tråkiga uppdateringar

tänkte skriva ett snabbt inlägg, för har inte sovit under natten som varit och idag under dagen har jag gjort en massa saker. och ska upp 06:00 imorgon... jobba 7... Jajam ska lägga mig i tid nu. och soova ut så gott jag kan. :) ursäkta det TRÅKIGA uppdateringarna här.

hemma igen!!! trött, haha

heeeej alla glada och pigga. sitter nu på Arlanda och väntar på buss... förtjusande roligt. nej då, jag är inte alls trött hahahaha resan har varit riktigt Nice. Turkiet är ett väldigt fint land. återkopplar imorgon. sov gott mina hamsterungar.

en apa. Alanya, Turkıet. Fın fınt! ;)

Hey alla apor. pa tal om apor... vı sag en apa ıgar, den var sk;t sot!!! Den var typ 9 manader gammal och jatte busıg! Vı har aven varıt uppe vıd slottet ıgar och det var sjukt fın utsıkt kan jag saga. Det ar jatte fınt har ı Alanya, Turkıet. Jag kan verklıgen saga att jag kommer aterkomma tıll Turkıet. jag har egentlıgen mycket mer kul att skrıva har tıll er. Men sparar det tıll nar jag kommer hem och kan lagga upp bılder och annat skojsıplojjs! ;)
hors snart ıgen mına sma kattungevanner.


det ar ı Alanya!

Aaaaaah vad skşnt det ir ı Alanya!!! Vı har sol och ett nıce hotel. Imorgon blır det en bat tur, samt ata en massa gott och sımma bland the fıshes! Awesomeee! Ja, jag tar ju sjalvfallet en massa fortjusande bılder tıll er sa att nı har nagot att skratta at. Vısst ar jag en gentleman???
Nu dags att chılla vıdare och ata kakor pa rummet... Hors snart chımps

sag odlor ıdag som solade... sk;;t sota! :)

snart på planet. tröötttt :p

så förtjusande det är att sitta här och nästan somna hela tiden.. gissa om jag är trött. men men, lätt värt det när man får vara utomlands i en vecka. :) vi ska strax gå på planet. önska oss en lyckad flygtur så hörs vi snart igen. Siv gott chimps

Turkiet!! :)

jo såhär är det. vi ska åka till TURKIET jag och miccis. and it's gonna be awesome! :) bara chilla... det enda som inte är lika chill är att vi ska sitta vakna typ hela natten. men vad gör det. vi får ju en vecka i Turkiet. :) sov gott till er

mot arlanda

sitter på en alldeles förtjusande Swebus nu på väg mot Arlanda. vart ska man åka tro?' ;)

ska iväg

Dags att göra lite grejjer innan jag ska iväg. Jag återkommer om ett tag. He, he . he hehe! :D

T-REX

Blev precis klar med en bild jag suttit och fipplat med. Är faktiskt väldigt nöjd, även fast det bara var något jag slängde ihop såhär snabbt. :)

RED

Här hittade jag en gammal bild som jag gjorde för länge sedan.

Photoshop.

Härligt. Klar med träning. Nu tänkte jag vara duktig och kreativ och hitta på något kul i photoshop! :)

Kiss me thru the phone

Grym låt med Soulja Boy (gammal, men bra! :))

Missy Elliot

Hur kan man inte gilla den här låten? Jag lyssnade som f*n på den för lääänge sen! :)

Sjukligt bra humör idag.

Good morgon mina fågelungar.
Är på sjukligt bra humör idag faktiskt! Känns förtjusande bra, jag ska börja dagen med att om ett tag äta lunch och sedan Träna. Hehe, kommner bli så j*vla skönt! :), f*n. Jag kan inte låta bli att lägga ut den här nya trailern på Filmen Immortals. Gissa om jag måste se denna film! (Ni vet ju att jag älskar... Verkligen ÄLSKAR, filmer med coola effekter i Och jag hoppas och tror att denna film kommer äga)

action

har suttit och glott på, klippt mig, tvättat och tagit det lugnt. Imorgon däremot blir det lite mer action, ni fåt veta då. ;)

You And I

God morgon.
Sitter och bara tar det lugnt. Lyssnar på den här låten. Mycket bra!! :)

Lilla Lady

Bara för att låten e grym! :)

Do you Believe in Fairies?

