bio

härlig dAg, vi var i västerås och hade det trevligt,  åt ute och var på bio, nu sova

Jag och yonis på Poco Loco

Jag och Yonis på Poco Loco Bar den 29/10-11. Det var sådär, den var för liten, jag tycker det är roligare med stora barer/krogar.
Vimmelbild! :)

Parteeeeey

OJ oj, har inte skrivit något här idag för jag har varit på otroligt dåligt humör. + att jag har jobbat 07:00 - 15:00. Så är lite seg, men inte stoppar det mig ifrån att ha lite kul och partajja lite! Så ikväll blir det parteeey!!! Något jag faktiskt ser mycket fram emot! :) <
Just ja, jag var inte på dåligt humör för att jag var trött eller för att jag jobbade, lr ok, liiite för att jag var trött. men Mest för att vissa människor är så j*vla elaka och sjuka i huvudet (snattare som beteer sig som sk*t) Och dessa personer sabbade min dag. Men nu ör jag glad igen! :) :)  Bra dte iaf!

Zombie

Såhär kan det gå när jag sitter ensam på kvällen med för mycket tid över. hehe :)

Randis Albion

Jag har hittat mig en ny favorit konstnär... Han är ju sjukt duktig! 'Randis Albion'

Titta även på denna video. Dessa bilder är fantastiska!!!


skutta på ängar

visst blir man lycklig och alldeles glittrande av detta väder? Man vill bara springa ut och skutta på ängar och sjunga en vacker sommarvisa. Hehe.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, för det är halloween fest men jag kan inte gå, börjar klockan 07:00 imorgon... Jiiiiipppiiiiii! :) Hehe. Jag måste iallafall träna, och det skall bli av NU,

rosa bandet galan

Nu är det dags att titta på 'Rosa bandet galan'.
Jag gör färdigt bilden som jag håller på med imorgon... Eller kanske inte gör färdigt. Men fortsätter. Ha det bra alla, ciao!

ny bild + Ny header?!

Vad treåkigt, jag har egentligen ingenting vettigt att skriva här just nu. :P. Kanske att jag sitter och ska precis börja på en ny bild, funderar även på en ny header... Måste ha en ny header!

outsider

Japp, nu dags för ' Outsiders '. heheh kul . :)

l4d2

:). det var härligt med träning, äter nu en hamburgare och ska precis iväg o spela lite left 4 dead 2 :) ciaoooo

igår

Hey hey hey! Idag blir det träning. Sköööönt! Äntligen, btw. det gick bra igår. Vi hade det riktigt roligt faktiskt, fotograferna testade sig fram lite och tränade. Och jag stod modell. Det var trevligt. :)

-gäsp-

hej på er... -Gäsp-...
Jag är faktiskt riktigt trött just nu, gick upp 05:30 idag. Började jobba klockan 06:30. Så ni kan nog förstå att jag är väldigt sliten just nu... Det kommer bli väldigt skönt att sova inatt! :D
Och ikväll ska ja hjälpa Gert och några andra fotografer med lite inspiration. Spännande va? :)

simning

Aaaah vad skönt. Idag var en sån där härlig dag! Fick äntligen simma igen, det var många månader sedan jag simmade nu och det var jätte skönt! Har alltid jobbat eller gjort något annat den senaste tiden, och när jag hade 2 jobb så var det ju bara jobb. Men nu när jag bara har 1 jobb så har jag mer tid till att simma! Känns härligt, Jag har också bestämt mig att inte träna på ''gym'' på helger, så då blir det perfekt med simning för jag känner mig ändå lite dum som inte tränar. Men man måste ju vila ifrån träningen, så som sagt. Simning blir en perfekt helg grej. :)
NU ska vi gå ut på en promenad, det behövs efter en massa mat och gottigottgott.

Sorglig film

God morgon, vet ni. Vi tittade på en väldigt sorglig film igår som heter 'Allt för Min Syster'.
Ja, självklart så tog jag en bild med den där texten, haha!

YumYum...

