KUL JUL MED KARL ANKA O CO

HOS JONAS! IKVÄLL KOMMER DET BLIR KULL. imorgon. pics! :)

fafafaefefa

hej alla morgon pigga monster. ska draa höörs sen! ;)

2010-07-30

Älskar låten, och nu har det kommit en video, riktigt nice!
Jason Derulo - Ridin Solo
Eftersom jag är ganska tråkig och seg så tänker jag låta er njuta utav den här låten under dagen så återkommer jag faktiskt.
PS: Måste säga att i videon så har han rätt cool Jacka/Kavaj!
Men hörs senare glada odjur! :) Hälsa djungeln ifrån mig!

2010-07-29

Hej all!
Det åskade som f*n imorse, det var nästan läskigt. Man kunde nästan tro att det var krig. Hehe. Upptagen, återkommer

2010-07-28

Hello!
hörs imorgon. :)

2010-07-27

Har inte suttit här vid datorn idag. Men återkommer imorgon. Sov gott änglar. :)

2010-07-26

Nu kommer några väl valda bilder!!! :)
'Alex och Jonas sitter och babblar om bra ting. :)
Ett stycke Jonas! :)
Ett stycke skadad apa vid namn mig. :)
En objuden gäst var på besök.
Och här var det stopp. Allt gick lite över styr och... Ja... Då blir det sådär. :)

2010-07-25

Aaaaah är hemma nu. Det var riktigt roligt hemma hos Alex. Men jag är trött och sliten så återkommer igen imorgon med bilder osv! :) ciao

KUL JUL!

Nu är det kul jul hemma hos Alex. Jonas är här och likaså Jag. Vi hörs strax gott folk! ;)

2010-07-24

Hej hå.
jag ska faktiskt ÅKA nu. Men hörs senare apor! ;)

v för vandetta

Go kväll. Tittar på V för Vandetta och är trött. har precis käkat, så ska hoppa i säng nu! :) Men imorgon blir det kul! ;) Ses dååå! :D

2010-07-23

Fredag, fredag och fredag.
Det är härligt med fredagar!
Idag är det halv tråkigt väder. Men vad gör det. :). Jag har annat att göra idag faktiskt så jag har inte tid att vara ute och promenixa.

Aaaah....

Aaaah snart är det helg igen och jag ska förhoppningsvis till Alex! Vi tänkte festa till det lite eftersom vi är ganska töntiga. Jag tror även att våran kompanjon Jonas ska vara med och göra staden Västerås osäker.
.
Det kommer bli lika awesome som dom här sötnosarna på bilden. Om vi säger såhär, vi kommer se ut som dem i helgen! :)

2010-07-22

Hallå där.
Sitter och tittar på Americas Next Top Model. Jag tycker fortfarande att dom borde ha ett liknande program fast där manliga deltagare även kan vara med. (Jag vet, det har gått ett sådant program förut. Men efter det så nada) Det är ju bara en massa tjejer hela tiden, och det är börjar bli booring. Hehe, fast måste säga att det är riktigt kul att se slut resultatet på bilderna av varje avsnitt. Dom tar oftast väldigt snygga bilder!
.
Vet ni, jag sitter och tittar på lite ''måste'' plagg. Kläder som jag anser att jag behöver... Hehe.
Jeans skjortan.
En skjorta med mycket färg, det var länge sen jag satte på mig en sådan faktiskt. Jag har nog känt att man inte vågat.
Cardigan. Kommer dock inte ihåg vad själva knapparna heter! :P.
Klassiska tygskor, som jag redan har en j*vla massa par av. Men det skadar inte att ha några fler! ;)
.
JUSTJA, här kommer en bild från cirka 2 veckor sedan, som jag glömt lägga upp! På mig och Miccis. Känner att det behövs lite vanliga bilder ibland! :)

2010-07-20

Good day people!
Idag har det hänt en del faktiskt, därför är jag så sen med att blogga. Miccis och jag har varit i Västerås, åkt omkring en massa. Och så har jag köpt nya skor. Dom är gröna! Kändes väldigt trendigt och fint! Grönt är skönt ni vet. Även grillat idag, och det var GOTT! Kändes riktigt somrigt... Jag menar, det finns inget somrigare än grillat! + En massa äckliga tvestjärtar (lr hur man nu stavar) hehe!
Just ja, vet ni. Jag har gymmat idag! Jo, för vi har ju ett gym i källaren och gissa om jag ska börja använda det lite flitigare!!! ;)
I shall become the hulk!! MOha! :)

kul....