Såhär går det när man har tråkigt och inte riktigt vet vad man ska rita. Men jag är ändå rätt nöjd med min ''söta'' lilla Fe. :)

First of the year

Skrillex makes magic for my ears.

Birdman.

Ah, det var skönt. Tränade precis och nu känner man sig på topp igen! :) Lyssnar nu på musik och fixar mig, ska ner till Västerås och glo lite. :) Spännande ska det bli! :D
Haha gillar när Birdman säger ''Cash Money Heroes'' i låten (I Made It) hehe låter kul på något vis.


Nicolas Cage.

Detta är lite kul faktiskt! :P Check this out!
Bilden till vänster är väldigt lik Nicolas Cage! Och bilden ska vara typ 140 år gammal. Haha :D
*Länk nedan*
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13643632.ab

trött, tröttare tröttast...

Trött, tröttare tröttast. :)
Har jobbat hela dagen idag, och igår så är lite sliten nu kan jag säga. Men ändå skönt på något vis. :. Nu sitter jag pch funderar på om jag ska ner till gymmet och svettas lite. :).... Nej, skippar det och kör en dj*vul imorgon istället! :D. Av någon anledning längtar jag till gymmandet.. Vilket tönt jag är. :) Heheh

läsa king

aaah känns fint att sitta och läsa King på lunchen, och samtidigt njuta av en god lunch :) mmm

Stick & Poke Tatuering på Alex.

Detta ''råkade'' hända sist jag var i Sala. Jag tatuerade Alex. (Vi hjälpes dock åt, men ändå. har gjort mycket på den :)) Alex har tatuerarbläck och redskap hemma så då tyckte vi att det skulle vara kul att göra en Stick & Poke tatuering på honom. Jag i väldigt nöjd med den, den är dock inte klar, men ändå. Vi ska fortsätta på den nästa gång jag är i Sala... Hehe. :)
Nu kan man säga att jag märkt honom för livet. ;)
(Har skrivit om detta tidigare men inte visat någon bild, la precis in bilden ifrån mobilen så)

frukost

god morgon. sitter nu framför tv:n och ska precis slänga i mig frukost. återkopplingar strax :)

Zombie App

Ska precis dra och jobba. Men måste visa er en rolig app som jag precis hittat. Den heter Zombie Both. Haha ska nog ladda hem den när jag kommer hem ikväll! :D

Cciao


jobba

God Morgon.
Härligt, idag ska jag jobba. Skönt att röra på fläsket lite. Man blir ju lat av att inte jobba så mycket. Men men, man får göra det bästa av det hela och göra andra vettiga saker helt enkelt (när man inte jobbar vill säga). :)
Jag som barn.

inte direkt... Bra låt.

Ja, jag kommer ju inte direkt långt med denna bild alltså. Men det händer ju något iallafall.
Dags för mig att tänka på refrängen. Sov gott mina små apor.

riktigt bra låt!


Haha spännande karaktär!

Haha fastnade direkt för låten, den var rolig på något vis. Och verkligen, vilken spännande karaktär den där Lil Chuckee är. En mindre version av Lil Wayne nästan. :)


Young Money - Bedrock

Grym låt! Har hört låten förut, men inte sett videon. Den var faktiskt grym den med. :)


Bild.

En bild från bröllopet jag var på. Förtjusande. :)
Jaha. tittade precis på 'Sol, fest & oroliga föräldrar' och kände igen en kille där väldigt mycket. Men inte så konstigt när han kommer ifrån Sala. ( Sala är ganska litet så ) hehe.

tag sedan

Klar! Eller jag blev inte klar nu med disken, det var ett tag sedan. Nu har jag käkat lunch och ska strax dra ner o träna.
(Tänkte lägga upp en bild. Men det funkar inte)

diska...="(¤"=

Nu ska jag göra det roligaste i hela världen.... Diska... Usch... Men men, det måste göras. Ska även njuta av härlig musik. Önska mig lycka till!

