Fick just en ide...

Jaha, fick just en ide... Jag ska göra en ny bild på Jesper. Jag har tänkt på bilden i cirka 1 dag nu ok den måste genomföras! Nu mina små apor ska jag hoppa i kojjs. men vi hörs imorgon! :) Sov gott!

ansträngande att lära sig 3D...

Oj oj, det är riktigt ansträngande att lära sig 3D... Men s*it kul!! :)
Mitt mål, skapa riktigt snygga saker, i stil med... (Nedan) (Kan ju alltid drömma, hehehe) För seriöst, detta spel är larvigt snyggt gjort.
Ifrån Crysis 2... Säger bara wow!

.

Jag menar... Mitt hjärta skriker av glädje när jag tittar på episka filmer med legendariska 3d sekvenser och häftiga fajter!... Tex, Transformers filmerna... Jag bara ÄLSKAR Film och effekter (självklart tuffa spel också)... Finns det något vackrare?? Jag är en riktig nörd! :)


köpte tyvärr inga...

Aaaah har varit ii Västerås typ hela dagen... Köpte tyvärr inga kläder, hittade inget. Tråkigt va? :O. Men köpte lite annat till lägenheten istället! :). tex, en burk som jag kan ha mitt älskade te i! :) Hehe, tråkigt att jag dock inte hittade något roligt plagg. Letar just nu efter en schysst vår/sommar jacka. Letar efter den perfekta jackan! ;). Har redan en. Men börjar växa ur den !Tyvärr!... Älskar verkligen den jackan dock! :/
NU ska jag fortsätta att lära mig det underbara 3D programet Maya. Sedan chilla :D

spackel...

Spackel överallt... Men det börjar bli något nu iallafall... Är riktigt nöjd med väggarna. Men längtar tills allt är klart. :)
''Ja, ibland tar jag min kreativ talang på allvar... ;)''

Jesper i telefon...

pratar med Jesper i telen, ni vet... kungen i djungeln. Guds gåva till kvinnan. Vi pratar om vettiga saker så som planer att ta över världen.

J*vla massa snö

Tja räkor.
jaha, Man vaknar, är på glatt humör... Så tittar man ut så är det en massa j*vla snö där ute... Fy f*n vad trött jag är på snön... Hahaha! :P Kan det inte bara försvinna nu... Kan det ine ha försvunnit för en månad sedan...Eller två! ;)
Längtar verkligen till sommar och sol! Jag vill kunna gå i t-shirt ute igen! Det känns alltid som att vintern har varit lika lång som flera år... -pust-...
Men men, när våren kommer dåå blir det skoj! :)
Håller du med?

Simpla saker i Maya...

Titta gott folk vad jag kan göra för simpla saker i Maya.
Jag vet, snyggt. Men ska lära mig att göra helt galna 3D saker! :D Awesome! NU ska jag sova, för jag är tröttare än än trött sak.

hemleversans

Yay!
Fick precis hem ett paket med t-shirt, smycken och annat kul! :D Älskar halsbandet jag beställde! Måste ladda kameran så ni får se allt imorgon!! :D Nu är det dags för en paj till lunch och sedan träna! :D Dags att bli en He-Man igen! :) HEhe
Ja, det är en bild på mig. :) Ses sen, och glöm inte att ''Jag har kraften''.

Det förtjänar jag...

Tjohej!
Jag är ledig idag... Aaaah, det förtjänar jag! :) Jobbade rätt mycket i helgen! :) Så det ska bli skönt att relaxa lite! Eller relaxa och relaxa... Idag blir det till att fixa lite hemma... Typ, ''spränga'' bort väggarna i vardagsrummet så att vi kan tapetsera snart. Och eftersom vi är så flitiga och ''jobbar'' med väggarna här hemma idag, så ska vi åka till västerås imorgon eller på onsdag. Bara för att ta det lugnt. Käka gott och kanske köpa något förtjusande! :)
Mig för ett braaaaa tag sedan. Kommer inte ihåg vad gruppen heter dock! :S Men dom var bra! :)

Kräftiga kräftor!

