Idiot Vista!!!!

Idiot Vistan vill att jag ska regga en ny ''cd-key'', Alltså köpa en helt ny. Även fat jag har en som är laglig osv... Så har ingen som helst tillgång till min dator och mina filer. Så får helt enkelt intealera ett nytt operativsystem igen!! Sååå tröttsamt. HATA Vista!!!  Nu ska jag hem och och fixa lite saker och vänta på mitt nya operativsystem som snart kommer på posten... Hehe hörs när jag har tillgång till dator igen!!! Vill ni ha kul sålänge, så kolla runt i min blogg och eller bli min vän på facebook! ;( ;( :) :) :)


Hoppas datorn startar....

Hemma igen efter kneget. Skönt att sätta sig och käka och bara ta det lugnt! Som vanligt ikväll blir det till att titta på det knäppa gänget Kungarna av Tylösand... Haha man kan ju inte låta bli! Hehehe.
Men vi hörs imorgon igen, hoppas att datorn startar! För vi har lite problem här hemma med operativsystemen osv... Ska köpa mig nya Windows 7 så fort ja kan och har ork.
God natt chimps!

På tal om apor.... Hehehe

Bild på frisyren!

Som jag skrev, något i stil med en Mohawk! :)
Nu ska jag iväg och jobba. hörs sen chimps! :)
Hahaha hur kan man inte gilla bilden??? :D

Mohawk...

Jag kan säga att jag fick en riktigt snygg frisyr alltså! Jag är riktigt nöjd! :) Ser äntligen lite vettig ut igen! Haha. Man kan säga att jag fick en slags Mohawk frisyr.
Något i stil med frisyren som Oskar Linnros har på bilden nedan.

Klippa mig???

Good morning people.
Sitter här och dricker min dryck och känner hur jag växer. Vet ni, jag funderar på att klippa mig (Eller jag ska inte klippa, det ska någon annan göra ;)). Jag känner för en slags Mohawk frisyr.
Ska jag bli en Svensk Mr T kanske? ;) Hehehe... You fools!

Som hund och katt...

Kom på det, ska ju jobba i 3 timmar idag. Hehe,,, Så det har jag att göra. Hahaa Miccis kom hem med ett väldigt oväntat köp idag. Hon hade köpt filmen ''som hund och katt'' Så det blir nog att titta på den idag också... Haha! :D
Kan det bli roligare? Mordlysta hundar och katter som krigar! :D Hehe.
På tal om rolig.
Satt och tittade på lite kläder och titta vad jag hittade.
En schysst Jacka från Lagom. Inte alls pjåkig!

speciella planer

Tja freaks!
Nu sitter jag här igen och ugglar! Ska sätta igång med lite här hemma. Har faktiskt inga speciella planer in för idag. Eller jo, träna? Men thats it. Vad gör man en sån här dag? Har ni några förslag?
På tal om förslag... Här kommer det jag handlat när jag var i sala!
Nytt fint skärp.
Tröja
Armband jag fick av Jonas.
Halsduk! :)

sista av drycken...

Ska trycka i mig det sista av drycken och sedan hoppa i säng. Alltså, det tar tiiiid at dricka denna alltså!! Men det är det värt! :D
Illustrerade en bild över hur jag känner mig... Hehehe
Sov gott djungeldjur!

Cool person...

Hörni, vad gör en person ''cool'' egentligen? För mig är det personligheten... Eller ok, det är ju också lite ( Utseendet/utstrålning ) för det är ju det första man ser hos en person. Men enligt mig ska en riktigt cool person ha en bra personligthet. Då spelar kläderna inte så stor betydelse. Fast man slipar ju sin personlighet med sina kläder. Man klär sig som den man är. Eller hur? Förstår ni?
.
Det finns säkert någon där ute i världen som tycker att jag är cool! :) Även fast jag har IQ som en chockladpudding och ser ut som en gammal trasig gibbonapa. Hehehe... (Skämt o sido)
Fast gibbonapor är j*vligt söta!! :D

magisk enhörning

mätt efter en stor omelett! Jag lagade mig en stor omelet till lunch, så nu bär det av till träning sen ska jag hem och dricka min magiska dricka! :)
Nu ska jag flyga iväg på min magiska enhörning så ses vi sen! :)

faller mig i smak....

