He-man

Gott folk.
Jag skäms lite att jag inte tränat idag. Det behövs ju... Meeen, man kan inte vara He-man varje dag. Eller hur?
Imorgon blir det nya tag och då skall det tränas för fulla puckar. Tänkte lyfta fartyg och slunga iväg pansarvagnar. (Skämt o sido).
Men iallafall... Jag återkommer imorgon för ska lägga mig och sova. Och fundera på kommande fotograferingar. Jag måste ju utvecklas och bli bättre. Och också komma på nya grymma ideér, tex där jag tränar kanske man skulle kunna ta några bilder? Det är rätt hård och dyster miljö där så. Vad vet jag?
Men sov gott alla He-man´s där ute.

tjohej

Nu är kungen tillbaka. Och nu kommer bilder på grymmaste grabbarna från helgen!
Jag, Adam och det ska vara en kille till på bilden. Men lika bra att inte ha med honom, han kanske inte vill det menar jag! :)
Jag, Adam. Jag tror att Adam är... Glad? Hahha! :D
Tummen upp för en grym lördags kväll/natt!

Remember Me.

Remember Me... Vilken skön film, ni bör se den. Liite sorglig dock. -Snyft-
Jaha, slut på helg och roligheter. Nu börjar livet igen. Härligt va? Denna vecka blir nog lugn för min del, jag tror inte att jag ska fota någonting. Eller?? Kanske?? Vi får se, det skulle ju vara kul. För jag har lite ideér som jag vill testa! Utöver det. Imorgon lägger jag upp några bilder från helgen, pallar inte göra det nu för jag är tjock som en valross och måste slänga mig i sängen.  Så nu tänkte jag hoppa i säng.
God natt Djungeldjur!

peopleee

Hello party people!
Sitter och ugglar framför datorn nu faktiskt, har varit en fartfylld helg. And i like that! :). Ska faktiskt iväg igen nu, men åpterkommer ikväll gott folk! :D

film

Skall ses.

The Fourth Kind

Sitter hr och chillar med adam. :) Hörs sen

stan och jobb

Hemma igen efter en dag på stan och jobb... Skönt att få chilla lite. Åt en kyckling pasta med curry sås idag på stan. och det var riktigt gott! Men hörni, ska lägga mig nu. återkopplar imorgon. Ciaooo :D

tönt väder.

Idag är det tönt väder så vi beslutade oss för att fota någon annan dag istället. Det går bra det med. Men jag kom på en sak faktiskt. Jag vill ta en massa nya STUDIO bilder. Det skulle verkligen behövas tycker jag! Jag behöver fortfarande mycket träning så jag behöver fota så ofta jag bara kan!
Men på tal om det. Ska klä mig lite varmt nu, sen bär det av. Ska in till Västerås iallafall. Ciao!

Fota imorgon igen då! :)

Sådär då. Ska fota imorgon igen. Fast med en annan fotograf, en som bor i Västerås. Så det ska bli spännande. Jag tror det kommer gå riktigt bra faktiskt. :). SÅ önska mig lycka till så får vi hoppas på riktigt snygga bilder! :)

New piiics!!!

Jag är nöjd. Tusen tack Natalie. Du är Grym!!

Jason Derulo.....

sitter och lyssnar på den acoustiska versionen av Ridin Solo med Jason Derulo. F*n vad bra den är alltså. Tänk att kunna sjunga som den busen!
Jag sitter här och lyssnar på musik och förbereder mig mentalt inför kvällen.
Såhär cool och söt är jag ikväll. :)

2010-08-21

Tja Freaks.
Hemma, men ska in i duschen och sedan äta grillat. Mumma va???? Ikväll blir det latjolajbanlåda, vi ska iväg på någon krog ikväll så det kommer bli kuul! Jag ska självklart ta bilder. vi hörs senare freaks! :D

Tja geeks

Imorgon blir det ferre. Det ska bli lattjolajbans! Jag återkommer imorgon med ingormation! :D

2010-08-19

Hej folk
ska iväg så återkommer senare. hejdå djungeldjur.! :)

I love You Phillip Morris.

