Umgås med Jesper imorgon!

Lite oväntat sådär, men imorgon ska jag in i Västerås och umgås lite med Jesper. Funderar på att köpa mig något fint också, det förtjänar lilla jag! :) Heheh!

Oj j*vlar!

Oj j*vlar! Har glömt bort bloggen helt idag! :D... Får skylla på att jag har städat, ätit... Osv osv!
Sitter även och hoppas. För kom i kontakt med någon som skulle visa mina bilder för en kund, så hoppas dom vill ha mig. Det vore kul! :) Väntar även på besked angående en casting. Allt går segt, men vad gör det? Ibland är saker och ting värt väntan! :)

ätbart!

Tjohej!!
Hemma igen då! :) Har precis slängt i mig en massa ätbart, och nu blir det efterlyst sen sova. Vi hörs imorgon glada apor! :)
Ciaooo

Fota + kläder = Awesome.

Sådär, hemma igen!
Fotade just med Natalie och det gick jätte bra, jag är som vanligt mycket nöjd! :).
Kan även säga att vi var inne i klädbutiken Stilmark här i Hallstahammar och pratade lite business så att säga. Och det gick splendid. Jag återkommer med information angående det. :)
Happy time :)
Nu blir det till att softa innan kneg. Ska stoppa i mig något gott att gnaga på. Hörs sen fools!

Nedrans....

Nedrans! Jag får inte igång mitt älskade photoshop!! :( That makes me sad!!
Men jagska fortsätta att kriga... Skiten ska funka, så är det bara. För det är ju gaaanska svårt att ''rita'' osv utan photoshop (På datorn villsäga)!
.
Men dags att byta ämne.
Haha, jag är faktiskt ganska nöjd över en sak iallafall, det ser ut som att jag inte behöver köpa nå nya kängor. Dom jag hade förra vintern är fortfarande rätt så awesome så jag ska nog använda dem! Men jag behöver fortfarande köpa mig lite mer varmare kläder... För detta skall ju tydligen bli den kallaste vintern på år å dar så det är lika bra!
Typ något i stil med????
F*n vad fint, tycker ni inte? Nehe... Men det tycker jag iallafall! Hehe... Men nu ska jag uväg på äventyr. Återkommer om ett tag! :)

Happy ape.

Tja,
Är på  gladare humör nu faktiskt! :) Jag är en happy ape. Jag ser fram emot imorgon, då blir det skojj.
Ses imorgon Djungeldjur. :)

humör

Vilken booring dag. Och jag är på dåligt humör. Vad tråkigt!!

Klippnings dags?

Klippning.... Jag funderar på att klippa mig, mitt hår är skabbigt och jag har en väldigt ful frisyr. Jag stör mig även på dom här fjongarna jag har i nacken, ser skit nördigt ut... Hehe!

mätt och belåten...

Hej,
Efter en hel dag av ätande så känner jag mig ganska mätt och belåten nu. Som sagt, igår hade vi riktigt kul. Ser fram emot nästa äventyr! ;). På tal om äventyr... Jag har varit riktigt trött hela dagen alltså. Kanske för att jag kom hem vid klockan 4 inatt? Hehe, det blir ju så när man ska festa till det lite!:). Och jag har lärt mig en sak, att jag är ganska trött på vodka... Jag gillar mer att köpa cider och bara köra på det hela kvällen, för jag mår så illa utav vodka... Men jag har så mycket kvar, så det är väll bara att dricka och se glad ut. Hehehe!
Sitter just nu och tittar på en film som heter ''Jakten på lycka'' med Will Smith. Den är ruggigt bra, som dom flesta filmer med honom. Och jag rekomenderar den starkt för er få som inte sett den, för detta är första gången jag ser den också.
Nu är det dags att chilla gorilla framför tv:n och sen sova... Lääänge... Ses imorgon chimps! :)

Episk!

Hej,
Kan börja med att vi hade det riktigt kul hos Alex. Kvällen var episk! ;).  Ska iväg och simma osv nu, men hörs om ett tag :) ;)

Hos grabben!

Vi äger lite hemma hos alex, drick eroch har det bra. ciaooo ;) :)

fulrulle...

