True Blood

Vi sitter och tittar på ''True Blood'' och har det bra, vi åt just några mazariner och gissa om jag är glad. För som jag sagt tidigare så älskar jag sötsaker, allra helst efter maten.

Är det någon som håller koll när ''Gossip Girl'' börjar igen? Jag saknar den serien. Jag vet, jag veet... Jag är en kille som diggar Gossip Girl, who cares! Det är 2000-talet nu. Jag får titta på vad jag vill! Ok?! Hehe.

Nu är det dags att glo vidare på True Blood sen så blir det att tänka på refrengen (alltså sova)... Vet ni, jag var ute på en liten promenad tidigare idag, eller efter jag la upp videon med Nick Pitera, och då tog jag lite charmiga bilder på grisar och lampor, här kommer dom.




I detta hus bor vi.





Ännu en förtjusande bild på mitt anlete.

Bild på random plats. Jag tycker själv att bilden har ett visst djup. Jag får känslan av hus när jag ser denna förbubblande bild, detta är överväldigande. Det är för mycket för en människas ögon. Gud må vara med oss.

Och här kommer kvällens sista, och vackraste bild, på mina tomte-pojkar <3

Jonas och Alex.

Sov gott alla glada.

Nick Pitera

Han är verkligen underbar att lyssna på.

 


Drivrutiner

Sådär, nyduschad och allmänt ful. Och jag märkte just att rit brädan som jag lånat av Jesper inte funkar utan drivrutiner, inte så konstigt tänker ni. Och så tänkte jag också, så då gick jag in på utgivarens hemsida för att ladda hem drivrutinerna och så visade det sig att dom inte finns kvar för att just den här modellen inte tillverkas längre...-suck-...

Fast får vell ha överseende för den är ju inte den nyaste modellen. Men den funkar, om man har drivrutiner vill säga! ;)




Och titta på min ståtliga frisyr, så kan det gå när man duschar.

Dags för annat nu. Hörs senare



Duscha

Snart dags att duscha, sen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Ska tvätta imorgon fanns inga tider idag så... Bara så att ni vet? jag förstår ju om ni finner det intressant! ;)




Mina kära skor som jag tycker så himla mycket om. Har fler faktist, men inte framme.

The Bucket List

Sådär, nu har jag vaknat ordentligt och sitter här. Idag ska jag inte göra mer än att tvätta och söka lite mer jobb.

Jag bara måste säga det, att filmen vi såg igår blev ''The Bucket List'', och det var en riktigt bra film, jag rekomenderar den starkt! Känns ganska knäppt, men man har ju fått sig en tankeställare om livet. Liksom... Man borde njuta av varenda sekund man har och borde se alla tillfällen som något bra och lärorikt. Men det är ju inte så alla gånger, man tar allt för givet osv. I filmen så får dom båda en kort stund kvar att leva och då börjar dom leva ut och göra galna saker... Jag vill också göra galna saker, fast än jag har hela livet framför! Jag vill få ut så mycket galenskap som möjligt utav mitt liv, och ha fått gjort så mycket knäppa saker som möjligt... Hehe...

Men det ska nog gå att ordna, iallafall såna här små saker!

Men tittafilmen, man blir lite rörd.



Här kommer lite morgon bilder.



Mina sköna gubbbyxor, brukar mest ha dem hemma, tycker dom är rätt snygga.

Hörs senare.

Film/fika & plååtning

Ikväll ska vi titta på någon film och fika lite, har köpt mazariner och Cola. Gott för jag vill alltid ha sötsaker i mig efter maten nu för tiden. Det har blivit en dum vana, haha!

Vi vet inte riktigt vilken film vi ska titta på än, men det återstår att se. Det kanske till och med startar någon bra på tv?

I helgen blir det plåtning. Ska bli härligt som f*n! Att få ta lite nytt till mitt portfolio, den här gången kommer det bli ganska galna bilder tror jag. Rätt mycket smink osv hehe. Spännande! Ni kommer ju självklart få se bilderna. Vi ska även till Miccis familj i hallstahammar i helgen, hennes farsa fyller år så då skall det firas kan ja lova!

Men nu ska jag starta tv:n och chilla. Lägger upp lite vackra bilder från idag.



Våra cycklar.


Från balkongen.

Ser fram emot helgen ganska mycket nu kan ja lova! Men nu ska jag göra annat, hörs senare vänner.

Mat

Ok, sådär ja. Hemma igen, vi har cycklat runt till olika affärer mest så det blev inte så mycket kort. Eller jo typ 1 på några hus. Som jag lägger upp senare. Jag tänkte damsuga soffan nu också, soffan är smutisg. Hehe. Vi har just ätit kyckling, ris, sötsur sås och soja.

Alltså det börjar bli riktigt kallt ute alltså! Det är sjukt! Jag orkar inte med kylan, jag vill ha värme och sol. Eller ok, jag kan hålla med om att det är mysigt när det är kallt ute och man sitter inne och dricker thé. Men att vara ute och gå i kylan. Fy bubblans heller! (Ursäkta dom groteska svordomarna!) ;)

Jag behöver mig också lite nya höst/vinter kläder. Typ kängor, stickade överdelar, halsdukar och handskar osv. Här kommer lite exempel på schyssta plagg som passar i höst/viner miljön.


Sweatshirt från Elvine cirka 800kr


Mössa från Stray Boys cirka 300kr


Navy cardigan från One True Saxon cirka 1650kr

Ja det var lite smått och gått. Jag blir smått shopp sugen faktist, hehe.
hörs sen

Frukost/lunch

Tja har just käkat frukost/lunch. Gott som f*n med tanke på att jag nästan hade slut på energi! Ska snart fixa iordning mig för en typ ''heldag'' på stan. Vi tänkte sticka och handla, pumpa min cyckel och glo runt. Jag ska även söka ännu fler jobb idag. Härligt, det är skönt att få det gjort men det skulle vara ännu skönare att få ett jobb snart! Hehe

Det var något igår som jag tänkte skriva om idag men nu har jag glömt det...?... Tusan också! Jaja.

Jag funderar på vad jag ska ha för kläder på mig idag... Det blir nog Jeans och någon t-shirt. Det brukar funka! :)


En av mina absolut favorit bilder. Hehe Vi ser ganskla galna ut hela högen.

Jag funderar ganska starkt på att söka lite designer jobb igen. Det känns som att jag har lagt det på hyllan! Och det vill jag ju inte göra! Vore kul att hålla på med sådana saker. Älskar ju att rita så!


faktist en bild på mig, av mig.

Men ni! Nu ska vi dra ha det gött!
Tar lite fina bilder som ni får se sen!

Idol

Nu dags för Idol, sen sova. Men godnatt alla glada människor!



En sista bild för ikväll. Detta är då en bild jag har gjort såklart.
Gonatt

Guds barn...

... Alltså jag, är tillbaka här nu och ska lägga upp resten av dom där sjukt härliga partybilderna som jag vet att ni alla vill se!


Jonas och jag.

En drickande Sebbe.

Jag, Alex och Sebbe.

Jonas von hunk.

En babe (Miccis)

Jonas, haha skönaste blicken där! Diiiva what´s up? Hehe!

Jag och Jonas, jag vet... Nämn det inte. Vi vet det redan... Vi är sjukligt snygga.