Har precis tittat klart på I Love You Phillip Morris. Den var rätt bra faktiskt, lite humor men mest drama. Så jag tycker att ni bör se den. Jag har varit duktig idag. Som vanligt nu för tiden. Äter mkt, nästan lite för mkt, och jag har börjat gå upp i vikt. (Precis det jag vill!!) Äntligen börjar jag komma någonstans. Plus= att jag börjar få en mer vältränad kropp, tack vare att jag gymmar varje dag nu. Aaaah det känns så härligt att jag sakta men säkert får den kropp jag vill ha. I´m so happy! :D.
Men nu hörni ska jag hoppa i säng, vi hörs självfallet imorgon igen. Ciaooo :D

2010-08-18

Hej folk
ska vara snabb, ska ju knega. Men vi hörs sen. Ska stoppa i mig frukost och bli fet. så ciao _:)

dokumentär

Hej glatt folk.
Ska ta mig en smaskig macka och ta det lugnt. Bara så att ni vet. Ska titta på någon svensk dokumentär också, så vi hörs. ciao. :)

Hey....

Hey glatt folk igen.
sitter nu här och ugglar. Funderar faktiskt på att söka till ett ganska välkänt tv program men vet inte.... Funderar och funderar...! :D. Vi får se om det blir av eller inte. Vågar man?

2010-08-17

Gomorron gottfolk.
Har stoppat i mig en rejäl frukost, så nu sitter jag här och ser tjock ut.
Idag blir det till att ta det lugnt, är ju ledig så. Då tänkte jag bara chilla. Och självklart lägga upp bilderna som togs igår. Jag får dem nog idag så då lägger jag upp dem direkt! :).
Nu ska jag fixa lite saker, så hörs! :)

såådär!

Såådär!
Nu är jag tillbaka och det blev garanterat några riktigt bra bilder alltså!! :D. Så det är nice, nu ser jag fram emot att få bilderna så jag kan lägga upp dem här! :).
Nu ska vi iväg och käka :) Ciaooo

Aaaaaaah.....

Aaaaaaah..... Skönt att vara hemma igen. Har faktiskt köpt mig något riktigt fint idag. Jag köpte mig ett par riktigt fina nya solbrillor. På tal om solbrillor, ska nog ta med mig dem när jag ska fotas om bara några minuter. Så ska faktiskt iväg en stund nu. Hörs senare, då berättar jag hur det gick! :).
Ciaoooooo

Pizza.

Hej snabeltandadetigrar.
Idag blir det pizza till frukost och sedan pizza igen till lunch. Mums va? Kan det bli nyttigare med pizza och dricka till frukost? Äsch, man måste ju unna sig lite här i livet! ;). Om ni undrar nu så sitter jag hemma hos Morsan i Sala och chillar, det har varit en fartfylld helg med en massa kul. Och jag är riktigt nöjd! Det kommer komma upp bilder ifrån festen. Men vet inte när, för Jonas stod för fotograferingen av ''vimmelbilderna''. Hehehe... Och han har inte lagt upp dem än.
Utöver det, när jag kommer hem idag så ska det plåtas igen. Ska träffa Natalie. Det ser jag väldigt mycket fram emot, det ska bli skit kul!!
Men nu dags för pizza. Hörs sen krambjörnar! ;)

ÄVENTYR.

Snart bär det av mot äventyr! Ska fixa mig nu.
hörs sen:D

2010-08-13

tja geeks.
i helgen smäller det... Kanske?! Vi får se, jag ska iallafall iväg i helgen och träffa lite töntigt folk och ha det allmänt kul :). Sj'lvklart får ni följa med. Ja, i bilder. Efter allt.... Men strunt samma. Ska iväg och knega. Hörs glatt folk! :)

Benknäckargänget...