Första människan i rymden

fastnade för tv:n och satt där ett tag. Tittade på en dokumentär som heter 'Sanningen om Yuri Gagarin'. Och Yuri var den första människan i rymden.
Jag fastnar väldigt lätt för såna där dokumentärer, det är ju så j*vla spännande!!

Planer på ny header

Dags att sova. Har lite planer på en helt ny HEADER. Har som vanligt många ideér. Men men, blir någon av dem iaf. För min lilla blogg här Måste verkligen stylas om lite känner jag.
Jag gillar ju min gamla header va... Men måste fräscha upp bloggen. :)

tappade intresset... Haha

Haha vad sämst jag är. Jag tappade intresset på denna bild och började bara kladda. Jag ska fortsätta någongång på just denna bild. såhär ser den ut med kladd på iallafall (Och kladdet kommer nog inte vara där sen. Det återstår att se. :))

Vad tror ni?

Börjar likna något. Vad tror ni? :)

Rita lite :)

Hey mina små sunshines!
Sitter och lyssnar på en riktigt härlig låt och ska precis börja rita lite. Känner att jag behöver det. Har lite ideér som behöver upplevas av er andra! :) Om ni undrar varför jag inte skrivit så mycket idag är det för att jag har jobbat. :)

Dags att Lattja i Photoshop lite, ses på andra sidan chimps.

 


Titta på Thor

god morgon.
dags för träning idag. Det ska bli riktigt skönt faktiskt! Och efter det ska vi titta på filmen Thor som jag precis var iväg och hyrde.
Tänkte dock på en sak... Borde inte denna film utspela sig i nordisk miljö? I reklamen så är dom ju i USA någonstans... Fast jag ska inte säga för mycket än. Har ju inte direkt sett den än så. :). Ska bli spännande iallafall att se vad dom gör en av film med en gud som inspireras utav mig... ;) Heheh

sleepa

Dags att sleepa.
Sov got o ha de gött

testar mig fram...

Testar mig fram med Ljus. Kommer ju något vart iallafall! :)

VILL SE!!!!! Immortals - Trailer

Det bara skriker EPISK film om denna. Den MÅSTE jag se! :D

Och måste bara säga... Att av de scener man ser ur trailern så tycker jag att filmer nu för tiden verkligen är Konstverk på film.. Vilka sjuka scener alltså! Jag älskar det. :)


Kommer ni ihåg En Ding Ding Värld?

Är det någon som kommer ihåg tidningen En Ding Ding Värld?
Saknar den nästan lite, det fanns mycket konstigt att läsa i den kan jag säga! :D

3D. lär sig mycket... Bildbevis ;D

Så duktig jag är då! Man lär sig mycket på bara en kort stund :)

Kan inte låta bli...

Jag kan inte låta bli, så jag måste hämta paketet nu direkt! Lyssna på den här. :)

Blender + Elektropop... Really?

God morgon alla.
Idag är en såndär dag då vädret är mongo och man inte har något annat val än att sitta inne och uggla. Med tanke på superorkanen som är utanför min lägenhet... Gudarna måste stänga fönstret. Det blåser som f*n här nere! ;) Men iallafall, Då tänkte jag vara duktig och sätta mig med Blender. Och försöka mig på 3D lite. Spännande va? :) btw... Elektropop, really?... Vart är den låten bra egentligen? Jaja, lättspytt att lyssna på när man dansar antar jag. :)
.
YAAAy fick precis ett sms, mitt paket har kommit med min nya gainer! :) Awesome!!

drömmen? ;)

Dags att göra det jag är bäst på här i livet. ;) Glo på underbar tv och sedan sova... Aaaah lever jag inte drömmen? Eller? ;) :D ahaha

Clothes

T-shirt trycket är riktigt coolt, men jag gillar jackan speciellt mycket! Den var riktigt snygg!

räcer ekorre

Hey alla glada.
Vilken dag. Jag har haft spring i benen HELA dagen. Har kännt mig som en galen räcer ekorre!

alergichock

Jaha... Då var man uppe tidigt idag, vi var tvungna att åka till citypraktiken pga av en alergichock. Men allt verkar lösa sig och det försvinner förhoppningsvis snart. Är lite halvseg nu dock. Men får väl typ dricka saft eller något? Haha. Inte vet jag... Energidryck kanske?

små apor

Sov gott min små apor.