Sitter som vanligt och gluttar på lite kläder. Hittar en massa intressanta plagg som faller mig i smak och som skulle falla min garderob i smak också för den delen! ;)
Måste säga att mitt så kallade shopping behov inte är lika starkt som för något år sen när jag grät blod efter nya morderna plagg. Nu känner jag att jag hellre prioriterar andra saker. Och senare köpa det jag vill ha... Är jag tråkigt? Eller är jag bara smart?? Jag menar, man kan lika gärna gå klägg som en luffare ett tag till, har ju redan gjort det i 100 år! :)
.
På tal om luffare, måste visa er det jag köpt. Lägger upp den senare! :D

Dricka mig tjock...

God morgon alla chimps.
Idag... Idag ska jag äntligen börja. Vad skönt det ska bli! Skall börja dricka mig tjock... Awesoooome! Vi får se vad som händer, jag tycker det ska bli riktigt spännande faktiskt. Hoppas att det gör stor verkan på min kropp att dricka dessa kosttillskott. Håll tummarna!
Utöver det... Har äntligen nya mjukisbyxor också. Ja jag vet, inte så särskillt snyggt kanske?! Men skönt som f*n att ha hemma. Ibland får man vara lite ful! :)
.
Och på tal om ful, i helgen såg jag den här charmerande videon för första gången haha... Den är för rolig!

Ska slänga i mig en j*vla massa frukost nu. Hörs om ett tag små djungeldjur!


Some epic pics!

Här kommer lite epic pics från lördag kvällen!
Jonas och Alex lirar lite gura.
Jonas spelar gitarr. Killen med skillen!
Jag pekar på Alex... Jag tyckte att det behövdes.
Och här sitter jag och Adam och pratar om hästar, marsvin och bävrar. Det finns bävrar i Sala.
Gryppbild 1:Vi försökte ta en grupp bild... Men jag kom i fokus... Haha
Gryppbild 2: Såhär skall det se ut! :D Jonas med gittaren i högsta hugg. PS: Snyggt adam.  HAHAHA!
Pekka kom på besök! :) Han dansade väldigt vackert!
Papparazzi tar kort på mig-
Vi tar en kvällspromenad till krogen! :):):)
Här sitter Alex o Jonas och ser coola ut.
Nu ska jag fortsätta kvällen med att titta på tv och äta godis. Ska även fundera på om man ska behöva köpa en Windows 7. För Vista fungerar inte särskillt bra på flera datorer och Microsoft slår folk på fingrarna som har samma operativsysten op flea datorer.
Men men, god natt chimps så hörs vi imorgon ! :D

Aaaah

Aaaah vad skönt att vara hemma... Sov 4 timmar inatt. Hahah! Känner mig lite badass, som trotsar dom naturliga lagarna och sover mindre än vad jag behöver. Vilken rock star man är! Hahaha! Är jag inte wild and crazy? Hahah!
Alex, Jag, Jonas och Adam.
På tal om rock star, här kommer en bild från helgens action. Ska lägga in resten av bilderna nu, så ni får njuta av denna sålänge! ;)

Aaaah

Aaaah vad skönt att vara hemma... Sov 4 timmar inatt. Hahah! Känner mig lite badass, som trotsar dom naturliga lagarna och sover mindre än vad jag behöver. Vilken rock star man är! Hahaha! Är jag inte wild and crazy? Hahah!
Alex, Jag, Jonas och Adam.
På tal om rock star, här kommer en bild från helgens action. Ska lägga in resten av bilderna nu, så ni får njuta av denna sålänge! ;)

vilken kväll

Oj oj oj oj... Igår. Vad hände egentligen? Haha, nejdå. Vet vad som hände. Men gud vilken kväll... Man kan säga att den var lite halvkonstig. För jag var väldigt hyper, jaa... Tills jag blev trött å på dåligt humör. Stackars den där snubben som jag träffade innan jag skulle träffa jonas o alex igen. Jag var så ful i mun åt människan. Hahaha. vad elak jag känner mig, men han var inte direkt nykter så han bryr sig nog inte det minsta kan jag tro.
Hade dock kul med grabbarna! :). Vi drack och hade det trevligt, lyssnade på musik och chillade.
Nu ska jag förbereda mig för hemresa och jobb. återkommer senare idag när jag slutat! :) Då lägger jag upp bilder också! :D