Hej glattfolk! :)
Idag har det varit fullrulle hela dagen så har inte haft tid att sitta framför datorn! :) Har brottats med en jobbig katt som älskar att busa tidigt på morgonen, har klappat en sjuk hund (Som nu börjar bli bättre), har ätit gott och tittat på hyrfilm och en massa mer!
Imorgon är det samma sak, ska knega typ HELA dagen. Så jag lär ju återkomma på eftermiddagen och skriva något fint här! :).
Jag kom på en sak faktiskt, måste komma igång med träningen igen. Jag stannar i min nuvarande vikt men är inte nöjd, i shall become He-man! :)
Men nu blir det till att chilla framför tv:n hörs imorgon småapor! :)

gnattt

God natt folket.
Har tagit mig en funderare, och vill göra om hela bloggen och allt igen! Men det återkommer jag med. :) Ciao

Spektakulära...

Sitter och funderar. Och jag kom just på några spektakulära foto ideér som jag vill genomföra!
Dom skall innehålla ett praply, väska och en tuff outfit.
Jag har även ideer på några coola studio bilder... Åååh måste fota snart igen. Men det blir nog av nästa vecka!...
Vill även göra en liten fotoserie, (eller vad man ska kalla det) Alltså flera bilder i en, det är snyggt tycker jag! :)
Eller vad säger ni????

Sitter nu vid....

Tja
Sitter nu vid min dator som äntligen funkar som den ska. Jag är nöjd! Nu skall jag bara installera Photoshop och Elements. Och sen blir det till att börja vara kreativ igen! :)

Jack & Jones

Jaha... Att försöka bli medlemJack & Jones hemsida går inte så bra för tillfället... Tusan också. Jag som vill skriva in mig där. Men jag får vell vänta med den saken, helt enkelt.
Boooring, jag hatar att vänta! :D

Kungarna Av Tylösand

Go kväller!
Hemma efter kneget nu. Ska käka lite mackor och bara ha det gött. Sitter även och tittar på ''Kungarna Av Tylösand''. Och vad ska man säga? Vilket gäng, och fan så dom håller på. Men det är ganska kul att titta på, för dom är rätt flummiga.

Casting.

Hey!
Sitter och funderar på vad som behövs till vintern som sakta men säkert tränger sig på... Jag sitter och tittar på lite schyssta kängor och stickade cardigans som skulle sitta fint nu mot kyligare tider. Jag har faktiskt hittat ett riktigt fint par kängor som jag funderar på att köpa. Liknande dom på bilden. Och stora stickade cardigans är något som man aldrig tröttnar på. Man kan ha dem i flera år. Iallafall för min del.
Utöver det, så funderar jag på lite saker inför Fredag... Kanske ska på en Casting. Men vet inte än ifall dom ville träffas redan nu i veckan eller om vi tar det nästa vecka. Ifall jag åker nu i veckan så tänker jag passa på att plåta när jag ändå är i Stockholm... Isåfall. :) Vi får så. Jag återkommer med det! ;)

Hyllning till Jesper!

Detta är en hyllning till killen som kan! Detta är mannen som fixade våra datorer här hemma. Detta är mannen som lagar en dator men bara sin blick! Detta är mannen som dödar virus med bara en ryt! Han heter Jesper och är ''Guds gåva till världen''.
Tack Jesper Von World Dominator... Om någon där ute i långa landet Sverige behöver hjälp med datorn, ring Jesper. Ni vet vart ni kan finna honom. Ropa hans namn så kommer han ridande på sin mycket högupplösta 3D tiger och skriker ''Jaaag har kraaaaafteeen!''.
Dagens citat: Var som Jesper.

mumintroll land

Tja folket!
tänkte bara vara lite rolig och visa bilder ifrån Finland. Kanske inte nämnt något om det tidigare. Men så är det! :). Här kommer lite bilder iallafall! :)
Käkar lite på båten. :)
Miccis käkar också! :D Eller jag tror vi var klara med maten faktiskt! Hehe
trevligt. :)
Fin byggnad. :) Läste historia om den, och den byggdes av aliens som liknar mumintroll. :)
Där står kungen själv, alltså jag. :)
Där står en liiiten sak :D ;)
tågstation fanns direkttåg till mumindalen. ;)
Fin fint . :)
Det var riktigt fint i muminlandet. Vi fick se en massa roliga saker och träffa en massa trevliga mumintroll. Det var dock ganska tomt med tanter med röda näsor som täljde... Det var synd för jag skulle vilja fota en sådan! ;)

JIPPI

DATORERNA FUNKAR NU!!!! jipiiiiiiiiiiiipipipi!!!
ÅTERKOMMER

HEY Monkeys!

