Mycket friskare

Hey alla.
Har slappat rejält idag, och börjar bli mycket friskare. Känns skit bra! :) Ska glo på en film nu, har redan sett Mastermind idag! :D riktigt bra film! nu blir det Four Lions! Och slappa vidare! :) hörs imorn ciaooo

Beställt!!!!

Sådär, då har man beställt hem Windows 7 familypaket så att 3 datorer kan använda den. Och en ritplatta bara till mig! :) Gissa om jag ska rita och göra snygga bilder i Photoshop när den kommer hem! :D Längtar som f*n! Ska bli sk*t kul! Och kan säga att min bild som jag håller på med på Jesper blir sk*t snygg! Jag blir riktigt nöjd och jag vet att ni kommer älska den!
Här kommer ett litet smakprov! :)

Den är inte klar på Låååånga vägar, men det börjar likna något iallafall! ;)

rovdjur...

hey yal! :)
Är ganska trött efter denna dag, har stött på dom mest hotfulla rovdjur idag. En orm, och en skalbagge. Händelserikt va? Hehe. Nej, men dags att hoppa i säng! Sov gott! :) Hörs imorgon, är ledig då.

Love this song.

har hört den på krogen, men inte riktigt kopplat att den var såhär bra! :D Den här ska spelas under nästa fest! ;)


NittiLeaks. -MotherRussia-

Fångad av en stormvind..... Oj oj, sitter och tittar på 'NittiLeaks' och där spelades just Carola... Så nu har jag fått den på hjärnan. -suck- Jaja, men vad ska man göra. På tal om irriterande saker, har gått hela dagen idag och sagt ''Mother Russia'' (Med en rysk accent) för mig själv och då och då för folk... Haha! Träffade dock ryssen idag, så tog tillfället i akt och sa 'Mother Russia' till honom. Blev ingen spännande reaktion på detta dock. Så jag fortsatte att låta dessa ord flöda ut på alla andra. :). Jag som tänkte att när jag sagt dessa ord till en ryss så ska jag vara belåten och sluta, men så blev det inte. Haha!
.
Nu är det dags att 'sova sova säng säng säng', för imorgon ska jag jobba. Och efter jobbet sätta mig här och göra lite stuff. Typ, photoshopa, fixa lite bilder osv. Hörs imorgon chimps! :)

HEY!!! (har uppdaterat dåligt dom senaste dagarna... Fyyy mig) ;)

HEEEY!!!!
Ursäkta att jag uppdaterat så dåligt. Men har jobbat mycket nu dom senaste dagarna så har bara slängt mig i säng när jag kommit hem!! Men nu när jag vant mig med att jobba en del så har jag mer energi! :) Idag blir det att käka en massa smarrig Påsk käk och sedan jobba till 21:00. Låter de tinte förtjusande? Jo, kanske när lönen kommer! :). Ska duscha och bli vacker nu. Hörs senare! :)
Bjuder på en halvnormal bild. Här bodde jag hos brorsan! :D (attackerar Alex med svärt! ;))

hej -pust-

Hej -pust-....
(Försöker andas ut) HEhe, är helt slut efter dagen! :) Så tänker käka en massa smaskig kyckling, ris osv osv... Och bara njuta resten av kvällen!! :) Oj ojoj! Sov gott! ;)hahah

BILDER SÄGER....

Bilder säger mer än 1000några ord! :)
(gårdagens kalas!)
Sov gott, ska upp tidigt imorgon! :) Jobba. (ovanligt eller?)

Dags att gå på kalas... Manual till att stryka manligt! (Haha!)

Sådär, duschad och fin! Så nu är det dags att dra iväg till Miccis familj på ett glas vin och sedan dra hem till Emelie på lite Kalas! Ska bli sköjj. Eftersom jag ska iväg nu, så tänker jag inte skriva något speciellt vettigt förutom hur en man bör stryka. (ganska ovärd information jag själv hittat på)
.
En riktig man stryker såhär. (Jo, man gnuggar handflatorna mot varandra tills det börjar ryka. Sedan trycker man händerna emot det skrynkliga tyget!) Så enkelt är det. Så stryker en man! :).
Här kommer en liten manual för er som inte förstår. Ja, jag är otroligt duktig att rita under stress i Paint.
Nu vet ni hur man stryker manligt. Ni kan tacka mig för att ha räddat er, ifall ni blitt tvugna att stryka! ;) (haha!! F*n vad ovärd jag är!!!! :D)

ner på centrum

Sådär, då var man hemma igen då efter en runda ner på centrum. Köpte det finaste systemet kan erbjuda, smarrig cider. ;) hehehe. NU är det dags för mig att diska, sedan träna. och sen äta... Och på tal om mat... Vad ska man äta idag????? :|

Fynda på olika nyttiga drycker...

tja gott folk, ska iväg just nu! Så skriver en snabbis! Snackar med farsan i tele just nu och bara tar det lugnt. Nu ska vi iväg till Systemet och fynda på olika nyttiga drycker som förlänger hälsan. (Hihi).
Hörs om en stund min barn!
Ciao :D

100% bra igen...