Sebbe, Jonas och Alex. Om gud hade ett ansikte, så är det dom. Hehe

Jag säger bara... HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Jag, Sebbeoch Alex. Vi är... Ja dundrans tuffa!

Jag och Sebbe.

Amanda och Miccis, dom sitter och ser töntiga ut i soffan. ( Hon ville inte synas, hon påstod att hon såg för flottig ut... Jajaaa)

Sådär, var det kul för er att se? Jag måste skriva igen att jag tyckte att den kvällen var sjukt kul, ett stort tack igen för kvällen till alla som medverkade!

Ja, ni kanske vill veta vad som hänt mig idag, Jo jag och Miccis gick upp skit tidigt för att vi skullle få skjuts av morsans typ gubbe... Så vi gick hem och åt lunch sen åkte vi direkt till Örebro, sen när vi kom hem hit, så chillade vi ett tag, efter ett bra tag så var jag tvungen att gå till Arbetsförmedlingen och skriva in mig här. Sen efter det drog jag hem och här har det inte hänt mycket. Vi har ätit mat och nu tittar vi på Idol. Jag ska söka lite jobb ikväll också. Kan ju vara bra menar jag! Att söka så mycket man kan. Jag skulle kunna tänka mig att jobba med nästan vad som helst faktist, liksom allt är en bra erfarenhet och man behöver inte bli fast på samma jobb i resten av sitt liv liksom. Jag känner att jag vill testa allt möjligt. Och jag kan ju fortfarande hålla på med sånt jag verkligen vill hålla på med. Ni vet Modell/Tv osv! Väntar dock också fortfarande svar ifrån Derek. Bara så att ni vet.

Jag ska nog söka vidare nu, och titta på Idol. ha en bra fortsatt kväll alla.



God natt

Nu har vi tittat klar på filmen och jag och Miccis ska gå hem för att sova. ''The Cell 2'' var ingen höjdar film! Den var tråkig faktist! Se den inte hehe


Men nu ska jag dra, sovgott med er hörs imorgon.. och då flyttar jag ordentligt!

hälsosamma

Nu sitter jag och Miccis hemma hos Alex & Amanda. Vi ska äta och göra hälsosamma saker, äta chips, dricka läsk och titta på film. Låter inte det fantastiskt?

Jag tror att vi ska titta på ''The Cell 2''. Det kommer bli cool erkänn att ni iallafall är lite avundsjuka? Jag hoppas även på att min ängel Jonas kommer också. Hehe



Men i´l be back!


Party deluxe!

Sådär ja! Nu sitter jag här igen medans Miccis sitter på sängen och ser töntig ut. Jag tog en bunt härliga bilder igår som nu garanterat kommer ut här. Här kommer dom bästa bilderna som era ögon någonsin skådat. Hehe!

Jag måste bara berätta om igår... Fy F*an vad roligt jag hade. Så kul har jag itne haft på väldigt, väldigt länge! Tack för den bästa kvällen någonsin mina älskade små bubbar! Tack till alla som gjorde en sjukt härlig kväll!!

Först börjar jag med lite bilder från igår då jag och Jonas 2 var ute och gick på en härlig promenad.



Jag.

Jonas 2. ;)




Och här kommer fest bilderna, se och njut mina vänner. Ni vet, gud skapade våra ögon för att se detta ögonblick. Detta är det mest episka ögonblicket i era liv.

Jag och Alex.

Sebbe, Jag och Alex.

Sebbe, Jonas och Alex.

Jag, jonas och Niclas.

Jag lite tidigare på dagen hemma hos Jonas.

En av dom snyggaste jag vet! Alex!

Jag och min andra böna, Jonas!

Alex och Jonas mina änglar!


Jag och Sebbe la märket till något mycket vackert på balkongen bredvid... HAHA! LR vacker och vackert, ganska vedervärdigt hehehe

Jag.

Jag får lägga upp mer bilder sen, för min dator blev just urkopplad och det är där jag har alla bilder... Så ni får se resten av denna episka kväll imorgon.

hörs sen.


PARTY!

Ikväll smäller det hårt! Ikväll ska vi festa och fan vad kul jag SKA ha!!!

Jag lovar att ta en massa vackra, fina, söta, sexiga, snygga, charmiga och PERFEKTA bilder ikväll!



Jag är sjukt taggad! Dricka drinkar och bara njuta. Jag tänkte att ikväll ska jag göra något jävligt busigt och vara helt hyper, bara för att!

F*n vad glad jag är faktist!


YAY!

Dags att gå

Ska först gå på en promenad med Jonas 2, ni får se bilder sen. Om han vill vara med på bild Hehe...

Ja och det blev inget av med resan till farsan idag, han är sjuk så.. Jaja... Vad ska man göra?

Men vi hörs om ett tag ciaoo!

Mobil

God morgon vänner, vet ni... Jag blir så irriterad på min mobil. Den börjar bli så värdelös! Den klarar knappt av någonting alls längre. Pratar jag för länge i den dör batteriet osv! Jag menar hur bra är det!! Den slukar batteriet så j*vla fort nu för tiden så det inte är sant. Så hur ska man göra, köpa en ny mobil eller ett nytt batteri!? Det skulle vara kul med en ny mobil, men ändå så tycker jag om den jag har väldigt mycket... Jaja det återstår att se helt enkelt!

För det är ju inte så jävla kul om någon ringer angående något viktigt så bara dör telefonen mitt i en mening. Jätte bra. Isåfall om jag köper en ny, så blir det en värsting telefon! En riktigt bra jäkel!

Här har ni en bild som jag gjort. En hyllning till min nuvarande telefon.


Ni får gärna lägga kommentarer på saker jag gjort, det är alltid kul! :)

Vet ni, Kanye West är förbaskat bra!
Lyssna på ''Kanye West - Paranoid''

Dags snart om ett tag att dra hem och käka lunch, Mumma!

Här kommer an gamal ganska schysst bild på mig, av mig.

God kväll

Så där, hemma efter ett äventyr ute i mörkret! Nu sitter jag och lyssnar på min alldeles egen favorit Usher och har det gott. Ska även lägga upp lite vackra bilder sen idag, som ni kommer njuta av ordenligt!

Idag har jag lekt med Alex och Jesper, var hemma hos Alex och Amanda tidigare sen gick jag och Alex hem till Jesper och hämtade honom, sen blev det promenad! Det var skönt som en bäversvansad tiger.

Här kommer några bilder som ni människobarn kommer gilla.

Han försökte allt titta fram där bakom mig va, din lilla filur Alex!


Vi krigade för... Ja för att vi ville det.


Gissa om dom var goda! Min favorit är dock cactusen

Alex & Jesper.

Jag & Jesper.


Dags för kungen (mig) att sova.

God antt vänner.

Alex:andreus

Nu sitter jag med tappre Alexandreus som läser om ''Magi och övertro'' Haha Micke har väldigt lusitga böcker här hemma kan man säga!

Nu har jag varit på möte och det gick bra. Och nu har jag sökt ett trevligt litet jobb också, ska söka en bunt fler! Jag vill så gärna få ett jobb. Orka göra ingenting om dagarna liksom!


Här kommer det lite charmiga bilder!