Sitter och tittar på Benknäckargänget med Adam Sandler och ja, plus alla andra väl kända ansikten som man känner igen :). Den filmen är riktigt bra, fast det är dom flesta filmer med Adam Sandler faktiskt.
Det finns inget bättre än att sitta och relaxa till en bra film. Eller vad säger ni? :). Ska glo klart på filmen och efter det sova. Men återkommer imorgon som vanligt. Hörs då, och kom ihåg. hälsa från mig. :)

2010-08-12

Hejsan glatt folk, hur mår och vad gör ni?
Jag är ''som vanligt'' fet. Eftersom jag har proppat i mig en stor och smarrig pizza. Och idag tog jag en sådan spännande pizza som Calzone. (Vet några som INTE blir förvånade nu! ;))
Nu ska jag SLÄNGA mig i duschen och sen ska jag iväg, hörs senare fools! ;)

BILDER.

Jag är mega nöjd med bilderna, och snart så kommer det nog nya igen hoppas jag! Tack tack till Natalie! :) Dags att sova, för kom hem jättesent ikväll! :) ciaooo

Plåtade...

Såådär då, efter plåtande och gym så är jag tillbaka.
Sådär, idag plåtade jag med en tjej som heter Natalie och hon är en jätte duktig fotograf. Jag tror att vi fick många riktigt bra bilder och jag är jätte nöjd! Haha jag är nöjd innan jag ens sett hur bilderna är efter... Vad heter det nu igen? Ajja, säger efter Photoshop! (Om ni nu förstår vad jag menar??) Strunt samma.
Nu resten av kvällen ska jag slappa framför tv:n, äta nötter och dricka Pepsi.
Jag kan också säga redan nu att imorgon på morgon kommer jag nog inte inte hinna blogga. För ska iväg tidigt. Men vi hörs  tillslut iaf! ;)
Nu dags för chill time. ciaooo :)
Här, njut av en gammal bild på mig. :)

2010-08-10

Good mooorning!
Ny dag idag och jag är på G. Vädret är dock ganska segt men det gör inget. Jag hoppas att vädret är bättre ikväll iallafalll. Ni kanske undrar vad som händer då och det Berättar jag sen! :)
Men nu ska jag göra mig vacker till dagen.
:)
Hörs senare!

Spöken

Sitter och tittar på en massa kusligt.
Först var det ''Det okända'' Och nu ''Paranormal state''. Tror ni på sådant?
Själv så tycker jag att det är riktigt intressant och spännande!

2010-08-09


I’m livin’ in the 21st century
Doin’ something mean to it
Do it better than anybody you ever seen do it
Screams from the haters, got a nice ring to it
I guess every superhero need his theme music

No one man should have all that power
The clock’s tickin’, I just count the hours
Stop trippin’, I’m trippin’ off the power
(21st century schizoid man)
Nice låt! :)
Hej glatt folk.
Jag är på strålande humör idag och känner mig riktigt pigg. Kan det bli bättre? 
Idag, tack för att du frågar. 
Men idag så är jag ledig och man vet aldrig vad som händer då?
Kanske försöka göra något vettigt. T.e.x. Som att ändra min mobiltelefon svarare,
 för jag har ingen aning om hur man gör!!!
HJÄLP MIG?!

Valross.

Jag är tjockare än den allra tjockaste! Det känns så iallafall... Ojoj, efter maten idag så proppade jag i mig en j*vla massa nötter så nu känner jag mig som en valross. På tal om tjock, vi tittade just på filmen ''The Spy Next Door'' med Jackie Chan. Den var faktiskt bra. Ni bör se den!

2010-08-08

Hej glada töntar.
Jag är lite små förkyld idag och det är booring. Ugglar framför tv:n och bara chillar. Ska göra mig vacker inför dagen så återkommer . :)

2010-08-07

OJ råkade skriva helt fel datum igår. Äsch... Vem bryr sig? Jag är människa jag också. :).
Aaaaah vad skönt att vara hemma efter en dags jobb. Skapligt jobbigt att gå upp klockan 06:00, det är ju inte så ofta man behöver göra det menar jag. Haha man har blivit lite bekväm med att jobba på eftermiddagen bara.
,
Men det är skönt att komma upp jätte tidigt ibland också, då vet man att man lever så att säga! ;). Ska gymma nu så hörs senare! :D
Inte illa med gym nere i en lokal i källaren! ;)

2010-06-06

Imorgon fick jag mig ett exemplar på en riktigt fin liten tidning vid namn ''King'' Of Sweden, ska man kanske skriva. Någon läser den? Det är en riktigt bra tidning som det står från allt till vrålåk och filmer. Den är riktigt nice!
Hehe upp tidigt imorgon, hörs då. PS: ska fota nästa vecka yay! :D

2010-08-05

Jag tycker alltid att det är kul att titta på ''Sveriges fulaste hem''. Dom är så roliga. Men utöver det... Idag har jag mått dåligt faktiskt. Ont i magen och allmänt seg. Och det är inte så kul faktiskt. Hoppas jag mår bättre till imorgon då blir det Taco´s MUMS!!!!!