Har rotat igenom en massa av Miccis gamla saker och vi hittade en massa kul, hehe. Och just nu är det Danska Hollywood fruar... Det börjar bli lite tjatigt... ''Åååh nu börjar ett program med dom rika, snygga fruarna som lever i lyx och älskar att bada i pengar och tror att dom är bäst och kan bli allt'', Jaja... Så grymt är det inte att dom behöver tjata om hur glamouröst och bra allt är.... :P Oj oj...
.
Men vet ni, jag ska upp riktigt tidigt imorgon. Så måste soova nu! Men vi hörs imorgon.
Jag min ''hatt'' och en fågel.

camar....

hej glada djur.
här sitter jag och camar med töntiga Jonas och bara tar det lugnt. Fast nu slutade vi cama.... Strunt samma... Om ni undrar varför vi camade så var det för att Jonas är hyper och ville... Titta på mig? Hahaha! Nejdå, prata typ :).
Hittade just en gammal riktigt dåålig sida som jag brukade vara inne på ofta för läääänge sen! www.rathergood.com. <--- Gå in där om ni vill se konstiga videos med tecknade katter osv. HEhe
PS!!! Jag har klippt mig. Så nu är jag söt som en kattunge igen. :)

geeeeks

tja geeks!
Aaaah jag är mätt och känner mig verkligen som den fetaste just nu! Har stoppat i mig en massa onyttigt! Man kan man säga mer, jo jag ska upp tidigt imorgon.  HEhe så lät gå och lägga mig strax. tittar på en bra film nu. Men återkommer imorgon :)

2010-07-18

Hej o Hå.
Söndag idag och vädret är sisådär! Jag som tänkte att man kunde sola idag, men icke... Jaja.
Men jag får helt enkelt bara göra något annat. Jag har faktiskt lite saker att göra här hemma. Så ska göra det till att börja med!

2010-07-17

Ok ok ok. Jag hann inte skriva mkt igår kan ja säga... Men det är för att jag fick mycket att göra! Samma sak idag faktiskt, men återkommer ikväll! Och då ska jag unna mig Pepsi och annat gott! :). Jag känner att jag verkligen förtjänar det!
Men vi hörs senare chimps så får ni alla ha en bra dag sålänge! :)

2010-07-16

Gomorrn!
jag vill börja dagen med att visa er en rolig bild.
Såhär ligger våran katt Diesel och chillar tydligen. Haha ja han är lite mongo! :D.
Men iallafall, vi håller faktiskt på och förbereder en liten utflykt till Stockholm i slutet av månaden. Tänkte, kan vara kul att titta på Pride, shoppa och bara ha det bra! Låter det inte trevligt?
.
Utöver det å är det inte allt för varmt eller kallt idag. Jag har faktiskt lite att göra idag, men när man inte har det kanske man ska fooota liiiite?! Vi får se om det går för sig! :) Skulle ju vara BRA! Iallafall! :)

regn

Heeej!
Sådär, det regnar... Det reegnar!! Kan ni tänka er? Äntligen med liite annat va!? :) på tal om regn mina fötter luktar riktigt illa. bara så att ni vet. Utöver det så tänker jag sova. men åpterkommer imorgon, ska glo lite kläder på internettan då :)

2010-07-15

Fick precis ett sms, ska knega idag!
Men jag återkommer ikväll! Hoppas ni alla får en fin fin dag! :)
ciao

2010-07-14

Tjohej!
Jag har varit ganska seg dom senaste dagarna.. Men det kan bero på att jag knegar och är trött som en halvrutten chimpans när jag kommer hem! Kan också skylla på värmen lite! För det är ju förvånansvärt varmt. Imorgon är jag faktiskt lite ledig och tänkte göra någonting coolt och kreativt. Ni får se imorgon vad det blir, men något måste lilla jag göra! :) på TAL om något cool och kreativt. Kolla i mina kategorier där har ni en massa coola och kreativa saker!!!! :) ''Illustrationer'' <--- Den ska ni gå in på! :)

Gammal bild på mig.

2010-70-13

Hey glatt folk!
Idag har det varit ännu varmare! Det är nästan sjukt... Men hellre detta än en massa snö och slask! Jag älskar sommaren!
Ska precis ringa Jesper så återkommer! :)

2010-07-12

go kväller alla glada! Har badat idag faktiskt! Det var riktigt skönt faktiskt! Det behövs efter en hel dags svettande och värme... Imorgon ska det tydligen bli ännu varmare än idag... OJ OJ OJ! Detta är galet, drick mkt vatten gott folk!!!
Men jag ska hoppa i säng, så vi ghörs imorgon igen. ska vara lite roligare då! :) Plus att vi ska lada digitalkameran ikväll så!!! :) Yaaay!