Vet ni, idag kom jag och Alex på en kul film ide som vi vill förverkliga! Typ samma sak som musikvideon till ''Alla gillar brudar'', det vore skit kul att leka lite med kameran liksom! Jag måste få nytta utav min kreativitet!

Nu ska jag och Alex gå våran väg. Men jag lägger upp filmen här sen kanske... Om ni har jävligt tur! ;)

Möte

Sitter här igen, men ska alldeles strax på möte.

Bloggar mer sen.

Felstavning.

Oj jag såg nu att jag stavade fel igår... Men strunt samma så får det vara, det är fint tycker jag! ;) Jag brukar vara duktig på att stava fel... Hehe

Oj gud vad gott det är med scones, Micke (brorsan) hade inget bröd hemma så jag fick käka hans hembakade scones. Och det var väldigt gott! Och självklart till det, dricker jag thé. Mumma!

Vad händer idag? Tack för att du frågar... ;)... Jo jag ska till arbetsförmedlingen på ett möte och sen skriva ut en bunt nya CV:n. För mitt förra CV var ju väldigt fail... Sen efter allt det så ska jag höra med Jesper om jag får låna hans ritabräda i några månader, i need it you know! Skulle vara bra att ha. Jag menar det är inte den bästa brädan, men har inte mycket annat val just nu.

Man kan också säga att det händer en del just nu, alltså jag menar med flytten och allt det här. Det är väldigt, vädligt mycket för min lilla hjärna. Och jag är inte den som är van med förändring! Men all erfarenhet är bra har jag hört! Och livet är till för att levas! Så Vad kan hända. :)

Vet ni, jag ska alldeles strax gå så jag får avrunda det här, nu ska jag byta om till riktiga kläder (inte mjukisar) och sen borsta tänderna. Så vi hörs sen vänner. Hej!


Ni kan få se lite bilder jag gjort igen.



Dom här är dom mindre snygga, men dom funkar.

Oj Oj Oj

Oj Oj Oj, nu har jag varit dålig på detta va? Förlåt mig. Jag har syndat. Men iallafall hej på er! Idag kom jag hem hit till lilla Sala igen. Ska fixa det sista osv. Sen tar jag med alla mina saker till Örebro.

Idag när jag kom hit så träffade jag typ Alex direkt. Vi har umgåts hela dagen faktist. Typ!

Vi har hittat på lite allt mäjligt bus, skojj skojj.

Här kommer bilder från i förr går.

Jag

vi hittade en liten vän när vi var ute och gick. Hehe

en tönt! ;)

Bilder från idag nudå.




BRA nu går vi i vägen för kameran!! ;)

Sov gott alla snälla! :)

Hello!

Hej kära vänner, idag var jag och Miccis på en mässa. Och efter det har vi mest gått omkring hela dagen! Vi märke en sak idag som jag blev ganska arg över, jo att jag har gjort... Tillåt ig säga epic fail... På mitt CV, jag har gjort en hel del fel på den... Så jäävla typiskt att jag ska göra det nu när jag gett ut den lite här och där, jaja vad ska man göra åt det nu liksom!

Men men, nu har Miccis åkt på fest, och jag orkade inte följa med så jag sitter här och ser söt ut istället. Jag har varit dålig på att blogga och att lägga ut bilder dom senaste dagarna, men det blir bättre också när jag har min egen dator som jag kan blogga ifrån. Jag gillar mer stationära datorer, dom är skönare än bärbara tycker jag!


Vi åt riktigt god mat idag! Fläskfile, stora-strips och bearnesesås. Gott som f*n var det! men men... Imorgon åker jag hem till Sala igen, ska fixa lite där hemma. Hämta resten av mina ägodelar osv.

Imorgon blir det mer iallafall! :)


True Blood

Nu har vi suttit och tittat på True Blood, en riktigt bra serie enligt mig. Fast den påminde lite om Twilligt. Men men... Bra var den, nu ska vi titta på film sen sova.


jag lovar att snart stoppa in en bunt fina bilder

sov gott


CV

Nu så springer jag omkring med mitt CV, lämnar lite här och där. Synd bara att det är så dåligt väder idag alltså!! Usch... Men annars är allt ok.

Ska bli spännande att se vad som händer, och jag ska snart fota igen med Gert. Så kan jag utfylla mitt portfolio lite! Det behövs menar jag, den här gången blir det typ galna bilder. Wierd makeup and stuff like that you know!? ;)

Så det ska bli väldigt kul.

Men jag måste traska vidare nu, men vi hörs senare. hejdå

SAND igen


Örebro nu

Sådär, nu sitter jag här i lägenheten i Örebro. Den var riktigt riktigt fin! Här kommer vi nog trivas. Dags att sova nu. det blev dåligt med bilder och skrivet nu ikväll. meen kan skriva lite mer imorgno. sov gott alla :)

Örebro ikväll.

Ikväll drar jag till Örebro och kommer tillbaka till Sala på Torsdag.

Jag skriver mer här senare ikväll! Ciao!



SAND

Det finns ett väldigt stort och framgångsrikt danskt märke som jag speciellt tycker om. Den danska modebranschens finest, SAND.










Mycket nöje


God morgon alla och thé & mackor....

Nu sitter jag här. Ovanligt va? ;) Ja, ni såg ju mitt tidigare inlägg om att jag ska flytta nu?! Så nu blir det av iallafall och jag vet att Jonas och Alex är ledsna men till er säger jag att tur att det finns internet, telefon, tåg, buss och bil nu för tiden! Så jag är ju bara någon timme ifrån er mina små grodprinsar. Och jag tror att Jesper bryr sig också faktist... Haha

Så ni kommer få en hel del bilder och massa annat kul angående flytten när den blir av!

Vad jag gör nu? Trevligt att du frågar! Jo jag lyssnar på Kanye West´s album 808s & Heartbreak. Nästan precis alla låtar är bra. Men det är ju klart, det är Kanye West vi snackar om! Han är en grym artist.


Om ett tag så måste jag dra hem till morsan och berätta om detta osv och käka lunch.





På dom små bilderna ser både jag och Jonas väldigt puckade ut. HAHA

Dom här bilderna är typ någon månad gamla, och här har alex jätte långt hår! ;)

Hörs senare

FLYTT

flytten blir av. Vi har fått lägenheten. Nu börjar något nytt!

Örebro here we come!

Sovgott!!!

Haha

Nu är jag hemma, efter att ha vandrat i regn, slagits med en grävling och gått i våtmarker!

Nej men så farligt var det inte riktigt kanske! Det regnade bara lite, grävlingen var mer rädd för mig än vad jag var för den, och jag gick på asfalt... Men man kan ju få överdriva lite ibland! ;)

Filmen var iallafall en ganska unik! Den var bisarr, men ändå väldigt bra. Ni bör se den!!


Det har inte blivit mycket bilder alls idag, men här kommer några iallafall!


Här är från Ksk, min gamla skola. Detta är då C-huset där jag gick.

Ja... Och bakom alla buskar och träd är resten av husen.

Här har vi då grävlingen som jag träffade på för en stund sen. Han får heta Sixten.

Men nu ska jag sova tänkte jag, för me is very trött.

God natt


Film

Är hemma hos Alex & Amanda, och vi ska titta på en film. Jag tror faktist att vi ska titta på en som heter ''Drag Me To Hell'', så får hoppas att den är bra.