Här har vi den. :)

nu dags

Oooh, tittar på en dokumentär om 2:a världskriget. Det är alltid lika spännande med sånt. Eftersom jag är väldigt intresserad av historia.
Nu dags att göra sig i ordning.

myshörna

God kväll alla glada.
Sitter här och bara tar det lugnt framför tv:n. Vet ni, jag tänkte ju sätta mig och göra klar bilden idag men det blev aldrig av. Idag har jag istället städat som en galning, och tänat och jobbat. Under städningen så gjorde jag en liten myshörna för katterna i sovrummet. För på fönsterbrädan var ganska stor, och det stod en cd-spelare... Ja, ni hörde rätt! CD-spelare... ;)... där och den tog jag bort och la en kattfilt där istället. Dom blir riktigt förtjusta i den nya platsen.... Ja, nu vet ni den. Jag försstår att den information förgyller era liv. :).
Just ja, det blev ingen utgån ikväll... Vi funderade på det tidigare idag, men jag kände mig inte så pigg. Det blir nästa helg istället. Då J*vlar smäller det! ;)

försökte...

god morgon alla lyckliga småsaker. jag försökte faktiskt skriva ett inlägg igår kväll via min mobil men det gick inte så bra, den vägrade att publicera inlägget. hehe trevliga klubben där va! :p. idag, blir det som igår. 3 timmars jobb och träning för min del. :) och måste ju självklart göra klart min nya bild också. hehe den blir riktigt förtjusande, jag lovar! nu måste jag hoppa upp ur sängen och käka frukost. bra va? bra, ciao :)

MasterPiece

Dags att fortsättA på mitt nya masterpiece.

Get Him To The Greek = grym film!

Den här filmen är grym!  Måste säga att Russel Brand är en grym skådespelare! :P Han är riktigt cool! Om ni inte sett den, SE DEN!

paj!

Skönt klar med tränandet. Nu dags för paj! :)

Se ut som....

Dags att göra det jag är bäst på. Gå ner och träna.. Jag har gjort det väldigt mycket på senaste tiden. Det känns otroligt bra faktiskt! Till sommaren så ska jag se ut som He-Man. :)
(Ok, kanske inte riktigt som He-man... Men något åt det hållet iallafall) Hehehe

Börjar dagen med en jätteräka.

Här kommer en liten film om Jätteräkan som kan vara bra att se.

Skapar en ny bild (Förtitt) + bra låt!

Skapar en ny vacker bild!! Längtar tills den är klar! :)
Och hä kommer också en sjukt bra låt!

plugga lite '

Hey alla glada!
Ska precis säta mig och plugga lite skyltar och annat kul, måste ju börja med körkortet nu! Känner att det kan behövas! :) Lyssnar även på Eric Amarilla,

Dags att fortsätta med detta. (bild nedan)


jorden går under på fredag.

hej hej.
idag är jag ledig, ganska skönt. Sitter faktiskt och tittar på världens längsta man, riktigt spännande program. men synd om dessa människor som faktiskt kan dö så tidigt.
.
btw, jorden går under (igen) på fredag. spännande va??? :)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13788483.ab

BMB, j*vligt kul. :)

Hej alla.
Vet ni, jag mår riktigt bra idag faktiskt. Och vet ni något annat, igår klarade jag av att dansa och ha det roligt hela kvällen utan att bli trött och tråkig. Riktigt konstigt faktiskt, jag brukar alltid bli trött och tråkig. Men jag tror att jag höll humöret uppe bara för att jag åt mig riktigt mätt typ precis innan vi började dricka.  Annars brukar jag äta mig mätt några timmar innan festandet, nu var det så nära in på. Ett mycket smart drag. :) Det skall jag fortsätta göra, äta massor precis innan drickandet. :)
Men iallafall. Vi hade det riktigt j*vla kul igår faktiskt, träffade en massa trevliga människor och dansade en hel del. :). Vi var inne på BMB (Blue Moon Bar).

Det blev utgång

tammef*n, det blev utgång ikväll!! :D Jag mådde lite illa tidigare, men det gick över och nu lyssnar vi på Skrillex och förbereder på utgång!!! Awesome! :)
Dags för kalas. Hörs sen mina barn. :)

Roligaste låten!!!

Lätt den roligaste låten och videon på länge... Hahahaha!! (Jespers favorit video ;))

Wiggle wiggle wiggle wiggle yeah <---- Hahahahahaha! :D


Blogg.se

God morgon mina bortsprungna hamsterungar.
Sitter nu här och glor lite på internet. Justja, Blogg.se har ju tydligen en IPhone app. Varför fixar dom inte en app till Android... Det kanske finns? Men dom gör ingen reklam för den, tråkigt nog. Dom visar bara att dom har en app till iPhone.
Jag vill ha den till Android nu. Blogg.se, fixa detta. :)

fråga olle

God kväll mina vänner.
är lite trött eftersom jag har jobbat kväll idag. :) Så skriver en snabbis nu. :). Ja, idag har det inte hänt särskilt mycket faktiskt. Snackat lite i telefon, chillat lite med katterna och det vanliga ni vet. :) Imorgon dock, då kanske det blir fest... Tror jag? Vi får se, är lite festsugen. Men som sagt, vi får se. antar att folk hör av sig imorgon angående detta. Nu ska jag iallafall titta viddare på ''Fråga Olledokumentären''