HEEEEEJ!
Jaha. Det här är riktigt tråkigt alltså! Att inte kunna skriva här i bloggen när jag vill liksom... Nej f*n, jag ska nog ta och fixa datorn hemma så att den går att använda igen!! Jag vill ju inte bara vara tråkig och försvinna ifrån bloggvärlden heller! (så att säga)
Men när jag gjort det så kommer allt bli bra igen, then i´ll be back! Back on track... Osv... Urk, har ni tänkt på hur kallt det börjar bli??? (klart ni har). Jag måste börja köpa mig lite varmare kläder, så som stickade tröjor och sådant. Imorgon tex så ska jag köpa nya vinterkängor. Känner att det behövs, jag har ju nyligen köpt mig en ny och fin väska som jag gladerligen kommer att använda mycket!
För att avrunda inlägget så säger jag nu. Nu ska jag hem och fixa mig lite till kneget, sen fixa dator... Eller försöka fixa dator.
Ciaoooo monkeys :)

Sitter hos farsan

Hello people! :)
Sitter hemma hos Farsan och lånar datorn en snabbis! Vi ska snacka och äta gott. Men jag återkommer töntar! :) Ciao


I´M BACK!!!

Men det är så att datornerna hemma fortfarande laggar så det går inte att använda dem. Hörni, ja har köpt mig en fin fin väska som ni kommer att älska. Lovar att ta kort på den och lägga upp! Utöver det så ska jag snart fota igen. Det behövs jag vill ha nyyyyya biiiilder! :) Nu ska jag till banken och säga hej, så återkommer när jag sitter vid en dator igen. ciaoooo :D

VIRUS!

Hej alla glada.
Sitter nu vid en annan dator än vanligt... För datorerna hemma går inte att använda.... Vi har båda fått Virus på våra datorer hemma och det är skit irriterande! Jag HATAR virus!!! Helt från ingenstans kommer det upp något så kallat ''virus program'' som säger att man har en massa virus på datorn, och det här programmet finns inte ens installerat på datorn så... Det är bara nå skit virus som försöker lura en.... F*n så irriterande!!! Men detta skall åtgärdats! För vi Master mind Jesper ska komma hem till oss och rädda dagen! Han skall förinta dessa onda virus som ligger och äcklar sig i våra datorer där hemma!
.
Utöver det, imorgon blir det kul, och ni kommer få se bilder sen, så att ni förstår vad som händer! :) ;) Så jag återkommer om någon dag! :D Ciao Mumintroll!!!

tvätt= get!

Idag är det en sån där dag som man måste tvätta... Så jag säger tvätta = get! För det är så j*vla tråkigt!
Nu ska jag rösta tror jag, jag skulle vilja rösta på mig själv. Men det går ju inte. Tänk er mig som regerar Sverige. Vad bra allt skulle bli! ;). Brb chimps!

Idol

kollar på idol. kommer hem så sent på dagarna så har ej tiod att glo på datorn. men imrogon har jag tid så då återkommer ja :)

chillllllaaa

Fy bubblan tänkte jkag säga! Nu har jag failat med att blogga på några... Eeeh timmar/dagar? jaja, något... Nu blir det att titta på ''En Galen Natt'' och chilla, hörs imorgon galna grodor!
PS: idag fyller Tönt babe år, grattis du lilla apa <3! :)

Västerås + igår = sant

Hej godisråttor.
Här sitter jag och pratar med en töntig Jonas via internet och ska snart äta korv med grill- potatisallad. Lyxigt värre va? Ja, enligt mig så är det det! :D Mumma! Igår så var jag inne i Västerås hela dagen, och så åkte jag med Alex & Amanda till Eskilstuna och jobbade ärslet av mig! :) Tillsamans med dem och en polack som inte var så bra på engelska. Det blev donken och en massa flum med en halv skadad Alex! :)

VÄsterås

Är i Västerås och äger ganska mycket, sååååååå då vet ni. Och ring mig inte för jag har ibget batteri i telefonen jsut nu:( Hörs om ett tag sm apor!

filmen...