Jag har varit dålig på att ta bilder idag också... Fy på mig! Men kanske hinner ta lite mer till ikväll!

Vet ni, jag har fastnat för det relativt nya danska street-fashion märket Humör. Dom har riktigt tuffa och vågade kläder.




Men vi hörs senare, :)


Fint väder

Det är väldigt fint väder idag igen!! Vad härligt, då blir det nog isåfall att jag är ute en stor del av dagen. Hoppas jag iallfall hehe. Vi får se vad som händer, jag vill iallafall inte sitta inne och uggla.

Och som vanligt om någon timme är det dags för lunch, ska bli gött... Vet ni, jag håller på att bli knäpp här. För jag vill göra något vettigt om dagarna och att söka jobb här i Sala är ganska lönlöst! För ska ju ändå flytta till Örebro... Så jag hoppas att resan till London blir av snart, skulle inte bara vara kul att få åka dit. Det skulle vara härligt att komma igång med något som jag verkligen vill göra också. Att vänta är inte det bästa jag vet, men det kan vara värt det! + att jag måste hitta en fotograf i Örebro. För jag vill ha någon som jag kan fota hos ibland. Det skulle vara sjukt bra faktist! Så att jag slipper åka så långt varje gång, när jag behöver förnya min portfolio. Fast det skulle behövas redan nu känner jag faktist, förnya mitt portfolio alltså... Funderar på om jag ska kontakta någon här i Sala? Men vi få se, Det skulle ju iallafall vara väldigt bra med lite nya kort.

Min gamla bilder tycker jag mycket om, men kan ändå inte leva på dem hela tiden!



Som sagt måste ta nya bilder!!



Här kommer lite fjantiga bilder från igår.








Nu ska jag dra mig vidare, vi hörs senare vänner.


Ska sova...

... Men jag skriver ett sista inlägg för ikväll. Idag har jag ju varit med Jesper hela dagen, vi träffade Jonas ett tag nere på marknaden sen gick jag och Jesper hem till Jesper igen, och vi har typ städat hela dagen... Haha... Men nu har han det mycket finare iallafall! Sen när jag gick hem ifrån Jesper så gick jag en snabbis promenad med Jonas, det var gölligt!

Träffade Sanna och Barden. Kul att träffa dem för Sanna är hur bäst som helst och Barden är likaså! (Sanna gick i min klass på Ksk, och Barden är hennes kille)

Här kommer en bunt förtjusande bilder från idag helt enkelt!

Min charmiga katt Elvis, A.k.a. Mularen, Sularen.










Jesper köpte lite saker idag också.


Enligt mig väldigt snygga skateskor. Och Några Katanas, nu är han en riktig Ninja. hehe



Ett par jeans som Jesper köpt av mig. Jag tycker fortfarande att motiven på fickorna är helt underbara! Sjukt snygga!

Vet ni, det är mycket jag inte har berättat om mig själv än tror jag! Jag får skriva lite mer om mig själv någon gång när jag vet mer exakt vad jag ska skriva?! Kan iallafall säga att jag älskar djur, och vi har haft 2 hundar och 3 katter. Men 1 av hundarna har ''gått bort'', och den andra gav morsan bort. Och den 3:e katten gav hon också bort. Så nu har vi bara Lisa och min Elvis kvar... Det var lite mer personlig historia iallafall...

Måste säga att jag saknar Uno, Laban och Ungen väldigt mycket...


Men men Sovgott vänner


Hos Jesper...

Jag är hos Jesper så det kan vara därför jag har varit dålig på att uppdatera mig idag. Men ikväll så komemr det upp lite roliga bilder. Hörs då alla glada!

Jag och mitt thé va?

Ja, jag och mitt thé alltså, såklart sitter jag här och njuter av thé och mackor igen. Gott är det... Idag ska jag höra av mig till Jesper för han vill gå på marknaden senare. Jag tror att han vill köpa såna där chockladbollar... Jag och Jonas skulle ju åka till farsan idag. Men det blev ju inte av... Så jävla typiskt alltså! Jag ville ju åka dit, jag menar jag lär ju inte kunna göra det så mycket när jag har flyttat... Men jaja... Vad ska man göra?

Annars idag händer det ingenting, inte vad jag vet nu iallafall. Ska om någpn timme käka lunch, sen blir det marknaden med Jesper. Hehe jag lovade att ringa honom när jag vaknade. Men jag ringer när jag kommer hem till morsan och har tillgång till hem-telefon istället, billigare för mig ju! ;)

Och nu har jag också fixat iordning mig. Använder mig av Nivea for men face wash och L´oréal men expert eye cream, enligt mig väldigt bra produkter! + att jag har blivit beroende av dem också haha... Men det behövs, för jag vill inte ha dålig hy i ansiktet, eller inte dåligare än vad jag redan har vill säga!


Här kommer lite spännande bilder som jag gjort.


Dom är inte nya. Dom nya/bästa tänker jag inte lägga upp här... Hehe, hemlighetsstämplade!

Här kommer även lite bilder sen igår.




Vi hittade en ganska stor kompis när vi var ute och gick.

Tack och hej hörs sen vänner.

Jesper & väntan

Nu har jag käkat ett massa smaskig kyckling. Och nu sitter jag och väntar på att Jesper ska bli klar. Han skickade ett sms och sa att han skulle bada och att han skulle höra av sig efter... Haha... Så nu väntar jag, fast nu har han badat ett tag. Och jag har tråkigt så nu får han ta och bli klar!

Jag lyssnar på en inte så ny låt. Men enligt mig väldigt bra! För jag gillar ju både Kanye West och T-Pain så detta är det ultimata.

Kanye West - Good Life

 

 

Det är tyvärr inte riktiga musikvideon. Men det är låten iallafall


Shoppa

Gud... Det var längesen jag shoppade och jag vill verkligen göra det snart igen.. För jag älskar det och jag vill ha nya fräscha kläder. Gud har gett mig gåvan att shoppa ordentligt och snyggt och så utnyttjar jag det inte, förlåt gud jag har syndat isåfall!

Men allvarligt jag måste verkligen ta och göra det snart, det kliar i mina fingrar!! Vet ni vad jag har drömt om länge? En sån där jätte stor garderob... walk-in-closet, fyfan vad gött alltså. Bara att gå in och njuta av alla fina kläder! Yummie! :)

Jag kan inte påstå att Fifth Avenue Shoe Repair har fula kläder, kolla själv.





Nu är det dags att käka kyckling, sen ska jag hem till Jesper och se vad han gör. Hörs sen vänner.



Jesper

Nu sitter jag och väntar på att Jesper ska höra av sig. Han sa att vi skulle träffas idag så jag förväntar mig att han hör av sig... Hehe...

Det var tydligen marknad på stan idag, det hade jag ingen aning om men trevligt var det iallafall. Jag och Jonas tog en runda och tittade runt lite. Jonas köpte gott bröd och lite hår produkter inne på H&M. Vi hade även sällskap av Imra ett tag. Jonas föräldrars lilla töntiga hund!

Här kommer lite charmiga bilder.




Från balkongen hos morsan.





Här har vi en Jonas.