2010-07-11

Har knegat idag så är trött som f*n!
Måste viiiila, hörs sen ciaooo! :)

2010-07-10

God dag.
Mår faktiskt väldigt bra idag, men ikväll smäller det igen! Kan säga att jag fick sjukt ont i magen igår. För jag åt en hamburgare ifrån donken som såg ut som .... Ja, jag vet inte vad... Och det var INTE bra... Fan visste inte vart jag skulle ta vägen när jag fick ont alltså.... Så nu blir det inge mer donken för min del.... Tack till dem liksom!
Alex, och Mig... Jonas syns inte!
Såhär såg det ut klockan tidigt på morgonen i Västerås, Miccis tog bilden. Hehe :)
Jag lägger upp fler bilder sen, lr imorgon! :) Ska ju ta en massa ikväll också u know ;)
dags att fixa lite här hemma innan vi ska iväg igen. så hörs om ett tag :)

2010-07-09

Yo yo yo!
Idag smäller det! Eller, det kanske inte direkt smäller... Men det blir kul iallafall! :) Hehe. Och förresten, ja jag tar med kameran idag!
Power Meet here i come... Ja ikväll, för nu på dagen har jag annat att göra u know! Jag har så mycket att göra så jag kanske hinner blogga en liten, liten snabbis innan jag drar!... Annars gör jag det på mobilen på resan till Västerås sen. Så vi hörs senare Murmeldjur.
Jag önskar er alla en fin dag!


Svettig....

Hey O Hå!
Här sitter jag, svettig och äcklig... Undrar om man någonsin ska duscha igen, det klär mig att vara äcklig! Hahahha, nej jag är för rolig... Men allvar nu, imorgon blir det kul jul. För ska ner på Power Meet och fajtas med Raggare..
Eftersom jag har snålt med bilder får ni en gammal goding där jag är som snyggast. (Som avslutning på inlägget sådär)
Cool... Eeeh ja... Sov gott! :)

2010-07-08

Hej o hå!
Bloggade inte igår kväll, sry för det... För jag var så slut när jag kom hem. Miccis Och jag käkade kräftor och bara hade det bra och datorn var inte ens på.
Ser det inte förtjusande ut?? :) (ja, det var ju självklart fler kräftor)
Idag verkar det bli fint väder, men jag får inte njuta så mycket utav det, men man måste ju earn some money! :). Kan säga att det här får gå lite fort, för har lite saker att göra innan jag drar iväg! Yaay, Power Meet börjar idag. Men jag ska dit på fredag eller lördag! Det kommer bli trevligt! :)
Någon mer som ska dit?

SNYGG VIDEO!!!!

Riktigt snygg video med Rihanna!

Händig man!

Idag är jag händig på mitt alldeles egna vis, har kontaktat lite olika fotografer och sådant. Kan ju vara bra att lära känna lite folk och knyta kontakter så att säga. Eller ja, iaf försöka!

2010-07-07

Hey all!
Tvätta.... Bläää! Men ibland måste man det! Idag är det solig sol ute och det diggas!
Återkommer om ett tag alla glada ! _: :) Ciaooo

tjohej .. . . :)

Tjohej alla glada!
Ikväll blir det chill framför tv:n, ska bara njuta och ta det lugnt!
:)

2010-06-07

hej alla glada.
Usch, fy och blä... Mina fingrar är helt slut, kan knappt skriva på tangentbordet utan att det sticks i fingrarna... Haha f*n vad mongo! :)
Men iallafall, jag ska ta upp ett mycket viktigt ämne. Och det är Power Meet som börjar i Västerås nu på Torsdag! Jag bjuder er alla! Heeh. För er som inte vet vad Power Meet är så är det en väldigt stor raggarbils träff? Kan man säga så, äsch ni fattar poängen! Folk från alla världens hörn kommer med sina gamla snygga raggarbilar och bara har det trevligt! :) Ja plus att det blir en j*vla massa fylla! Haha!
Gammal bild.

lever....

Man vet att man lever iallafall! Jag är helt slut efter dagen... Jag återkommer imorgon faktiskt. för MÅSTE sova. Ciaooo :D

2010-07-05

Hallå där kött å blåbär... (Jävla sean banan, har fått det där på hjärnan...)
Men iaf, har badat idag. Och det var faktiskt riktigt kallt haha! Kanske jag som är en vekling vad vet jag, hehe. Ska snart iväg. Men kan faktiskt berätta att om det är bra väder imorgon så ska det plåtas! Äntligen! Det ser jag verkligen fram emot kan jag säga! Hoppas bara vädret passar!
Utöver det, så såg både jag och Miccis ut som rednecks idag... Haha jag hade badshorts och ett lila linne och Miccis hade Puma shorts och magtröjja. Haha fyfan så fult!
Kanske somrigt, men f*n inte snyggt! Tur att det inte är alls för många mode medvetna crazy people här i Hallsta då! :) Hahah! Men ibland får man faktiskt vara lite ful! :)

Härligt med...