Förbereder mig...

Hej glada chimpanser.
Förbereder mig för ikväll nu. Sminkar mig och tar på mig min fashionabla klänning som jag köpte på Gina....-NOT!-... Nej, sanningen är den att jag bara gör mig i ordning helt enkelt. Måste ju vara lite fin till ikväll också! Och jag skämtade med det där om sminket och klänningen? Ok?! Missförstå mig inte nu gott folk! (Vilken lustigkurre jag är!).
.
Vi var just hemma hos Sanna och Émile på ett snabbt besök. Och sedan efter det gick vi till affären och köpte grillad kyckling och potatosallad. Och nu ska vi iväg igen. Miccis ska till Sanna o Émile igen och jag ska till Jonas och hänga med töntarna!
Såhär glad är jag ikväll. Har dock inte samma kläder som på bilden, men är lika glad. :) Ser dock ut som en grävling som krockat med en lastbil. Men det är vackert och inne nu! ;)
Jag har ritat något som tydligen ska likna en grävling. Vad säger ni? Är det en grävling?
BTW. Om ni tycker att jag är dummare än dummast. Då ska ni följa mig via bloglovin! ;) tryck på den lipande hunden

Ojjsan! Trevliga människor! :D

Vad kul! Och tack för alla förtjusande kommentarer! Det är så j*vla kul när en massa trevliga människor kommenterar! :D Yaaay, vad ni är trevliga. Ni förtjänar alla en kram var. Skickar det via mina tankar ok??
Idag har jag shoppat lite fina saker. Köpte en vit halsduk som är sk*t fin och även en varm och skön tröja som passar perfekt nu till höst/vinter tider. Ni kommer få se dem sen. För har inte tagit bilder på dem än, kameran ligger nämligen hemma hos morsan och laddar! :D
Ikväller blir det kalas, har köpte mig lite god dricka som jag skall förtära ikväll. Trevligt va? :D Ska vara lite social nu, men åpterkommer om ett tag, ciaooo :D

Blizzcon kväll i Sa.....


Vill börja med att berätta att ikväll/inatt är det Blizzcon som gäller. Ja, jag vet. Det är det nördigaste som finns i hela j*vla världen. But nice! :) Eller ja, den delen som inte har något med WOW att göra är bra! :) Sitter och suktar efter Diablo 3. Niiice... Ja jag vet, jag är liiite nördig... Kan säga vart jag är också. Jag är i det så kallade drömmarnas stad... Sala! Just nu hemma hos Jonas, men ska strax tillbaka till Jesper och glo på Blizzcon. Kan säga att Jesper är Mr mega nörd man för han betalade för biljetter att kunna titta på Blizzcon så! :). He is my magical epic nerd!
.
Men nu vet ni, det är i fantastiska Sala jag är i idag. Storlaget va? -fniss-
Sala, the town that never sleeps. -host-

Me and Jonas ska snart tillbaka till...

Alex och Jesper... HAHA!!!

Sköön låt!

Ska dra till tåget nu. Men vi hörs senare när jag är framme i The place where cats eat people. Ni får njuta av en bra låt sålänge! :)
Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan'


Nersupen alkis Jesus.