Imra, visst påminer hon lite om en råtta? HAHA nejdå skojjar bara! ;)

Väldigt gamla bilder på mig och brorsan!



Nu ska jag nog ta och göra lite nytta. Och vad jag menar med det är att tyyyp... Fippla lite i photoshop eller något sånt, för just nu har jag inte så mycket att göra. Ska komma på något smart!!

Thé och mackor

Jag sitter åter igen här med mina mackor och mitt thé, väldigt gott! Jaha nehe... Idag åker Alex iväg till exotiska Möklinta, så det blir nog att jag umgås med Jesper och Jonas. Jesper har iallafall bestämt att jag ska vara med honom, han nämde även något om att bjuda på mat... Så vi får se, annars händer det inte så mycket mer. Förutom att jag går och väntar på att få höra av Derek angående en sak. :)

Justja Derek ringde mig igår vi snackade lite osv. Det ser ljust ut för mig än, så jag ska hålla tummarna angående en sak! ;) :) Jag berättar allt sen. Den dagen då allt är bestämt.

+ att jag behöver sticka till London, för har kontakt med en till fotograf som bor där. Men det blir senare när jag har lite mer pengar och någon har lust att följa med.

Justja... Här ska jag visa er en sak. Här har ni min vän Jonas som sjunger ''Gary Jules - Mad World''

 

Men iallfall, nu ska jag göra mig iordning för dagen, jag ser helt sjukt ut.. Ha

Sjukt gamla bilder på oss.

 

Hörs senare


Sovgott inlägg.

Här kommer bilderna som jag skulle lägga upp här om dagen.









Vilka snygga monster vi är. Och vi kan inte hjälpa det heller, jag förstår inte men vi är iltumata. Jag menar... Innan monstret i garderoben går och lägger sig så tittar han under sin säng efter oss. Så är det ju bara!

God natt

Dagens dag.

Idag var det dagens dag. Eller något i stil med det iallafall. Nu sitter jag här hemma/hos brorsan och ugglar framför min dator, det känns fin fint. Det blev en lång promenad tidigare idag, ni vet när jag skulle gå till skolan och lämna den där saken till Anders... Usch... Jag hatar att behöva gå ända till Ksk, det är långt som f*n!

Men nu är det gjort iallafall! I helgen ska jag och Jonas åka upp till farsan och fiska, snacka, äta gott och ta det lugnt. Det ska bli riktigt kul!

Här kommer dagens bilder, mycket charmigt.




Vaddå Alex? Vill du också dekorera som Jesper med handukar i taket???

Här unnade jag mig en cola på vägen ifrån Ksk.

Ja för det var ju förtjusande kul att gå här...







Jag måste bara säga det... Vet ni vad jag åt idag? Nej klart ni inte vet, hur skulle in kunna veta det? Jajaa men iallafall. Jag åt pannkakor. Och jag måste bara säga att det pannkakor inte är riktig mat, det är typ efterrätt lr förrätt. Sådeså!

Jimmy Choo för H&M

Den 14 november kommer brittiska Jimmy Choos kollektion för H&M i butik.

Riktiga fina plagg! Något måste jag köpa! Har några favoriter.





Information ifrån http://www.kingmagazine.se/

Skolan snart!

Gott med frukost, det blev en riktigt stor frukost idag kan jag säga. Först åt jag hos Jesper.. Typ en macka.. Sen gick jag hem till morsan och åt Joghurt, mackor och thé.

Så nu har jag en massa energi! Ska snart gå till skolan (Alltså skolan som jag tagit studenten ifrån), ska lämna tillbaka en sak till Anders, han var min mentor när jag gick på Ksk (Kungängsskolan).

Här kommer lite halv-vackra bilder sen igår.


Till och med Jesper (Guds gåva till kvinnan) måste vila ibland.



Jesper dekorerar med handdukar i taket. Ganska snyggt va?

Han tittar även på något konstigt på Tv:n.

Just nu sitter jag och lyssnar på en sjukligt bra låt med Usher, ni måste lyssna på den faktist!

''Usher - Will Work For Love''

Googla lr Youtube:a den, jag säger bara wow!

Nu ska jag dra till skolan som sagt, hörs senare!

NYA BILDEN ÄR KLAR!

Nu äntligen är jag klar med min nya bild! Jag är riktigt nöjd faktist. Vad tycker ni själva??

Idag har det hänt en hel del, har träffat dom vanliga töntarna och ätit gott. Ikväll ska jag sova kvar hos Jesper. Han är hemma nu så, då tänkte jag att jag kan passa på. Det blir vell att vi snackar en massa och bara tar det lugnt kan jag tro.

Hittade bilder på Jesper. Här har ni honom, Guds gåva till kvinnan.




Just nu väntar jag och Jesper på att Jonas ska skicka över några schyssta bilder som ni snart ska få se, som är från igår typ.... Nej jag orkar inte vänta på bilderna jag tar det imorgon istället!

God natt alla glada
Här kommer en sista kvällsbild.

På mig och Alex.


SVENSKA och ENGELSKA, den bästa lösningen!

I´m listening to Usher right now. Hes the best singer ever! Love his music!


Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra??....
Jag tror ändå jag skrive på svenska ett tag till... Känns bra tändå! Men vi kör på det ifrån och med NU. Men kanske ju skriva lite engelska då och då istället. lite smått.

Det här med bilderna verkar gå segt, Jonas sitter och sjunger och sen ska vi till Alex så jag får visa dem senare. Och ja bilden till bloggen blir skit snygg, ni får se sen vänner.


Den bilden har vell någon månad på nacken. Men jag är iallafall glad! :)

Hi

Hi all, i have lot of pictures at Jonas from yesterday so i blog about them later.....




Jag funder på hur jag ska lösa det här med Engelska/Svenska grejjen. Orkar jag skriva på engelska HELA tiden lr ska jag skippa det för tillfället?

I don´t know. men lägger upp en but söta bilder sne igår, snart. Hej så länge

Going out

I really need to take a brake from photoshop for a while!

But i will continue on the picture later.

Blog Header Pic

Right now i´m working on the header picture. I´t gonna turn out awesome i think!!

You´ll see soon!

Swedish!? Not anymore.

Hi guys, my Swedish days are over now!

And this is good for me to, because i need to get better in English in every way! This is the beginning of an epic adventure... Hehe... Ok then, Mayby not. But it´s an beginning of something!

Right now i don´t know what to say... Mayby that today i have to remake my blog alot. Because i´ve been writing in Swedish. So i have to change that to English now. Or do i really need to do all that? I don´t know actuality....

Thats all i need to say right now, hear from u guys later. Bye :)


A picture of marcus schenkenberg, a really good modell, and swedish! :)

Dagen.......

...... Har flugit förbi som en vind, jag är super trött och måste sova nu. god natt alla glada! :)

bilder

Sådär ja, nu sitter jag här igen och dricker härlig thé och äter mackor, ska snart hem till morsan och fixa lite saker. Här kommer bilderna sen igår, enjoy.

ok, now i´m just sitting here and enjoying a nice cup of Thé with my breakfust. I have to go home to my mothers house and help here with some stuff soon. Here are some pics from yesterday.



Adam.






my dotted back.


This picture is taken outside of Adam´s ''Home''.