Aaaah, i´m back kan man säga nu. Mår till 100% bra igen! :) Känns underbart och imorgon blir det partay! :) Tagga! Ska bli kul! Nu är det dags att leka lite i photoshop o sedan sova! :D Sov gott gott folk! Ciao chimps!

Bortkastad dag...

Hey yal!
Gårdagen var verkligen en bortkastad dag. Jag låg typ och sov hela dagen, men jag antar att man måste vila när man mår dåligt och är sjuk. Fast idag känner jag mig mycket bättre!! :). Lite öm i magen bara! Men en klart förbättring mot igår. Så det var lätt värt att sova bort gårdagen. + att dagens väder gör mig väldigt glad! F*n det är ju s*it härligt ute ju!! :) Förtjusande, eller hur?

Jordgubbskräm o Mjölk.

Uurk.... Har inte ätit ordentligt idag alls. Men fick i mig lite Jordgubbskräm o Mjölk tidigare, Så känner mig något piggare iallafall. Jag tänkte om jag ska försöka mig på något lite mer matigare nu.
Önska mig lycka till så hörs viv... Haha! :) (S*it kul att må dåligt, jiiippppiiiiiiii) Hehe...

sjuk

Jaha... Vilken lyckad dag det här kommer att bli (not).... Jag börjar bli sjuk och orkar knappt röra mig. Jag måste vila, så ja. vi hörs! :) Ha en kul dag ni som kan! ;) :) haha

riktigt snygg bild....

Har kommit igång med en riktigt snygg bild nu!!! :) Lovar att självklart lägga upp den när jag är klar. Nu ska jag sova, det förtjänar jag. Eftersom jag har varit duktig idag. Enligt mig själv iallafall! ;) :D haha sov gott monkeeys!
En början iallafall! ;)

Jag är verkligen en riktig spartan...

Hej mina barn.
Aaaaah det har varit en låååång dag på jobb nr:2 idag. F*n jag är verkligen en riktig spartan (En krigare som killen på bilden nedan) som klarar av två jobb. Visst är jag bäst?
Nu resten kvällen blir det iallafall till att ta det riktigt lugnt. Fast ska kanske fortsätta med en bild som jag håller på med. Eller kanske ännu bättre, fortsätta i Maya. Har en hel del Tutorials som jag måste bli klar med! Det är helt underbart att jobba med min kreativitet... I love it!
Älskar att visa världen mina förtjusande bilder! :D

Ni MÅSTE se....

Hey hey heey!
Igår skrev jag inget här, jag satt inte ens vid datorn. Jag var väldigt trött efter en hel dag av jobbande. Men idag sörni, är jag ledig. Skönt... Men men, först och främst vill jag börja dagen med en rolig Video som ni måste se!

Haha dom här snubbarna är fan sjuka! Men det ska man vara enligt mig! Man måste våga vara sig själv.


käka pizza & dricka cola... Thats Life!

Hey alla, Var i Sala igår men åkte hem samma dag (Var där ifrån Torsdags). Det var riktigt nice att umgås med grabbarna lite. Vi bara tog det lugnt och chillade, käkade pizza och drack Cola. Thats life! ;) Jag känner dock hur Nörden inom mig bara växer när jag träffar dem... Haha! Då vill jag ha alla nya coola spel så att vi kan sitta och lira med varandra via internet...Låter väl skojj? :D, Hehe. När jag kom hem igår så blev det utgång med Emelie, Ayim, Miccis, Sandra och Therese. Här är bild.
:D Sitter och tittar på 4Fakta. Någon dokumentär om Hitler... Damn, he was a wierd/Evil man! Nu är det dags att dra till Västerås! :D Hörs :D

äventyr...

god morgon .
Har precis käkat lite frulle och ska precis ut på äventyr i sala! :) Till en början med. Med Alex, tror vi möter upp Jesper och Jonas snart ;) :) ciao

Sala.... Alex, elefanter

Aaaah skönt att vara i töntarnas rike. Sala, det är här det händer. :) Har lekt med Jonas, Jesper och Alex heeela dagen lång... Det kallar jag för Epic... (btw, Jonas har tryckt en sk*t snygg t-shirt med våra ansikten på, lovar ni kommer få se den!!! ;)) Nu ska jag och Alex sova och drömma om elefanter.... Ok, bara så ni vet. vi sover f*n inte tillsamans! Fyf*n, något måtta får det vara! ;D hahahah! Sov gott chimps!