Dags för lunch. Och jag som vanligt är ganska dålig på det här med mat. Men ska faktiskt äta kött idag. (Från gårdagen). Erkänn att era förväntningar av att jag för en gångs skull skulle laga mig något vettigt försvann föralltid??? Kan säga att jag lagade maten igår, så är inte helt värdelös... Hehehe!
.
Har klätt på mig nu så är lika fin och fasionabel som en nersupen alkis Jesus.
Liknande min outfit idag. :)

strålande humör

Goood morgon alla godisätande murmeldjur!
Jag är på strålande humör idag. Jag menar, det är förträffligt fint väder. Jag ska bort till det så kallade drömmarnas stad -host-. Jag har sökt till *******, och jag har ätit en j*vla massa frukost. Kan det bli bättre? :D. Ni kanske undrar vad jag har sökt till. Men det tänker jag inte riktigt berätta än. Det berättar jag vid ett annatt tillfälle! ;). Kan ge er en hint. Det handlar om mitt modellande.
Bilden ovan skulle kunna vara en ny header.

Schysst artist!

Här kommer en riktigt cool artist!
Cee Lo Green
Nu ska jag iväg och jobba. Men njut av låten ni sålänge så hörs vi sen! :)

Höstpromenad

Dags för en förtjusande höstpromenad i detta soliga höstvädret. Och efter den härliga promenad så Måste det förberedas lite tills imorgon... Ska ju bort då vet ni. Vart ska jag? Säger ni. Jo det ska jag berätta!. ;) Jag ska till drömmarnas stad -host-, platsen där ingen sover (där alla sover). Platsen där magi är verklighet (Magi = alcohol?).
Vart ligger denna drömmarnas stad säger ni? Det berättar jag imorgon! :)

Shopping sugen.

Hittade just en fin fin hemsida med en massa fin fina kläder! Gissa om jag ska shoppa loss där!! :)
Massa fina stickade plagg och kläder med skit snygga detaljer.

Clash Of The Titans

Ikväll blir det Clash Of The Titans. Den filmen är riktigt bra så var tvungen att hyra den! ;).
Så ska ta det lugnt och friskna till. är fortfarande liiite förkyld! Men det går över. :) Men återkommer imorgon, sov gott alla djungeldjur!

Pics =)

Här kommer nyaste bilderna. Vi har lånat kläder ifrån en butik som heter Stilmark här i Hallstahammar.

Fotade även denna gång med Natalie! :)


snöar

Det snöade nyss här... Det snöade typ under några minuter sen försvann det. Jaha, då¨börjas det igen då. Fram med kängor, vantar/handskar och mössa!

Mitt paket

Tja.
Är lite sur... Har äntligen fått hem mitt paket, men kan inte använda det än för jag kan inte träna just nu. Är för förkyld för det. Men får spara det till nästa vecka och börja då!
Det blir möjligheternas veckan. Veckan då jag ska bli ny! :) Mohaa! Eller ja, ny o ny. Äsch... ni fattar! :)

Börjar bli sjuk?

Jag tror att jag börjar bli sjuk nu... Urk... Hatar att vara sjuk. Det är booring! så jag måste hoppa i säng. Och bli bättre. Så önska mig lycka till gott folk! :) För nu ska jag sova och bli frisk! Hehe

Left 4 Dead 2

Hej mina barn.
Nu sitter jag här igen. Sitter framför Alex laggiga dator och har det trevligt. Vet ni, igår spelade jag Left 4 Dead 2 för första gången och kan säga att jag älskar det! Ja jag vet, jag är lite nörd!
Här kommer trailer för er som inte vet vad det är för spel.

Ska snart ner mot stan och möta Jesper en stund, sedan åka hem och jobba. Och självklart vänta på att mitt paket ska komma hem... Längtar! :) Hehehe

alexander den lille

Hej hej.
Sitter nu hemma hos Alexander den lille. Det är riktigt tomt här hemma utan soffan... Men nog talat om det. Idag shoppade jag vantar... Hahaha... ett 2 pack vantar... Jag är sååå dålig! Ajja, fick iallafall ett mail idag om att det jag bestält är på väg nu! Yaay!

till City.

