Pizza...

Hej vattengäddor.
Nu sitter jag här fet och mätt efter en pizza... Det är så gott att äta nyttigt ibland! ;)

Dags för sol!

Att vara ute i solen är ett måste... Så vi hörs senare! :)

2010-05-31

Hej alla glada små djur.
Vet ni, om 2 dagar händer det något spektakulärt, kan ni gissa vad det är?? Jag tänker inte berätta än faktiskt, jag berättar då istället! Kan säga att det är något stort iallafall!
På tal om något stort, jag kan rekommendera er alla att inte sola i linne som jag har gjort dom senaste gångerna det har varit sol... För jag är kritvit på magen men är brun och fin på armar, ansikte, nacke och övre delen av bröstet. Så när jag tar av mig linnet ser man tydliga sträck efter brännan.... Haha så fult!
(OJ j*vlar vad jag ser liten ut på bilden... Konstigt!)

2010-05-30

Jag är uppe med tuppen idag tror jag. Bra va?
Jag sitter här och lyssnar på Jason Derulo och funderar på vad som händer idag... Och jag har kommit fram till att jag ska nog tillbringa dagen ute, jag menar det är ju skit fint väder! Och då måste man vara ute! Jag måste sola...

Misy Elliot äger!

Hur kan man inte gilla den här awesome låten?

Tja snuskapor!

Ja, ni såg vad jag skrev... Snuskapor... Haha!
Nu så är jag så töntig att jag sitter vid min dator och ser ful ut med godis i käften, jag ska till och med spela lite spel med min kära ap kompis Jonas. Man kan säga att jag ska äga honom hårdare än en död ekorre.
.
Jag var även duktig och deltog i en slags modell tävling nyss... Spännande...! Håll tummarna att jag blir Sveriges sötaste flicka! :) (skojade om det där med flicka för er som inte förstår er på skämt)
Jag till vänster, Jonas till höger.

2010-05-29

Det regnar... Och det regnar.... Blää, så tråkigt. Jag vill ha sol! Fast det börjar klarna upp...
Jag återkommer senare glatt folk.

ska sova...

Gör en snabbis nu! För ska sova! :) Men kan säga att jag är på topp humör, och imorgon är jag tillbaka! :) Ciao

Konstigt!

Jaha, vad konstigt! Jag har för mig att jag hade skrivit ett inlägg efter det där inlägget med fest bilderna... Ja ja, konstigt iaf hehe! Idag har jag varit väldigt duktig! Fixat en massa modell grejer! Så jag är nöjd!

Några bilder från festen!

Jonas och jag.
Cassie och Miccis.
Cassie, Amanda och Miccis.
Jag och Alex är kära!
Jag och Alex.
Jag och Jonas!
Kul med folk! :)
Jesper njuter av sin blommiga kopp... Och han har tydligen spillt lite ser jag! ;)

Smakprov!

Eftersom internet laggar apa så får ni ett smakprov på vad som komma skall! Här är en ytterst vacker bild på Alex, mig och Jesper. Lägg även märke till att Jesper slickar lite försiktigt på min hals... Hahaha! ;)

Igår!

Ja, vad ska man säga om gårdagen? Kanske att den var awesome och att vi hade sjukt kul!!! Jag kan lova er en hög mer vackra bilder! Vi hade till och med vimmelfotograf där ''Skämt o sido!''. Jag lägger upp bilder senare idag! För just nu ska jag vakna till och fixa mig inför dagen osv.
Men jag återkommer senare med en bunt förtjusande bilder och en massa glada ord, hörs sen djungeldjur!
.
Här är Jesper, en liten bild jag gjorde på honom. Såhär cool var han igår! :)

Brun

Hej alla.
Idag känns vädret lite ostabilt, men det blir nog bättre mot kvällen!
.
Utöver det, så har jag tänkt lite igen och jag har kommit fram till att jag har bränt mig lite i nacken, haha... Det svider lite från och till men jag överlever nog! Förhoppningsvis! ;) Men det är bra med en massa sol! För jag behöver bli lite brunare, man blir ju så blek över vintern och jag måste bli brun och snygg! :). Det behövs!
Mitt mål, att vara lika bruna som han där.... HAHAHAHA!!!!!

HOS JESPER!

Nu sitter vi hemma his Jesper och har det mysigt! Vi har bara tagit det lugnt och chillat! Imorgon är det dagen utav alla dagar... Jesper = Mankini. Jonas = Nakedman. Alex = skadad i hjärna. Jag = Awesome! alla andra = Chilla gorilla!
.
Kan det bli grymmare lr? ;)


God morgon glada chimps!!

Idag bär det av till lilla staden Sala. För imorgon skall det firas! Det ska bli en storslagen fest hemma hos Mr sexy man, (Jesper).
.
Jag återkommer senare, när vi är framme! :) Ciao alla djungeldjur!

My one and only love

Mina rakastan sinua <3

God kväll!

Sitter och tittar på Efterlyst, jag tycker att det är ett väldigt bra program! Något Sverige behöver!
Man blir så trött på alla tattar-svin som känner för att bli kriminella... Så tack till Efterlyst och alla poliser i långa landet falukorv.

2010-05-19 oj då...

OJ!!
Har bloggat väldigt dåligt på sistone alltså! Jag förstår om ni har saknat mig och mitt skrivande... Så ursäkta min tråkiga frånvaro... Jag funderar faktiskt på att styla om min blogg lite, byta header osv. Och kanske ta bort lite onödiga saker... Fast ska jag byta header ska jag f*n ha en riktigt snygg bild, och då måste jag fixa det först!
.
Bra va? :)

2010-05-11

God morgon på er.
Idag är det strålande fint väder och då blir man glad! Inte sant? :).
Jag ska dra iväg nu, det finns mycket att göra här hemma. men vi hörs :)

VALBORG BILDER!

Det blev grillning
Jesper, Fredric och Jag.
Cindy Och Jimmy.
Jonas och Nadia. Och så ser jag en hand med tatueringar på! Haha undrar vems! ;) :)
Tom och Casssie
En Legendary gruppbild!
En kille, Cassie, Sara, Nina, Jonas, Miccis.
Jesper, Tom, Jag, Nadia.

JESPER OCH ALEX....

Jesper och Alex är här och vi är sååå glada! :).
Vi tar det lugnt och bara snackar skit! Jag återkopplar imorgon mina små Djungeldjur! :)

Avatar igen!

Har än en gång tittat på super filmen Avatar igen. och den var lika bra den här gången också!Och så kan jag berätta något bra! Att imorgon kommer Jesper och Alex hit. Skoj va? :D Jag berättar mer imorgon. sov gott små gottegrisar! :)

2010-03-05

Jag har lite dåliga nyheter.......
Imorgon går mjölken ur. Men jag fick lov att hälla ut den idag... Vet ni varför? Jo, för det var hål i botten av tetran så det hade runnit ut en massa mjölk i kylskåpet... :(. Detta är en tragedi som måste bearbetas! Jag förstår att det kan vara svårt att läsa, men så är det... Livet är hårt och jag måste köpa ny mjölk.... (Gråter en skvätt)
.
Nej men skämt o sido! :) Så farligt är det inte... Men veti, jag har fått dom nya bilderna nu!!! Chill va??? :D Lägger kanske upp några senare! :)

RSS 2.0