Spelsugen...

God morgon chimps.
Satt och tittade på lite nya spel på Games, gissa om jag är spelsugen alltså. Man kanske ska skaffa sig ett Xbox260 och lite nya spel osv?... Skulle va kul att lira lite roliga skjuta skjuta spel med grabbarna! ;) Ja, jag är en riktig nörd. Men det är jag stolt över. Hehe. Nu ska jag iväg och gå ut med råttor... Oj, menar hundar! :) Ciao

frukost på Ikea... (Mums´)

Ok ok, ska skriva SNABBT för ska iväg nu! :) Blir frukost på Ikea idag, hehe gott va? ;). Hörs sen chimps!

Betalat hela dyra 29:-...

Tja geeks, har precis betalat hela DYRA 29:- (Nu är jag fattig! -not-) till Fujifilm, har beställt hem lite bilder! :).
Enligt mig så är det riktigt nice att ha bilder i fotoalbum! Jag menar, det är nice att ha alla bilder digitalt. Men det ändå ändå bättre att ha dem på papper. Kan man ta fram dem, titta på dem, slänga runt dem, smaka på dem... Ja, eller vad f*n man nu vill!
.
Tänk er när man är en gammal f*n och sitter där med barn barn osv. Då kan man visa dessa förtjusande bilder ifrån sin ungdom! Ah kommer bli coolt! ;)
Vilken snygging på bild. Där var jag ung.

Partey pics ! :) och annat

HEhehehhe hur kan man inte älska 'Big Bang Theory'??? Den serien är fantastiskt! Dom fick just till en PERFEKT scen också! :D Sheldon kastade en bunt papper i luften och ett papper fastnade på hans axel och stod emot hans huvud... Hhaha dom började inte garva eller något, dom bara körde på. Skit snyggt!!! :D Just ja, igår var det juu partey hemma hos Emelie! :) Här kommer några bilder! :)
Jag. :D cool och grym som vanligt! ;)
Yonis! ;) Han och Kanye West är väldigt lika!
Emelie och Yonis! :D
Miccis, och till höger har vi Ryssen! :D ehehe

Flummig bild i photoshop! :)

Håller på med en ganska flummig bild i photoshop! :) Men måste dra iväg o knega nu, hörs ikväll då j***vlar :D paaarteeey all night! :D

Partey kalas....

Tjoheeej! :)
Sitter och lyssnar på världens bästa band '30 seconds to mars' och peppar upp inför ikväll! Ikväll blir det partey kalas hemma hos Emelie, och jag ser väldigt mycket fram emot det. Ska dock jobba från 15:45-21:00. Men vem f*n bryr sig? Jag är ung, right!? Måste ju få unna sig lite kul! :D... Tråkigt en sak dock, jag trodde att jag skulle börja jobba klockan 17:00 idag, tittade precis på schemat... jaja. Det är bara att gilla läget! :) Ikväll blir det skoj iaf! Nu ska jag iallafall iväg och handla något att gnaga på. Kanske köpa en trocadero också! ;).
Hörs om en stund chimps!
'Jag bjuder på en utav dom äldsta bilderna på Jesper, Alex och mig! :) Det var tider det... Hhaha! :D'

Cheese Balls...

Hey chimps! :)
Aaaah, Trocadera och Cheese Balls! :) Gott gott! Det förtjänar jag eftersom jag är en sådan trevlig och förtjusande person! :)
Nu ska jag glo på tv och bara slappa. Men imorgon är jag back! :)
(ganska lame inlägg , är roligare imorgon :))

förtjusande...

Hej folk.
Har ni sett så ''underbart'' väder det är idag? Visst blir man på förtjusande humör!? Man vill bara ut och springa på ängar och dansa med djur... Tänk er att sitta ute och njuta med en glass i handen... Aaaah.... Urk... Nej, nu får det vara nog med tönt väder. :). Give me sol och värme! :D
På tal om URK. jag såg en bil med regnr URK *** idag. haha! :)

RSS 2.0