Sådär, packat och klart. Har till och med diskat! Kan ni tänka er vilken superman jag är?? Som till och med orkar diska lite! ;).
Ska iväg in till city nu och köpa mig lite stickade tröjor (Om jag hittar) och skinnhandskar! :). Kanske klippa mig... Fast... Aaah vet inte, vi får se!
Och dagens outfit blir kläder. Haha, snyggt va? ;).
Inte den outfiten dock. Kände bara för att lägga upp den här bilden. :)

Good morning.

upp o hoppa gott folk.
vaknade sju imorse och kunde inte somna om... Känner mig väldigt pigg så det är ju bra, men lovar att jag kommer vara skit trött ikväll istället. Men iallafall... Nu ska jag göra mig lite fin, eller ja, försöka iallafall. Ska rätta till min näsa lite granna. Alltså dunka mitt ansikte mot en vägg. Och tänkte klä mig i en päls idag. Har fått inspiration ifrån den mycket modemedvetna... (Se bild nedan)... Haha! Skämt o sido. Ska bara borsta tänderna och duscha i rakvatten. Och måste f*n ta fram vinterjackan nu alltså... Det är ju så in i h*lvetes j*vla kallt nu... Vem har beställt den här kylan?
Fyf*n vilken äcklig bild... Att barn ens får titta på det där... Hahaha! Hon är ju sk*t skabbig. Jag såg filmen när jag var liten och fick men för livet tack vare den här bilden... Inte konstigt att jag är som jag är idag! ;)

Kosttillskott.

Ok, imorgon... Så ska jag inte titta efter kosttillskott! Det är fixat redan och nu ska jag börja pumpa!!!
Kommer se ut som the Hulk när jag är klar, mohaaa! ;) Ska hoppa in i duschen och sedan hoppa i säng. För ska upp i tid imorgon och dra in till Västerås och shoppa loss lite! Det förtjänar söta lilla  jag! :)

Ja, jobba.

Ja, jag ska jobba idag igen. Så att ni vet. Det är mycket därför jag inte bloggar så värst mycket vissa dagar. Och kan ju inte direkt sätta mig framför en dator på jobbet... Hehe ok, jo kanske under rasterna. Men tror inte chefen skulle gilla det iallafall. Hehe.

planer in för imorgon.

Hello!
Klippning, kosttillskott och stickade plagg. Det är mina planer in för imorgon. Då ska jag kanske klippa mig, ifall jag inte gör det i helgen (inget är bestämt än, för ska till Sala i helgen och kanske kan bli klippt av en vän)... vi får se. Och kosttilskott vill jag ha för jag vill bli en valross. You know!?. Och självklart lite nya stickade plagg... Jag menar, det börjar kallt som f*n nu. fy f*n för kyla, jag vill ju ha sommar jämt! :D.
Kanske en liknande frisyr? ;) (ha ha ha)

nyaste bilderna

Hej glatt folk!
hemma efter jobbet nu. Lite trött men det gör ingenting. Ska ner o träna snart innan maten. Sitter och funderar på om jag ska köpa Sånt här kosttillskott så att jag blir lite tjockare när jag tränar. På tal om tjock, dom senaste bilderna är kalra. lägger upp den så fort ja kan! :)

Miccis här!

Lars är och jobbar sitt 3h pass. Och jag försöker få honom att vilja dra ut ikväll men vi får se :)

 

 


Minnen...