How to love

skön låt. :)


massa protein!! :)

Sådär, då var lite gainer beställt! :) Häääääärrligt det skall bli att dricka min underbara vanilj dryck som innehåller en j*vla massa protein och sådant! :)

till och med

aaaah skönt att vara hemma efter en dags arbete. Har till och med hunnit träna idag. Stört skönt va?


jobba imorgon :)

Dags att sova. Imorgon är det dags att jobba. :) skönt, ses då!

hund som lät som chewbacca

idag var vi ute på landet. på en stor och fin gård där dom skulle ha någon slags 50: tals loppis. men loppisen var inte märkvärdig alls. det roligaste var en svart svanslös hund som lät som chewbacca och några andra mindre mycket lurviga gulliga saker till hundar. jag är egentligen inte mycket för loppisar. allt är oftast så illaluktande och gammalt. hehehe :)

Fab 5 <--- Mindre snygga kläder?

Sitter här och äter frukost och tittar på Fab 5. Jag tycker faktiskt att den serien är riktigt rolig, för dom gör alltid det så snyggt hemma hos personerna dom är hos. Plus att det är riktigt kul att se hur dom klär upp personerna dom stylar om... Jag menar, dom använder sig alltid utav så fula kläder. Fula kanske är ett starkt ord... Mindre snygga kanske jag ska skriva istället?
Nu dags att göra mig iordning. Sedan dra iväg... Förresten, vad händer ikväll?!?! Det återstår att se! :)

tomorrow when the war began.

gott... Gott var det med Cola. Vi tittade precis klart på filmen ''tomorrow when the war began''. Den var bra, en skön rulle helt enkelt. Men kan säga att jag kände igen den så fort vi startade den... Tror jag läste lite ur boken när jag var yngre för en j*vla massa år sedan.
Nu dags att hoppa i säng. Imorgon ska vi upp i tid och åka bort under dagen. Bra va? :)

valross konung?!

Känner mig ännu en gång som valrossarnas konung, eller kanske flodhästarnas mästare? Ja, nej... Något av det iallafall! Är hur mätt som helst. Det värsta är att jag är jätte sugen på typ Coca Cola... Det skulle sitta riktigt fint med ett glas iskall cola nu. Man kanske får ta sig en promenad!
Eeeeh ja... Vettigt att jag ens tar mig tid att rita dessa idiotiska mongo bilder? Hahaha!... Antar att en valrosskonung ser ut s¨här....

mina små apor.

F*n vad gott det var med Nachotalrik... Är riktigt mätt nu. Vi åt på ett ställe här i Hallsta som heter Cafe håkans döttrar. Det var lätt värt att gå dit för dom var väldigt generösa med maten, man fick mycket för pengarna. Så dom får en 10 av 10. :). Nu dags att dra och fika, och eftersom jag är en riktig viking så kan jag trycka i mig en massa mer, även fast jag är mätt. hehe, Hörs o syns om ett tag min små apor.

Födelsedagsbarnet...

Sådär då, då var jag snygg igen då. Känns fin fint det kan jag säga. Dags att fira födelsedagsbarnet lite mer, dra ut o käka och sedan iväg till hennes familj på en fika... So awesome! :).
Hehe :)

GRATTIS <3

Idag fyller babe år och här får hon ett stort grattis! Här kommer en låt som passar väldigt bra! :)

Nu dags för mig att hoppa in i duschen och sedan byta om så att man blir lite snygg och fasionabel idag! :)


den grymmaste reklamen

Mätt och belåten och hemma igen.. :)... Tänker faktiskt lägga den grymmaste reklamen jag vet! Den är awesome!

Nu dags att glo på nya fast & ferious 5. Hörs imorgon


Svullo grisar vidare

Hey hey heey!
Oj, blev inte mycket skrivande igår. För internet på min mobil vägrar funka av någon anledning och vi gjorde annat än att sitta vidd atornigår. :) Haha... Justja, vi tittade just på lite Svullo. F*n vad rolig han var alltså. Riktigt fräck mot folk! Hehehe kolla själva!