Jaha, ok. vi var på Coop och där såg vi dom godaste små varelserna jag sett. Kräftor i låda (Kartong) whatever!... Dom bara låg där och ville bli mat. Så då bestämde vi oss för att köpa dessa små odjur. Så nu är det dags för mig att äta mig tjock och titta på animerad film (spännande att filmen vi ska se handlar om vatten djur... HAHHAA) Den heter 'Sammys Äventyr'' Den handlar om en sköldpadda som.... Ja, vad vet jag.... Simmar i vattnet och pratar med sina sköldpadde kompisar... Groovy va?
hörs sen vattensorkar!

kebab på pizza...

Nu ska jag iväg och upptäcka fonemenet kebab på pizza... Hur ska jag kunna beskriva smaken av detta? Kanske... ''En elefanthjord som doppat fötterna i goda kryddor som springer omkring som galningar på tungan''... Jo, där har ni förklaringen! :D Hörs! :D Ciao chimps!

Kackerlacka...

Heeey apor! :)
Sitter här och bara tar det lugnt.... -pust-... Är slut efter att ha jobbat från 06:00 till 15:00.... Oj oj, men är man bäst som jag så klarar man allt! Jag är som en kackerlacka.. En episk och cool kackerlacka som klarar av allt! :D Jag är inte bara bra, jag är bäst också! En riktigt spartan! Hahahaha

hur många lingon....

Sååådär, hemma efter bion. Vi såg ''Hur många lingon finns det i världen''.
Måste säga att den filmen var riktigt bra, en varm och härlig film. titta på det. :)
Nu är det dags för mig att hoppa i kojjs,  för ska upp klockan 05:00 imorgon.... Oj oj oj... Jobba, jobba! :) Hörs imorgon min små apor! :) Ciaooo

Biiiioooooo _:D

hej alla! :)
Kom hem för en stund sedan. Har jobbat hela dagen! Och när jag kom hem så tränade jag..... Aaah känner mig som en hulk. NU ska vi till affären o köpa något gott, för vi ska på bio! :) Hörs efter det! :D ciaooooo mina Chimps!

Hello there party people! :)

Hello there.... Aaaah har just bestält hem lite kläder. Jag köpte mig en riktigt snygg t-shirt, halsband, armband och en klänning (klänningen är inte till mig!!!). Köpte även en accessoar som inte är till mig.
Nu ska jag borsta tänderna och sedan skutta iväg till affären! :)
hörs efter det fools!

gjord på katt

tja geeks. Aaaaaaah skönt att vara klar med tvätten! :) Nu behövs det inte tvättas på cirka 200 år. Jag är dock hungrig som en gris efter dagen. Så nu är det dags för hemma gjord kebab! :) Mummmaaaa! ''Gjord på katt'' (Skämt å sido... Kanske finns någon galning som tror att jag äter katter när jag skriver sådär)
På tal om galen nu ska jag äta och mögla i soffan! :)

Nyklippt och allmänt awesome-...

Sådär, nu är jag nyklippt... Eller... jag klippte mig igår, men iallafall. Jag känner mig lite extra cool idag faktiskt. Och det lär behövas, för ska tvätta.... Fy f*n vad tråkigt det är att tvätta. meeeeen det måste göras. Och det ska bli skönt att få det gjort! :)

Beställa tid

Idag ska jag beställa klipptid.

Och för inlägget nedanför så var det faktiskt ett skämt :) (För er som inte FATTAR).

Jag trivs med att jobba och jag trivs med mina jobb.


händer mycket

Hej o hå
Jaha, just nu känner jag att det händer rätt mycket här i världen... Jaaaajaaa, jag vet det händer alltid saker. Krig osv... Men just nu känner JAG att det är lite extra mycket... What is happenin dowg? (felstavat AB)
Nu ska jag åka iväg och jobba.
Vi hörs ikväll mina barn! :)

Aaaaah....

