtthuvuden... Eller okm, så lyxigt blev det inte. Vi åt på Donken. Och för er som inte vet vad donken är (Vem vet inte det?) Så är det Mcdonalds. :) Nu har ni lärt er det. :)
Nu är det dags att hoppas i säng och sova i 100 år. Ska drömma om elefanter som dansar balett.

Bekännelsen!

Hey alla.
Ok, jag har en bekännelse att bekänna... Det är så att jag har varit så bäldigt tråkigt på den senaste tiden. Jag har svikit alla muppar där ute som har viljat få sig ett gott skratt genom att läsa min trevliga lilla blogg här. Jag brukar alltid skriva en massa fåniga grejjer som kommer direkt ifrån mitt fåniga hjärta... Och nu har jag inte gjort det, jag har bara varit tråkig... Förlåt mig, förlåter ni mig någonsin? Jag har illustrerat en bild på hur jag tror att ni reagerar när jag är tråkig. Bild nedan.
Sry people! (hehe)

Sugen på att shoppa...

Tja apor!
Hemma nu efter att ha jobbat. Är faktiskt ruggigt sugen på att shoppa... Sitter och tittar på en massa fiiina kläder som skulle ligga fint i min garderob! Är riktigt trött också, fast det är inget mot vad jag kommer vara på Lördag... Då skall jag anstränga mig ordentligt... Ska jobba en hel del då... Oj oj oj :) Men det är nice!
Jag känner att jag behöver några nya t-shirts. Jag tröttnar ALDRIG på t-shirts alltså. helst ska dom ha coola tryck också! :)

Utbildningar...

Helloy folk.
Sitter och bara tar det lugnt. Funderar på lite saker, utbildningar osv. Det skulle ju sitta fint att utbilda sig (Lite mer)! :) Man kan ju inte vara en vilde i resten av sitt liv! :)
Sitter även och lyssnar på lite nytt ifrån Kanye West, jag är galen i nya låten Power, videon är helt underbar, Det vet ni. :) Men här kommer en ganska härlig låt ifrån nya albumet.

PS: sk*t ljud på denna, lyssna på Spotify om ni vill höra den ordentligt. Som den ska lyssnas alltså.


film

Här kommer en film som jag måste se!!