Liten Design... (tattoo)

Go morrn vänner och annat! ;)
Eller vad skriver jag egentligen? Go Morrn?! Jag menar, go dag... :) Sådär, nu har vi rätt ut det där, ok?
Idag har vi... Vaknat, ätit, tittat på regn... Och... Tatuerat Alex! So epic! Jag har gjort en s*it snygg liten design till honom som vi bådar gillar väldigt mycket! Och Alex är så crazy så han har tatuerarbläck hemma. Så då tyckte han att jag skulle tatuera honom. Och det gjorde jag. :) Tatueringen hittills är riktigt snygg... Men den är inte klar än! :)...

Världens roligaste video eller??!! :D

Cowboys & Aliens +++++


Såg nu att det står... Sådär... På bilden?!?!?! Strunt samma.
Filmen var faktiskt bra! Riktigt skön story och härliga effekter... Jag rekomenderar den lätt! :)
Sitter nu hemma hos Alex och vi tänkte att vi snart ska gå på en härlig, ljuvlig, förtjusande långpromenad i mörkret. Vi ska ju självklart hämta våran kompanjon Jesper också. :) HEhe dags för promenix. Hörs senare, elllleeer imorgon. :) Iåfall, sov gott mina chimps!

Jonas, vilken outsider?!

Japp, ikväll blir det bio. Vi ska titta på Cowboys & Aliens yes! ;) Här kommer en lycklig bild på mig och Alex. Jesper var på toa när bilden togs, och Jonas är en tönt som inte ska med. Vilken outsider right? ;)
Hörs sen mina små ap barn. :)

Lite social

Dags att vara lite social, jag menar... Jag kan ju inte åka bort och sätta mig vid datorn det första jag gör... Men tog tillfället i akt när Jesper skulle diska. så nu tänker jag vara lite social igen och även ringa efter lite töntiga töntar... ;)
Mr. T... För att han är cool!

Jespers Kungatron... + Cowboys & Aliens Ikväll??

Sitter nu i Jesper stol (Hans kungatron) och lyssnar på riktig rock Och känner mig som en viking.  Idag blir det skräpmat och förmodligen Bio ikväll! :) Ska bara samla trupperna och se om alla vill och kan... Isåfall blir det Cowboys & Aliens.
Och justja, jag köpte nya kängor idag. Behövde nu till hösten! :)
Visst är dom snygga? :)

Gofika.... &%@&*&&=@-@

vet ni... jag hatar... verkligen hatar den där reklamen där dom säger "är det go-fika?". då frågar jag.. vad F*N är gofika?!?! det finns inget som heter gofika.. det är bara ett mongo ord som någon full grodlårsätande piratwannabe har hittat på... usch... varje gång jag ser den reklamen så börjar jag brinna av ilska hahaha ojoj... töntigt. vilka konstiga saker man kan reta sig på va?? nej nu ska iallafall jag sova. ses imorgon. sovgott

Musik är nyttigt

Musik är nyttigt för mig!! Jag får så himla många bra ideer av musik. Lyssnar just nu på ''Moves Like Jagger'' (fastnade för den) och kommer på en helsjuk bild som jag vill göra... Men om jag vill göra denna bild så måste jag be en fotograf fota mig. För jag själv skall vara med i just denna bild! :D haha... Ibland är har jag riktigt knäppa ideer... but i love it! ;)

I´m Awesome


Rätt fräck! :)

Cool video! Låten var sådär. Men videon var rätt fräck!  Jag älskar videos med mycket krims krams och effekter.

Moves Like Jagger

Hittade just denna fantastiska låt! Awesome!

Nehe... (Ny inredning) Rosa Mini Converse Skor...