Fört över till sparkontot... Nu är det bara räkningarna jag ska betala (det gör jag ikväll, så jag slipper tänka på dem något mer denna månad). :) Sedan är jag nöjd! Nu dags för Taco, sen knega (Som vanligt va?! ;)).
Knegar bara 3 tim idag. Så har mycket tid att göra det jag älskar och är bäst på efter jobbet... Slappa! ;)

inersta tankar flöda ut på pappret..

Tja folket.
Ska precis iväg men återkommer alldeles strax. Och då ska jag överföra alla mina otroligt viktiga saker till min nya externa hårddisk. :). Sedan efter det har jag saker som jag måste börja göra, rita tatueringar till Farsan och en vän. Jag måste ju komma igång nu med kreativiteten igen, måste låta mina inersta tankar flöda ut på pappret! Jag måste även sätta mig och lära mig Autodesk Maya. :) Vill ju lära mig lite tuffa 3d grejjer! :D
Awesomeee! Brb.

Äntligen får jag blogga igen...

Nu äntligen får jag blogga igen... Täntke ju skriva en liten 'trudelutt' innan jag drog iväg imorse. Men då funkade inte blogg.se. Men iallafall, Imorse vaknade jag. (ur min fantastiska skönhetssömn, där jag tror att jag drömde om typ... Pirater?) Sedan åt jag en stor fet frukost, efter det drog jag och Miccis till Västerås där vi chillade hela dagen. Jag köpte mig en T-shirt och en 1000GB extern hårddisk (som jag är väldigt nöjd över =-))
Det är nästan skönt att vara hemma i röran... Hehe... Längtar tills vi blir klara med väggarna. Men vi har kommit en bit alltså! Dem är spacklade och fina nu iallafall! :) Bra va??

Big Brother...

hej alla glada, nu sitter jag här igen. Äter just nu Köttbullar o potatismos (mums). Gott och nyttigt nu såhär dags! Eller hur?... Hehe. Nu är det dags att kolla på ett gäng fyllekajjor på kanal tv11. Dags för Big Brother... Fattar inte att jag inte missat ett enda avsnitt... Herregud, så bra är programmet inte egentligen. Men ändå tittar man hela tiden... Oj oj oj...
Varför följer man Big Brother???.

just dance

Vill börja med att ''Just Dance'' är ett sjukt kul spel. Ni måste testa det alltså!! :D Fick hem det igår så har svängt ordenligt! ;)
Ska iväg och jobba. men lägger upp en s*it härlig låt! Hörde den för första gången alldeles nyss via facebook. :)

Funderar och funderar...

Studera är något jag vill göra. och jag funderar på det mycket. Och jag har bestämt mig vad jag vill faktiskt. Något inom film. Det är något jag verkligen vill hålla på med här i livet. Det vore helt underbart! Jag har i hela mitt liv älskat film och effekter. Och jag är ju som många vet, larvigt kreativ så det skulle passa mig förtjusande bra!
.
Det jag jobbar med nu är helt ok faktiskt. Riktigt soft arbetsuppgifter osv. Men jag känner att det inte är något för mig ändå. Jag känner mig inte hemma på något vis. Det känns som att jag har mer att ge, och som jag brukar säga till alla jag känner -Jag är inte född för att tänka-. Jag är ämnad för något annat! Så är det! :)
Working that s*it!

flodhäst

Tjaa!
är tjock nu.... Ätit och äter fortfarande... Trycker i mig chips som någon fet j*vla flodhäst... hahaha! :D Ska glo solsidan nu och sova. godnatt folket! :)

härligt i Sala...

tjaaa..
Aaah det var härlgit i Sala. Chillade med grabbarna och bara hade det bra. Igår så tog jag mig några cider och tog det lugnt. Vi drog även till Alex replokal så jag äntligen fick spela lite trummor igen! Härligt! Jag älskar att lira trummor! :) Nu ska jag iallafall iväg och simma! Hörs senare, ciao apes! :)
(bild från trummandet kommer)

alex, jonas, jesper

hej barn.
Är hos Alex med Jonas o Jesper. Vi ska fortsätta och sitta nu. Återkommer. :)

bild på jesper som jag skrapat ihop!