Adam´s favourite to do, Rave! ;)

Here Adam is making hes music, and he´s really good at it to! He call himself MXZ.


Need to go now, hear from u later.

Sova

Ok jag orkar inte gå hem ikväll så jag stannar här hos Adam. Blir till att snacka en massa skit sen sova. :)

Jag lägger upp en bunt skit fula bilder imorgon.

Sov gott

Adam

Kom just hem har tittat på film hemma hos Alex det blev ''Panic Room'', den var faktist bra. Vi åt lite chips och drack lite gott.


HAHA jag kom precis hem och nu ska jag dra ut igen, Adam har tråkigt så jag tänkte göra honom sällskap! Det ska bli riktigt trevligt att träffa Adam igen, det var ett tag sen nu ju! Men jag tar ju självklart med kameran och tar lite bilder på fanskapet.

hörs snart

Sovit ut

God morgon, inatt har jag verkligen sovit ut Fan vad skönt faktist.
Alex och jag håller på och städar i hans töntiga lägenhet, plockar undan lite skit och sånt. Balkongen har genast blivit mycket trevligare, förutom att Alex häller farliga ämnen på grannarna under haha, fast det var ju självklart inte med flit. Eller? :O
Idag händer det nog inte så mycket, Jonas kommer hem ifrån töntiga Kumla så vi ska säkert träffa honom senare, det återstår att se. Justja... Jag ska hem och äta riktig middag sen för vi får besök så...
Men men... Snart är det en ny vecka, det ser jag verkligen fram emot. För då kanske man får veta lite roliga saker! I hope!
Men nu ska vi fortsätta att städa & tönta oss
Lägger upp bilder senare, har brist på dem nu.

Film

Vi tittade just på Watchmen, jag rekomenderar den starkt! Den är väldigt, väldigt bra!
Den här filmen är inte som alla andra ''hjälte'' filmer, den är hård, rå och har en ganska deppig/dyster miljö. Den skiljer sig verkligen från dom andra, det är väldigt mycket detaljerat våld och blod. Det var något som förvånade mig ganska mycket. Den var iallafall väldigt bra den måste ni se!
God natt

Jag

Jag sitter nu hemma och ska snart gå igen, jag har typ umgåtts med Alex hela dagen och tänkte stanna där över natten. Vi ska försöka spela in lite cool musik och bara ta det lugnt, inget partajjande för mig ikväll alltså.

Alex har hittat samma vocoder som T-Pain använder så då måste man ju bara testa den! Och jag kan lova att det låter riktigt coolt. För vem gillar inte T-Pain???


Jag har ingen aning om vi kommer ladda upp låten så att någon kan höra den... Men det ser ljust att... Jag inte gör det!! HAHA! Nu ska vi dra oss vidare, jag skriver lite senare igen.









KNAPP

Sådär, nu har jag fått dit den där lilla knapp till Bloglovin, äntligen! Sådär men nu tycker jag att ni ska börja prenumerera på mina kära tönt blogg!! ;)

Do it, do it, dooo iit!

Jag ska bjuda på en bild bara för det.

Jag hade ganska tråkigt och ritade lite monster, haha!

Usher

Det är otroligt gott med Thé på morgon alltså, har jag nämt det tidigare? Jo det har jag nog!

Jag sitter just nu och lyssnar på en av mina absoluta favorit sångare Usher, han har en sån otrolig röst. Tänk om man kunde sjunga så va?! Jag känner mig annars väldigt lugn och glad idag faktist känner ingen som helst stress, och gud vad skönt det är.

Ni borde lyssna på ''Usher - What´s Your Name'', den är extremt bra!




ooh sitter just och tittar på Fillipa K vår/sommar 2010, kollektionen. Inte dåligt kan man säga. Spanar även in Lagom´s vinter kollektion, riktigt riktigt fina plagg! Man måste ta och köpa sig lite nya plagg snart så, jag bara känner det! För nu har jag inte shoppat på länge och ska jag vara ärlig saknar jag det. För kläder är ju en av de bästa saker jag vet.

Jaha ja just ja, ni kanske vill se liiiite mer bilder sen jag var i Örebro...

Jag ser som vanligt ganska halvdum och galen ut. Men Det är sött på sitt sett... Hehe

OK det får bli den, för jag har en bunt fler bilder men vet inte om jag får lägga ut dem faktist.

Ursäkta

Nu sitter jag här och ska skriva lite mer ordentligt igen, sry fölr en dålig uppdatering. Men som sagt åkte ju till Örebro i onsdags och firade Miccis sen på torsdagen så åkte vi hem till hennes föräldrar och firade. Så har inte haft så mycket tid till att sitta vid en dator hehe..

Här kommer bilder ifrån onsdagen.


Jag och Miccis

Jag och Judith (Miccis klasskompis)

Miccis och Judith

På torget ett utav dem.

Glada människor

Jag och Miccis igen


Hotellet


Vi åt båda kycklingrätter, jag tog lasagnekyckling medans hon åt någon slags kyckling wok. MUMS

Bilder ifrån Torsdagen.


Ok det blir inte mer än såhär ikväll, för att min dator är för tillfälelt skit seg oah jag orkar inte vänta på att allt ska ta sådan lång tid.

Men dom här dagarna var jätte trevliga! Jag e super nöjd! Imorgon blir det till att... Ja jag vet inte vad faktist... Vi får se, ta dagen som den kommer just nu. Justja, Nu vänta rjag på något roligt. ni får veta sen.

Men nu MÅSTE jag sova sov gottt alla glada


Hotellet

Jag får ta det här ganska fort.
Igår var det kul, hängde med Miccis grupp runt på olika barer och sånt, träffade sköna människor. Det var en schysst kväll.
Nu sitter jag på hotellet och bloggar lite, vi har just ätit frukostbuffe, snart ska hon tillbaka till skolan medans jag bara ska gå omkring och se dum ut.. Hehe
jag bloggar liite mer senare.

Tåg

Hej alla, nu sitter jag och käkat frukost och ska snart fixa iordning mig inför dagen, det blir ju Örebro idag som sagt. Just nu dricker jag mitt älskade Thé och bara njuter....

Ska bli skönt att komma bort och göra något, + att jag självklart tar med kameran så bilder det kommer ni att få se! :)

Jag måste börja med att hitta snygga kläder osv nu! Så vi får höras sen! Hej då sålänge.

En bild som Jonas tagit på mig, för några veckor sen typ.

Samtal!

Jag håller på med nya blogg bilden, jag tror att den kommer bli riktigt cool. Ni ska få se, imorgon ska jag till Babe i Örebro och umgås med henne när hon fyller 20 år. Vi ska äta gott och ta en sväng på krogen senare på kvällen.

Men iaf, det här med blogg bilden. Den ska vara mer... Eeeh typ vuxnare? På något vis, men ändå ha kvar lite av min kreativa anda lixom. Ni ska få se! Men jag lägger inte upp den nu på några dagar, ska ju till Örebro så. Jag fixar det nog i helgen kan jag tro.

Justja! Jag missade Idol idag HAHA.... Det var töntigt gjort utav mig. men strunt samma va! :)

Ja, och idag fick jag ett samtal. GANSKA viktigt samtal också! Så, nu gäller det att vara på G och posera mycket, Jag förklarar allt mycket mer och bättre någon tid framöver. Inget är bestämt än, men blir det så, se DAMN MAN AWESOME!!!!!

