Bild klar snart.... + tappad i trappa?

Aaaah härligt, har kommit en bra bit på vägen med bilden. Snart klar (I hope). Har lite andra idéer som jag vill börja med så måste bli klar med denna snart! :D.
Lägger upp en sneak peak igen, eftersom ni är tröga och inte kommer ihåg (fniss). Ja, jag vet. Jag får för mig ganska sjuka saker att rita. :). Kanske blev tappad i en trappa när jag var liten?... Det skulle jag gissa på!
.
Btw, tror mina nya skor kommer imorgon. Härligt. Längtar ni inte? Och så måste jag berätta en annan sak. Jag är heelt slut. har jobbat hela dagen och det är extremt synd om mig... Ok, kanske inte hela dagen..---> 09:30-17:00.. Men länge nog! :). Så när jag kom hem blev det en promenad på typ 3 meter sedan orkade jag inte mer... Vilken j*vla valross man börjar bli... Hehe

Bästa videon!

Lätt bästa videon! :D

Party Pics!

Här kommer lite bilder(ögongodis) till er. :) Haha!
Where having a good time! :)
Ja, jag pekar på dig!
Btw, gillar ni min nya frilla? :)
Girls, girls, girls! :)
Yonis somnade... Hahah! :D (not)
Jag (turtle neck  mongo face) och Jonas (smal lips guy)
Tror dom skrattar åt mitt ansikte... Det brukar jag göra.. HA!
Ja, jag täntke ju lägga upp dessa förtjusande bilder igår, men då funkade inte Blogg alls så det sk*t sig. Men nu fick dem ju nu iag, bättre sent än aldrig right?

pizza o massa cola

Hey all!
Aaah skönt att vara hemma efter en dag med jobb. Ska unna mig en pizza o en massa cola, Igår var det ju Fest här hemm aoch vi hade Sk*t kul! :) Bilde rkommer upp imorgon för jag ska bara slappa nu, e ganska seeeg! :) hehe ses imorgon chimps!

tvätt är kul..

Hey y´all!
Aaaah, sådär då. Har nu beställt mina kära 'Gladiator Sandaler och dom nya skorna'. Härligt va?. Ja.. det tycker ni! ;)
Nu dags att göra det lite fint inför imorgon. Det blir det ju Kalas här hemma. Och till och med Jonas kommer Kanske Alex och Jesper också.
Och förresten, jag gick upp 7 idag. Och om ni undrar varför så är det för att vi var tvugna att tvätta.... (Sk*t kuuul!!) Hehe. Att tvätta är så kul att jag ska springa 100 varv runt huset nu....

Sneak Peak på ny bild.

Tja,
Har börjat på en ny förtjusande bild! :) Jag sitter och ritar och av någon sjuk anledning slog jag på Miley Cyrus - party in the USA... Haha! Ja, man måste ju finna inspiration. ;) :).
Här kommer en liten sneak peak.
Undrar om mina bilder säger något om min personlighet?... HAHAHA! I´m a freak. :)

Beställa skor & sandaler.

Ska beställa skor och sandaler så fort pengarna kommit in på mitt ''betal'' konto. Längtar tills jag gjort det och får hem dessa pärlor! :) Dom är ju sk*t snygga! (kan ju vara en anledning till varför jag ska beställa dem... Dööh! ;))

Evil Clown.

Nu när man äntligen köpt en ritplatta så kan jag göra mer detaljerade bilder. Här kommer en halvstörd bild som jag vill kalla, Framtida ''Födelsedags kort''?. Haha. Tror den skulle bli mycket Poppis!
.
Den här bilden är egentligen inte genomtänkt. Jag bara satte mig och ritade, och då blev det såhär. Det kommer självklart fler bilder. Genomtänkta, ogenomtänkta osv! :) Ni får se.

nya masterpiece! premiär imorgon. tjuvtitt.

Hey all<a.
Har varit dålig på att skriva här ett tag nu... Får skylla på... Humm.... Små troll! :).
Men nog pratat om det, nu är jag snart klar med bilden. Det blir premiär imorgon för då ska jag lägga ut mitt nya masterpiece! ses då! :D
Här kommer en tjuvtitt!

klätterställning

Hey heey heey!
ja, idag har det varit fint väder. Bra va?
Jag måste sova nu, ska uppp tidigt imorgon. blä! :P.
Funderar på om man ska köpa en mega dunder super katt klätterställning! Tror ni katterna blir lyckliga då? :)

Bio ikväll!