Efterlyst PLUS Glad

Aaah vad skönt det var att träna. Har precis hoppat ut ur duschen så sitter bara här och tittar på 'Efterlyst' och tar det lugnt. Imorgon blir det jobb igen, Känns rätt bra faktiskt. Har ju bara latat mig idag, som vanligt hehe. Jag känner mig väldigt nöjd och glad nu för tiden alltså. Har så mycket planer som gör mig väldigt pigg och energisk. Väntar just nu på ett väldigt spännande E-mail som jag hoppas ska komma snart, antingen är det posetivt eller negativt. Det återstår att se. ;), nu blir ni nyfikna va? Jag berättar sen någon gång. När det börjar hända något. ;) :).

Marabou Caribbean + Film

Hehe kunde inte låta bli att köpa mig en Marabou Caribbean. Jag tycker att den är något av det godaste dom har gjort faktiskt. Köpte den också för att dom började ta slut på ICA och tror inte att dom får in nya.
Nu dags att glo på film, vi har tre att välja mellan. Och vi väljer denna! :)

hjärngympa

hej gott folk!
Skönt att vara hemma nu efter jobbet. Eller, slutade jobba vid 19:45 men har suttit och latat mig ett tag nu. Men men... Vet ni, ibland blir jag galen på mig själv. Jag tänkte helt fel när jag skulle köpa en kycklingrulle idag, jag tänkte att jag skulle få tillbaka 45:- när det egentligen var 35:-. Inte så betydelsefullt för er kanske att veta, men det retar mig som f*n när jag tänker fel sådär, det händer allt för ofta enligt mig själv... Jag kanske har för mycket att tänka på? Ja, vad vet jag. Man kanske ska börja med ''hjärngympa''.

biljetterna slut

F*****N också!!!!!
Då var biljetterna till Skrillex den 21 november slut.... Så typiskt!!!

Gamerdator

Aaaaaaah sådär ja. F*n vad skönt det var att arbeta (träna) lite. Är dock lite smått irriterad. Min dator går sjukt långsamt av någon konstig anledning. Måste nog köpa en ny dator snart. En riktig Gamerdator, så att jag kan spela dom senaste spelen. Det låter underbart tycker jag! :D

Jag har kraften.

Hej alla.
Ska precis dra ner och träna tänkte jag. Det förtjänar jag eftersom jag var lat igår och inte gjorde det. :)
Nu, Serious Mass i högsta hugg och så drar jag. Som He-Man alltid sa, (Jaaag har kraaaafteeen!!).
Ses strax geeks. :)

långsam och tråkig

Hej mina barn.
aaah skönt att ha jobbat kväll idag. Och innan jobbet idag så har jag bara... Ja, tråkar och segat hela dagen... Denna dag har varit väldigt långsam och tråkig. Men ibland måste man ju ha lite tråkigt också antar jag. :P.
Men men, lugnt. Imorgon jobbar jag bara i 3 timmar och tänker använda dagen till att träna, chilla framför datorn och vara lite kreativ tror jag. :)

ny galleria , plus seg

idag har man bara tagit det lugnt... Detta har varit en riktigt seg dag. Men iallafall, jag hade det riktigt trevligt igår. Vi var hemma hos Alex på partaj och det var inte dåligt det. :). Idag besökte jag även den nya gallerian på Erikslund också, riktigt fint. Plus att jag hittade en klädbutik med galet snygga kläder. Ska ta mig en närmre titt på den igen senare. :) Nu ska jag bara dricka lite dricka och ta det lugnt... Är fortfarande seg hehehe. :)

snart

siter hos alex nu på natten, snart dags att sova. :) hehehe

inviga

sitter nu i Sala och bara tar det lugnt hemma hos morsan, vi ska käka lite gott och bara ha det trevligt. ikväll blir det kalas! jag ska inviga en ny sk*t snygg skjorta som jag köpt :).

gråta över ett Xbox

god kväll alla glada.
Sitter här och tar det lugnt och ska precis käka... Ja, jag vet. Säkert rätt sent att äta nu tycker ni, men jag jobbade så maten fick bli efter jobbet. :). maten är nu klar och jag ska iväg..
btw, ikväll ska någon gråta över ett XBOX i 'Lyxfällan'. Hahahah herregud! Ska bli spännande! ;)
.
Btw, hoppas det blir t-shirt tryck av några av mina bilder... Nu blir ni nyfikna va? Men jag tänker vara mysterisk ett tag till angående detta. ciao ;)

Nice

Nice låt! :)

Hittade när jag rotade....