Har ni tänkt på en irriterande sak... Att när man tänker tillbaka på när man var liten så kommer man bara ihåg små detaljer. Alltså små precious minnen... Men det känns ändå på något vis som att det inte har hänt. Jag skulle vilja kunna komma ihåg saker lite mer tydligare. Just att tänka tanken att jag har varit liten känns så o verklig (på något vis). Lite tråkigt tycker jag. Tänk då om 10 år. Då kommer detta vara ett minne för mig som jag knappt kommer komma ihåg... Är det inte lite tråkligt på något vis? Nej för f*n jag kommer bli galen om jag ska sitta och tänka på sånt här... Min hjärna börjar gå i högvarv nu och jag vill inte koka över. Så ska nog släppa tanken och gå vidare. Tänka på något roligt istället. Typ, som... The future... Aaah that´s a thought! ;)
*(Ja, jag vet. Jag kanske låter som en hippie nu. Men jag har också rätt att tänka. Eller hur? :))
På tal om minnen, här kommer några i bildform så att jag slipper tänka. ;)
När vi var på SVT på besök. Jag fotade en av alkisarna utanför, han heter Björne. :)
En ruggigt gammal bild på mig... Fina kläder Lars... Fina kläder!
aaah saknar mina kära trummor <3
Tog lite bilder i Jonas rum (när han bodde hemma). Yay vi lanade, vilka nördar! ;)
Värsta frillan.
Jag och Jonas fotade lite.
Alltså... Jag har så vidrigt mycket bilder! Så slutar nog nu, för den här gången iallafall! ;).

Old game.

Hallå där!
Har precis fått i mig en massa frukost så nu är jag belåten. Vet ni, jag satt precis och tittade på youtube klipp ifrån ett spel som jag spelade när jag var liten. Visar en bild nedan. Det kanske inte säger er mycket, men för mig var det nostalgikänsla av att se spelet igen. Hehe.
Någon som känner igen det? ;)

Var kreativ och snäll idag.

Skapade en riktigt fin Header till Jesper.
Jag är faktiskt riktigt nöjd med hur bilden blev. + att jag idag lärde mig hur man gör lens (vad det nu heter) på bilden. Alltså den lysande saken på O:et. :) i´m nöjd!

iväääg

jaha dags att dra iväg, men återkommer senarere! :)

Lunch. Hälsoblogg, tips.

Dags att trycka i mig lunch. Ni kanske undrar vad en hunk som jag äter till lunch. Och eftersom detta är en hälsoblogg ''host'' så ska jag berätta det. Jag brukar börja med att steka på lite grodben, sen gräddar jag halvrekuddar med spenatsoppa... Sen efter 30 min.... Orka... Ska vi kanske vara seriösa? Jag äter kanske potatismos med korv? Hahah det känns som något som jag snabbt skulle slänga ihop. Fast idag känns det lite tråkigt att bara äta korv o potatismos. Jag vill äta något roligare än det! Men frågan är vad??!!
Ja, det får bli pasta idag!


Sjunga lite!

Hej och god dag.
Idag är jag på larvigt bra humör och det känns förtjusande bra! :D. HEhee. Jag är så glad att jag ska sjunga lite!

Musik!

Har ni hört Bruno Mars låt ''Just The Way You Are''. Verkligen en fantastiskt bra låt!

Plåtade nyss!

Var och plåtade nyss. Blev mkt nöjd och det kommer nog några höjdar bilder! :) Det är något speciellt den här gången med bilderna och det berättar jag när jag laddat upp dem! :D

frukost på Ikea?

Sådär va, nu sitter jag här igen och ser allmänt söt ut... Som vanligt... :)... Har någon ätit frukostIkea förut? Ja, f*n ni läste rätt. Jag skrev faktiskt frukost på Ikea. (oacceptabelt säger ni! Omöjligt säger ni! Inte fashionabelt säger ni!) Men ni har fel för det går och det är smarrigt att käka där f*n. F'*n vad jag svär idag?!... :P.... Men som sagt, ät frukost på Ikea, det är smarrigt. Ja ni läste rätt igen, jag skrev faktiskt Ikea.... Frukost på Ikea! ;)
Mina paintskills är något utöver det vanliga.... Hehehe
Utöver frukosten så är detta en möjligheternas dag. Jag ska vara allmänt duktig och kreativ idag. Ja, efter jag städat lite igen... Eftersom jag är en gris och grisar ner allt. Så fort jag rör mig så sprängs typ hela j*vla lägenheten, fattar inte hur jag tar mig till! :P
Någon som vill städa åt mig?

time to sleep

Hellooo people. Time to sleep.
Är lite halvseg sådär nu efter att ha setat i soffan å glott på tv. Men ska iväg imorgon så tänker hoppa i säng nu. :). Ska upp tidigt imorgon... Men men, hörs imorgon! :)

Skönt...