Ni kanske kan fantisera ihop vad det handlar om? Men det får ni fortsätta göra ett tag! ;)

Här kommer en bild sen idag, typ något åt det här hållet kanske blogg bilden kommer se ut.



Ni får gärna prenumerera på min blogg via bloglovin, men har bara inte kunant fixa en sån där liten knapp än!! :P

Idol

Gud vad dagen har flugit förbi jaja.. Men vad ska man göra? Idag har jag typ vaknat sen gjort ingenting fram till jag träffade Alex. Och sen dess så har jag tagit nya bloggbilder. Får se om jag använder dem, jag är inte säker än faktist... Meeeen vi får se. ni får se bilderna senare ikväll. Och så har jag typ bara tagit det lugnt.
Nu sitter jag hemma hos Alex, han gör inget medans Amanda äter mat. och ikväll måste jag titta på Idol själv så tycker jag att det är ett väldigt roligt program, hehe...
Men vet ni? Nu ska Alex ha tillbaka sin dator så jag skriver mer ikväll.

Thé

Nu sitter jag här igen och dricker mitt härliga thé, den här gången är det något från ICA som jag inte vet namnet på men gott är det! Idag vill jag börja dagen med att rekomendera en riktigt bra artist som kallas Newkid.


Jag gjorde om den lite i photoshop.

ser egentligen ut sådär.


http://www.newkidontheblock.se/

Nu är det dags för mig att fixa mig för dagen, Hörs senare!





Skönt 2

Det var riktigt skönt ute alltså. Här kommer en hög söta bilder.










Kolla vem som var med i VLT idag. :)


Dags att sova, sov gott.

Skönt

Sådär, nu är jag hemma igen jag sitter här med Alex, som jag typ har tillbringat hela dagen med...Nästan... Hehe.

Vi har hunnit med det ''mesta'' idag, typ handlat, varit hemma hos honom och tittat på film, ätit och ja nu är vi här.

Vi tänkte gå ut och gå en månskenspromenad ikväll i det härliga mörkret. Vi får se om tönt Jonas hänger på.

Här kommer bilder


Titta vi har hus i Sala. (bilderna tagna av mig, såklart)



Nu ska vi gå ut en sväng. Återkommer.


Fixar

Tja och god morgon, jag håller på med att försöka fixa min blogg lite grann. MEN det funkar inte och jag förstår inte varför alltså! Jag följer till och med en Guide men ändå så funkar det inte... Jaja... Föhoppningsvis någon gång så får jag det att funka, hehe.

Men iaf, idag är ju sugen på att ta en ny blogg bild. Jag har en skit cool idé som jag vill genomföra, den är väldigt Fashion och stilig.

Jag ska snart käka lite lunch, det lär behövas så att min kropp överlever, för äter jag inte så kan jag svimma och det vill vi inte.



Jag ska gå nu, men lägger upp bilder sen jag var hårmodell åt Tim Hartley i Stockholm.












Trött

Jag är riktigt trött nu alltså, sov ju mycket dåligt inatt så... Det ska bli skönt att få sova ut faktist.

Så här kommer en godnatt bild som jag har gjort sen ska jag sova.


Sovgott alla.

Musik

Den här låten är ruggigt bra alltså!

The-Dream - Take You Home 2 My Mama


Fest?

Oj, glömde att blogga igår, det var dåligt gjort av mig.... Jag kan göra det nu istället det funkar ju det med! ;)

Igår var det jag, Alex och Jonas och en bunt med folk som jag inte kände men dom var trevliga. Det skulle dock komma en till som jag kände, men han hörde aldrig av sig. Konstigt... Men men..

Nu kommer det några bilder sen igår.




Vad fan gör den där? Alex, varför låg den där i?


Sådär det var vell typ allt, det blev inte så mycket mer av någon konstig anledning... :S
Men kul hade jag! Tack för igår töntar! :)


Mat

Nu har jag och Alex käkat. F*n vad gott det var alltså, vi åt korvstroganoff med makaroner.
Nu ska vi städa undan lite här hemma sen blir det till att bara chilla.
hörs sen då kommer det mer bilder och sådant kul

Duschen

Nu är vi här igen, Alex står i duschen och jag sitter här. Även Jonas dyker upp snart kan jag tro. Ikväll blire som sagt lite festligheter. Ska bli trevligt!
Vi får se om vi får hit nå mer folk annars blir det bara vi 3... Men vad gör det? Vi äger ju iallafall så! ;)

Alex snygga Gittar, i like!
Nu tänkte vi gå till affären en sväng.

Vaknade

Tja
Nu är jag pigg och glad. Jag vaknade av Alex hysteriska j**la väckarklocka! Den är helt sjuk haha man kan säga att jag fick hjärtattack!
Idag blir det lite festligheter, vi ska dricka champis och käka räckor... Ok då kanske inte precis så, men vi ska ha lite festligheter iallafalll.
Bilder kommer upp senare idag, för nu ska jag och Alex ut på lite ärenden.
Hey homie! Jo, killen på bilden är en bra vän till oss. Han kallar sig själv för Burger King.

God Natt

Inatt sover jag kvar hos Alex, kanske man kan få sova ut riktigt ordentligt inatt då... Jag börjar bli riktigt trött. Imorgon Partyy! :)
God natt alla trötta personer.

HAHAHA


Jonas var kreativ. HAHA

Burger King

Nu är jag tillbaka ifrån en härlig dag med Jonas och Alex, det var otroligt spännande att vara på Bauhaus hela dagen. Men maten var god och sällskapet.. Dög... Haha nej då det var gott det med!


En jätteglad jag.


Jag förstår inte hur man kan vara så jäcla snygg som honom? Är det lagligt? ;) Hehe


Men tillsamans skapar vi något groteskt! Sjukt stiliga killar!


OJ vad han du på ryggen Alex? ;)





På vägen hem, ja vi ansåg att vi förtjänade dom där kronorna. För vi är Burger kings!

Ska leka vidare med dom där töntarna nu.


RnB Gorillaz.

Tjena, åt just frukost och nu sitter jag här och lyssnar på The-Dream, det är en ruggigt bra artist som jag like alot!

Ni som vill och orkar, lyssna på ''The-Dream - Mr. Yeah''

Idag åt jag som vanligt 2 mackor och drack smarrigt thé, jag drack ''Grön Rabarber Grädde'' idag, gott!

Idag ska jag följa med Jonas till jobbet, det ska bli trevligt. Blir nog att vi käkar nyttigt då... Hehe

På tal om RnB Gorillaz, så älskar jag RnB. Det kanske ni förstod?
Usher
Ne-Yo
The-Dream
Kanye West
Pharrell Williams

Jag menar damn... They are really awesome!

Jag i min blåa jacka.


Lägger ut en bild som jag själv gjort igen. Mina fantasier


Men jag lär göra iordning mig nu, men bloggar när jag kommer hem. Kram på er?

God Natt

Jag vill bara säga God Natt


Jag och Adam (x klasskompis) från student kryssningen. (datumet är helt fel JA)

Jonas and Alex

Sådär, kom just hem ifrån Jonas där jag, Jonas och Alex har setat typ hela kvällen och bara sett söta ut.