HAhahahahahha tittade vad jag hittade för bild när jag rotade igenom datorn. Den här bilden ritade jag när jag gick i gymnasiet. Och, några detaljer i bilden har typ Dennis eller Adam ritat. Men 98% av allt är mitt eget. Hahahaha
Jag är f*n inte vettig för fem öre... Vilka sjuka saker jag ritar... Hahahahha! ;D I like!!

sovgott musik, god natt

Sov gott låtar. god natt folket. :)


bra låt. :)


Marilyn Manson - this is halloween

Grym låt! Gillar den skarpt. Läskig på nå vis. :P


Skrillex (A Capella Cover) Hahaha cool! :D


fipplar i

sitter och fipplar i Photoshop. Har lite planer. Youll see. ;)

fipplar i

sitter och fipplar i Photoshop. Har lite planer. Youll see. ;)

Sala i helgen... Dags för träning

God morgon, dags för träning nu känner jag!! Har inte tränat på 2 hela dagar nu så det behövs!!! :)  I helgen blir det Sala, vi vet inte om vi åker på fredag eller lördag, för på fredag så slutar jag jobbA klockan 19:30 och vi vet inte hur buss/tåg går då. Men det återstår att se. brb, träning!

En skjorta. Outsiders (Mjaou)

Såhär glada såg vi ut idag. Och vet ni, jag tänkte att jag skulle köpa lite saker idag.. Men jag köpte bara en skjorta... Är det inte konstigt att när man har tid och lust så hittar man inget. Men när man inte har tid eller lust så hittar man en massa kläder... Ja ja, vad ska man göra! :P.
.
Btw, såg ni Outsiders? Haha det programet är sjukt bra alltså! Idag handlade det om folk som trodde att dom var... Djur???.... Yeah, riiiiight! Dom kallades för ''Furry'' ''Furry´s'' Ja, ja strunt samma... Mycket, tjusigt... Jag Ska nog också bli en katt... Hahahah!! Sov gott party people.

Västerås med Yonis.

aaah skönt att bara jobbat i 3 tim, nu blir det till att chilla och rita lite. :)... Och förståss göra det jag är bäst på... Äta! ;) Imorgon blir det Västerås med yonis, ska ner och se om man hittar något roligt att köpa! :) Jag känner att jag behöver något varmt till vintern! :).
Jonas, jag och Yonis. :(

otroligt roande

God morgon crazy apes!
Vilket väder vi har idag va? Helt underbart! (Försöker få allt att låta bra nu när vädret är tråkigt ;))
Idag är ännu en sån där dag då man ska tvätta. Det kommer bli så otroligt roande. :)

Fler Turkiet bilder! :)

Såg något läskigt i mörkret! ;D
Här står vi vid muren uppe vid slottet. :)
(jag som barn).. Haha nejdå, en liten apa som var cirka 9 månader gammal, S*it söt! :)
Eeeeeeh ja...
Bettan och en sån där giraff liknande varelse. :)
Jag sitter och ser glad ut på en resturang.
Vi i havet. riktigt härligt! )

BILD från Turkiet.

Här kommer iallafall en bild ifrån Turkiet. Ni ser Alanya bakom oss där. :) Riiiktigt härlig utsikt ifrån berget. Ni kommer få se fler bilder när jag lägger in ifrån kameran senare, och ÄVEN andra bilder som är tagna med systemkamera. Jo, vi träffade en jätte snäll kvinna (Bettan) som använde sig utav en systemkamera. Så hon ska skicka över bilderna när hon får tid. Ska bli kul att se hur dom blev. :)

säng säng säng

hey friends
antar att ni vill se bilder från resan?? Det ska ni få se imorgon. För har jobbat länge idag, och gick upp mycket tidigt... Btw, vi har en ny granne här nere. Någon i våran ålder, trevligt. :). Dom har lite fest där nere nu låter det som, hehe nice. NU dags för mig att ''säng, säng, säng sova, sova säng säng säng''

RSS 2.0