Step Brothers

Jag älskar filmen Step Brothers. Hahaha så j*vla skön film! :D
Nu dags för att sova, imorgon jobba sedan Sala. Ciaooo! :)

Sala imorgon...

Hej o hå alla glada!
Jaha, ska jobba strax.... HAr redan jobbat idag, 07:00 till 14:30... Så ska börja 17:00 till 21:15.... Oj ojo j,,, att jag orkar. hehe. :) Men imorgon ska jag till Sala. Härligt! Ska jobba sedan drar jag till lilla Sala. Men måste skynda mig nu så återkommer! :) Då ni.

-gäsp-

Är sååå trött! Sov knappt något inatt och har jobbat hela dagen... Oj oj.... Jag är riktigt j*vla trött alltså och ska hoppa i säng strax... Jobb hela dagen imorgon igen. En positiv sak är iallafall att jag känner att det snart är dags att skicka in liten foton! :D
-gäsp- Sov gott -gäsp-

Rec 2

Hej hej hej!
Har precis tittat klart på filmen rec 2. Måste säga att den är riktigt bra! Men ni bör se 1:an innan ni kollar 2:an!
Nu dags att titta vidare på Solsidan! Ciaoo

Maya

Sådär, nu har jag misshandlat väggarna ordentligt med mina masiva och starka krafter... Väggarna ser ut som f*n nu, men det blir sååå fint sen så. :). Har även avklarat ett träningspass. Så känner mig som en riktigt superhero nu. Så nu sitter jag här och gnager på en halvdöd mikro pizza och har det bra.
.
Installerade just ett program som heter Maya som används till 3D animering osv. Men avslutade installationen och gör den imrogon istället. ska ändå dra o jobba snart så. Och det tog lååångt tid för den att lbi klar, såå fixart imorgon.

massa frukost

Hej hej!
har precis stoppat i mig en j*vla massa frukost, nu blir det till att fixa lite väggar sedan träna, så återkommer senare.

Dags för jobb.

dags för jobb. Hejdå mina små apkompisar!

#Pics,

fotograf: Simon Penrowe

'All of the lights'.... Overkill jobb idag.

God morgon mina små apor!
Idag blir det lite overkill jobb... Ska jobba 13:00-21:00, förtkräckligt synd om mig va?... Men men, skönt när jag jobbat klart för idag iallafall! :) just nu sitter jag och dunkar musik och tar det lugnt. Sitter och lyssnar på en riktigt härlig låt som jag tycker att ni också ska lyssna på. Så varsegod! ;)

Gillar videon, enligt mig väldigt mycket 'power' i.

 


sjunka ner i soffan!

Hej o hå! :)
Aaaah skönt att ta det lugnt framför datorn efter jobbet. Nu ska jag sjunka ner i soffan och dega! :D men återkommer självklart imorgon! Här får ni något creepy att se på! :)

I shall become...

Skönt att kunna skriva lite igen (som sagt, blogg funkade ej igår)... Igår skrev jag om att onsdagar är sådana dagar som jag diggar lite extra för då får jag träna och bli tjock. Måndagar, onsdagar och fredagar då jag tränar, Tränar jag för drömkroppen! Drömkropp here i come! :D I Shall become the fattest man alive! (hehehe)
På tal om fet. Här kommer en galet bra låt!

NU funkar blogg

Yay nu funkar blogg igen! :D Jag som försökte blogga igår, men det gick icke sörrö! :)

RSS 2.0