F*n vad härligt med värme alltså. Tycker inte ni det? Förresten, det blev inte så mycket fotande igår. För det fanns inte så mycket att fota och vi var inte inne i Västerås så länge! :)
Jag ritar som en gud i paint.

trött, och...

Jag är riktigt trött, och the Grudge 2 är på tv:n. Ganska skum film om jag får säga det själv. Men duger att se! :).
Men jag orkar faktiskt inte titta klart på den så hoppar i säng nu.
Sov gott alla djungeldjur där ute! :)

Oj, oj oj oj oj oj!

Idag är det strålande sol, men olidligt varmt! Oj, oj oj oj oj oj!
Men man ska inte klaga vettni. Hellre detta än regn! Jag ska börja göra mig i ordning för ska snart dra iväg! Ska ju ner mot Västerås igen som sagt! Ja, jag tar med kameran! Ska ta lite glada bilder.
Lika glada som den.

Pizzaman.

Har precis startat ugnen och nu sitter och njuter av riktigt bra musik. För tillfället är det Usher jag lyssnar på. Jag ska faktiskt ''lyxa'' till det lite med maten idag. Jag har köpt Grandiosa Pizza och lite dricka! Låter det inte spektakulärt? ;) Haha!
Precis den har jag köpt. Mumma!

2010-07-03

God morgon alla. Det är varmt som f*n men skönt! hellre detta än regn iallafall! :).
Idag blir det till att bara chilla! Måste även köpa mig något att dricka, behöver socker! HEhe. Och ikväll blir det Västerås igen! :)

OJ oj oj, vilken härlig dag!

Sådär, då var jag hemma efter en dags äventyr. Det var riktigt trevligt i Västerås, och vi avrundade dagen med mat på Mcdonalds! Jag känner mig som en valross nu efter hamburgare och Mc Flurry! Och kan säga att Johannes blev jätte glad idag, han fick träffa Andreas Johnson som spelade på Cityfestivalen. Och Johannes fick till och med ta kort med honom. Självklart var det jag som tog kortet! Hehe, Måste tillägga att Andreas gjorde ett riktigt bra framträdande ikväll!!! Han är verkligen en bra artist. jag menar, vissa artister kanske gör någon riktigt bra låt. Men Andreas gör bara bra låtar, alla hans låtar är riktigt bra!
Nu kommer det några bilder.
En happy Johannes och Andreas!
Några konstiga psykedeliska bilder. Det spelades även rave musik.
Bilderna är liiiite freaky! :D
Självklart åkte vi lite roliga karuseller. Eller ja, vi åkte bara 2 st. men det var kul! :)
Men nu ska jag sova. Hörs imorgon glada apor! :)

2010-07-02

God morgon fools!
Idag blir det skojj, efter kneget så blir det cityfestivalen i Västerås. Ska bli sköjj! :) Glo på artister och bara chilla i (som det ser ut nu) solen. Humm... Jag tar självklart med Kameran ikväll så att ni får en massa roliga bilder när jag kommer hem sen! :) Då har ni något att antingen gråta lr skratta åt!
Gammal goding bild på mig! :) Står där på Scenen och poserar! Vackert! Hörs sen glada djungeldjur! <3

go kväller

Här sitter jag trött och glad.
Jag funderar faktiskt på en massa nya coola ideér till plåtningar som jag ska genomföra. Om vi säger såhär, nästa vecka SKA jag komma igång igen med plåtningarna! Det har jag bestämt nu alltså. Jag måste plåta OFTA och MYCKET! Jag känner också att jag vill ha något riktigt vettigt att lägga upp här på bloggen så då behövs en massa bilder! Tycker jag iaf! :)
För att avrunda det hela vill jag rekommendera en förträfflig låt med Akon.
''Akon - Oh Africa''
God natt sötnosar

iväg

SKa faktiskt iväg. men återkommer senare små folk! :)
Imorgon så blir det skojj! Ska in till Västerås med Miccis familj och glo på Vattendraget! :) Trevligt med uppträdande osv! :)

2010-07-01

En ny månad, så trevligt!
Usch kan säga att månaden inte började bra på ett sett, jag bet mig i tungan igår så det gör ont när ja pratar ibland. snyggt!....
utöver det så har jag hjärnsläpp nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva. återkommer! :)

RSS 2.0