Skönt med träning... Aaaah... Ska ta och käka en stor lunch nu. Det behövs. Kan säga att jag inte tränade som en galning idag dock, för har ''av någon konstig anledning'' fortfarande ont i halsen. (Nej inte ''sjuk''ont) Det känns som att jag har ett sår i halsen typ... Ja ett sår, ni läste rätt. Riktigt konstigt, gör ont när jag sväljer osv. Inte behagligt alls! Men jag har säkert bara svalt en spindel eller något som försöker bygga en spindelhem i mig.
.:)
Tänkte också lägga ut en rätt skön låt. Kanske oldschool för er? Men diggar den! :)

Videon är dock halvmongo. Snygg, men ganska skabbig och halvmongo. :)


Basement fun.


Redigera....

Hey Party People.
Sry min dåliga uppdatering igår, höll på med annat... Alltså kneg. Men idag så kan jag säga. I´got something for ya! Ni får se snart! :) Ska bara redigera lite!
Ni får en bild på en Mega fluga deluxe sålänge! :) (Ja, jag har tagit bilden. Men det var ett tag sedan)

Filmen Mask.

Idag har jag varit dålig på att blogga. Men har inte suttit vid datorn något alls idag. Men men, vet ni... Igår såg jag en film som heter ''Mask''. Den handlar om en kille som har en sällsynt sjukdom som gör att hans huvud blir konstigt format typ. Och den filmen var baserad på en riktig händelse. Filmen var riktigt bra kan jag säga.
Och när man ser en sån här film så blir man väldigt glad att man är den man är alltså. Man känner att man ska uppskatta att man mår bra och är frisk. Såna här filmer behövs verkligen, man blir down to earth igen. Så känner ni er deppiga för att ni har det ''svårt'', titta på den här filmen! :)

Film,

God kväll på er.
Sitter och funderar på vilken film man ska hyra ikväll? Det finns ju en del menar jag, fast jag vet inte ens vilken typ av film jag vill se... Skräck, komedi eller action? Jag tror att jag helt enkelt får välja när jag är där!
.
Och på tal om annat, det blir att fota imorgon istället. Blev lite sent ikväll, så orkar inte! Eller kan mer kalla det ''test'' fota imorgon. För jag har en idé och vill testa den, helt enkelt. :). Vi får se hur det blir... Jag tror nog att det blir bra!

funkar ej/// jodå!!

nu funkar inte bloggen som den ska....-suck-
NU funkar det igen!!! :D

Hallelålia!

Hallååå!
Ännu en dag med lite halvsurt väder. Men vad gör det! :) Jag är på topp iallafall! Sitter och längtar efter mina nya bilder, ska bli spännande att se hur dom blev. Och skall även fota ikväll och nästa vecka. Så det ska bli kul! :)
.
Byta ämne dags. Jag är ruggigt sugen på att festa loss lite, vill leva lite. Man måste leva loppan Och göra så mycket bus man bara kan medans man är ung! :D
Ser lite knasig ut. Men det är bara för att jag anstränger mig för att se bra ut. Vanligtvis ser jag ut såhär. Se bild nedan.
Så, som ni förstår måste jag illustrera bilden i paint åt er. Annars kommer ni alla att må psykiskt dåligt i resten utav era liv. :) Så varsegod! Ni borde tacka mig för min generösitet och kreativitet! :)

Palats!

Nu är det renare här hemma än i något palats i hela världen. Jag har borstat varendra vrå med min tandborste idag så nu är det vackert här hemma. Jag borde få ett pris, jag menar... Så duktig som jag har varit idag! :)
Kanske inte lika stort och ståtligt... Men fortfarande... Renare! ;)

AUTUMN / WINTER 10

Jag gillar verkligen Lagom. AUTUMN / WINTER 10.