Det har varit ganska schysst väder tills nu på kvällen, då det börja regna... JIPPI! Hehe jag hatar regn!

Här kommer en glad bild på mig i Jonas fina säng.

Det ser dock ut som att jag har världens största lår.. HAHA


Vet ni vad jag kom som är riktigt snyggt. T-shirts... Med tryck och utan, i love mongo tryck så att säga..




T-shirts ifrån Drop Dead
Dundrans schyssta. (inte svära ni vet)


Mareld

God morgon alla glada och sköna människor, nu har jag just käkat lite frukost. 2 rostade mackor med ost och så drack jag Thé, riktigt gott faktist. Ska om någon timme käka lunch också. Föresten théet heter ''Mareld'',
testa det vet ja!

Det verkar bli väldigt lovande väder idag också, och det är är ju trevligt!

Justja, har jag nämt att jag har sökt designer jobb? Inget märkvärdigt faktist, men det skulle vara kul om det blev av. Och vart jag sökt kanske jag berättar någon annan dag. ;)

Idag som vanligt ska jag nog träffa Alex. Men jag måste vänta för både Alex och Jonas går i skolan... Och tönt Jesper har stuckit till Möklinta ( En sketen liten by utanför Sala), hans familj bor där så han åker dit ofta...


Ja just det, vill ni veta något riktigt ljuvligt, Svininfluensan har kommit till Sala. Det var 2 som har den här i Sala nu ( Eller dom har haft den, jag vet inte riktigt... Men strunt samma ). Dom kom dock just hem från semester men iallafall. Kul jul på det... Tänker jag sitta isolerad hela dagen, hehe!


Vilken skön utsikt jag har på mornarna...


Jag får lite Stockholms känsla utav bilden, vad tycker ni?

Dags att fixa mig inför dagen, alltså smeta in ansiktet i en massa härliga saker... Haha

Ute

Sådär, nu har jag varit ute nästan hela kvällen... Jag åt mat sen drog jag och Alex hem till honom. Sen efter en lång stund där med tvättande osv, så gick vi ut på en skön liten promenad.


Detta åt jag idag, och ja... Mitt glas är fint, jag vet.. ;)


Såhär såg Alex ut idag, otroligt charmig och vacker som vanligt.


Glad efter maten. (just ja, där står morsan)

Vi tog även lite snygga bilder ute i den stora läskiga parken... Titta






Det var allt för mig ikväll god natt alla glada :)

Jag måste vara knäpp??!!

Det är varmt och skönt ute och här sitter jag inomhus och segar, dags att dra ut och göra något vettigt.


Mode typ?

Jag älskar mode... Det är verkligen ett av mina största intressen. Och jag kan tacka Babe(Micaela) för det, för hon fick mig att börja tänka om.

Men kläder, kläder och kläder alltså... Mums... Jag skulle mer än gärna shoppa loss varje dag men det lär ju bli en hel del konstnader. Är det något jag är riktigt förtjust i så är det Stickade tröjjor/cardigans osv. Skönt och riktigt snyggt.
Kan det bli bättre??


Svart cardigan från Mouli 1235Kr


En riktigt fin svart cardigan från Nikolaj Detoiles 1805Kr


Stickad tröjja från Blank 1140Kr

skulle välja mellan en helt vanlig huvtröjja eller en cardigan så väljer jag cardigan:en. Mycket snyggare



Hej

Sådär nu har jag ätit frukost och fixat mig, ska snart om ett tag ta en härlig dusch och sen vänta på att Jonas och Alex ska sluta typ. Jag ska nog också söka ett jobb som jag hela tiden glömmer bort, så jag får det gjort menar jag... Jag kom på en sak igår, att vad tråkigt det är att gå upp jätte tidigt när man inte har en anledning till det. Då sover jag hellre till klockan 11, för innan 12 så finns det nästan inget att göra och ingen att umgås med alltså. Riktigt tråkigt! Så jag ser fram emot flytten och att förhoppningsvis få jobb, det skulle vara väldigt skönt att gå upp tidigt och ha något att gå till lixom.

Jag har sökt jobb imom något som intresserar mig väldigt, väldigt mycket. Kläder... Alltså har jag sökt jobb i klädbutiker, och nu hoppas jag på att dom har hör av sig. Det vore fint att jobba med något man gillar.




Här har ni en lite halvkonstig bild jag gjort.





Hemma.

Eller hemma och hemma.... Jag bor ju hos brorsan nu, det känns ju inte riktigt som hemma för att alla mina saker ligger nerpakade så, men iaf... Ni förstår hehe

Jag har varit med Jonas och Alex och vi har bara gått omkring och sett söta ut typ. Jag har inte mycket annat att göra om dagarna just nu iallafall hehe.

Imorgon blir det nog samma sak, träffa Jonas och Alex och bara ta det lugnt.

Just ja, jag är ganska sen men nu har jag börjat älska en speciell låt :)


Black Eyed Peas - Boom Boom Pow

http://www.youtube.com/watch?v=QtGlHPFCH8A&feature=fvst


Just det detta angående agenturen, det ser iallafall ljust ut nu, Hoppas :)

Här, lägger upp lite modellbilder. Så ni vet vad jag sysslar med.









Det får duga för ikväll. :)

Nuu måste jag sova... Eller jag måste inte, men jag är skit trött haha

Sov gott alla glada

Jag kan nästan ta och börja nu.

Det kanske är lika bra att man börjar nu? Jag kan ju börja lite smått iallafall, berätta om vad jag gör och vem jag är.

Jag heter Lars Sjöberg och har tagit studenten efter en tre årig utbildning med inrikning Media. Jag är kreativ, snäll, glad och lite töntig som gillar att träffa folk och lära mig nya saker typ...

På fritiden?
På fritiden brukar jag umgås med mina otroligt grymma vänner, och umgås med min flickvän Och bara ta det chill. Jag har stora intressen för Media också. Typ.. Tv & modell och sånt ni vet? (svårt att förklara, hoppas ni förstår)

Tv.
Jag har haft Tv-jobb, men det var för en tysk serie och är old news nu.

Modell.
Det är något jag fortfarande håller på med, Blir formodligen London snart och där ska jag bli inskriven på en agentur. Håll tummarna.

Kreativ.... Humm...
Alltså jag älskar att rita osv. Så jag ritar ''tryck'' som jag förhoppningsvis någongång ska skicka in till någon och få tryckta. Men det kommer vell hända om 100år ;)

Just nu vet jag inte mer vad jag ska skriva, jooo Just det. Jag ska flytta till Örebro, För min lilla töntiga flickvän pluggar där och jag vill följa med. Har redan sökt jobb i olika klädbutiker.



Lägger upp lite bilder som kanske kan vara spännande.


Photoshoot with Derek. En riktigt trevlig fotograf! En av dom trevligaste jag mött faktist.


Jag i Sala.


Jag och Hyper crush. (Dom var förband till Lady Gaga)

Lady Gaga, Bilden har jag själv tagit. Rätt stolt för jag tycker att den är riktigt snygg. :)


Och såklart en bild på Micaela, aka tönten... ;) hehe

Jag stoppar nog in mer bilder. :) detta är ju bara en MINI start.

RSS 2.0