2010-08-04

Hej people! :)
Visste ni att serien ''Morden i Midsomer'' har fler tv tittare än ''Allsång på skansen''. Inte så spännande egentligen för jag tittar på verken den ena eller den andra. Det som jag dock tittar på som resten utav Sverige också gör är Melodiefestivalen. Och det är ganska kul att se ibland... :)... Utöver det.... Ja... Den där tröjan som jag ville ha ifrån H&M finns bara i Stockholm och dom vill kan inte skicka den bara sådär säger dom...-Snyft-... Hehe! Jag som tyckte att jag förtjänade den! Men kampen är inte slut. Lars skall vinna och få tag i det grymma plagget! ;)

2010-08-03

Hej o hå.
Nu kommer lite bilder från igår.
En klassisk bild i Västerås. :) Vi är som alla andra och tar kort här.
Jag och här har ni en bild på min outfit. :)
Vi åt kinabuffé. Gott!! :)
Finfint var det.
Jag väntar även på andra bilder från helgen. Men dom kommer snart antar jag hehe.

tröjan!

Hej o hå! Jaha, den där tröjan jag pratade om förut finns BARA i en butik i Stockholm..... Haha visst är det irriterande??? :D. Jaja, jag ska fixa den iallafall, den lilla skatten skall bli min!! ;). Vi har tagit en del fina bilder idag, som jag lägger upp i morgon. För dom är inte inlagda i datorn än. Då får ni se min grymma outfit och den härliga Buffén vi åt. Thai mat. MUMS!!! Men ska glo film nu och äta mig fet som ett svin! Vi hörs imorgon glada djungeldjur! :)

Oj, ok då...

Jag var tydligen ledig idag. Haha vad dum man är som inte kollar upp det i tid. Men nu har Miccis och jag bestämt att vi ska göra annat istället.
Hehe skoj, hörs sen,! :D

2010-08-02

Hejsan.
Lyssnar på OMG med Usher och tar det lugnt innan jag ska iväg. Vet ni en sak som jag nästan ångrar lite, jo jag hittade en riktigt snygg tröja på en utav dessa HM i Stockholm. Och jag köpte den inte, för jag var inte säker då på om jag ville ha den eller inte. Men nu i efterhand så vill jag ju ha den, Haha man är för dum ibland! Det roliga att just den här tröjan verkade bara finnas i just den där butiken också, inte i några andra HM runt om i stan. Så jag tvivlar ganska hårt på att den kommer till Västerås. Jaja, kanske hittar den på Internet. Annars får jag köpa den någon annan gång om den finns kvar osv. Hehe.
Ska faktiskt försöka hitta den nu innan jag ska iväg.
Lägger upp en gammal bild och säger tjaråå!

2010-01-08 Nu bilder från gårdagens äventyr.

Hey vänner.
Oj oj oj, Det var riktigt kul i Stockholm måste jag säga! Det blev en del shopping också. Det var dock inte mycket man fick se av Pride i år, för det var så mycket folk och alla trängdes... Men det var kul ändå! Och efter Pride, framåt kvällen så drog vi till Sala och festade loss lite.
På tåget till Stockholm.
Kul med Pride. :)
är står jag och ser söt ut.
En bild på min förtjusande outfit.
En liten Miccis sitter och tittar. :)
Hehe skogshuggar gubbar. Haha! :D
Glada människor.
Hehe :)
Jag och Jonas på kvällen, det kommer fler festbilder. Ska få dem skickade till mig! :) (Nej vi kysser inte varandra, vi ville bara fula oss lite. Som vanligt! :))

RSS 2.0