Nehe... Ingen Alex idag då... , han kunde inte komma idag tyvärr. Men men, imorgon ska iallafall jag till Sala och det kommer bli nice, skönt att komma bort lite u knoow! :), träffa alla nördar osv. Idag har vi här hemma inrett lägenheten en smula, Vi var iväg till Åsby och dom har en j*vla massa inredningsprylar, blommor och en massa annat. :), Då köpte vi hem några Inredningsbokstäver?... Ja, bokstäver som man kan ställa i bokhylla eller vart som helst. :)
Ja, det hänger ett par Rosa Mini Converse skor där. :)

Fixa lite

Heey People, har precis fått i mig lite frukost så känner att jag kommer orka dagen! :) Idag kommer mäster tönten Alex på besök. Så vi får se vad vi hittar på! :)
Nu dags att fixa lite hemma innan han anländer,  så hörs snart :)

Vild och crazy....

Tja geeks.
Idag... Aaah vilken dag, har slagits med isbjörnar, flygit med ugglor, ätit levande skalbaggar och krypit omkring i amazonas djungler tillsamans med giftiga djurarter... Gud så vild och crazy jag är ibland va? En riktigt buse, det är jag det. Jaja, ok Ok, kanske överdrev lite...
Men vad gör man inte när man har haft en ganska seg och lugn dag va?! Hehe... Nu dags att fortsätta med min dyrbaraste syssla... titta på TV och se tjock ut i soffan. Det är fint det... Justf*n!! Jag tränade idag... Det var skönt som f*n! :) HEhehe Hörs imorgon chimps!

Ferrari...

Såg något riktigt fint iallafall... En Ferrari! :)
Tänkte lägga upp en bild som tydligen inte finns kvar... Jaja, det var iallafall en röd fin ferraari! :) Tänkte buda cirka 20:- på den, men tror nog inte dom skulle vilja sälja den för en 20:-.... Hehehe. Jag har varit ganska seg idag som ni kanske märker på mängden av inlägg.. hehee;)=

..Marknad

God norgobn, ska faktiskt iväg på... Jaa.. Vad det nu hette. ja, det är typ en marknad.. :) Men tar bilder där så  hörs vi senare

Valrossarnas konung

Tittar på nyheterna och känner mig som valrossarnas konung... Har inte bara ätit pizza, har även tryckt i mig ltie godis... Oj oj... vad mätt jag är nudå. Hehe!
Tyyyp'?....

A La Francé de Luxe..... (ugnspizza)

Skulle iväg o möta miccis idag igen, satte på mig snygga kläder och när jag kom ut... YEEESSSS det började regna!!! Denna gång var jag förberedd och hade paraply med mig iallafall, + att det regnade bara lite och under en kort stund så jag hann inte riktigt bli arg och galen som jag brukar bli när det regnar på mig... Uurk... Avskyr regn... Eller, det är mysigt när man är inne. Men att gå i det... Nej tack!
Allt är i sin ordning och jag tänker stoppa i min super mega nyttiga mat i ugnen. Idag blir det A La Francé de Luxe räka med potatisspytt... Nej, ok... Ska inte ljuga... Det blir ugnspizza... Hahaha Så gott det ska bli! ;)

Skrillex hemsida...

Hey alla!
Hehe laddade upp denna bild på Skrillex hemaisda nu. Skulle vara kul självaste skrillex såg den! Och kanske, bara kanske lämnade en trevlig liten kommentar! :) Det skulle vara riktigt nice!

gå upp

goood morgon.. ligger i sängen och latar mig. kanske dags att gå upp och käka frukost. ja, det blir nog så. ajöken så länge :)

skratta vidare

hey hey heey. nu funkar Internet hör på mobilen igen. skönt, den har krånglat hela dagen. sitter i soffan och glor på "dumpad" den filmen är så sjukt bra!! nu ska jag skratta vidare så hörs vi imorgon :)

Yello - Oh Yeah (Vilken hemsk och skrämmande video)

Rubriken säger allt... Denna video skrämmer mig men låten är rolig! :D

Bortsprungna barn

god morgon mina bortsprungna barn.
Tänkte skriva ett vackert litet inlägg tidigare udag... Men min mobil ville inte det. Så, nu sitter jag här tidigt på eftermiddagen och funderar på vad man ska göra av denna soliga dag? Jag har ju inte direkt något speciellt planerat?.. Man kanske ska... Eeeh... Äta? (Självklart!?)... Ja, nej. Vi får se! :) Blir säkert Epsikt. Som ALLT jag gör! ;)

RSS 2.0