Hey hey heey!
Nu sitter jag här igen och ugglar, såg en rolig film igår och jag fastnade för några dumma låtar som var med i filmen... Här är en.

Flygande jacob

Go kväller!
Sitter här och väntar på flygande jacob. Han är snart färdig i ugnen så då kan han snart ätas upp... Nej men allvarligt, för er som inte vet vad en flygande Jacob är säger jag, skaffa hjälp!! (haha skämt o sido) Nej, men det är en maträtt med kyckling och en massa annat skit... Skit gott! :) Ni bör testa det, ifall ni inte gjort det! :D.
För att alla ska förstå, det är inte en flygande jacob.
Det är en maträtt.
Justja, ska fortsätta på den där bilden jag håller på med imorgon. Hoppas den blir klar så att jag kan lägga upp den imorgon isåfall! ;)
Men men, Nu ska jag titta på en rolig film och sen sova. Sov gott töntiga töntar så hörs vi imorgoon! :) Kram på er djungeldjur!

groda

Jag vill bara visa hur en ''Korkad mjölsniffande groda'' ser ut. (Läs tidigare inlägg för att förstå)

Major Lazer = Gillart. :)

Jag gillar verkligen den här låten! Den är niice! Inte ny, men niiiice!
.
Hej alla förresten, jag vet... Jag vet! Jag har varit lite seg med bloggandet på sistone... Men det är för att jag har lika mycket IQ som en hjärndöd groda som sniffar mjöl... Så då blir det svårt att hitta på saker att skriva om. Hehe, men allvarligt, det är faktiskt något i stil med det. För jag tycks alltid ha svårt att hitta inspiration till att skriva. Jag menar, att tex. rita saker eller att komma på coola ideér till bilder osv. Det är lätt som en plätt. Men att skriva, det är lite värre. Äsch, jag får äta fiskpinnar så att jag blir smart och finner inspirationen igen! :)

D-War

Sådär, då har man sett denna film också. Den var faktiskt rätt trevlig! :). Lite halvflummig. meeen den funkar... Men iaf. Som Sean Banan skulle säga (Fyfaaan)... Jag känner mig som en blåval ikväll. Har ätit apor (Zoo), chocklad och druckit cola. Låter det inte förtjusande trevligt? ;).
Nu ska jag titta klart på en film som går på 5:n och sedan sova. Ska upp ruggigt tidigt imorgon. Men jag återkommer självklart imorgon igen, då kanske jag till och med kan göra klart den dör bilden jag håller på med i photoshop! :) Sov gott djungeldjur! :)

tjeeena

Tjeena .
Sådär, nu är jag hemma efter en ''lång'' dag på kneget. Hehe... Förresten, den där bilden jag höll på med tidigare idag är inte klar på långa vägar. Det är mycket trix och fix kvar. Men lovar, ni kommer att få se den till slut! :)
Nu ska jag ta mig en macka och sen hoppa i säng. Här får ni en bild på mig sen jag var liten. God natt djungeldjur!
VAd söt jag var.

Mästerverk!

Tja chimps!
Jag håller faktiskt på med en fin liten bild i Photoshop som jag självfallet kommer att lägga upp här när den är klar! :) Erkänn att ni är nyfikna??? Klart ni är, enligt mig är bilden något utav ett mästerverk. Liksom allt annat jag skapar! :)
Så ja återkommer strax ;) :)

potatissallad.

Hej gojjor.
Här sitter jag mätt som en plätt... Åt just en massa mat. Köttbullar och potatissallad... Ja, jag vet att det kanske inte är så smart att äta mat såhär sent. Men det struntar jag i nu faktiskt, för jag tror att det är anledningen till att jag har börjat gå upp i vikt. Och det gillar jag MYCKET!!!
På tal om tjock, nu ska jag hoppa i s'ng och gäsa maten som jag just åt... Haha sov gott djungeldjur

Ny tv

Vad trevligt. Vi har fått en ny platt tv! :). Det betyder att vi nu alltså kan titta på dubbelt så mycket tv. Heehe.

RSS 2.0