Header hjälp.

håller på och städar... F*n vad kul det är... NOT!... Fast lite kul har jag haft, jag hjälpte just Mio med sin header och han tycks ha blivit väldigt nöjd! Det är kul att höra! :). Måste dock fortsätta denna plågsamma städning, Vad ska man göra right? Men det ska bli sååå skönt när det är över. Då kan jag fortsätta min dag med att ta det lugnt... Ja, tills jag ska iväg o knega iallafall! ;).
Här får ni en gammal bild på gammla mig. För jag är så dålig nu för tiden på att ta nya bilder! Hehe

Rosa klänning!

Sitter hemma hos Alexandreus nu. Jag hade ju faktiskt ett syfte med att åka in till Västerås idag. Men det blev inte riktigt som jag ville så ska uppfylla detta syfte imorgon istället. Så jag bestämde mig för att sova över här i Västerås inatt...
ska ut och jaga brottslingar ikväll. Ska klä mig i rosa klänning och bekämpa ondska med en ros som skjuter glitter. Jag flyger omkring på min chocklad flodhäst som har en GPS i nacken. Skämt o sido. Ska bara ta det lugnt. Kanske glo någon kul film och se dum ut... Som vanligt! :D

Kliar över hela kroppen!

Tjohejsan.
Nu har jag iaf duschat och nu kliar det över hela kroppen!! Jag hatar när det blir så!! Jag tror att min kropp inte uppskattar vanliga duschprodukter. Men men, palla köpa nå speciall bara för att det kliar. Känns ändå ganska onödigt. Eller??? Jag gillar ju min ''AXE dark temtation'' så mycket och enligt mig luktar den änglar på en äng fylld med vackra chocklad blommor.
Nu ska jag fortsätta med saker och ting, sen blir det äventyr ner mot stan! Haha måste bara tilläga att DubStep är ruggigt cool musik! Ni bör lyssna!!!! ;)

jaha, västerås idag igen!

Västerås idag igen. Ska in och umgås med Jesper ''Kanske'' Alex. Vi får se om Alexndreus kommer upp ur sängen, hahah! :D Nu tänkte jag duscha osv. Man måste ju vara fin när man ska bort.
h

aahhhh

Aaahhhh.... Trött, Jobbat en del idag kan ja säga. Men det är skönt!! Ska sova i 100 år nu. ;)

Ok, såhär....

Ok, det blev såhär. Kom aldrig iväg till affären, jag åt köttbullar och potatismos istället! Riktigt gott var det faktiskt! :) Men kom precis in från en promenad med Elias, det var riktigt trevligt. Sjukt skönt ute nu!
Vet ni, jag ska upp larvigt tidigt imorgon. Så tänker hoppa i säng nu... Meen hörs och ses imorgon alla glada Djungeldjur. Ciao!
Förresten, lyssna på låten ''Nelly - Just A Dream'' Den är skit bra! :)

äta idag?

Vad ska jag äta idag? Jag har inte den blekaste! Jag ska iallafall gå till affären nu. Ska nog köpa mig något smarrigt att sätta tänderna i! Jag förtjänar att äta ''ute'' mat idag, för det kommer bli en ganska seg och tråkig kväll. Ska ´sitta helt själv på en Lördag. Blä, vad tråkigt... Meen vad ska man göra! :P
Brb (Be Right Back). Ska bara dra och handla något fint.

Epic kväll!!!

Ganska Epic ikväll. Vi har Circus mongo på besök och Alex och jag är huvudatraktionerna!! Hahah!

Chill!

Ikväll blir det en chill kväll... Ja nästan iallafall! Ska ta mig en liten drink med min kompanjon Alex när han dyker upp. Och när han dyker upp ska vi göra som vi alltid gör... Bete oss som ekorrarråttgift och vara allmänt dryga! Aaaah det är så man ska bete sig! :D.
Nej men nu ska jag sminka mig osv..... (skämt o sido) Nu ska jag kamma katterna och hälla bensin i lägenheten så att vi kan leka med fyrverkerier! Som sagt, skämt o sido. Så galna är vi inte... Haaha :D.
Mr & Mr awesome.

RSS 2.0