Bio ikbäll, vi ska gå och se den nya pirates of the caribbean filmen. Vilket jag ser väääldigt mycket fram emot kan jag säga! :), Älskar de filmerna.

komma så sent...

Skönt att vara hemma så sent... Ojoj... Men men, har precis käkat en massa. Mums! :) Imorgon ska jag uopp lite tidigare för att göra det vanliga... Jobba. Efter jobbet imorgon tänkte jag fortsätta med min kärra elaka clown bild. hehe :D

5/14-11

god morgon.
Sitter och käkar en fin fin frukost. Gröt o mackor och C-vitamin dryck. Behöver all energi jag kan få idag. Ska på lång promenad innan jobbet, hehe. ;)

Evil clown.

Hey all.
Aaaah det var skönt att vara i Sala och umgås med lite vänner. Kom hem för någon dag sedan, men har bara inte skrivit om det här. Har haft fullt upp med annat. Vet ni, har verkligen testat ritbrädan idag! Har börjar på en riktigt nice bild som jag blir sjukt nöjd med. Här kommer en hint (Evil Clown). Ska bli sk*t kul när den är klar och jag kan lägga upp den här! :)
Imorgon är det ...(som vanligt)... Jobb för min del! :) Ovanligt... hehehe.
Ooh... Är lite nervös, väntar på ett svar ifrån någon som jag vill ha nu! Och jag hoppas det går som jag vill! Håller tummarna!
Nu dags att hoppa i kojjs! :) Ses imorgon chimps!

Glo en massa film.

GOOOOOD morgon chimps! :)
Idag blir det Sala! Ska fixa lite hemma osv och sedan dra iväg. Ikväll ska vi hem till Jesper och glo en massa film, Sköjj!! :) Funderar på att ha en av mina nya plagg idag, måste ju invigas! :D Nu är det dags att göra mig iordning för dagen. Hörs sen! :)

Sala imorgon

Seg efter att ha jobbat hela dagen. Men det gör inget, för fick hem mitt paket idag med kläääääder! :D Har köpt lite sk*t snygga tröjjor!... Vet ni, imorgon blir det Sala! Ska träffa töntarna osv. Men vi hörs imorgon, för nu ska jag soooooooovaaaaaaaa!!!!! :D

sommarglad

Jag är lycklig!! :D Idag såg jag en ödla. Och jag älskar ödlor! 
* Se min första sommar ödla. Check!
Aaah vad glad jag blir, jag älskar värme och sol!

hemma

Skönt att vara hemma o chilla. meeen hörs imorgon! ;) :)

skriva några rader

Hinner till och med skriva några rader här innan jag går idag. Det var så ljust ute så jag vaknade runt halv 9... Skönt ! Nu är det dags att dra iväg till Jobb nr:2. Längtar till imorgon för då blir det Dricka o godis! :D

Mycket jobb..

Jag kan säga att det är mycket jobb nu för tiden!! :). Men det är ändå nätt nice, känns bra att faktiskt göra något vettigt. Men på måndag blir det lite relax, då tänkte jag jag dra iväg till Sala och umgås lite med töntarna. Känns nice. Och just ja, måste säga att ritbrädan jag köpte är helt underbar<! Jag älskar den, och kommer gladerligen använda den för att skapa en massa coolt! :) Nu dags för säng, för imorgon blir det jobb hela dagen. HEhe, längtar till Lönen.

skönt

Sitter och glor på tv. aaaah skönt att jag börjar klockan 17 imorgon! :) Då blir det sovmorgon. Skönt!!!

trötter???

Hey alla.
Ja, jag har kommit fram till att jag är trötter. För så fort jag kommer hem ifrån jobbet så vill jag sova. Hahah har inte ens istalerat allt ordentligt på min kära dator! :P... Men men, imorgon blirdet inte mkt jobb så då blir jag lite roligare ! :) Soooov gott!

mycket tid.

Ojoj, har inte haft mycket tid till att sitta vid datorn dom senaste daganrna nu. Men har jobbat en del. och så har jag installerat windows 7 när jag suttit där så har inte hunnit. :) Men ska iväg till kneget nu! Hörs sen! :D

RSS 2.0